دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

جامعه /

درخواست کمک از جیب مردم برای خدمت رسانی به لاکچری‌ها! + فیلم و عکس/وقتی جای مقصر و مظلوم عوض می‌شود 

سه شنبه، 10 بهمن 1402
کد خبر: 373296
ساعد نیوز: انتشار صحبت‌های بغض‌آلود رئیس بیمارستان گاندی خطاب به معاون اول رئیس جمهور و درخواست کمک از دولت موجب عصبانیت مردم شده است.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعد نیوز به نقل از خبرنگاران جوان، عنوان فیلمی که در فضای مجازی فراگیر شده، نه‌ تن‌ها عجیب و غیر قابل قبول بلکه عاملی برای عصبانی کردن مردم است؛ «صحبت‌های بغض‌آلود رئیس بیمارستان گاندی خطاب به معاون اول رئیس جمهور: به وعده خود عمل کنید».

مردمی که از نجات جان بیماران بستری در بیمارستان گاندی از آتش‌سوزی روز 5 بهمن به لطف خدا و با تلاش نیرو‌های جان‌بر‌کف آتش‌نشانی، خوشحال و شاکرند، با یادآوری شرایط تجملاتی هتل بیمارستان خصوصی گاندی و هزینه‌های گزافی که این بیمارستان برای انواع خدمات درمانی و عمل‌های جراحی دریافت می‌کرد، مدام سؤال می‌کنند: چرا خسارت یک هتل بیمارستان خصوصی باید از بیت‌المال و جیب مردم پرداخت شود؟!

*سکانس اول
آقای معاون اول! شما قول دادید...
رئیس هتل بیمارستان گاندی در‌حالی‌که 2مرد و یک زن از عوامل بیمارستان همراهی‌اش می‌کنند و یکی از مردان هم در بین صحبت­ها به آقای رئیس دلداری می‌دهد، در مقابل دوربین ایستاده و با لحنی محزون که در لحظاتی رنگ طلبکاری به خود می‌گیرد، خطاب به معاون اول رئیس جمهور می‌گوید: «آقای مخبر! از تماس شما در شرایط حادثه سپاسگزاریم. شما تماس گرفتید، تعهد کردید، قول دادید... ما با 700پرسنل و 200پزشک بیمارستان گاندی در این شب عیدی و مشکلات معیشتی بیکار شدند، چه کنیم؟ شما باید به ما کمک کنید. خواهش من این است که یک جلسه بحرانی با حضور مسؤولان مرتبط برای ما تشکیل دهید. ما نمی‌توانیم از پسِ این شرایط بربیاییم. ما را دریابید...»

*سکانس دوم (بازگشت به عقب)
این شما و این اتاق‌های لاکچری زایمان بیمارستان گاندی
از بخت بد رئیس بیمارستان گاندی است یا حضور ذهن فعالان فضای مجازی، در فاصله کمی از انتشار فیلم درخواست بغض‌آلود او، فیلمی از 3سال قبل از بخش زایمان این هتل بیمارستان در کانال‌ها و گروه‌های مجازی، فراگیر می‌شود؛ فیلمی که این بیمارستان برای میزبانی از مادران باردار برای زایمان در تاریخ رُند 9/9/99 منتشر کرده بود.

خانمی دوربین به دست، در بخش زایمان می‌چرخد و از اتاق‌های لاکچری که برای مادران و نوزادان خانواده‌های پولدار تدارک دیده شده، رونمایی می‌کند: «.. اتاق 304... این دیزاین یک و ششصد تومانی ماست با بادکنک‌آرایی، میز، کاپ کیک، تور بالای سر مامان و روتختی. اتاق 306... این نی‌نی، دختره. دیزاین این اتاق، 2 و 800 تومانه. اتاق 308... اینجا اتاق یک آقا پسر گله که تا چندساعت دیگه به دنیا میاد. این هم دیزاین 3 و 200 تومانی ماست که کامل کامله؛ بادکنک‌آرایی، عروسک، کیک، تور بالای سر مامان، روبالشی، تور بالای سر بچه، لباس مامان و...» (قیمت‌ها مربوط به 3سال قبل است)

*سکانس سوم
گاندی می‌گفت 70میلیون تومان، اما با 700هزار تومان در بهترین شرایط زایمان کردم
شاهد از غیب می‌رسد. مهتاب، بانوی 30ساله‌ای که در همان سال 99 زایمان کرده، از تجربه شخصی‌اش درباره هزینه‌های بیمارستان گاندی و بیمارستان‌های دولتی اینطور می‌گوید: «سال 99 که به دنیا آوردن بچه‌ها در تاریخ رُند 9/9/99 سر زبان‌ها افتاده بود، بیمارستان گاندی به خاطر تبلیغاتش و اتاق‌های زایمان شیکش حسابی سر و صدا کرده بود و خیلی طرفدار داشت.

آن روز‌ها از همکارانم شنیدم هزینه زایمان در آن تاریخ و بستری شدن در اتاق‌های خصوصی و لاکچری زایمان بیمارستان گاندی با دیزاین‌های خاصش، حدود 70، 80میلیون تومان می‌شد. اما من در همان سال در یک بیمارستان دولتی طرف قرارداد بیمه زایمان کردم و با اینکه در اتاق خصوصی بستری شدم و از شرایطش هم بسیار راضی بودم، تمام هزینه‌ای که پرداخت کردم، 600، 700هزار تومان شد.»

*سکانس چهارم
هتل بیمارستان لاکچری، شعله‌ور شد...
غروب روز 5 بهمن، هتل بیمارستان گاندی باز هم در صدر اخبار قرار گرفت و فضای مجازی را تسخیر کرد. این بار، اما خبری از به رخ کشیدن تجملات بیمارستان یا صحبت از هزینه‌های عجیب درمانی در این بیمارستان خصوصی نبود. این بار، صورت مخاطبان از حرارت جملاتی که درباره بیمارستان گاندی در زیرنویس شبکه خبر و روی خروجی خبرگزاری‌ها و کانال‌های خبری فضای مجازی نقش بسته بود، گُر گرفته بود.

مردم، بهت‌زده به صفحه تلویزیون و گوشی تلفن همراه خیره شده بودند و از دیدن شعله‌های آتش که از ساختمان بلندبالای بیمارستان گاندی زبانه می‌کشید، نفس در سینه‌هایشان حبس شده بود. مهم نبود بیماری در بیمارستان دارند یا نه. مهم نبود پایشان را تا به حال در آن بیمارستان از ما بهتران گذاشته‌اند یا نه. در تمام آن لحظات، ورد زبان مردمی که غم شهدای آتشنشان پلاسکو هنوز در دلشان تازه است، دعا برای سلامتی و موفقیت آتشنشانان و نجات جان بیماران بستری در بیمارستان بود.

بعد از چند ساعت جدال خستگی‌ناپذیر نیرو‌های فداکار و بی‌ادعای چند‌ایستگاه آتش‌نشانی، به لطف خدا تمام بیماران به نقاط امن و دیگر بیمارستان‌ها منتقل شدند و آتش در بیمارستان گاندی بدون حتی یک فوتی مهار شد تا پلاسکویی دیگر رقم نخورد و کام مردم در عید میلاد‌امیرالمؤمنین (ع)، تلخ نشود.

*سکانس پنجم
وقتی بیمارستان لاکچری به اخطار‌های آتش‌نشانی وقعی نمی‌نهد!
هنوز آتش‌نشانان در طبقات مختلف بیمارستان گاندی مشغول لکه‌گیری بودند که اولین گلایه‌ها از بی‌توجهی مسؤولان بیمارستان گاندی به اخطار‌های ایمنی از طرف آتش‌نشانی منتشر شد. جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در حاشیه عملیات اطفای حریق در این بیمارستان گفت: «بیمارستان گاندی جزء ساختمان‌های ناایمن بوده و 5 بار هم از آتش‌نشانی اخطار گرفته بود، ولی توجهی به اخطار‌ها نکرد و امروز طعمه حریق شد.» به گفته ملکی، آخرین اخطار به این بیمارستان در آبان ماه امسال، کمتر از 3ماه قبل، داده شده بود.

زبانه‌های آتش که فرونشست و سایه وحشت و نگرانی از سر بیمارستان گاندی کم شد، تازه نوبت رونمایی از غفلت‌ها و بی‌توجهی‌های مسؤولان این هتل بیمارستان به نکات ایمنی و اخطار‌های آتش‌نشانی رسید. «قدرت الله محمدی»، رئیس سازمان آتش نشانی شهر تهران در جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی توسط یکی از شهروندان به آتش‌نشانی گزارش داده شد، گفت: «بعد از اینکه نیرو‌های اولین‌ایستگاه ما به محل رسیدند، مسؤولان بیمارستان تازه با سامانه 125 تماس گرفتند که آتش سوزی صورت گرفته و تا قبل از آن از حریق اطلاعی نداشتند! در‌حالی‌که اگر دوربین نظارت و اعلام حریق در بیمارستان وجود داشت، در اولین لحظه متوجه می‌شدند. وقتی آتش نشانان مراجعه کردند، دیدند جعبه‌های فایرباکس بیمارستان، آب ندارد. علی‌رغم اهمیت موضوع، ایمنی در این بیمارستان، اولویت آخر بود.»

*سکانس آخر
چرا خسارت بیمارستان لاکچری خصوصی باید از جیب مردم پرداخته شود؟!
«رئیس بیمارستان گاندی از دولت کمک خواسته. گاندی، جزو بیمارستان‌های گرونه و اتاق‌های زایمان لاکچریش هم، معروفه. خب بزرگوار، به جای هزینه برای قرتی‌بازی، واسه ایمنی ساختمون خرج می‌کردی.»، «اگر اورژانسی می‌رفتی همین بیمارستان گاندی و می‌گفتی من بیمه تأمین اجتماعی دارم، آیا بستری می‌کردن؟ خیر. می‌گفتن اول برو صندوق، پول بده. حالا چرا باید از بیت‌المال و جیب مردم، خسارت همچین بیمارستانی رو بدن که 5بار اخطار آتشنشانی گرفته و هیچ توجهی نکرده؟ اون موقع که پول پارو می‌کردین، به مردم فکر می‌کردین؟» «سازمان تأمین اجتماعی که اعلام کرده کارکنان بیمه‌شده بیمارستان گاندی تا زمان ایمن‌سازی و شروع فعالیت مجدد این بیمارستان می‌تونن مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند. پس نگرانی درباره وضعیت کارکنان بیمارستان وجود نداره.» و...

این‌ها نمونه جملاتی است که بعد از درخواست کمک رئیس بیمارستان گاندی از دولت، در فضای مجازی دست به دست می‌شود. در فضای حقیقی هم، اوضاع بر همین منوال است و در گفتگو‌های مردمی، می‌توان این نارضایتی را دید. «سمانه»، بانوی 27ساله‌ای که به تازگی به دلیل بیماری یکی از نزدیکانش، گرفتار هزینه‌های بیمارستان خصوصی بوده، می‌گوید: «بیمارستان گاندی هم مثل بیمارستان خصوصی محل بستری پدربزرگ من، تا از بیمار پول نمی‌گرفت، حاضر نبود پذیرشش کند. هزینه‌های سنگینش هم که معروف است. رسماً هتل بود به جای مرکز درمانی. یکی از اقوام ما که خیلی دنبال تجملات است، در این بیمارستان زایمان کرد. عکس اتاق زایمان گرانقیمتش را هم همه ما دیده بودیم.

*واکنش مجری تلویزیون به درخواست کمک رئیس بیمارستان گاندی از دولت

یکی از مجریان تلویزیون در واکنش به این اتفاق گفت: حالا که مسؤولان خود بیمارستان گاندی، بی‌احتیاطی کرده‌اند و 5بار به اخطار آتشنشانی و شهرداری بی‌توجهی کرده‌اند و این آتش سوزی ایجاد شده، آمده‌اند در رسانه‌ها مظلوم‌نمایی می‌کنند و از دولت کمک می‌خواهند؟! حساب پزشکان متعهد و باوجدان که حتی برای مردم، ویزیت تعیین نمی‌کنند و بیمار هرچه در توان داشته باشد، به‌عنوان حق‌الزحمه به آن‌ها پرداخت می‌کند، جداست. اما چرا باید به بیمارستانی مثل گاندی و پزشکانش که سلامت مردم را وسیله پول درآوردن و تجارت خود کرده بودند، کمک کرد؟ من به شخصه راضی نیستم یک ریال از بیت‌المال، برای بیمارستان گاندی هزینه شود.»

  برچسب ها: پول گاندی

3 پسندیدم 1 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 13 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
میلیاردها نفر در جهان رنگ و عدد مورد علاقه مشترک دارند!
کتاب صوتی/ حکایتی جذاب از کتاب معروف 《کلیله و دمنه》/ داستان شکارچی، گراز و شغال/ طمع زیاد باعث مرگ شغال شد
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
ماجرای خواستگاری سحر ولدبیگی: داماد اومد از خواهرم خوشش اومد / اسم من و نیمارو روی سنگ نوشتن برای هم + ویدئو
خاطره‌انگیزترین تصاویر دهه شصتی، چیدمان نوستالژی نهار ظهر جمعه خانه‌ی مادربزرگ/ 2 عکسی که لذت تمام دنیا توش خلاصه شده👌
ترجمه تخصصی کتاب
از بازار چه خبر؟ | قیمت دلار و یورو امروز شنبه 12 آبان 1403 + جدول
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
(عکس) تبلیغ خفن‌ترین آفتابه ایرانی در روزنامه قدیمی، 70 سال پیش/+ توصیف شعرمانند سفرنامه نویس معروف ژاپنی از آفتابه/ آفتابه به عمرش چنین شاعرانه توصیف نشده 😂
خلاقیت غَش آور راننده گرگانی برای حفظ امنیت صندوق عقب ماشینش+عکس/ سلطان امنیت منطقه تویی!🤣