به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از فارس، شاید اگر به شما بگویند که حق تعیین جنسیتتان با خودتان است، برایتان عجیب باشد. اما آلمان بهتازگی این قانون را تصویب کرده است و نام آن را «حق تعیین سرنوشت» گذاشته است. طبق همین قانون افراد بالای 18 سال میتوانند اسم و جنسیت خودشان را بهراحتی تغییر بدهند. کار به اینجا ختم نمیشود. بخش عجیبتر ماجرا اینجاست که خیلی راحت میتوانند نام پدر و مادرشان را از شناسنامههایشان حذف کنند.
همچنین بعضی از کشورهای اروپایی مثل انگلیس و فرانسه، برای آشنایی کودکان دبستانی باهویت جنسی، بازیهایی طراحی کردهاند که در آن کارتهایی با طرح حیوان را نشان کودکان میدهند تا آنها هر اسمی که میخواهند روی آن عکس بگذارند. مثلاً ضمیرهای موردعلاقه خودشان را روی آن عکس و حیوان میگذارند.
قانون مهم این بازی این است که باید از زبان خنثی برای جنسیتها استفاده کنند. یعنی حتماً لازم نیست برای جنسیت مؤنث از ضمیر مربوط به خودش استفاده کنند. هر اصطلاحی مثل He, they,them و… که دوست داشته باشند استفاده میکنند. اما بخش جالبتوجه این بازی این است که بهجای پدر و مادر از «والد»، «مراقب» یا «بزرگ کننده» باید استفاده کنند.
در گزارشات قبل هم اشاره کردیم که شرکت لبنیاتی دلتا در یونان، تصویر یک مرد و یک دختربچه را جایگزین عکس پدر و مادر و دو فرزندی که روی جعبه شیر بود، کرد. همچنین در دانشگاه لیدز انگلستان، دانشجویان نباید از واژه پدر و مادر استفاده کنند. بهجای آن باید عنوان سرپرست، مراقب، راهنما یا نگهبان برای والدینشان استفاده کنند. علاوه بر این انجمن پزشکی انگلیس هم واژه مادر را از دایره لغات پزشکی حذف کرده است و بهجای آن فرد باردار یا زاینده را استفاده میکنند. چون اصطلاح پدر و مادر همجنسبازها را ناراحت میکند.
پیشتر هم آنتونی بلینکن رئیس وزارت امور خارجه آمریکا اشاره کرده است که اصطلاحات رایج مانند مادر و پدر نباید استفاده شود. بهجای اینها کلماتی مانند والد و شریک زندگی جایگزین شود. به همین خاطر در شناسنامههایشان بجای پدر و مادر، والد 1 و 2 ثبت میکنند. که هرکدام ممکن است هر جنسیتی داشته باشد.
در بودجههایشان هم دیگر نام مادر را ذکر نمیکنند. علاوه بر این برخی از ایالات آمریکا پا را فراتر گذاشتهاند و عبارات شوهر، همسر، عروس و داماد را از قانون ازدواجشان حذف کردهاند و در اسناد ازدواجشان شریک الف و ب ثبت میکنند تا این سؤال پیش نیاید که زن کیست و شوهر کیست. علاوه بر این، در بودجههایشان همنام مادر را حذف کردند و بجای آن فرد زاینده را بکار میبرند.
همه این تغییرات و ازبینبردن وجود و ساحت مقدس پدر و مادر، فقط بهخاطر افراد همجنسگراست. حتی برای این کار بیاساسشان دلایل زیادی میتراشند. مثلاً هویت جنسی یک فرد ممکن است با آن جنسی که متولد میشود متفاوت باشد یا جنسیت امر اکتسابی است. در واقع کشورهای غربی بهخاطر اقلیتی که جمعیت محدودی هم دارند؛ خانواده، پدر و مادر را به نابودی میکشاند. تا جایی که عدهای از مخالفان همجنسگرایی در آمریکا میگویند: «قانونگذاران میخواهند همجنسبازی را به مرتبهای از دین برسانند.»
خانواده مهمترین نهاد هر جامعهای است که هم بر جوامع تأثیر میگذارد و هم تأثیر میگیرد. یکی از مسائل مهم خانواده، زیست جنسی است که امروزه در غرب بهشدت تحت تأثیر قرار گرفته و توسط این اقلیت هوچیبازی در حال تغییر است. به عقیده بسیاری از نظریهپردازان، برای دیدن اینکه جامعه رو به رستگاری یا رو به افول است باید ببینید غریزه جنسی مردم آنجا چطوری تأمین میشود.
نگاه امروز غرب و اندیشمندان غربی نگاهی ابزاری و ناقص به زن و خانواده است و به دنبال ازبینبردن این کانون برای منافع اقتصادیشان هستند. اما نگاه آنها به این بنیان محکم از همان اول به این شکل نبود. به عقیده متفکران غربی، انقلاب جنسی که روابط بین زن و مرد را به شیوههای مختلف تغییر داد و حتی به کلیساها هم نفوذ کرد؛ باعث شد دین مردم و به دنبال آن خانواده را از دست بدهند. تا جایی که خانواده طبیعی یعنی زن و شوهر در کنار هم، از سال 1970 تا به امروز از 67 درصد به 37 درصد کاهش پیدا کرده است.
علاوه بر اینها مهر پدر و مادر با هم و در کنار هم پایه اصلی رشد و تربیت فرزند است. غیر از خانواده طبیعی تمام خانوادههایی که غرب تمام تلاشش را میکند تا طبیعی جلوه بدهد، تیشهای به ریشه خانواده و بچههایی است که در آن خانواده رشد میکنند. یکی از مهمترین تربیتهای خانواده، تربیت جنسی و تنظیم رفتار جنسی است. فرزندان خانوادههایی غربی که والد همجنس یا تکجنس دارند، در آینده دچار بحران هویتهای زیادی میشوند. زیرا الگوی مناسب برای نقشپذیری ندارند. طبیعتاً فرزندانی که در این خانوادهها بزرگ میشوند، خانواده طبیعی، پدر، مادر و احترام به آنها برایشان بیارزش میشود و جایگاه خودش را از دست میدهد.
غرب از همان اول نگاهش به زن و خانواده اینطور نبود. آنها برای خانمها و مادران باردار احترام زیادی قائل بودند. اما تأثیر نظام سرمایهداری، رسانهها و بنگاههای اقتصادی بر آنها باعث شد به این ورطه نابودی کشیده شوند. امروزه ابتذال تا قاره ما هم رسیده است و در کشورهایی مثل تایلند و تایوان ازدواج همجنسبازان رسمی و قانونی شده است. حالا ما باید حواسمان را جمع کنیم و پیگیر جنبش جهانی تعهد به خانواده که شهید رئیسی، در مجمععمومی سازمان ملل متحد مطرح کرد، باشیم. تا با روایتهای ساختگی از خانواده مقابله شود و خانواده طبیعی حفظ شود.
سایر اخبار اجتماعی را اینجا دنبال کنید.
1 ماه پیش