ساعدنیوز
ساعدنیوز

چگونه مجوز واردات و صادرات دریافت کنیم؟

  سه شنبه، 18 بهمن 1401   زمان مطالعه 11 دقیقه
چگونه مجوز واردات و صادرات دریافت کنیم؟
صادرات و واردات کالا به معنای انتقال کالا از کشوری به کشور دیگر می باشد. در صادرات کالا، فروشنده کالا صادر کننده و خریدار وارد کننده، شناخته می شوند صادرات کالا رقابت بین شرکت ها را حفظ مینماید. در ادامه ساعدنیوز شرایط دریافت مجوز، سامانه دریافت مجوز، مراحل دریافت، مدارک مورد نیاز برای این امر و نحوه دریافت و هزینه آن را بیان خواهد کرد.

قوانین مربوط به واردات و صادرات، در قانون مقررات واردات و صادرات و آيين نامه اجرايی آن، بیان شده است. از آنجا که اقدام به امر واردات و صادرات، نیاز به دریافت چندین مجوز و طی پروسه مخصوص به خود می باشد، لازم است پیش از اقدام، با مجوزهای لازم، برای آن، آشنا شد.

مجوز واردات و صادرات چیست؟

صادرات و واردات کالا، به معنای نقل و جا به جایی کالا، از کشوری به کشور دیگر می باشد. در امر صادرات کالا، فروشنده کالا، را صادر کننده و خریدار، را وارد کننده می دانند. از مزایای صادرات کالا، می توان به حفظ رقابت بین شرکت ها، کاهش هزینه های تولید و رشد اقتصادی اشاره نمود. واردات کالا نیز مزایایی همچون تامین نیاز کشور در مورد کالاهایی که تولیدشان مقرون به صرفه نیست، به همراه دارد. قانون مقررات واردات و صادرات و آيين نامه اجرايی آن، قوانین مربوط به واردات و صادرات کالا، از جمله لزوم دریافت کارت بازرگانی را بیان نموده است. لذا، قبل از اینکه به این سوال، جواب دهیم که مجوز واردات و صادرات چیست؟ لازم است، به طور خلاصه، به بررسی مهم ترین مقررات مرتبط با صادرات و واردات بپردازیم. بر اساس ماده 2 قانون مقررات واردات و صادرات کالا مصوب سال 1372، «کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه تقسیم می شوند، کالای مجاز، کالایی است که صدور یا ورود آن، با رعایت ضوابط، نیاز به کسب مجوز ندارد. کالای مشروط، کالایی است که صدور یا ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است. کالای ممنوع، کالایی است که صدور یا ورود آن، به موجب شرع مقدس اسلام ( به اعتبار خرید و فروش و یا مصرف) و یا به موجب قانون ، ممنوع گردد.» بر اساس ماده 3، این قانون، اقدام به امر واردات و صادرات کالای تجاری را مستلزم داشتن کارت بازرگانی می داند. در تعریف کالای تجاری نیز بیان می دارد، کالاهایی که به همان شکل یا پس از انجام عملیات تولید، تفکیک و بسته بندی، به فروش برسد، تجاری تلقی می شود. اعتبار اسنادی یا ال سی یا LC یک روش مطمئن برای پرداخت پول در تجارت بین المللی است که به موجب آن ، بانک ، نقش واسطه ای ایفا نموده و پول را پس از تایید تحویل کالا ، پرداخت می کند . بر اساس ماده 37 این قانون، صدور کالا از طریق پست نیز امکان پذیر بوده و با حفظ جنبه غیر تجاری، بدون مطالبه کارت بازرگانی و مجوز صدور کالای داخلی، با هر میزان قیمت، مجاز می باشد؛ اما سقف میزان کالای خارجی قابل ارسال از طریق پست، حداکثر 80 دلار برای هر نفر، خواهد بود.

بر اساس ماده 39 این قانون، ورود کالا نیز، از طریق پست، قابل انجام بوده و ترخیص کالاهایی که از طریق پست، وارد می شود، مشروط بر آنکه جنبه تجاری، پیدا نکند تا سقف مشخصی، با پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی، امکان پذیر است. با توجه به قوانین فوق، در پاسخ به این سوال که مجوز واردات و صادرات چیست؟ باید گفت، مجوز واردات و صادرات، مجوز گمرک بوده که برای وارد نمودن کالا به کشور و صادر نمودن آن به خارج از کشور، الزامی می باشد. دریافت مجوز گمرک، مستلزم اخذ مجوزهای دیگری نیز بوده که همانطور که طی قوانین فوق بیان شد، یکی از مهمترین آنها، دریافت کارت بازرگانی است. مجوز دیگری که برای صادرات و واردات کالاهای مشروط، الزامی بوده، گواهی استاندارد می باشد. كالاهای وارداتی، که مشمول رعایت مقررات استاندارد اجباری می باشند، مشخص شده و لیست آنها به طور سالانه، اعلام می شود.

شرایط دریافت مجوز واردات و صادرات

در بخش قبل، قوانین مربوط به دریافت مجوز واردات و صادرات کالا را بیان نموده و مجوزهای لازم برای این امر را به طور مختصر، بررسی نمودیم. از آنجا که دریافت مجوزهای فوق، مستلزم دارا بودن شرایطی نیز می باشد، در این بخش، به بیان شرایط لازم خواهیم پرداخت که شامل موارد زیر می باشد:

  • طرف معامله، از کشورهای ممنوع المعامله نباشد.
  • دارا بودن گواهی استاندارد، در مورد کالاهایی که مشمول مقررات اجباری استاندارد صادراتی هستند.
  • آزمون تاسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی کالا، آزمونی است که متقاضیان فعالیت در زمینه حمل و نقل بین المللی، در قالب یک شرکت، باید، ابتدا، در آن، قبول شوند تا مجوز فعالیت در این زمینه را بیابند.
  • اخذ کارت بازرگانی
  • ثبت نام و فعالسازی حساب کاربری در سامانه گمرک
  • دریافت مجوز از ارگان های مربوطه، مانند وزارت بهداشت، کشاورزی یا صنعت، معدن و تجارت
  • سامانه ایران کد، سامانه ای برای ارائه خدمات به وارد کنندگان، تولید کنندگان و همچنین، توزیع کنندگان کالا می باشد. برای عضویت در سامانه ایران کد، می توان با ورود به سایت www.irancode.ir و انتخاب گزینه ایجاد درخواست عضویت جدید، اقدام کرد. همچنین، رهگیری عضویت، از طریق سامانه ایران کد و انتخاب گزینه رهگیری درخواست عضویت، نیز امکان پذیر است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

سامانه دریافت مجوز واردات و صادرات

در بخش های قبل، مجوزهای لازم برای واردات و صادرات، نظیر واردات تجهیزات پزشکی را بررسی نموده و شرایط لازم برای اخذ مجوز را بررسی نمودیم. همانطور که بیان شد، مجوز گمرک، کارت بازرگانی و گواهی استاندارد، از مهمترین مجوزهای قابل اخذ برای واردات و صادرات کالا می باشد. در این بخش، سامانه اینترنتی اقدام برای اخذ هر یک از این مجوزها را بیان، خواهیم نمود.

  • سامانه گمرک epl.irica.gov.ir، در سال 1393، با تسریع در روند امور گمرکی و ارائه 34 امکان گمرکی، راه اندازی شد. EPL، مخفف عبارت Electronic Packing List و به معنای لیست بسته بندی الکترونیکی می باشد. این سامانه، توانسته در کاهش میزان قاچاق کالا و فرار های مالیاتی، نقش به سزایی داشته باشد. وارد کنندگان کالا، می بایست، بر اساس فرایند قانونی، کالای خود را از مبادی گمرک، ترخیص نموده تا برای آن، شناسه کالا دریافت نمایند.
  • به طور کلی، امکانات سامانه گمرک epl.irica.gov.ir، شامل ساده سازی تشریفات قانونی گمرک و ترخیص کالا، بارگذاری اسناد شخصی و یا حقوقی، ثبت محموله، کامل نمودن اظهارنامه گمرکی، ارسال مانیفست به صورت اینترنتی، ارزش گذاری برای کالاهای صادراتی و وارداتی و آماده کردن اسناد مربوط به ترخیص می باشد.
  • از آنجا که برای دریافت مجوز گمرک برای واردات و صادرات کالا می بایست، برخی مجوزهای دیگر را نیز کسب نمود، لذا، لازم است تا متقاضیان، برای ثبت نام و دریافت مجوز، به سامانه های فرعی دیگری نیز مراجعه نمایند که این سامانه ها، عبارتند از: سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، به آدرس cscs.chambertrust.ir، سامانه اخذ کارت بازرگانی و سامانه اخذ گواهی استاندارد، با عنوان سامانه واردات و صادرات coc.isiri.gov.ir، برای ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی و صدور مجور استاندارد.

نحوه دریافت مجوز واردات و صادرات

همانطور که بیان شد، واردات و صادرات کالا، مستلزم دریافت مجوزهایی همچون، مجوز گمرک، گواهی استاندارد کالا و کارت بازرگانی می باشد. اخذ هر یک از مجوزهای فوق، مراحل مخصوص به خود را دارد که در این بخش، به بررسی آنها، خواهیم پرداخت. در این بخش، نحوه دریافت هر یک از این موارد را بررسی، خواهیم نمود.

مراحل اخذ مجوز از سایت گمرک

برای استفاده از امکانات گمرکی سایت گمرک epl.irica.gov.ir می بایست، ابتدا با همراه داشتن کارت ملی، به بخش IT نزدیک ترین گمرک، مراجعه نموده و با ثبت درخواست خود، کدهای مورد نیاز از جمله نام کاربری، رمز عبور و شناسه کد شناسایی را دریافت نمایید. در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز واردات و صادرات، وارد سامانه شده و برای دریافت مجوز و ادامه فرایند، اقدامات لازم را انجام دهید.

پوستر مراحل اخذ مجوز از سایت گمرک

مراحل دریافت کارت بازرگانی

  • برای طی مراحل دریافت کارت بازرگانی می بایست، ابتدا، وارد سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، به آدرس اینترنتی cscs.chambertrust.ir شده و روی گزینه ثبت درخواست صدور کارت عضویت، کلیک نمایید.
  • در این مرحله از نحوه دریافت مجوز واردات و صادرات می بایست، شماره ملی، شماره همراه، کد پستی و نام شعبه را وارد نموده و روی گزینه ثبت، کلیک کنید. پس از این مرحله، کد تایید به شماره همراه شما، پیامک خواهد شد که می بایست، در قسمت مشخص شده، وارد نمایید. پس از این مرحله، وارد کارتابل شخصی خود شده و کلمه عبور نیز به شماره همراهتان، پیامک خواهد شد تا دفعات بعدی، با رمز عبور دریافتی، وارد کارتابل الکترونیکی خود شوید.
  • در این گام از نحوه دریافت مجوز واردات و صادرات می بایست، روی گزینه صدور یکپارچه کارت عضویت حقیقی، ویژه اتاق تهران، کلیک کنید.
  • پس از کلیک روی این گزینه، صفحه زیر، شامل مشخصات دارنده کارت و مشخصات تکمیلی، نمایش داده خواهد شد، که می بایست، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید.
  • پس از وارد کردن مشخصات متقاضی و بارگذاری مدارک لازم، شامل عکس پرسنلی رنگی با پشت زمینه سفید و حداکثر حجم 300 کیلو بایت، نوبت به مشخصات تماس و نشانی، فرم های گواهی، مشخصات ثبتی مطابق با برگه اظهارنامه ثبت در دفاتر بازرگانی، انتخاب حداقل یک و حداکثر سه رشته فعالیت برای واردات، مشخصات کسب و کار، پيوست مدارک، از جمله تصویر کارت ملی و گواهی عدم سوء پیشینه کیفری، اسناد مالی، وارد نمودن فیش های پرداختی و تاييد نهايی می رسد.

اخذ مجوز از سامانه صادرات و واردات

برای این امر می بایست، به آدرس اینترنتی coc.isiri.gov.ir، مراجعه نموده و بر اساس نوع کالا، یکی از موارد کارشناسان استاندارد، شرکت های بازرسی یا کاربران آزمایشگاه را انتخاب نموده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و روی کلمه ورود، کلیک نمایید. اشخاص حقیقی و حقوقی برای فعالیت در زمینه واردات و صادرات، باید نسبت به دریافت کارت بازرگانی اقدام نمایند. از موارد مصرف کارت هوشمند بازرگانی می توان به پرداخت گمرک، ثبت انواع سفارش کالا و ترخیص کردن از گمرک، وارد نمودن کالاهای مختلف از مناطق آزاد کشور و... اشاره کرد.

پوستر اخذ مجوز از سامانه صادرات و واردات

مدارک لازم جهت ثبت نام و فعالسازی حساب کاربری شرکت ­ های حقوقی

  • مدارک شرکت شامل آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و اساسنامه شرکت
  • برگه کد اقتصادی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل و کپی کارت بازرگانی
  • حضور مدیرعامل و صاحبان امضا، به همراه اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

مدارک لازم جهت ثبت نام و فعالسازی حساب کاربری اشخاص حقیقی

  • گواهی سوء پیشینه
  • اصل و کپی کارت بازرگانی
  • حضور شخص متقاضی، به همراه اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی

  • کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلی مدیر عامل یا رئیس هیات مدیره شرکت
  • دارا بودن سابقه مشخص و روشنی در فعالیت اقتصادی
  • ارائه پروانه کسب و سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی، مبتنی بر برخورداری از محل اقامت و کار
  • ارائه مدارک و شواهد دال بر عدم ورشکستگی
  • داشتن حداقل سرمایه 200 میلیون تومانی در حساب جاری، معتبر نزد بانک
  • مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، اجازه نامه ای بوده که از سوی سازمان منطقه آزاد مربوطه، صادر شده و بهره مندی از معافیت های مالیات صادرات و واردات، گمرکی و سایر مزایای مناطق آزاد تجاری، منوط به داشتن آن می باشد. نحوه دریافت و شرایط تمدید این مجوز، از طریق سامانه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، به آدرس اینترنتی freezones.ir، انجام می گیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نماید.

هزینه دریافت مجوز واردات و صادرات

دریافت مجوزهای سه گانه ای که نحوه دریافت آنها را در بخش های قبل، بیان نمودیم، مستلزم پرداخت هزینه هایی، مانند حمل و نقل، باربری، انبارداری، ترخیص و مواردی از این قبیل است که در مراحل مختلف واردات و صادرات کالا، قابل پرداخت خواهد بود. هزینه های مذکور، به شرح زیر می باشند. هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه زیر 30 میلیون تومان، 250 هزار تومان، با سرمایه 30 تا 200 میلیون تومان، 400 هزار تومان و با سرمایه 200 میلیون تومان به بالا، 500 هزار تومان می باشد. هزینه کارت بازرگانی یا تمدید آن نیز 44 هزار تومان و هزینه باطل نمودن تمبر، برای تمدید یا صدور کارت، 5 هزار تومان یا 10 هزار تومان می باشد. سایر هزینه ها نیز به شرح زیر می باشد:

  • بازرسی کیفی
  • خدمات حمل و نقل
  • بیمه باربری
  • هزینه بازرسی کالا
  • هزینه انبارداری
  • هزینه های گمرکی
  • هزینه های گمرکی
  • هزینه های گمرکی، شامل موارد زیر می باشد.
  • هزینه صدور ترخیصیه کشتیرانی
  • هزینه حق توقف کالا در انبار تا صدور ترخیصیه
  • هزینه وثیقه کانتینر، درصورتی که بار درکانتینر باشد.
  • قبض انبار الکترونیکی، پرینت اظهارنامه، لاک و مهر و که زیر صد هزار تومان خواهد بود.
  • هزینه آزمایشگاه، درصورتی که، کالا اجبار به آزمایشگاه داشته باشد.
  • هزینه گواهی استاندارد، به مقیاس هشت در هزار
  • هزینه انبارداری و صدرو بیجک، بر اساس جدول شرکت های انبارهای عمومی
  • هزینه فیش ثبت سفارش بازرگانی، معادل پنج در هزار مبلغ پروفرما
  • هزینه مربوط به مالیات کارت بازرگانی، اگر بنام شخص ثالث، باشد.
  • هزینه های مربوط به دستمزد ترخیص کالا از گمرک

برای ترخیص کالا از گمرک، ابتدا باید، در سامانه گمرک ثبت اظهارنامه نمود و سپس، باقی مراحل، از قبیل کنترل کالا، اخذ مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه و تایید کارشناس را طی نمود. هزینه ترخیص کالا از گمرک، شامل مواردی چون حقوق ورودی، سود بازرگانی، هزینه باربری، انبارداری، تخلیه، تعرفه کارشناس و آزمایشگاه می باشد.

بنابراین مجوز واردات و صادرت، مجوزی بوده که برای انجام واردات و صادرات، الزامی می باشد. سامانه دریافت این مجوز، سایت گمرک بوده و نحوه دریافت آن، نیز از طریق مراجعه حضوری به گمرک و ثبت نام در سامانه گمرک، پس از پرداخت هزینه های لازم می باشد. امیدوارم از محتوای مسائل حقوقی نهایت استفاده را برده باشید و برای کسانی که دچار مشکل حقوقی هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش آموزش ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم .

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
عرض ارادت احساسی و عیادت بازیگران و ورزشکاران از رهبر معظم انقلاب در بیمارستان+ عکس/ از جواد عزتی و علی ضیا تا علی پروین و بهداد سلیمی (1177 نظر) رهبر معظم انقلاب چه میوه هایی را برای حفظ سلامتی خود میل می کنند؟ (318 نظر) تذکر جدی رهبر انقلاب به عکاسان خبری در کرمانشاه/ با کفش وارد نشوید+عکس (302 نظر) پاسخ جالب رهبر معظم انقلاب به یک سوال: حضرت آقا اصلاً شما فکر می‌کردین که رهبر بشین؟ (122 نظر) گریم سخت و سنگین شازده مفخم سریال "گیلدخت"، صالح میرزاآقایی، برای بازی در نقش امام خمینی/ بنظرتون شبیه ایشون شدن؟ (67 نظر) واکنش ایران به درخواست عجیب آمریکا برای حمله نمادین اسرائیل (60 نظر) دیدار بازیگران معروف و محبوب ایرانی با رهبر انقلاب/ از شاهرخ استخری تا مصطفی زمانی و عموپورنگ+عکس (58 نظر) خلاقیت تحسین برانگیز چوپان برای تردد بدون دردسر گوسفندانش در سطح شهر+ویدیو/ مغز تو رو باید طلا گرفت😂 (54 نظر) خلاقیت خنده دار یک ایرانی برای دوخت کاپشن با پتو پلنگی حماسه آفرید/ ایرانی پنجه طلا از هر انگشتش هنر میباره😂 (45 نظر) ماجرای جالب کارت عروسی فائزه و حمید که به دست رهبر انقلاب رسید/ حرکت تحسین برانگیز عروس و داماد ایرانی برای خرید سرویس طلا+عکس (42 نظر) نگاهی به ماشین لاکچری و خارجی محسن تنابنده، نقیِ پایتخت+عکس/ صبر و لبخند در برابر درخواست مردم برای گرفتن عکس سلفی (36 نظر) خلاقیت بی نظیر راننده مشهدی، با نوشته جالب پشت وانت اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا (33 نظر) خلاقیت تحسین برانگیز یک بقال تبریزی برای کودکان حماسه ساز شد/ درک و شعور ایشون ستودنیه+عکس (29 نظر) نگاهی به کیک تولد 5 سالگی هانا دختر مهران غفوریان با دیزاین خاص/مبارکا باشه +عکس (28 نظر) نگاهی به تیپ و استایل لاکچری و درجه یک خانواده محمدرضا گلزار در عروسی آقای بازیگر +عکس/ خوش به حال آیسان خانوم، عروسِ چه خانواده‌یِ باکلاس و مرفه ی شده😍 (27 نظر)
دیگران می‌خوانند   
پُز دادن دستپخت خوشمزه شاهرخ استخری سعید سریال فاصله ها توسط سپیده بزمی پور در استوری اینستاگرامش/ بابا دستمریزاد👌 (ویدئو) سخنرانی بی‌نظیر استیو جابز در میان دانشجویان/ مرگ تنها اختراع بی‌نظیر زندگی است سنگ تمام سپیده بزمی پور همسر شاهرخ استخری برای شوهر و دخترانش در آماده کردن غذای چند روزشون؛ وقتی دلش مسافرت تنهایی میخواد+عکس/ چقد باحوصله درستشون کرده😍 کشف موجودی بزرگ‌تر از نهنگ! محل زندگی این جانور کجا بوده است؟ کشتن صاحب مزونِ لباس 50 ساله به دست دختر 11 ساله در حمایت از مادرش در این شهر! (ویدئو) رونمایی علی ضیا از اسم پسرش در اولین روز اردیبهشت/اسم قشنگیه ها ولی واسه فامیلی مناسبتر نیست بنظرتون؟ قند سابیدن آذین، خواهر آزاده نامداری بر سر خواهر عروسش در مراسم عقدش+عکس/ چقد دوتاشون شبیه همن! سورپرایز جالب و خنده دار یک مرد ایرانی برای نجم الدین شریعتی با چاشنی رضا گلزار/ با لباس زنانه از آقای مجری خواستگاری کرد!+ویدیو ملاک های انتخاب همسر ریما رامین فر قبل از ازدواج با امیر جعفری، و رویایی که به وقوع پیوست از زبان خودش عکس بسیار زیبایی از عروس و نوه فاطمه گودرزی، لیلای سریال "فاصله ها"، در آینه عمل جراحی رهبر معظم انقلاب که با هوشیاری کامل ایشان انجام شد/ تنت به ناز طبیبان نیاز مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد دانلود آهنگ جدید و عاشقانه «خط پایان» علی زندوکیلی+فیلم/ من عاشقانه ترین شعر زمان توام جدیدترین دستگاه لاغری بدون جراحی 2024 برای کلینیک ها (ویدئو) چند سکانس خنده دار فیلم "سال گربه" با هنرنمایی بهرام افشاری و سارا بهرامی / عجب شور و هیجانی به پا کردن! روایت محمود احمدی نژاد از دست به دست دادن پسران مهندس و داماد پزشکش در ساخت خانه 175 متری در شمال تهران +ویدیو رونمایی از صندلی ماساژ فوق لاکچری و هوش پران علی دایی در دفتر کارش+ویدیو/ ذوق و خنده های شهریار ایران از خرید جدیدش غوغای اجرای احساسی پسر خوش صدای ایرانی با آهنگ مرتضی پاشایی در کنسرت محسن ابراهیم زاده/ یکی هست تو قلبم...+ویدیو (ویدئو) پاسخ منطقی و جالب استاد قرائتی به دختر شل‌ حجاب/ سوسماس... جزئیات تازه از جنایت در برج 20 طبقه کوهک/ قتل مرد ثروتمند با 37 ضربه چاقو بوسه امیر جعفری بر پیشانی همسرش، همایِ پایتخت در سریال جنگل آسفالت+ویدیو حمایت جانانه مریم امیرجلالی از مازیار لرستانی بعد حواشی ازدواج با رابعه اسکویی/ به عنوان یک خواهر...+عکس استوری عاشقانه ایمان صفا برای ششمین سالگرد آشنایی با نبات خانوم/ قند روزهای تلخ آقای بازیگر گیه؟+عکس مشهورترین و تاثیرگذارترین زنان حرمسرای ناصرالدین شاه در یک قاب + عکس آقای مدیر پرسپولیس! لایک نبود، دو انگشت بعد از لایک بود! کامنت جالب و خنده دار سردار آزمون در پست آخر مهدی قائدی/ واکنش بامزه مهاجم تیم ملی به طلاق ستاره بوشهری چه بود؟+عکس (تصاویر) جشن تولد پرشور و حال 2 سالگی دختر رونالدو/ از مزایای خانواده پرجمعیت فقط همین! واکنش ظریف به «آتش بازی» رژیم صهیونیستی در اصفهان جزئیات حادثه امنیتی سفارت ایران در پاریس برخی مسئولان به دلیل اقدامات نامناسب در برخورد با بی حجابی تذکر گرفتند درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود بدشانسی بزرگ بازیکن تیم ملی در ازدواج/ همسر ستاره ملی‌پوش، اموالش را بالا کشید+عکس رونمایی از تیپ و استایل جدید محمد بن سلمان در دفتر کارش بدون عبا و عقال +عکس/ حرکت آرام به سمت حذف لباس رسمی در راه هست؟ حواشی داغ امروز شنبه 1 اردیبهشت 1403/ تذکر رئیسی درباره رفتارهای نامناسب با پدیده بی‌حجابی به دنبال محبوب ترین رشته‌ها برای تحصیل در ترکیه هستید؟ این مطلب را از دست ندهید! واکنش امیرعبداللهیان به ماجرای اصفهان و ادعاهای اسرائیل (ویدئو) سوال مثبت 18 حامد آهنگی از امیر مهدی ژوله/ امکاناتش رو نداشتم که از جلوی مدرسه دخترانه رد شَم نگاهی به گوشه خاص خانه شیک داریوش فرضیایی، عموپورنگ پرانرژی بچه ها با چیدمان منحصر به فرد و هنری+عکس (عکس) بهروز سریال "پایتخت"، پسر کوچک فهیمه، در کنار برادر واقعی اش/ داداششم عین خودش تپل و بانمکه! توصیف ویژه و قابل تامل نشریه آمریکایی از رهبر معظم انقلاب+عکس/ اذعان به توانایی بالای رهبری همایون شجریان به عادل فردوسی پور درباره رابطه عاشقانه اش با سحر دولتشاهی می گوید/ عادل میگه چقدر به هم می آئید
تیتر امروز   
کشف موجودی بزرگ‌تر از نهنگ! محل زندگی این جانور کجا بوده است؟ کشتن صاحب مزونِ لباس 50 ساله به دست دختر 11 ساله در حمایت از مادرش در این شهر! عمل جراحی رهبر معظم انقلاب که با هوشیاری کامل ایشان انجام شد/ تنت به ناز طبیبان نیاز مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد دانلود آهنگ جدید و عاشقانه «خط پایان» علی زندوکیلی+فیلم/ من عاشقانه ترین شعر زمان توام جزئیات تازه از جنایت در برج 20 طبقه کوهک/ قتل مرد ثروتمند با 37 ضربه چاقو آقای مدیر پرسپولیس! لایک نبود، دو انگشت بعد از لایک بود! واکنش ظریف به «آتش بازی» رژیم صهیونیستی در اصفهان جزئیات حادثه امنیتی سفارت ایران در پاریس برخی مسئولان به دلیل اقدامات نامناسب در برخورد با بی حجابی تذکر گرفتند درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود بدشانسی بزرگ بازیکن تیم ملی در ازدواج/ همسر ستاره ملی‌پوش، اموالش را بالا کشید+عکس حواشی داغ امروز شنبه 1 اردیبهشت 1403/ تذکر رئیسی درباره رفتارهای نامناسب با پدیده بی‌حجابی واکنش امیرعبداللهیان به ماجرای اصفهان و ادعاهای اسرائیل فال حافظ با تفسیر امروز شنبه 1 اردیبهشت 1403 + فیلم فال شمع روزانه امروز شنبه 1 اردیبهشت 1403