به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، علی اشرفیزاده، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را یک دانشگاه صنعتی نسبتا کوچک با پراکندگی جغرافیایی توصیف کرد و گفت: دانشگاه ما برآمده از قدیمیترین موسسات آموزش عالی کشور است که همواره اهداف بزرگی را دنبال کرده است.
وی با بیان اینکه در سال 1347 و با تاسیس مدرسه پست و تلگراف آغاز به کار کردهایم، تصریح کرد: تا زمان انقلاب دوازده موسسه آموزش عالی و دانشگاه مختلف شکل گرفت که مجموع آنها در سال 1358 دانشگاه کار و پیشه را تشکیل دادند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی، افزود: این دانشگاه در نهایت در سال 1367 به "خواجه نصیرالدین طوسی" تغییر نام داد.
اشرفیزاده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را دارای یازده دانشکده، از جمله سه دانشکده علوم پایه و هشت دانشکده مهندسی عنوان و تاکید کرد: این دانشگاه از جمله فعالترین موسسات آموزش عالی در زمینه فعالیتهای آموزشی مشترک داخلی و بینالمللی است، ضمن آن که بر آن است تا تعاملات بینالمللی خود را عمق بخشد.
وی نسبت دانشجویان حضوری به اساتید را عدد 20 اعلام کرد و با اشاره به اینکه این نسبت با استانداردهای بینالمللی سازگار است، اضافه کرد: طی سالهای 90 تا 96 تعداد دانشجویان مقطع دکتری از 450 به 720 نفر افزایش پیدا کرده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی در همین زمینه به کاهش دانشجویان کارشناسی این دانشگاه طی سالهای فوق اشاره و تصریح کرد: این نکته آمار چندان مطلوبی به حساب نمیآید.
اشرفیزاده با اعلام اینکه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در بررسیها برای تعیین دانشگاههای تراز بینالمللی کشور منتخب بوده است، از رتبه بین 600 تا 800 این دانشگاه در جهان خبر داد و افزود: این دانشگاه در داخل کشور نیز جزء پنج دانشگاه صنعتی برتر به شمار میرود.
وی سپس به ارائه آماری در زمینه پذیرش دانشجویان مقطع دکتری پرداخت و توضیح داد: در این مقطع به طور ثابت 60 الی 65 درصد دانشجویان دانشگاههای دیگر و 30 تا 35 درصد دانشجویان دانشگاه خودمان را پذیرا هستیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی تسهیل، منطقی کردن و شفافسازی فرآیندها، توسعه خدمات الکترونیکی، توجه به ارتقای فرآیندهای یاددهی – یادگیری، ارتقاء و بهبود برنامههای رسمی آموزشی و افزایش و ارتقای برنامههای غیر رسمی آموزشی را از اهم برنامههای معاونت آموزشی این دانشگاه برشمرد و تاکید کرد: منظور از تسهیل فرآیندها این نیست که حساب و کتابی در کار نباشد، بلکه منظور این است که بازنگری قوانین به دقت و سرعت پیش رفته و تسهیل آنها بدین طریق امکانپذیر شود.
اشرفیزاده در پایان مشارکت کارشناسان در ارتقای خدمات آموزشی را مهم عنوان کرد و گفت: چنانچه اساتید و اعضای هیات علمی با ما همراه و همدل نباشند، ارتقای آموزشی دانشگاه محقق نمیشود.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از اساتید زیر تجلیل شد: کامران محمدخانی (دانشکده مدیریت و اقتصاد)، کامران حسنی (دانشکده علوم و فناوریهای پزشکی)، اکرم عیدی (دانشکده علوم پایه)، رحیم فرور (دانشکده زبان، علوم انسانی و علوم اجتماعی)، سیدامیر علیانوار (دانشکده دامپزشکی)، فربد رزازی (دانشکده مکانیک، برق و کامپیوتر)، حمید عزتپناه (دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی)، امیر حیدرینسب (دانشکده نفت و مهندسی شیمی) و محمد نقیزاده (دانشکده عمران، هنر و معماری).