ساعدنیوز
ساعدنیوز

دیدنی های طبیعی و گردشگری مراکش را بشناسید

  شنبه، 17 آبان 1399   زمان مطالعه 8 دقیقه
دیدنی های طبیعی و گردشگری مراکش را بشناسید
مراکش کشور تقابل تمدن و مذهب است و علت غنی بودن فرهنگ، هنر و معماری نیز در این کشور همین است. شما را به دیدن زیبایی های این کشور دعوت می کنیم.

مراکش

یکی از لیبرال ترین کشورها در شمال آفریقاست و شهر پر تب و تابی است که وینستون چرچیل آن را به عنوان « زیباترین جای زمین برای گذراندن یک بعدازظهر» توصیف کرده، این حسی است که از نظر خیلی از مسافران این محل درست است. هر شهر این کشور مشخصه های متفاوتی دارد. « Tangier » در شمال، دروازه ای به آفریقاست و ساختمان های سفید شده اش، سواحل شنی و صحنه های فرهنگی اش، نمادین است. به طرف پایین خط ساحلی که بروید « Casablanca » پرجاذبه قرار دارد، شهر ساحلی « Essaouira » و منطقه ساحلی پرجنب و جوش « Agadir » ، مطلوب آفتاب دوستان و موج نوردان است. شهر درون مرزی« Fez » ، با بازارهای عربی گرد و خاک گرفته، خیابان هایی با کناره های بلند و پیچ و خم های خانه هایی که به سبک سنتی در اطراف یک حیات مرکزی قرار دارند، مسافران را به سمت خود می کشاند.

ترکیب معماری باستانی و استعماری که نماد شهرهای اصلی مراکش است، جذابیت خاصی به آنها داده مثل: Marrakech, Essaouira, Fez,Tetouan ، که همه در لیست میراث جهانی یونسکو هستند و جایگاه مجموعه روبه رشدی از جذابیت های فرهنگی هستند. وقتی از دیدار مناظر و دیدنی ها خسته شدید، برای رفع خستگی به حمام سنتی بروید، از غذاهای خوشمزه این کشور لذت ببرید و یا خرید خوبی در بازارهای عربی داشته باشید.

بعد از دیدار از شهرها، چشم اندازهای شگفت انگیز انتظارتان را می کشد. کوه های اطلس مراکش را به دو قسمت تقسیم می کند. جنبش های حماسی Sahara غربی ، گواه ماجراجویی های فراوانی برای مسافران است. نیروهای دولتی به اشغال این قلمرو پر کشمکش ادامه می دهند، هرچندکه حاکمیت مراکش توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته نشده است و این مسئله به عنوان موضوعی حساس باقی مانده است.

باغ های مناره

تصویر

باغ های مناره از محبوب ترین جاذبه های گردشگری شهر مراکش، هم برای محلی ها و هم گردشگران خارجی، به شمار می آید زیرا بهترین مکان برای فرار از گرمای طاقت فرسای شهر در فصل تابستان است. هدف اصلی از ساخت این باغ ها در قرن دوازدهم میلادی فراهم کردن مکانی برای مردم شهر به منظور کاستن از اضطراب و فرار از گرما و البته کاشت دانه های خوراکی و گیاهان بوده است. در اطراف یک دریاچه بزرگ که از طریق کانال های آب تغذیه می شود، باغ های کوچکی ساخته شده اند که در آن ها از درخت های خرما و زیتون گرفته تا درختان میوه های مختلف کاشته شده است، به همین دلیل همواره با تعدادی میوه چین و هرس کار در این باغ ها روبرو خواهید شد. بهترین مکان برای تماشای این باغچه ها از کوشک عمارت است که روزگاری محل سکونت سلطان و خانواده اش بوده و بر استخر موجود در باغ مشرف است.

مقبره سعدیان

تصویر

مقبره یا گورستان سعدیان به عنوان مکانی برای دفن پادشاهان و اشخاص سرشناس شهر مراکش در اواسط قرن شانزدهم ساخته شده است. آخرین باری که فردی در این مکان به خاک سپرده در سال 1792 بوده و پس از آن این مقبره شاهانه متروکه شد تا اینکه در سال 1917 بار دیگر کشف شده و مورد توجه قرار گرفت. این قبرستان از دو آرامگاه اصلی بزرگ تشکیل شده که 66 نفر در آن ها به خاک سپرده شده و 100 نفر دیگر را نیز در باغ های مجموعه به خاک سپرده اند که سنگ قبرهایشان را با کاشی های رنگارنگ پوشانده اند. سازه های این قبرستان در برخی نقاط بسیار ساده و در برخی نقاط به شدت تزیین شده و مجلل هستند.

مسجد کتبیه

تصویر

این مسجد بزرگتری مسجد در مراکش است که حدود سال 1150 ساخته شده است. زیبایی آن استثنائی است و مناره بلند آن که بر شهر اشراف دارد 65 متر ارتفاع دارد. با آنکه این مسجد مکانی برای پرستش است ولی یکی از بهترین مکان های مراکش برای بازدید گردشگران است که اگر پوشش مناسبی به تن داشته باشند با روی باز پذیرفته می شوند.

مسجدی روی آب

مسجد حسن دوم، بزرگ ترین مسجد مراكش و سومین مسجد بزرگ دنیا بعد از مسجدالحرام و مسجد النبی است. 70 درصد از سازه این مسجد كه در شهر كازابلانكای مراكش قرار دارد روی آب قرار گرفته است.

بیابان و تپه های شنی

تصویر

تعطیلات در مراکش می تواند سفر به صحرا را نیز در بر بگیرد. شترسواری یا گشت های بیابانی انتخاب های محبوب گردشگران هستند و در واقع می تواند ظرف دو روز به دومین صحرای بزرگ دنیا رسید. مشاهده تپه های شنی، بازدید از چادرهای بادیه نشینان و خوابیدن زیر نور ستاره ها از تجربیات این سفر هستند.

منطقه قدیمی شهر مدینه

تصویر

برای بسیاری از بازدیدکنندگان، منطقه هزارتوی مدینه (منطقه تاریخی شهر) مهم ترین جاذبه شهر است. کوچه های باریک آن، مجموعه ای از رنگ ها، رایحه ها و صداها را در خود دارند و مهم ترین بخش بازدید از مناظر شهری منطقه هستند. همان طور که در میان گذرهای پر پیچ وخم و شلوغ ممکن است دچار سردرگمی شوید و حتی راهتان را گم کنید، در عین حال هزاران فرصت خرید دارید که می توانید چانه بزنید و باب میلتان خرید کنید. خرید کفش، صنایع دستی چوبی، عطر، ادویه جات و چرم را از دست ندهید. در غرب منطقه اصلی، انتهای "رباب دباغ"، دباغ خانه های مراکشی را خواهید یافت که پوست حیوانات را هنوز هم به روش قدیمی رنگ می کنند.

کوه توبکال

تصویر

کوه توبکال بلندترین قله کشور مراکش و رشته کوه های اطلس در شمال آفریقاست. قله ای مرتفع با ارتفاع 4167 متری که فتح قله اش به سادگی امکان پذیر نیست و یک شاهکار محسوب می شود اما مناظر خیره کننده اش تا حدی ارزشمند و جذاب است که دیدنش نفس را در سینه تان حبس خواهد کرد. بهتر است برای این سفر حداقل سه روز را در نظر بگیرید تا از زیبایی های این قله به اندازه کافی لذت ببرد و با رفتن به مکان های اطراف به تماشای زیبایی این بهشت سرسبز بنشینید.

میدان جامع الفنا

تصویر

میدان جامع الفناء که در بخش قدیمی شهر مراکش واقع شده، مهم ترین میدان شهر و یکی از جاذبه های گردشگری اصلی آن به شمار می آید. در این میدان همچنین بازار بزرگی برپاست که مسافران می توانند در آن با آب پرتقال بخرند یا به تماشای افسون کردن مارها مشغول شوند. با نزدیک شدن به هنگام ظهر، مار بازها جای خود را به رقصنده ها و شعبده بازها می دهند که آن ها نیز در ادامه روز جایشان را به دکه های غذا فروشی خواهند داد. بازاری که مایحتاج روزانه را به فروش می رساند در یک طرف میدان و چند هتل در طرف دیگر آن قرار دارند. این بازار رنگارنگ شاید برای سینماروها بسیار آشنا باشد زیرا این میدان در بخشی از فیلم «مردی که زیاد می دانست» (The Man Who Knew Too Much) اثر آلفرد هیچکاک، به تصویر کشیده شده است.

مدرسه بن علی یوسف

تصویر

این مدرسه قرآنی قرن شانزدهمی به خوبی حفظ شده است و بزرگترین مؤسسه اینچنینی در شمال آفریقاست و می توان عنوان یکی از زیباترین مدارس مذهبی دنیا را نیز به آن داد که نظر بازدید کنندگان زیادی را به خود جلب می کند که ساختمان آن با دقت طراحی شده و جزئیات بکار رفته در حیاط آن به زیبایی در مرمر، گچ و چوب آن حکاکی شده است و حدود ۹۰۰ دانش آموز در این سالها از در آن رد شده اند و از آن به بعد در آن بسته مانده است و سپس بازسازی شده و به عنوان بنای تاریخی به روی عموم بازگشایی شده است ، مدرسه بن یوسف زمانی بزرگ ترین مدرسه اسلامی شمال آفریقا بوده و . این دانش آموزان همگی در اینجا زندگی می کردند و شاید امروزه تصور اینکه چطور همه آن ها در اینجا جا می شدند کمی سخت باشد که تمام این زیبایی بیش از هد و چگونگی های زیاد نظر بازدید کننده های زیادی را به خود جلب میکند.

قصر البدیع

تصویر
قصر البدیع یکی از بناهای تاریخی ارزشمند مراکش است که با معماری منحصر به فرد خود و با قدمت ۵۰۰ سال گردشگران را به سمت خود می کشد که این قصر با شکوه بازمانده ای از یک قصر مجلل متعلق به سال ۱۵۷۸میلادی است که توسط احمد المنصور یکی از پادشاهان سعدیان بنا نهاده شد و ساخت و تکمیل آن چیزی در حدود ۲۵ سال طول کشیده شده است و اما آن چه این اثر را به اثری فاخر بدل می کند، معماری خاص آن و مصالح به کاربرده شده در آن است. قصر البدیع دارای تقریبا ۳۶۰ اتاق است که همگی با سنگ های مرمر ایتالیایی و طلا تزئین شده اند و در حیاط این اثر نیز از این عناصر برای تزئین بهره برده اند تا این کاخ به کاخی باشکوه بدل شود ولی متاسفانه با گذشت زمان مقادیر بسیاری از این طلاها و مرمرها از این قصر باشکوه به سرقت رفته اند ویکی دیگر از بخش های قصر باید به یک زندان زیرزمینی و کوچک اشاره کرد که پادشاه آن زمان از آن به عنوان مکانی برای محبوس نگه داشتن و زندانی کردن زندانیان استفاده می کرده است .

باغ ماژورل

تصویر

این باغ های گیاه شناسی غیرعادی در دهه بیست توسط یک هنرمند فرانسوی به نام ژاک ماژورل طراحی شدند و یکی از زیبا ترین مکان های دیدنی در مراکش است که آرامشی دلپذیر به دور از شلوغی و همهمه شهر برای شما فراهم می کند. همچنین مکانی مناسب برای عکاسی است. طراحی این باغ ها با آب نما های مختلف و بیش از سیصد گونه ی گیاهی از جمله انواع کاکتوس بسیار هوشمندانه بوده است.

دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
صحبت های عادل فردوسی پور در مورد قطعی برق:درسته که مردم باید رعایت کنند و کمتر مصرف کنند ولی به خدا هیچ جای دنیا سال 2025 مردم اینجوری زجر نمیکشند از این اتفاقات و... (54 نظر) (ویدئو) نعیمه نظام‌دوست: آقای علیخانی میای پایین یا من میاما/ احسان علیخانی: تو صورت خانوم سعادت نگاه کن یکم خجالت بکش😁/ خنده‌های از ته دل نعیمه رو از دست ندید (51 نظر) نعیمه نظام دوست: پول اجاره خانه ام را نداشتم که پرداخت کنم و مجبور شدم از این طرف و آن طرف برای پرداخت اجاره خانه ام قرض بگیرم! (42 نظر) الهام چرخنده:وقتی حضرت آقا می فرمایند اغلب هنرمندان ما خوبند حجت تمام است/ من که آبرو ندارم خودم را سنجاق کرده ام به اهل بیت (36 نظر) علی پروین خطاب به علی دایی: بیا مصاحبه کن/ دایی: من صدا و سیما را دوست ندارم! (34 نظر) سکانس خنده دار نعیمه نظام دوست: یه مشت تُرشیده دور هم جمع شدیم+ویدیو/برنامه رفت رو هوا از خنده... (30 نظر) (عکس) عذرخواهی همسر قالیباف از پزشکیان بعد از گریه رئیس جمهور به خاطر عشق پاک قدیمی به همسرش ... (29 نظر) نماینده مجلس: یک دانشجوی پسر به من گفت شما وضعیت اقتصادی من را کمی خوب کن من چادر سر می‌کنم (28 نظر) (ویدئو) بازگشت باشکوه و پرسروصدای مهران مدیری به تلوزیون/ هم‌خوانی گوش‌نواز وشنیدنی آهنگ یلدایی با علی زندوکیلی به سبک سنتی (26 نظر) خلاقیت مشاغل: ترفند خنده‌دار و هوشمندانه اوستای سیمانکار برای گرم نگهداشتن بدنش هنگام کار کردن در هوای سرد با حلبی روغن+ ویدیو/ همه با هم هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (25 نظر) شهربانو منصوریان: یکی از شب های یلدا پدرم پرتقال خریده بود اما به همه نرسید ما هم یک پَر از پرتقال مان را به آن‌ها دادیم تا همه خورده باشند! (25 نظر) از ایران تا قطر؛ مقایسه رشد اقتصادی کشورهای منطقه در 50 سال گذشته (21 نظر) یارانه هر لیتر بنزین در ایران؛ 40 هزار تومان/ فعلا قرار نیست بنزین گران شود (19 نظر) (ویدئو) حیات وحش ؛ مستند حیات وحش حیوانات / عقرب سیاه، موش، قورباغه (19 نظر) ساغر عزیزی بازیگر سریال سوجان: برخی بر این باروند که من واقعاً فرح دیبا هستم ولی من اصلاً با سیاست کاری ندارم (18 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
حمله گازانبری سازندگی به وزیر ارتباطات: فقط تو اراده برای رفع فیلترینگ را نداری!
13 دلیل روشن شدن چراغ چک ماشین + راهکارهایی که باید بعد از روشن شدن چراغ انجام دهید
یونس محمود با خنده‌ای که عربستان را به آتش کشید / واکنش تهدیدآمیز عربستانی ها به این تمسخر چه بود؟
15 نکته طلایی در خصوص ثبت‌نام خودرو در طرح پیش‌فروش ایران‌خودرو که باید بدانید
ختم قرآن / تلاوت قرآن کریم؛ حزب 27- آیات 36 تا 73 سوره انعام + معنی و تفسیر آیات
مروری بر آهنگ های نوستالژیک فیلم و سریال های قدیمی/ هزاردستان، خانه به دوش، پایتخت، بزنگاه و...
قالیباف: ما بدون شک قابلیت دفاع و جنگیدن داریم
مقایسه خلاصه و مفید گوشی‌های میان رده سامسونگ / بخش سوم: مقایسه سه گزینه محبوب A14 ، A34 و A54 +ویدیو
20 تا از بهترین انیمیشن های کریسمسی دنیا + IMBD / از کارتون های جدید، "کلاوس" تا کلاسیک "گوزن بینی قرمز"
معرفی کتاب / رمان عاشقانه "بر باد رفته" اثر مارگارت میچل
معرفی کتاب / 8 کتاب‌ عالی که به بهبود روابط عاطفی و تحکیم خانواده شما کمک می کند
ترکیه و هیئت تحریرالشام: بازی خطرناک اردوغان در سوریه و تهدیدات آن برای منطقه
سرلشکر سلامی: هیچ قدرتی در عالم، یارای غلبه بر سپاه را ندارد
گازگرفتگی 113 نفر در تهران طی هفته گذشته
دستگیری نتانیاهو در محل جنایات هیتلر در لهستان
منتخب روز   
نوستالژی روز/ پذیرایی ویژه زیزیگولو از دوستاش/ خونه پر شده از زیزگولوهای رنگارنک😍/ فقط آسی پولیکا گفتن مرم سعادت نگاهی به گریم سنگین و وحشتناک محبوب ترین بازیگران زن ایرانی؛ نعیمه نظام دوست، مریم سعادت، آزاده صمدی، آزیتا حاجیان, لیلا اوتادی، لیلا حاتمی و... عکس روز/ تغییر چهره چشم‌نواز و بهت‌آور حمید گودرزی و الناز شاکردوست بازیگران اولین سریال شبکه خانگی «قلب یخی» بعد از 14 سال در 47 سالگی و 40 سالگی (عکس) نگاهی به خودروی 6 چرخ غول‌آسای محمدرضا گلزار با رنگ سفارشی نئون متالیک؛ آفرود سوار حرفه‌ای با استایل بی‌نظیر! قاب ایران قدیم/ 4 عکس‌ خاطره انگیز از روز برفی کاخ ناصرالدین شاه قاجار تا سرسره بازی روی برف جوانان دهه پنجاهی با شلوار خمره ای در آبعلی؛ سال 1371 (ویدئو) رضا رشیدپور و اجرای غافلگیرکننده آهنگ نوستالژیک در شب یلدای به‌یادماندنی! از شایعه تا واقعیت / ماده کشنده در قوطی‌های کنسرو؛ مصرف کنسروها را به حداقل برسانید انگشتر فیروزه‌ای رهبر معظم انقلاب، یادگاری ماندگار برای پسر شهید سیدحسن نصرالله+ویدیو (ویدئو) محاله این ویدئو از علی ضیا و مادرش رو ببینی و اشک تو چشمات جمع نشه/ امروز، همه آرزوم این بود که مامانمو ببینم آلبوم امروز/ حضور بازیگران در جشن یلدای مدرسه دخترانشان با استایل یلدایی/ یکتا ناصر، آرزو افشار و همسر مهران غفوریان شباهت حیرت‌انگیز و باورنکردنی بهنوش بختیاری و خواهرش در استایل قاجاری یلدایی/ به نظرتون کدوم بهنوشه؛ کدوم بهناز؟🤔 صحبتهای جالب و اشکبار مهران مدیری درباره عشق عمیق مادرانه/ خودش چه بغضی هم کرد!