ساعدنیوز
ساعدنیوز

آموزش انگلیسی برای نوآموزان (قید های تکرار)

  چهارشنبه، 24 فروردین 1401   زمان مطالعه 6 دقیقه
آموزش انگلیسی برای نوآموزان (قید های تکرار)
در این درس می خواهیم با 6 قید تکرار بسیار مهم که نشان دهنده استمرار یا تناوب انجام کارهاست آشنا شویم.

قیدهای تکرار و زمان حال ساده

همانطور که درس های قبل یادگرفتیم بزرگترین کاربرد زمان حال ساده نشان داده تناوب یا استمرار است. یعنی نشان می دهد که یک کار در طول زمان تکرار شده یا همیشه انجام می شود. برای نشان دادن میزان استمرار یا تناوب از قیدهای زمانی خاص استفاده می شود که به آنها قیدهای تکرار می گویند. جدول زیر شش قید تکرار بسیار مهم را معرفی می کند:

معادل فارسی تلفظ آمریکایی قید زمان
همیشه ˈɒːlweɪz always
اغلب ˈɒːfən often
معمولا ˈjuːʒuəli usually
گاهی، بعضی اوقات ˈsʌmtaɪmz sometimes
به ندرت ˈrerli rarely
هرگز ˈnevər never

قیدهای زمان بالا با توجه به میزان استمرار یا تناوب مرتب شده اند. یعنی همیشه از اغلب بیشتر اتفاق می افتد، اغلب از معمولا بیشتر اتفاق می افتد، معمولا از گاهی بیشتر اتفاق می افتد و گاهی از هرگز بیشتر اتفاق می افتد.

قیدهای تکرار

قیدهای تکرار و ساختار جملات

ترکیب قرار گیری قیدهای زمان در جمله بسیار مهم است اما قواعدی بسیار ساده دارد.

در جملاتی که از فعل be به عنوان فعل اصلی استفاده می کنند. قید های تکرار همیشه بعد از فعل be آورده می شوند. به مثال های زیر توجه کنید (در مثالها ممکن است کلماتی باشد که هنوز یاد نگرفته اید):

  • I am always here. (من همیشه اینجا هستم.)
  • It is usually red. (این معمولا قرمز است.)
  • They are never in school. (آنها هرگز در مدرسه نیستند.)

نکته 1: برای سوالی کردن این جملات وقتی جای فعل و فاعل را عوض می کنید، نباید قید تکرار را جابه جا کنید. به مثال زیر توجه کنید:

  • It is usually red. (این معمولا قرمز است.)
  • Is it usually red? (آیا این معمولا قرمز است؟)

نکته 2: برای منفی کردن این جملات not را بعد از فعل be (در جایگاه همیشگی اش) و قبل از قید تکرار اضافه می کنید. به مثال زیر توجه کنید:

  • It is usually red. (این معمولا قرمز است.)
  • It is not usually red. (این معمولا قرمز نیست.)

ترتیب قرارگیری قید تکرار با بقیه افعال

در جملاتی که از فعل اصلی دیگری به جز be استفاده می کنند، قید زمان قبل از فعل اصلی قرار می گیرد. به مثال های زیر توجه کنید:

  • I see a bird. (من یک پرنده می بینم.)
  • I sometimes see a bird. (من گاهی یک پرنده می بینم.)
  • He goes to school. (او به مدرسه می رود.)
  • He always goes to school. (او همیشه به مدرسه می رود.)
  • They come here. (آنها به اینجا می آیند.)
  • They often come here. (آنها اغلب به اینجا می آیند.)

در جملات منفی و سوالی باید از فعل کمکی do استفاده می کردیم. در این جملات قیدهای زمان باید بین فعل کمکی و فعل اصلی قرار گیرند. به مثال های زیر توجه کنید:

  • He doesn’t always go to school. (او همیشه به مدرسه نمی رود)
  • They don’t often come here. (آنها اغلب اینجا نمی ایند.)

در جملات سوالی با do زمانی که جای فعل کمکی و فاعل عوض می شود قید زمان در جایش باقی می ماند. به مثال زیر توجه کنید:

  • Does he always go school? (آیا او همیشه به مدرسه می رود؟)
  • Do they often come here? (آیا آنها اغلب به اینجا می آیند؟)

درک ساختار کلی جایگاه فعل کمکی، قید تکرار و فعل اصلی

استفاده از قید های تکرار در زبان انگلیسی یک ساختار کلی دارد که با درک آن می توانید تمام قوانین گفته شده بالا را بفهمید. جدول زیر به صورت کلی جایگاه بخش های جمله را نشان می دهد:

بقیه جمله فعل اصلی قید تکرار فعل کمکی (در صورت وجود) فاعل

to school

a bird

here

go

see

come

always

often

usually

do/be + not

be*

I

You

He/she/it

* به صورت کلی در زمان حال ساده گرچه از فعل be به عنوان فعل اصلی استفاده می شود اما همیشه جایگاهی مشابه فعل کمکی دارد (مثلا جمله را منفی یا سوالی می کند یا در جایگاه مخصوص فعل کمکی قرار می گیرد).

تفاوت ever و never

در این بخش از مقاله، تفاوت های میان قید های تکرار در انگلیسی را همراه با معانی آن ها و درجه بندی میزان شدت آن ها در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم؛ البته، برای منفی کردن جملاتی که از قید های تکرار در انگلیسی استفاده می کنند دو راه وجود دارد، یا قید تکرار مورد نظر را تغییر می دهیم و از قیدی با معنی منفی استفاده می کنیم و یا فعل اصلی جمله را با کمک افعال کمکی در زبان انگلیسی مناسب، منفی می کنیم؛ همچنین، برای سؤالی کردن این جملات، باید از how often, ever استفاده کنیم و قید های تکرار در انگلیسی را قبل از فعل اصلی و بعد از فعل کمکی در جمله قرار دهیم. ( برای یادگیری این گرامر با جزئیات بیشتر کلیک کنید.)

این مقاله در دپارتمان آموزش زبان انگلیسی MIE در رابطه با قید های تکرار در انگلیسی نوشته شده است و شما عزیزان می توانید برای یادگیری قید های تکرار در انگلیسی، از مطالب موجود در آن استفاده کنید اما باید توجه داشته باشید که هر گونه کپی برداری از مطالب موجود در این مقاله، حرام و غیر قانونی می باشد؛ باید توجه داشته باشید که برای استفاده از قید های تکرار در انگلیسی باید معانی آن ها را به خوبی بدانید و همچنین، از شیوه استفاده از آن ها در جمله مطلع باشید، مثلاً never و ever هر دو به معنی «هیچوقت» هستند اما ما از never در جملات مثبت و از ever در جملات منفی و سؤالی استفاده می کنیم؛ مثلاً:

  • She is always tired
  • She isn’t always tired
  • She is never tired
  • How often do you go to school?
  • Do you ever go to school?

سؤالات متداول در رابطه با قید های تکرار در انگلیسی

  • برای سؤالی کردن جملاتی که در آن ها از قید های تکرار در انگلیسی استفاده شده است، باید از چه کلمات پرسشی استفاده کرد، آیا می توان قید های تکرار در انگلیسی را در سؤال wh هم بیاوریم؟ می توانید از how often, ever استفاده کنید و باید توجه داشته باشید که قید های تکرار در انگلیسی را در سؤالات wh دار یعنی how often نباید قرار دهید.
  • برای منفی کردن جملاتی با قید های تکرار در انگلیسی، باید از چه شیوه هایی استفاده کرد، آیا می توان بدون ایجاد تغییر در این قید های تکرار، این جملات را منفی کرد؟ می توانید با استفاده از فعل کمکی، آن ها را منفی کنید و یا با تغییر دادن نوع آن ها، جمله را منفی کنید اما باید به قوانین مربوط به آن ها نیز توجه کنید.
  • آیا میزان شدت در never وever یکسان است، چه تفاوتی میان این دو قید تکرار در انگلیسی وجود دارد؟ بله، میزان شدت معنایی در این دو با هم برابر است و تنها تفاوتی که با هم دارند، در شیوه استفاده از آن ها در جمله است، که در مقاله بالا توضیح داده شد.
  • چه تفاوتی میان قید های تکرار usually ,normally وجود دارد، آیا معنی این دو با هم متفاوت است؟ هر دو این ها به معنی «معمولاً» هستند، اما همانطور که در جدول دسته بندی قید های تکرار در انگلیسی مشاهده کردید، میزان شدت و بار معنایی usually از normally بیشتر است و برای منتقل کردن این معنی، باید به شیوه مناسبی از قید های تکرار در انگلیسی استفاده کنیم.
دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (519 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (256 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (255 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (245 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (230 نظر) الهام چرخنده: من برای همه کسانی که کتکم زدند، باعث بیماری قلبی شدند نفرین ندارم اما الهی که به درد من دچار بشید+ویدیو (101 نظر) مازیار لرستانی: ای کاش به جای روز زن و روز مرد، روز شرف و انسانیت داشتیم+عکس (75 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (61 نظر) شعرخوانی زیبا و دلنشین رهبر معظم انقلاب: ای تکیه گاه و پناه زیباترین لحظه های پرعصمت و پر شکوه تنهایی و خلوت من+ویدیو (52 نظر) علی دایی در واکنش به تقلید صدایش در مراسم استقلالی‌ها: در گذشته پادشاهان دلقک‌هایی داشتند که وظیفه‌شان تقلید صدا و خنداندن مردم بود+عکس (44 نظر) تعجب بازیگر مطرح ترکیه با دیدن خونه زندگیِ شاه‌نشین پوریا پورسرخ، آرش سریال کیمیا+ ویدیو/ میزبانی درجه یک در خانه‌ای درجه یک👌 (44 نظر) تذکر جدی علی دایی به اعجوبه طنز ایران: دفعه آخرت باشد که ادای من را درآوردی! (44 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (41 نظر) مهران مدیری: شایعه نیست؛ هواپیمای شخصی دارم سوئیچ رو هم دادم به بچه‌های پشت صحنه! / برشی از برنامه تلویزیونی جذاب «دورهمی» با اجرای بی‌نظیر مهران مدیری (39 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
ویدیو| سکانس خنده‌دار و فوق‌العاده‌ی مدیتیشن گروهی فوق‌حرفه‌ای «مهران مدیری» و سروش صحت/ مسعود شصتچی: آقای قاضی!من استاد جو گیر شدنم!
(ویدئو) نبرد افسانه‌ای کیخسرو و افراسیاب در شاهنامه؛ شاهکاری از فردوسی که روح فرهنگ ایرانی را جاودانه کرد
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رکسانا ورزا»، بانوی ایرانی‌تبار که با مدیریت استیشن اف، تاریخ‌ساز دنیای فناوری شد
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن جذاب شرک | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
50 میلیون تومان پاداش نقدی دولت در انتظار افرادی که این دستگاه‌ها را شناسایی کنند!
عکس| شاهکار هنری یک دانشجوی مهندسی؛ وقتی امتحان رسم فنی تبدیل به اعتراض خلاقانه می‌شود/ بنازم به این ذهن خلاق مریض😂
ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂
مذاکره مستقیم ایران با آمریکا در دستور کار دولت پزشکیان: واسطه ها حذف می شوند؟
ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯
پرسپولیسی ها نام این بازیکن را دیگر به زبان نمی آورند
اشعار خواندنی؛ شاهنامه فردوسی: بخش 3 - گفتار اندر آفرینش عالم / متن صوتی و معنی اشعار + تصاویر نسخه های کهن
اگر حقوق و دستمزد در ایران 5 برابر شود، تازه به خط فقر بعضی کشورها می‌رسیم
تهدید پزشکیان توسط داعش در حواشی داغ امروز یکشنبه 4 آذر 1403
دستگیری زورگیر زن‌نما / اغفال و سوءاستفاده از قربانیان با تغییر چهره حرفه‌ای
این 5 غذا به شما کمک می‌کند تا 100 سال زندگی کنید
منتخب روز   
جریمه سنگین قهرمان سرشناس به خاطر دست درازی به یک زن 5 منطقه گردشگری پاییزی اطراف تبریز/ جون میدن واسه گرفتن عکسهای جذاب پاییزی قتل در پارک قیطریه بخاطر متلک انداختن به نامزد مقتول مهران مدیری: بدترین 4 سال زندگیم حتی پول نان و پنیر نداشتم! پسرم فرهاد از گرسنگی بیهوش شد/عین جنازه شده بودم عوضش الان بادیگارد دارم+فیلم حضور پرانرژی قهرمانان جوکر، ناهید مسلمی و عمو رشید در وی‌آی‌پی کنسرت سهراب پاکزاد/ یویو گفتن ناهید مسلمی رو وسط کنسرت از دست ندید👌 می‌گویند پزشکیان برف تهران را هم نخواهد دید! / تأخیر در پرداخت یارانه پاس گل به مخالفان دو آتیشه رئیس جمهور بود دورهمی پارسا پیروزفر و پریناز ایزدیار در یک کافه شیک و دلباز/ دو بازیگر خوش استایل و دوست‌داشتنی در یک قاب هدیه‌ دست‌ساز مادران سرزمین آفتاب، سیستان و بلوچستان به مسعود پزشکیان+ویدیو استفاده از ویروس کووید 19 برای مبارزه با سرطان! تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند...