به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، مشکل کجی آلت تناسلی بیماری شایعی نمیباشد. دو نوع خمیدگی دستگاه تناسلی در مردان شناخته شده است. یک نوع مادرزادی میباشد و فرد در سنین جوانی و بعد بلوغ متوجه این کجی میشود. این بیماران اکثرا طول آلت مناسب و نرمالی دارند و فقط در موقع نعوظ در آلت تناسلی فرد انحنا ایجاد میشود. نوع دیگری از این کجی آلت تناسلی در سنین بالاتر و میانسالی و بالاتر ایجاد میشود. این نوع اخیر معمولا بر اثر ضربات ناشی از رابطه جنسی و حین رابطه به مرور ایجاد میشود. گاهی بر اثر ختنه اشتباه که اتفاقا در کشور ما هم رایج است رخ میدهد. برداشتن زیاد پوست در هنگام ختنه از یک طرف آلت باعث خم شدگی آلت شده و درمان آن هم مستلزم جراحی و آزادسازی این پوست میباشد. بیماران با کجی شدید آلت با مشکل در هنگام نزدیکی به اورولوژیست مراجعه میکنند. گاهی این کجی آلت به قدری زیاد است که امکان دخول برای بیمار فراهم نمیشود.
علل کجی آلت مردان
هنوز پزشکان علت ایجاد این بیماری را نمیدانند. برخی پزشکان تصور می کنند که این بافت جوشگاه ممکن است به دنبال آسیب های کوچک هنگام رابطه جنسی ناشی از ضربه ناگهانی ایجاد شده باشد اما بسیاری از مردان هیچ کدام خاطره ای از این آسیب را به یاد نمی آورند. این بیماری در افراد دیابتی و دارای فشار خون بالا چربی خون بالا و نوعی بیماری که به عنوان سندروم دوپویترن نامیده می شود همچنین افراد سیگاری یا افرادی که مصرف زیاد الکل دارند بیشتر دیده می شود. مردان مسن تر بیشتر دچار کجی آلت می شوند .گفته می شود که ژنتیک هم می تواند در این موضوع نقش داشته باشند
تشخیص کجی آلت در مردان
پزشکان معمولاً این بیماری را با گرفتن شرح حال دقیق از علائم و همچنین سابقه هرگونه آسیب تشخیص می دهند و پزشکان داخل آلت داروی تاثیر می کنند که باعث نعوظ شود و در این زمان زاویه کجی را می بینند اگر عکسی از زمان نعوظ خود همراه داشته باشید نیازی به تزریق این دارو نخواهد بود .ممکن است پزشک برای شما درخواست سونوگرافی دهد تا بتواند محدوده اطراف را کامل ببیند. روش های مختلفی برای درمان کجی آلت وجود دارد برای درمان شما به اورولوژیست یا جراح کلیه و مجاری ادراری ارجاع می شوید.
مواردی که در کجی آلت نیاز به درمان ندارد
در صورتی که این شرایط را دارید نیاز به درمان وجود ندارد.
- انحنا بسیار کم باشد و ایجاد درد نکند
- از نظر جنسی فعال نباشید
- در صورت داشتن رابطه جنسی به مشکل بر نخورید یا مشکل خیلی کمی داشته باشید
- همانطور که گفته شد درمان های زیادی برای این بیماری وجود دارد اما معمولاً درمانهای دارویی خیلی موثر نیستند.
معمولاً از بعضی وسایل مکانیکی برای درمان استفاده می شود یکی از آنها وسیله مکانیکی هست که حدود دو ساعت در روزدر منزل باید روی آلت کشیده شود تا کم کم آلت را صاف نگه دارد. نوع دیگری از دستگاه ها حالت مکشی دارند و در خانه جهت صاف و راست شدن تدریجی آلت استفاده می شود از روشهایی که اشعه هم استفاده میشود که در بیمارستان یا کلینیک انجام میشود.