سیستم پارتیشن تک جداره که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد یکی از بهترین راهکارها برای کسانی است که قصد دارند در دکوراسیون داخلی منزل تنوعی ایجاد کنند یا در منزل و اداره قصد دارند بخش بندیهای مختلف انجام داده و این کار را با حداقل هزینه ممکن و در سریعترین زمان به پایان برسانند. با توجه به استقبال زیادی که از سیستم پارتیشن تک جداره برای منازل و همچنین پارتیشن اداری برای ادارات و سازمان های اداری شد خیلی زود توانست جای پارتیشن های قدیمی که از جنس آجر و ملات بود را پر کنند به نحوی که با کمک متریال های مختلف انواعی از آن پدید آمدند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
پارتیشن تک جداره چیست؟
پارتیشن تک جداره عملا باعث شده بتوان محیط سازمان یافته ای داشت و کارمندان به بهترین نحو ممکن کار کنند. یکی از مهمترین مزایای این پارتیشن ها این است که باعث شده فضای محرمانه و شخصی کارمند یا مدیران حفظ شود و دیگر نگران برخی اتفاقات در شغل و کار خود نباشند. این یک امر عادی است که هر فردی به فضای خصوصی برای کار و استراحت احتیاج دارد؛ پس به با استفاده از پارتیشن می توان محیط آرام و دلنشین را برای خود و کارمندان مهیا کرد. این نوع پارتیشن می تواند بدون اتصال به سقف و حالت ایستایی طراحی شود. در واقع این پارتیشن ها بدون جداسازی از سقف حالتی اتاق مانند ایجاد کرده که کم هزینه نیز خواهد بود. ناگفته نماند که در ساختار پارتیشن تک جداره علاوه بر حفظ زیبایی و هارمونی، پارتیشن نقش استحکام بخشی به محیط را داشته و احساس خوب و مثبتی را به فضاهای اداری می بخشد. پارتیشن ها قابلیت باز شدن، جداسازی، تکان دادن و … را دارد.
اما برای اینکه بتوانید بهترین سیستم پارتیشن تک جداره را انتخاب کرده و نصب کنید بهتر است موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- عایق صدا یا Soundproof: از سیستم پارتیشن تک جداره نباید انتظار عایق صدا یا صوت را داشت چرا که عبور صدا از یک لایه ای با ضخامت بسیار نازک به راحتی امکان پذیر است.
- تطبیق پذیری یا Adaptability: با اینکه تنوع رنگ و طرح پارتیشن تک جداره کم هست اما باز هم موقع انتخاب دقت داشته باشید که طرح و رنگ آن بیشترین تطابق را با محیط اطراف شما داشته باشد
- انعطاف پذیری یا Flexibility: در استفاده از این سیستم پارتیشن تک جداره هیچ محدودیتی ندارید. در ارتفاعهای کوتاه، نیمه بلند، بلند و حتی تا زیر سقف نیز میتوان از این سیستم ها استفاده کرد.
- طراحی یا Design: حتما دقت داشته باشید که اگر طراحی دکوراسیون داخلی و شیک بودن آن برای شما مهم است پس از پارتیشن های طرح دار استفاده نمایید.
- نور یا Light: پارتیشنهای مات و انواعی که نور از خود عبور نمیدهند محیط را تاریکتر خواهند کرد پس در این محیط ها بهتر است از مدلهای شیشه ای استفاده کنید.
آشنایی با انواع پارتیشن تکجداره
پارتیشن های تک جداره معمولاً با توجه به جنس و متریال به کار رفته در ساخت آن ها به انواع گوناگونی دسته بندی می شوند که در ادامه درباره هر کدام به طور مفصل توضیح خواهیم داد. در انتها می توانید با مطالعه موارد زیر و با توجه به نوع کاربرد و بودجه مد نظر خود، بهترین نوع را انتخاب نمایید.
-
پارتیشن تک جداره شیشه ای: می توان گفت در میان انواع مختلف پارتیشن تکجداره، پارتیشن های شیشه ای بیشترین طرفدار را دارند. این دسته از پارتیشن ها دارای ویژگی های خاصی هستند از جمله این که هزینه نسبتاً پایینی دارند، نیاز به نورپردازی گسترده در محیط را کاهش داده و در عوض امکان استفاده از نور طبیعی را فراهم می آورند، در عین سادگی بسیار شیک و منحصر فرد هستند و … لازم به ذکر است که پارتیشن های شیشه ای معمولاً از شیشه سکوریت و با ضخامت های مختلف ساخته می شوند و می توان طرح و نقش های متفاوتی روی آن ها اجرا کرد. برای مثال برخی مات و برخی کاملاً شفاف هستند. همچنین امکان درج تصویر لوگو شرکت روی پارتیشن تکجداره شیشه ای وجود دارد. بعضی افراد نیز ترجیح می دهند از شیشه های رنگی برای زیباتر کردن فضا استفاده کنند.
-
پارتیشن تک جداره ام دی اف: اگر عایق بودن نسبت به صدا برای شما اهمیت دارد و می خواهید فضاهای خصوصی تری در شرکت ایجاد کنید، می توانید به سراغ پارتیشن های ام دی اف بروید. زیرا این نوع پارتیشن تک جداره بیشتر از انواع شیشه ای نسبت به صدا عایق هستند و دید کمتری دارند. البته در بسیاری از موارد نیز پارتیشن های ام دی اف در ترکیب با پارتیشن های شیشه ای به کار می روند و زیبایی کار دو چندان می شود.
خوب است بدانید ام دی اف به کار رفته در پارتیشن تکجداره mdf، با روکش های مختلفی مانند ملامینه، وینیلیوم، پی وی سی و … پوشانده می شوند تا استحکام و ماندگاری بهتری داشته باشند. همچنین این پارتیشن ها در ارتفاع های مختلفی بسته به نیاز شما تولید و نصب می شوند. ام دی اف به کار رفته در این پارتیشن ها نیز در دانسیته و ضخامت های متفاوت موجود است و به این ترتیب انتخاب را آسان تر می کند.یک نکته منفی که درباره پارتیشن های ام دی اف وجود دارد این است که بعد از دو-سه بار باز شدن و نصب دوباره، دیگر قابل استفاده نیستند.
-
پارتیشن تک جداره چوبی: اگر زیبایی و شیک بودن کار برای شما اهمیت زیادی دارد می توانید به سراغ پارتیشن تکجداره چوبی بروید که از بهترین نوع چوب، از جمله چوب های روسی ساخته می شوند. بدیهی است که نوع پارتیشن در مقایسه با دیگر انواع پارتیشن، گران قیمت تر نیز است. البته پارتیشن های چوبی نیز در اغلب موارد ترکیب با شیشه های سکوریت به کار می روند.
-
پارتیشن تکجداره آلومینیومی: باید بگوییم پارتیشن مجزایی به نام پارتیشن تک جداره آلومینیومی وجود ندارد. اما نکته اینجاست که در ساختار بسیاری از پارتیشن ها از چهارچوب های محکم آلومینیومی استفاده می شود که آن ها را به دیوارهای مجزا کننده ماندگار و مستحکم تبدیل می سازد. با این حساب لازم نیست نگران قدرت و استحکام پارتیشن ها باشید زیرا درست به اندازه دیوارهای قدیمی می توانند ماندگاری مورد نیاز شما را فراهم سازند. البته هنگام انتخاب نوع پارتیشن، باید این نکته را در نظر بگیرید که پروفیل های آلومینیومی سنگین تر از چارچوب های ام دی اف هستند.
جمع بندی:
امیدواریم مطالب مربوط به پارتیشن های تک جداره مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد اگر در زمینه خرید و یا استفاده زا این پارتیشن ها نظرات و تجربیاتی داشته باشید خوشحال میشویم آن را با ما به اشتراک بگذارید.