دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

سیاست /

دو نامزد ریاست مجلس کنار کشیدند 

جمعه، 02 خرداد 1399
کد خبر: 80877
ساعد نیوز: منتخب مردم خلخال در باره آخرین تصمیمات منتخبان اصولگرای مجلس یازدهم برای کرسی ریاست، گفت: علی نیکزاد و شمس الدین حسینی از نامزدی ریاست مجلس انصراف دادند و بدین ترتیب رقابت بین حمیدرضا حاجی بابایی و قالیباف خواهد بود.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایرنا، سید غنی نظری خانقاه در خصوص آخرین تصمیمات منتخبان جریان اصولگرا برای انتخاب رییس و هیات رییسه مجلس یازدهم در دومین جلسه شورای موقت مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اظهار داشت: مهمترین دستور کار این جلسه اعلام حضور کاندیداهای ریاست مجلس یازدهم و ارائه برنامه ها و توانایی های خود به شورای مرکزی بود.

وی افزود: در این جلسه محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، شمس الدین حسینی، حمیدرضا حاج بابایی و مصطفی میرسلیم به عنوان داوطلبان ریاست مجلس در این جلسه حضور یافتند که هر کدام به مدت ۲۰ دقیقه برای جمعی ۶۲ نفره صحبت کردند که این جمع ۶۲ نفره خود چکیده و نمادی از دیگر منتخبان نیروهای انقلاب در مجلس یازدهم هستند.

نظری خانقاه با بیان اینکه هر کدام از این پنج نفر نظرات و برنامه ها و راه کارهای خود را برای مجلسی کارآمد و مردمی بیان کردند. به عنوان مثال، مصطفی میرسلیم بودجه نویسی در کشور را دارای اشکال دانست به این معنی که مجلس فقط ۲ درصد می تواند در بودجه تغییرات ایجاد کند.

وی افزود: شمس الدین حسینی به مسائل و مشکلات اقتصادی از سال ۹۲ به این سو پرداخت و ساختار مجلس را معیوب معرفی کرد و معتقد بود باید اصلاح ساختار مجلس در دوره یازدهم در اولویت برنامه ها قرار گیرد.

منتخب مردم خلخال اضافه کرد: محمدباقر قالیباف نیز در این نشست حول محور در راس قرار گرفتن مجلس، ارتقا شان نمایندگان و تقویت بعد نظارتی مجلس مباحثی را مطرح کرد. قالیباف برخلاف شمس الدین حسینی که ریشه آمارهای مبتنی بر مشکلات اقتصادی نه از سال ۹۲ که از سال ۹۰ به این سو ارزیابی کرد و به نوعی وزیر اقتصاد در دولت احمدی نژاد را در به وجود آمدن مشکلات اقتصادی کشور مقصر دانست.

نظری یادآور شد: حمیدرضا حاجی بابایی هم مباحثی را مطرح کرد از جمله اینکه مجلس باید نسبت به نامگذاری و شعار سال اهتمام ویژه ای به خرج دهد، به نمایندگان شهرستان ها توجه شود و در پیشبرد طرح ها و نظرات به آنها کمک شود.

وی ادامه داد: حاجی بابایی تبصره ۱۴ قانون بودجه که مربوط به هدفمندسازی است را مورد توجه قرار داد و گفت: به دولت کمک کردیم هم یارانه ها را پرداخت کند و هم بتواند از محل تبصره ۱۴ از بودجه آموزش پرورش و آموزش عالی برای یارانه ها برداشتی صورت گیرد.

نظری خانقاه گفت: علی نیکزاد هم در فرصتی که داشت نظرات خود را مطرح و تاکید کرد دستگاه های اداری باید کوچک و چابک شوند و مجلس اجازه ندهد دولت بیش از این بزرگ شود.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از مباحث مطرح شده کاندیداهای ریاست مجلس یازدهم شعاری بود، خاطرنشان کرد: موضوعاتی از قبیل اینکه هیچ نماینده ای نباید نماینده تر باشد یا مجلس در راس امور قرار گیرد بیش از آنکه ریشه در برنامه محوری داشته باشد، جنبه شعاری دارد.

نظری خانقاه افزود: مقرر شد در فراکسیون نیروهای انقلاب که همه اعضا حضور دارند نتیجه این مباحث مطرح و در آنجا نسبت به معرفی گزینه فراکسیون تصمیم گیری شود. که در عصر روز ۷ خرداد این جلسه فراکسیون برگزار خواهد شد.

وی در ادامه همچنین گفت: علاوه بر گزینه های ریاست ۷ نامزد نائب رئیسی، سیدرضا تقوی، الیاس نادران، فرهنگی، منادی، مصری، میرتاج الدینی و قاضی زاده هاشمی هم در این جلسه برنامه های خود را به سمع و نظر منتخبان رساندند.

منتخب مردم خلخال در عین حال گفت: شورای موقت مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب خروجی تصمیم کلیت ائتلاف مذکور است و کمیته هایی زیر عنوان ۷ نفره و شبیه به آن رسمیت قانونی ندارد و بیشتر تشکیل جلسه های موقتی بود که توسط افرادی که قرابت بیشتری با هم داشتند شکل گرفته بود. لذا این شورای موقت مرکزی یازده کار گروه تخصصی تشکیل داد که مهمترین آن کار گروه اجرایی است که اینجانب عضو آن هستم.

وی افزود: مشکلات زیادی بخصوص در زمینه شکل گیری کمیسیون ها داریم. برای مثال در مجلس دهم عضویت در کمیسیون ها برای نمایندگان ادوار انتخابی بود . کسانی هم که برای اولین بار وارد مجلس می شوند در کمیسیون های مختلف بدون توجه به تخصص و توانایی ها تقسیم می شوند که نوعی امتیاز بندی ذیل ۳۶ و ۳۷ آئین نامه داخلی مجلس است. لذا تغییر این رویه باید از اولویت های مجلس یازدهم باشد.

نظری خانقاه در پایان در خصوص جمع بندی جلسه گفت: مقرر شد هر یک از نامزدهای ریاست در فراکسیون نیروهای انقلاب حائز بالاترین رای شد بقیه افراد تمکین کرده و گردن نهند و این یک تعهد اخلاقی است. به عنوان مثال در جلسه ای که نیکزاد، حسینی و حاجی بابایی داشتند، تا اینجای کار علی نیکزاد و شمس الدین حسینی از نامزدی ریاست انصراف دادند، بنابراین حمیدرضا حاجی بابایی با قالیباف رقابت می کند، مصطفی میرسلیم که در جلسه شورای مرکزی حضور داشت در جلسه خصوصی نامزدها که منتج به این توافق شد حضور شرکت نکرد.


14 پسندیدم 20 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 18 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه ها
سید توحید
4 سال پیش

چه کنم که نمی بینید دندان های به هم فشرده اصلاح طلبان را؟،چه کنم که نمی بینید دستان تفرقه اصول گرایان را؟چه کنم که نمی بینید غفلت جبهه ی انقلاب را؟ این عمار؟
پاسخ
مهرداد کریمیان
4 سال پیش

نظر به اینکه بحمدلله مجلس صاف و یک دستی داریم و کاندیداهای ریاست مجلس تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند، بهتر است از طریق قرعه کشی رئیس مجلس انتخاب شود.
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

قالیباف باشه بهتره ..درسته نفرت دارم ازش ولی .....
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

سلام. اينجا نب بخاطر تلاشی که حاج بابائی در دوره گذشته برای منافع مردم داشت و اينکه تا کنون نقطه ضعفی از او مشاهده نشده گزينه بهتری خواهد بود.
پاسخ
نورالدین
4 سال پیش

باتوجه به تجربه ثابت شده آقای حاج بابایی پس بنظر من بهترین گزینه برای ریاست مجلس می‌باشد
پاسخ
علی
4 سال پیش

قالیباف هرپستی گرفته کارستون کرده لذا کار میخواهید ایشون باید باشند
پاسخ
مجید محسن زاده
4 سال پیش

حاج بابایی با توجه به عملکردوتجربه بهترین گزینه ریس مجلس است
پاسخ
روح الله
4 سال پیش

در پاسخ به: قالیباف مرد عمل..
بهترین مدیری که تا کنون طی 40 سال گذشته داشته و مرد عمل بوده به نظرم آقای قالیباف بوده
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

بهتربن گزینه حاج بابایی
پاسخ
حسن بگلو
4 سال پیش

بهترین سکاندار آقایی قالیباف مباشد .....
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

حاج بابایی به نظرم گزینه بهتری باشه
پاسخ
علی روشنی
4 سال پیش

حاج بابایی تجربه و آشنایی بیشتری داره و مطمئنا بهتر میتونه اداره کنه
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

آقای حاج بابائی برای ریاست مجلس شورای اسلامی گزینه خوبی است
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

اره
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

بهترین گزینه میرسلیم
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

فقط حاجی بابایی
پاسخ
عبدالله زاده
4 سال پیش

قالیباف مرد عمل..
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

میرسلیم
پاسخ
نوید
4 سال پیش

فقط قالیباف
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

بهترین گزینه میرسلیم است.
پاسخ
مشاهده همه دیدگاه ها دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
مراحل اکسپت مقاله
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
سابمیت مقاله چیست؟