به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز به نقل از برترین ها: با گسترش شبکه های اجتماعی در سالیان گذشته شاهد ظهور برخی پدیده های توخالی و فیک مجازی بودیم. البته بروز این امر اجتناب ناپذیر بود. حالا که میلیون ها میلیون انسان در شبکه های اجتماعی دنباله روی چنین افرادی شدند، پرسش بزرگی به میان می آید. این که چنین افرادی دقیقا چه چیزی را عرضه می کنند که جمعیت عظیمی را همراه خود کرده اند؟ آیا جامعه ما نیز نباید بیشتر به تهی بودن این افراد توجه کند؟ به هر حال در مطلب پیش رو به بررسی موقعیت چند نمونه از سلبریتی های مذکور اشاره خواهیم کرد.
سجاد افشاریان
سجاد افشاریان (متولد ۳۱ فروردین ۱۳۶۴ در شیراز) نمایش نامه نویس، بازیگر و کارگردان و تهیه کننده تئاتر و نیز نویسنده و بازیگر تلویزیون و طنزپرداز ایرانی است. البته باید به همه این ها اینفلوئنسری پنهنی اش را هم اضافه کرد. نریشن هم می خواند و پادکست هم می سازد. البته در میان همه این ها دنبال اثری شاخص می گشتیم که پیدا نکردیم. حتی سرپرستی نویسندگان تیم خندوانه در روزهای اوجش هم میراث خاصی برای مردم به جا نخواهد گذاشت. به هر حال آقای افشاریان انتخاب نخست ما در حوزه فرهنگ بود.
علیرضا جعفرزاده
در قسمت بیوی اینستاگرام، عنوان تدوینگر و تصویربردار را برای خود در نظر گرفته. میکس تصاویر و موزیک را به خورد مخاطب می دهد تا شاید همان تخدیر لحظه ای باعث شکل گیری علاقه به این سبک از محتوای اینستاگرامی شود. محتوایی که هیچ کمکی به کیفیت زندگی شما نمی کند و فقط برخی افراد را بزرگتر از چیزی که هستند نمایش می دهد. گاها از مراحل آماده سازی محتواهایش نیز لایو می گذارد و فالوئرها نیز به دنبال همان ویدئوی تخدیری که در انتظار پست شدن هست به تماشای لایو می نشینند.
پرواز همای
پرواز همای زاده ی ۲۰ بهمن ۱۳۵۸ خواننده موسیقی سنتی ایرانی است که در سال های اخیر طعم محبوبیت را چشیده اما به طور کلی سعی کرده در جایی بایستد که خاص تر از دیگران به نظر برسد؛ نمونه بارزش هم در موضع گیری عجیبش در قبال سقوط هواپیمای اوکراینی بود که پاسخ دندان شکنی نیز از سوی مردم گرفت.
او نوشته بود: مسافران این پرواز یا ایرانی های مقیم کانادا و یا دانشجویان ایرانی کانادا و یا کسانی بودند که برای نخستین بار به کانادا سفر می کردند تسلیت به خانواده های داغ دار این پرواز، قرار بود من هم در این روز ها به کانادا سفر کنم و این پرواز یکی از پیشنها های ارزان بود و خوشبختانه من مسیر دیگری رو برگزیدم، لطفا در انتخاب هواپیما ها دقت کنید، هواپیما های بوئینگ هفتصد و سی و هفت در سال های گذشته سقوط و تلفات زیادی داشته با اینکه سه سال بیشتر از عمر این هواپیما نمی گذشته، ای کاش اندکی اطلاعات پروازی پیش از انتخاب مسیر ها داشته باشیم و تنها به قیمت پایین پرواز فکر نکنیم».
البته پس از مشخص شدن علت سقوط هواپیما پوزش خواست اما همین موضع گیری عجیبش کافی ست بر تایید یک عمر ارائه هنری که شاید خیلی هم نیاز مخاطب نبود.
حسن آقامیری
روحانی خلع لباس شده ساکن قم که اینستاگرام خانه اولش شده و پس از نطق های طوفانی سیاسی-اجتماعی، حالا رپورتاژ بیزینس های مختلفش بیشتر به چشم می آید. او شاید نخستین روحانی این سال ها بود که در اینستاگرام به بازخوردهای میلیونی رسید اما با گذشت زمان حتی همان فالوئرهای میلیونی هم متوجه شدند آورده جدید به زندگی شان اضافه نشده. حسن آقامیری به هر حال پایگاه اینستاگرامی گذشته را ندارد و کمتر سخنانش در صفحات چت مجازی دست به دست می شود.
علی اوجی
به جرات می توان گفت که علی اوجی در تمامی فیلدهای هنری ورود کرده و هیچ نقطه ای را بی نصیب نگذاشته. آلبوم موسیقی تهیه می کند، در تلویزیون بازی می کند، سرمایه گذار سینما می شود و اصولا پای ثابت تمام تاک شوها و رئالیتی شوهای این روزهاست. اما سوال اصلی؛ علی اوجی دقیقا چه چیزی به مخاطب ارائه می دهد؟ هنوز نمی دانیم!
عطاالله مهاجرانی
یک روز بعد از مرگ عباس معروفی، مهاجرانی در توئیترش نوشت از میان آثار معروفی فقط سمفونی مردگان اعتبار و ارزش داشت و معروفی را راوی تنهایی و مرگ و خودویرانگری و ویرانی و فروپاشی خواند. مهاجرانی یک روز بعد در توئیترش حرف خودش درباره باارزش بودن رمان «سمونی مردگان» را پس گرفت و گفت با خواندن دوباره این رمان به این نتیجه رسیده که «سرشار از زهراب یا تلخاب و لجن است. بى روشنایى و امید و ایمان و شعله تکاپو.» البته این نخستین بار نبود که ایشان این قسم از تحلیل ها را ارائه می دهند! عطاالله مهاجرانی در این سال ها با هر تریبونی فقط سعی در افول جایگاه اجتماعی خود داشته و چیز بیشتری درباره اش نمی توان گفت.