به گزارش سایت خبری ساعدنیوز به نقل از خبرفوری، ریشه این تابوی بزرگ در فوتبال برزیل به قرن نوزدهم بر می گردد. صاحب اولین باغ وحش برزیل در سال ۱۸۹۲ برای جذب مشتری یک بازی بخت آزمایی به راه انداخت.
بازدیدکنندگان از باغ وحش یک طرح کوچک به شکل یکی از حیوانات باغ وحش دریافت می کردند و در پایان روز یکی از حیوانات باغ وحش به طور تصادفی به عنوان برنده روز انتخاب می شد تا کسانی که طرح آن حیوان را در اختیار دارند برنده مبلغی به عنوان جایزه بشوند.
این اقدام به تدریج نزد دیگر صاحبان کسب و کار در برزیل نیز گسترش یافت و آنها نیز کارت هایی را با تصاویر ۲۵ حیوان نزد مشتریان خود پخش می کردند. عکس کارت شماره ۲۴ در میان این کارت ها عکس گوزن یا «ویادو» (veado) در زبان پرتغالی بود.
«ویادو» در زبان پرتغالی دشنامی با جنبه همجنسگراهراسی محسوب می شود و اغلب برای تحقیر مردان همجنسگرا به کار برده می شود. دلیل استفاده از «ویادو» به عنوان ناسزا علیه مردان همجنسگرا احتمالا این تلقی بود که گوزن ها حیوانی با «خصوصیات زنانه» هستند. از سوی دیگر روابط جنسی بین گوزن های همجنس هم رایج است.
گره خوردن عدد ۲۴ با نام گوزن یا «ویادو» باعث شد که مردان فوتبالیست در برزیل اغلب حاضر به پذیرش بازی با پیراهن های شماره ۲۴ نشوند. برناردو گونزالس، از فعالان حقوق دگرباشان جنسی در سائوپائولو می گوید: «وقتی به آن فکر می کنید خیلی دیوانه کننده است، به خاطر اینکه ۲۴ هم عددی مانند عددهای دیگر است اما قطعا تبدیل به تابو شده است.»
به گفته او مردان برزیلی حتی در زندگی روزمره (مثلا هنگام انتخاب صندلی در سالن سینما یا در جشن تولد ۲۴ سالگی) حاضر به استفاده از عدد ۲۴ نیستند و از ۱+۲۳ استفاده می کنند.
برناردو گونزالس می افزاید: «فوتبالیست ها هم ترجیح می دهند عدد دیگری داشته باشند زیرا نمی خواهند کسی مردانگی شان را زیر سوال ببرد.»
در لیگ دسته اول فوتبال برزیل هم اکنون از ۲۰ تیم تنها چهار تیم بازیکنی با پیراهن شماره ۲۴ دارند. این چهار بازیکن هم فوتبالیست های جوانی هستند که تازه اولین قرارداد حرفه ای خود را امضاء کرده اند.