به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از اقتصادنیوز، کربی در گفت وگو با فاکس نیوز مدعی شد: توافق جدید با ایران ما را قادر می سازد که بازرسان بیشتری را مستقر کنیم و ببینیم که ایرانی ها چه کار می کنند.
کربی بدون اشاره به وقت کشی آمریکا ادعا کرد: می خواهیم تهران به توافق بازگردد.
این مقام آمریکایی بدون اشاره به رژیم صهیونیستی و خطر آن در منطقه و لشکرکشی های واشنگتن به خاورمیانه ادعا کرد: همگان می دانند که ایران مجهز به سلاح هسته ای خطرناک است.
ادعای کربی درحالی است که به دفعات مقامات کشورمان تلاش برای دستیابی به ساخت تسلیحات اتمی را رد کردند.
کربی افزود: دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به نتیجه است.
این مقام آمریکا بار دیگر با حمایت از رژیم صهیونیستی گفت: نگرانی و ترس اسرائیل را درک می کنیم، اما رییس جمهوری بر این باور است که حل مشکلات خاورمیانه در سایه ایران هسته ای بسیار دشوار خواهد بود.
دور جدید مذاکرات رفع تحریم های ایران پس از وقفه ای پنج ماهه ۱۳ مرداد ماه در شهر وین آغاز شد و این مذاکرات پس از چهار روز ۱۷ مرداد ماه با بازگشت هیات ها به پایتخت ها پایان یافت.
برگزاری این دور از مذاکرات در پی آن صورت گرفت که مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روزنامه فایننشال تایمز ادعا کرد بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که شامل راهکارهای به روز درباره رفع تحریم ها و گام های هسته ای ایران است.
بیش از یک هفته از ارائه پاسخ مکتوب ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا می گذرد و دولت جو بایدن به رغم ادعای رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام، همچنان سرگرم مطالعه نظرات مطرح شده است.
شبکه خبری بلومبرگ به نقل از یک دیپلمات اروپایی آشنا به مذاکرات وین که در تماس با مقامات آمریکایی است، گزارش داد که اتحادیه اروپا پاسخ ایران به طرح احیای توافق هسته ای را «سازنده» می داند.
این شبکه خبری افزود که این اظهارات نخستین نشانه مثبت درباره موضع ایران بشمار می رود که به طور رسمی پاسخ خود را ارائه کرده است. مقام اروپایی که خواست تا نامش فاش نشود، گفته است که پاسخ های ایران به طرح اروپا نیازمند مطالعه است و دیگر طرف های درگیر در مذاکرات از جمله آمریکا، چین و روسیه نیز باید درباره آن نظر دهند.
گفت وگوها در حالی به مراحل سرنوشت ساز رسیده که رسیدن به خط پایان و توافق نهایی معطل تصمیم های سیاسی غرب بویژه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده توافق سال ۹۴ است.