به گزارش سایت خبری ساعد نیز به نقل از رکنا، روز یکشنبه تصویری در فضای مجازی منتشر شد که در آن مردی جوان با انداختن یک رشته دور گردن پسربچه ای 3 ساله وی را به حالت حلق آویز از زمین بلند کرده و در حالی که کودک گریه می کرد و درد می کشید وی در حال خندیدن بود.
انتشار این تصاویر در فضای مجازی، موجی از اعتراضات را از سوی کاربران به دنبال داشت. از این رو بلافاصله کارشناسان پلیس فتا وارد عمل شدند و با شناسایی عوامل این کودک آزاری که در شهر ملایر رخ داده بود آنها را دستگیر کردند. نخستین بررسی ها نشان داد مرد جوانی که اقدام به این کار کرده بود عموی این کودک بوده و پدر این کودک نیز تصاویر را ثبت کرده بود.
حسین بشری معاون اجتماعی پلیس همدان در این باره گفت: فردی که در شهرستان ملایر اقدام به کودک آزاری و انتشار عکس در فضای مجازی کرده بود توسط پلیس شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد. وی که عموی کودک بود در اعترافات خود هدف از این کار را شوخی و مزاح با برادرزاده اش عنوان کرد و اعلام داشته از نتیجه کار خود اطلاع نداشته و این کار را برای تفریح و سرگرمی انجام داده است.
بشری در پایان تأکید کرد: متهم بازداشت شد و انگیزه دقیق و واقعی فرد مذکور در دست بررسی است و پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است. پلیس با اینگونه اقدامات که باعث تشویش اذهان عمومی و ناراحتی مردم می شود با قاطعیت برخورد خواهد کرد.رضا مسعودی فر، قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در یک نشست خبری درباره مصادیق کودک آزاری در فضای مجازی و برخورد با این موارد برای پیشگیری از وقوع جرم گفت: در قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که اردیبهشت سال جاری به تصویب رسید اینگونه موارد پیش بینی شده است. طبق قانون، حتی قبل از وقوع جرم هم اجازه مداخله هایی داده شده در حالی که درگذشته تا قبل از تشکیل پرونده نمی توانستیم دخالت کنیم اما اکنون دستگاه های متولی از جمله بهزیستی و نیروی انتظامی می توانند این موضوعات را پیگیری کنند.
مسعودی فر گفت: همچنین دفتر حمایت از کودکان و نوجوانان در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شده است. به موجب قانون، حتی رفتار والدینی که مسامحه یا سهل انگاری کنند قابل پیگیری و تعقیب است. اساس کار کنترل خشم و مهارت زندگی است زیرا نمی توان برای هر خانواده مأمور گذاشت اما ظرفیت قانونی برای کسانی که کودک آزاری می کنند حتی اگر والدین آنها باشند، وجود دارد.