درصد بالای ابتلا به کرونا در تهران و روند افزایشی در خوزستان

  شنبه، 20 اردیبهشت 1399 ID  کد خبر 78774
درصد بالای ابتلا به کرونا در تهران و روند افزایشی در خوزستان
ساعد نیوز: معاون کل وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از روند افزایشی بروز کرونا در خوزستان، گفت: اگر در جایی بازگشایی‌ها موجب افزایش بیماری شود و یا به دلیل خصوصیت اپیدمی یک شهرستان و یا خصوصیات اجتماعی آنجا، بازگشایی‌ها باعث شود که با تشدید موارد ابتلا مواجه شویم، حتما تصمیمات سختگیرانه‌تر و بازگشت به گذشته را خواهیم داشت.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، دکتر ایرج حریرچی در ارتباط ویدیو کنفرانسی با خبرنگاران، درباره وضعیت ابتلا به کرونا در استان خوزستان، گفت: ما همچنان نگران خوزستان هستیم و روند ورودی در این استان صعودی است. بر همین اساس از مردم خوزستان درخواست می کنیم که به فاصله گذاری اجتماعی توجه بیشتری داشته باشند. گرچه باید توجه کرد که اپیدمی در خوزستان نسبت به سایر استان ها و برخی استان های جنوبی کشور نسبت به سایر استان ها دیرتر آغاز شده و این موضوع باعث شده که شاهد اوج گیری و تشدید بیماری کرونا در این استان نسبت به سایر استان ها باشیم.

گرمای آب و هوا علت از بین رفتن کرونا نیست

وی افزود: تاکید می کنم که گرمای آب و هوای یک منطقه دلیل از بین رفتن کرونا نیست و مثال بارز آن هم استان خوزستان و درجاتی از استان بوشهر است. بنابراین باید در همه استان ها اقدامات بهداشتی و درمانی را رعایت کنیم و آماده باشیم تا بعد از فصل گرما هم با این ویروس مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به انتشار مقاله ای درباره مطالعه وضعیت شیوع کرونا در برخی استان ها مانند گیلان از طریق تست سرولوژیک، افزود: درباره آنتی بادی در برخی استان ها مانند گیلان مطالعاتی انجام و درصد بالایی از میزان درگیری ذکر شده است. البته مطالعه بر اساس دعوت تلفنی و اجابت افراد در پاسخ دهی است، ۳۳ درصدی که منتشر شده می تواند زیاد و خارج از عرف تلقی شود، اما مطالعات انجام شده و تخمین هایی که زده می شود، درصدهای دو رقمی پایین در حد ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد از ابتلای افراد کم علامت و بی علامت گفته می شود که اگر این موضوع صحت کامل داشته باشد، اینکه ما ابتلای ۱۰تا ۱۵ درصدی داشته باشیم، اما درصد مرگ و میر و بستری در بیمارستان هایمان به این حد پایین باشد، می تواند یک دستاورد باشد و نشان دهنده این باشد که سیستم بهداشتی و درمانی علی رغم ابتلای چندین میلیونی افراد، توانسته بستری و مرگ و میر را در حد بسیار پایینی نگه دارد.

درصد بالای ابتلا در تهران و روند افزایشی در خوزستان

وی درباره روند صعودی کرونا در تهران و خوزستان و احتمال بازگشت تعطیلی ها، گفت: در تهران به دلیل جمعیت بالا، درصد بالایی از ابتلاها را داشته است. روند خوزستان هم افزایشی است. قاعدتا سیاست ما به صورت شهرستانی و بر اساس کم خطر، خطر متوسط و خطر بالاست. اگر در جایی بازگشایی ها موجب افزایش بیماری شود و یا به دلیل خصوصیت اپیدمی یک شهرستان و یا خصوصیات اجتماعی آنجا، اگر بازگشایی باعث شود که با تشدید موارد ابتلا مواجه شویم، حتما تصمیمات سختگیرانه تر و بازگشت به گذشته را خواهیم داشت.

تهران؛ پاشنه آشیل کنترل کرونا در کشور

حریرچی تاکید کرد: اهواز دومین شهر کشور از نظر میزان حاشیه نشین محسوب می شود و در حال حاضر تمرکز موارد افزایش بیماری در خوزستان هم در اهواز است که حتما باید تدابیر مناسبی برایش چیده شود. امروز هم جلسه ستاد استان تهران با حضور وزیر بهداشت و مسولان استانی و سایر دستگاه های استانی بود. خود تهران هم از نظر خصوصیات خاصی که از نظر تراکم جمعیت و جمعیت شناوری که روزانه به تهران اضافه می شود و از نظر تبادلی که با مناطق دیگر دارد و از این نظر که تعداد قابل توجهی از مردم به بخش خصوصی مراجعه می کنند، جای مهم و خطیری برای ماست و می تواند در کنترل کرونا پاشنه آشیل ما باشد.

تصمیم گیری درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه ها بعد از ماه رمضان

وی درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نیز گفت: درباره مدارس گفته می شود اولین جایی باشند که بسته می شوند و آخرین جایی باشند که باز می شوند. برخی درباره دانشگاه ها هم چنین نظری داشتند. همانطور که اعلام شده با توجه به اینکه روند کلی کشور در حوزه کرونا نزولی است، اگر این روند نزولی حفظ شود و ادامه یابد، ممکن است بعد از ماه رمضان تصمیمات و پیشنهاداتی در ستاد کشوری ارائه شود. قاعدتا اگر بازگشایی دانشگاه ها را داشته باشیم، حضور در کلاس ها اختیاری خواهد بود نه اجباری. امیدواریم که اگر شرایط به همین خوبی پیش روند و این روند نزولی حفظ شود، بتوانیم آخر ترم امتحانات را به صورت حضوری برگزار کنیم و برای ترم بعد آماده شویم.

وضعیت بازگشایی رستوران ها

حریرچی در پاسخ به سوالی درباره بازگشایی رستوران ها، گفت: واقعیت این است که رستوران بیرون بر به این معنی نیست که حتما با پیک برده شود و اگر فردی خودش هم حضورا به رستوران مراجعه کند و غذا را دریافت کرده و ببرد، بیرون بر محسوب می شود، اما اگر در رستوران سرو و غذا خوردن انجام شود و یا وضعیت بیرون بر منجر به ایجاد صف شود که در آن رعایت فاصله گذاری نمی شود، مضر است و باید از آن جلوگیری شود. من از مردم درخواست می کنم به هر مرکزی که مراجعه می کنند، با موبایل خودشان QR کد آن مرکز را درخواست کرده و آن را با موبایل اسکن کنند. اگر این اقدام را انجام دهند درباره فاصله گذاری و بهداشت محیط و وضعیت بهداشتی چهار سوال مطرح می شود و مردم می توانند گزارش دهند. این اقدام حق اولیه مردم است و از آنها می خواهیم که این اقدام را انجام دهند و یا اگر مورد خلافی دیدند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

وی ادامه داد: در برخی موارد تهران آمار ما را خراب می کند. در استان های غیر از تهران ۸۳ درصد واحدهای صنفی موارد بهداشتی را رعایت کرده اند.

هنوز دارو و درمان اختصاصی کرونا موجود نیست

آخرین اخبار از پلاسمادرمانی بیماران کرونا

وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پلاسما درمانی در زمینه کرونا، اظهار کرد: درباره پلاسما درمانی اقدامات خوبی انجام شده است و درباره آنتی بادی استخراجی از پلاسمای افراد در کشورمان اقدامات خوبی انجام شده است، اما باید توجه کرد که هنوز هیچ درمان و داروی اختصاصی برای بیماری کووید-۱۹ موجود نیست. درمان هایی که انجام می شود، مراقبتی، کمکی و درمان عوارض بیماری است. به همین دلیل بر رعایت موارد بهداشت فردی تاکید می کنیم.

سونامی اطلاعات غلط درباره کرونا

در عین حال درباره دارو و درمان ها با سونامی اطلاعات غلط مواجهیم که هم برای افراد عادی و هم حتی برای پزشکان و افراد علمی وجود دارد. در حال حاضر بسیاری از مقالاتی که چاپ می شود، بعد از بررسی و تصویب آن دو تا سه سال طول می کشد و طی دوره چهار ماهه داوری می شد. این درحالیست که در چار ماهه اخیر مطالعاتی انجام و مقاله چاپ می شود و داوری ها بسیار سریع است و حتی برخی سایت ها قبل از داوری، مقالات را منتشر می کنند. بر همین اساس این مقالات مورد اعتنا قرار می گیرد و ممکن است حتی پزشکان و مقامات علمی را هم به اشتباه بیندازد. نشانه آن کثرت مقالاتی است که در سایت مجلات چاپ می شود و بعد خود مجلات مقاله را برمی دارند.

حریرچی افزود: به عنوان مثال درباره داروی رمدیسیویر که در آمریکا تبلیغ می شود، مقاله ای درباره اثربخشی اش در سایت WHO منتشر شد، اما با فاصله اندکی از سایت این سازمان برداشته شد یا مقاله اصلی که درباره این دارو منتشر شد، بر روی شش میمون مطالعه انجام شده است، قاعدتا وقتی روی انسان یا حیوان مطالعه می کنیم، خود انسان یا حیوان را در مطالعه مورد شمارش قرار می دهیم، اما در این مقاله به جای شش میمون ۳۶ لوب ریه آن ها را جزو آمار آوردند و نتیجه مطالعه به همین دلیل مورد شک قرار می گیرد. ما اشتیاق رسانه را در حوزه دارو به دلیل اینکه مردم دوست دارند در این زمینه خبرهای خوبی بشنوند، درک می کنیم، اما تاکید می کنیم که درباره روش های درمانی هم مردم و هم مراکز علمی با احتیاط رفتار کرده و به امیدهای واهی درباره داروها دل نبندیم.

مراسم عروسی و عزا همچنان ممنوع

حریرچی در پاسخ به سوال ایسنا درباره وضعیت بازگشایی تالارهای برگزار کننده مراسم ها، گفت: نمی دانم افراد چطور نوبت می گیرند و چطور برخی از این تالارها نوبت برگزاری مراسم می دهند. بالاخره باید تصمیمی گرفته شود. فعلا تصمیمی برای بازگشایی تالارها گرفته نشده است. البته در زمان عادی هم در ماه رمضان کسی عروسی برگزار نمی کرد. در عین حال من به عنوان یک شهروند، نه به عنوان یک مسئول، می گویم که اکنون به تدریج داریم یاد می گیریم که بدون تکلف و بدون خرج مازاد و بدون رفتن زیر بار قرض و بدون اینکه دل افراد دیگر را سوزاند، مراسم برگزار کرد. برخی افراد خوشبختانه تمکن مالی دارند و می توانند مراسم های آنچنانی را برگزار کنند و گاهی وقت ها آهی که مردم می کشند، خیلی از کارها را می کند.

وی افزود: به نظرم این یک فرهنگ مناسب است که جوانی خرج چند ده میلیونی را برای خودش سرمایه قرار دهد و خانه و کسب و کارش را توسعه دهد. مجددا تاکید می کنم که این موضوع را به عنوان یک شهروند مطرح می کنم. ما از کودکی شنیده بودیم که اگر کسی فوت می کرد، همسایه ها غذای آن خانه را می پختند و می فرستادند تا به فرد عزادار کمک کنند، اما امروزه وقتی فردی فوت می کند، صاحب عزا نمی داند عزاداری کند یا برود تالار برای مراسم هماهنگ کند و فلان غذا را ترتیب دهد. خواهش می کنم که به این تغییرات فرهنگی توجه کنیم. دلداری دادن کار خوبی است، اما می دانم بسیاری از خانواده ها برای گرفتن مراسم ختم قرض می گیرند و به سختی می افتند. گاهی در برخی مراسم ها می بینیم که 100 تاج گل گذاشته اند. باور کنید در کشوری که یک نفر با یارانه زندگی می کند، این گل ها نه تنها تاثیری در تسلی و علو درجات فرد فوت شده ندارد، بلکه بار ما را سنگین تر می کند. بنابراین خواهشم این است که به موارد مثبتی هم که از این نظر در این ایام حاصل شده، توجه کنیم.

با وجود کاهش موارد بستری، اما آمار تهران همچنان قابل توجه است

معاون کل وزارت بهداشت درباره احتمال بروز موج دوم کرونا در کشور با توجه به بالا بودن آمار ابتلا به کرونا در تهران، اظهار کرد: باید توجه کرد که ما هم باید واقعیت و نکات مثبت را بگوییم و هم نکات نگران کننده را مطرح کنیم. باید توجه کرد که در استان تهران طی چند هفته گذشته روند تعداد بستری، روند تعداد مراجعین، روند تعداد بستری در بخش آی سی یو و روند تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا، روند نزولی است، اما هنوز آمار ما در تهران می تواند قابل توجه تلقی شود. درباره تهران با توجه به ویژگی های خاص شهر، هنوز نگران هستیم.

وی افزود: پیش بینی ما این است که روند نزولی ابتلا به کرونا در یک یا دو ماه آینده در کشور ادامه خواهد داشت، اما موارد افزایش نسبی در برخی استان های کشور مشاهده خواهد شد که این مسئله آمار کل کشور را تحت تاثیر قرار نخواهد داد. افزون بر این وقتی روند نزولی است و ابتلا از میلیون نفر به چندین نفر می رسد، نوسان های جزئی در ابتلا طبیعی است. به عنوان مثال شهرستان ۱۰۰ هزار نفری که روزی یک تا چهار نفر بستری دارد را نمی توان این گونه آنالیز کرد که اگر این شهرستان یک روز دو نفر بستری دارد و دو روز بعد تعداد بستری هایش چهار مورد بود، بگوئیم که ۱۰۰ درصد افزایش موارد ابتلا داریم. زیرا ارقام جزئی است و نباید خیلی حساس باشیم، بلکه باید روند نزولی کلی را ببینیم و نوسان گیری که در منحنی های آماری انجام می شود را مورد توجه قرار دهیم. بنابراین اگر اتفاق غیر مترقبه ای نیفتد انتظار موج شدیدی از بیماری را در هفته های آینده نداریم. باید به دو گانه سلامت و معیشت مردم توجه کنیم. تندروی از هر دو وجه مطلوب نیست؛ نباید صرفا بازگشایی ها را به حداکثر رساند و سلامت را مورد توجه قرار ندهیم و در عین حال نباید بدون توجه به معیشت، فقط به سلامت مردم در برابر کرونا توجه کنیم، بلکه باید تعادل را در این زمینه حفظ کنیم. البته این پیش بینی ها تا پاییز است و در پاییز ممکن است اتفاقات دیگری رخ دهد.

حریرچی درباره عادی سازی شرایط نیز گفت: ما در ۲۳ فروردین در کل کشور و ۳۰ فروردین در تهران بازگشایی ها را انجام دادیم. دوره پنج روزه برای افزایش مراجعات سرپایی و دو هفته ای برای ارزیابی موارد بستری، در اکثر بازگشایی ها طی شده است و خوشبختانه در این دوره دو هفته نه تنها روند افزایشی نداشتیم، بلکه روند نزولی هم داشتیم. این ناشی از آن است که مردم در اکثر موارد رعایت کرده و ترددها را کاهش داده اند. مواردی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند، تذکرات را به آنها می دهیم. اینکه فکر کنیم که روند بدی داریم، درست نیست.

وی ادامه داد: در سطح جهانی هم در کشوری مثل آمریکا با وجود اینکه بسیاری از ایالت ها روند صعودی دارند، بازگشایی هایی را شروع کرده اند و در بسیاری ایالت ها بیش از روندهای اعلامی دولت، مردم از خانه خارج شده اند. در انگلیس که هوا آفتابی است حضور مردم در پارک ها و اماکن عمومی بسیار بیشتر از چیزی بوده که دولت این کشور مجوز داده است و در بسیاری از کشورهای اروپایی هم این گونه است. بنابراین باید کمی به واقعیت های اجتماعی و تحمل مردم هم توجه کنیم. هر چه بیشتر بگوئیم تعطیل شود، دال بر دلسوزی و روشنفکری نیست، این ها باید در تعادل باشد و حتما به دوگانه سلامت و معیشت توجه شود تا هر دو هدف با حداکثر ممکن حاصل شود.

ادامه دارد


دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
(عکس) امکانات فوق العاده برج روما رزیدنس، محل زندگی علی دایی / از آمفی تئاتر گرفته تا سونا و جکوزی و سالن بیلیارد! + تصاویری از داخل واحدها (10 نظر) تصاویری جالب و نوستالژیک از دوره دانشجویی مریم میرزاخانی در ایران/ مدال افتخار المپیاد بر گردن بانوی دانشمند (5 نظر) (فیلم) سربازی که صحنه رابطه نامشروع فرح و فریدون جوادی را دید، مغازه هدیه گرفت!!! (3 نظر) استقبال عجیب دانش آموزان دختر از شهردار زنجان+عکس/ به صف شدن دختران برای تعظیم؟ (1 نظر) شهرداری کرمانشاه مجسمه پاندای کونگ‌فوکار را به آغوش مردم ایران بازگرداند/ رفته میکاپ کرده اومده😂+عکس (1 نظر) دزدی از غرفه ویتنام و ترکیه در نمایشگاه کتاب تهران / فرهنگی‌ترین رویداد کشور در تیررس دله دزدها! (1 نظر) لوازم آرایش یک خانم شاغل که همیشه باید با خود داشته باشد (1 نظر) فرح پهلوی در چه شرایطی برای سگ سالومه مجری منوتو گریست؟ + ویدئو (1 نظر) از واکنش همایون شجریان به خیانتش تا صف طولانی امضای سروش صحت در حواشی داغ امروز سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1403 اعتراف چندش و عجیب اهالی قبیله آدم‌خوارها: من گوشت یک مرد و یک زن را خورده‌ام!+ویدیو لحظه باورنکردنی شکار یک عقاب توسط خرس گرسنه در نوک درخت!+ فیلم فال انبیاء روزانه پنجشنبه 27 اردیبهشت ماه 1403 سلفی بامزه و سر صبحی شبنم قلی خانی با دختر یکی یدونه‌اش، شانا خانوم+عکس/ ماشالله بزرگ شده😍 طراحی چهره رهبر معظم انقلاب بر روی برگ درخت توسط این هنرمند+ویدئو/ منحصربفرد و بی نقص عکسی از درختکاری آیت الله جنتی در حیاط شورای نگهبان
دیگران می‌خوانند   
میدونستید کسی که کاشت ناخن رو مد کرد یه آقا بوده؟ وقتی سالهاست مردی ولی ناخنکارا از ایده تو پول درمیارن+فیلم آهنگ جدید و البته خیابانی بنیامین‌به نام فاتح‌ شدم+ویدئو رونمایی از مهریه های عجیب و هوش پران برخی تازه عروس ها؛ از 1200 نان بربری تا چشم‌هاﻯ داماد! غالب بودن رنگ سفید در دکوراسیون خانه آرامش بخش و دلنشین لیلا حاتمی+عکس/ چقدر خاص و متفاوته👌 درگیری شدید حامد بهداد برای گرفتن سلفی بی‌موقع یک هوادار در مراسم ختم زری خوشکام/ لیلا حاتمی پا درمیانی کرد! عشق عمیق این پسر 19 ساله به پیرزن 76 ساله میلیاردر به ازدواج ختم شد! +عکس استایل و شلوار عجیب محمدرضا گلزار در حین اجرای مسابقه!+ عکس ترانه خوانی عجیب بنیامین بهادری در کوچه های تاریک تهران/ بنیامین بهادری از ماتریکس خارج شد😂+فیلم میز غذای خوشمزه جورجینا با استیک و میگو/ از رژیم هم خبری نیست+عکس میز غذای مفصل و رنگارنگ همایون شجریان و دخترش و سحر دولتشاهی در رستورانی خارج از ایران+عکس/ این همه غذا برا 3 نفر!؟ میز کار شلوغ و پلوغ مریم معصومی با خوراکی های خوشمزه+عکس سکوت ارسطو درباره حذف سارا نیکا از پایتخت 7 شکست! +عکس چهره بهت زده و غمگین لیلا حاتمی و همسر و دخترش با مشاهده دفن دارایی باارزش زندگیشان +عکس/ روحش شاد رونمایی از ورژن کیوت سریال پایتخت با شخصیت های عروسکی/ نقی معمولی لگو شد+فیلم رونمایی مونا کرمی همسر سپند امیرسلیمانی از لباس عروس شیک و دست دوزش/ ایشالا خوشبخت باشین+ویدیو جورجینا رودریگز با جدایی از رونالدو صاحب این چیزها می‌شود!! ترفندهای یک آرایش مناسب و سریع برای محل کار تعطیلات آخرهفته هادی چوپان درکنار خانواده پرجمعیتش در طبیعت/ ماشاءالله بچه هاش یکی از یکی نازتر+عکس کویرگردی دلچسب مینا مختاری همسر بهرام رادان در یزد زیبا+عکس رادش : با وافور تریاک می کشیدم ! /قدرت خدا بود بچه ام این صحنه را دید !+ویدئو درگیری و تذکر حامد بهداد به درخواست طرفدارانش درباره گرفتن عکس سلفی در مراسم تشییع مادر لیلا حاتمی+ویدیو/ و خانم بازیگری که به موقع دخالت کرد تغییر چهره هوش پران محمد سریال لحظه گرگ و میش با استایل فشن و امروزی/ اصلاً قابل شناسایی نیست!+عکس اشک های جانسوز لیلا حاتمی بر سر خانه ابدی مادرش زری خوشکام+عکس کتک‌کاری جیگر وسط برنامه به خاطر یک شوخی!+ فیلم پست مشکوک منوچهر هادی درباره یکتا ناصر ؟! +عکس ماجرای جالب آشنایی ستاره سادات قطبی و همسرش شهرام شکیبا برای ازدواج: گفت سلام دخترم و ...+ویدیو لیلا حاتمی دقایقی پیش در مراسم تدفین مادرش زری خوشکام+ویدیو/ چقدر سخته آماده کردن خانه ابدی عزیزترین کس زندگیت رو ببینی! 2 سگ با پاپیون مهمان ویژه عروسی خانم بازیگر ایرانی ! / شیدا خلیق و مجری داماد ترکاندند + عکس ها دقایقی همراه با کوهنوردی با صلابت آیت الله هاشمی رفسنجانی+ویدیو/ از نوشیدن آبِ آبشار تا نوشتن یادگاری روی تخته سنگ استایل فوتبالی کیوان ساکت تازه داماد سینما و بهرام افشاری/ لباتون همیشه خندون +عکس لحظه کشف و ضبط 73 کیلو طلا در فرودگاه از یک زن+ویدیو/ جاسازی در کالسکه بچه تنبیه بدنی ؛ زخم‌های عمیق بزرگسالان دیروز بر روان بزرگسالان امروز واکنش احساسی ایمان صفا به ازدواج جنجالی کیوان ساکت و شیدا خلیق+عکس (ویدئو) آهنگ جدید "میخانه " حمید هیراد +لینک دانلود و متن آهنگ/تو مرا پیرم کردی ز جهان سیرم کردی... شاهکار منحصربفرد شهرداری شیراز در جان بخشی دوباره به درخت خشکیده متناسب با حال و هوای این شهر +عکس/ آدم هاج و واج میمونه از این همه زیبایی خاطره واقعی مهران مدیری از درگیری تک نفره با مخوف‌ترین باند گروگانگیری تهران!+ویدیو این زن در آذربایجان غربی پسر 7 ماهه و دختر 6 ساله اش را به قتل رساند +عکس دکوراسیون و تزئینات خانه لاکچری و لوکس فریبا نادری با چیدمان زیبا و منحصر به فرد/ چقدر خوش سلیقه+عکس حمله دسته جمعی کلاغ‌ها به شاهین شکاری در انتقام به شکار دوست‌شان+ فیلم ابتکار مادر شیدا خلیق در تبریک تولد دختر تازه عروسش با این عکس بامزه از کودکی خانوم بازیگر+ عکس/ چقدر ناز بوده بچگاش
تیتر امروز   
رونمایی از مهریه های عجیب و هوش پران برخی تازه عروس ها؛ از 1200 نان بربری تا چشم‌هاﻯ داماد!
عشق عمیق این پسر 19 ساله به پیرزن 76 ساله میلیاردر به ازدواج ختم شد! +عکس
جورجینا رودریگز با جدایی از رونالدو صاحب این چیزها می‌شود!!
پست مشکوک منوچهر هادی درباره یکتا ناصر ؟! +عکس
(ویدئو) آهنگ جدید "میخانه " حمید هیراد +لینک دانلود و متن آهنگ/تو مرا پیرم کردی ز جهان سیرم کردی...
این زن در آذربایجان غربی پسر 7 ماهه و دختر 6 ساله اش را به قتل رساند +عکس
تنبیه بدنی ؛ زخم‌های عمیق بزرگسالان دیروز بر روان بزرگسالان امروز
چرا نمایندگان موافقت رهبر انقلاب و مراجع تقلید را با مصوبه تعطیلی شنبه اعلام کردند؟ / دور زدن قانون یا تحت فشار گذاشتن شورای نگهبان؟!
بیوگرافی و زندگی خصوصی کیوان ساکت اف، تازه داماد سینمای ایران و همسرش+ تصاویر جذاب و دیدنی
به من فحاشی کنید به پرسپولیس نه؛ کجا بودید وقتی دایی به چلسی و میلان گل زد؟
گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش / یخچال کله قندی 270ساله در حوالی پایتخت
نحوه عجیب قرار دادن واگن‌های مترو کرج با شکافتن سقف تونل+فیلم
متلاشی شدن یک شبکه شیطان پرستی در شهرستان شهریار تهران
قبر‌های لاکچری و مجلل جولان می‌دهند
از مراسم ازدواج شیدا خلیق با کیوان ساکت‌اف تا خاکسپاری مادر لیلا حاتمی در حواشی داغ امروز جمعه 29 اردیبهشت 1403
منتخب روز