انواع کابینت آشپزخانه :
کابینت ها مدل های مختلفی دارن که بیشتر اون ها متریالشون از ام دی اف ساخته می شه و با روکش های مختلف به بازار عرضه می شن. روکش ها علاوه بر دووام و طول عمر، در زیبایی کابینت هم تاثیر مستقیمی دارن. روکش های براق موجود در بازار شامل روکش های زیر هستند:
- روکش پلی گلاس
- روکش هایگلاس
- روکش ملامینه
- روکش اکریلیک
- روکش پی وی سی
- روکش یو وی
روکش های گلاس به دلیل قیمت مناسب و نمای پایانی زیبایی که دارند در سال های اخیر جزو پرطرفدارترین متریال های بازار بودن.
چرا کابینت های گلاس؟
کابینت های گلاس نمونه ای مقاوم در میان انواع کابینت ها می باشد که از چوب ام دی اف ساخته شده و روکش پلاستیکی و براقی دارد. وجه تمایز این کابینت با نمونه ام دی اف، روکش براق آن یا همان های گلاس بودن آن می باشد. حال سوال این جاست که چرا کابینت های گلاس؟
اگر از یک طراح داخلی بخواهید کابینت اشپزخانه شما را طراحی کند مسلماً متریال های مختلفی برای ساخت آن به شما پیشنهاد می دهد از جمله فلز، MDF، ملامینه، هایگلاس، چوب، شیشه و … که هر کدام مزایای منحصر بفرد خود را دارند و جلوه ای متفاوت ایجاد می نمایند.
کابینت تمام چوب که با نام کابینت ممبران نیز شناخته شده و این روزها در طراحی خانه های لوکس به چشم می خورد زیبایی بی نظیری دارد زیرا از چوب طبیعی ساخته می شود و حسی از گرما و صمیمیت به فضا می بخشد اما قیمت طراحی و ساخت آن در مقایسه با کابینت های معمولی بالاتر است به همین خاطر بسیاری افراد تمایل به استفاده از آن در آشپزخانه خود ندارند.
همین نکته سبب شده است اکثر افراد ترجیح دهند از کابینت ام دی اف استفاده کنند زیرا نه تنها در طرح ها، رنگ ها و روکش های متفاوت به بازار عرضه می شوند بلکه از نظر قیمت نیز مناسب تر از سایر مدل ها می باشند.در حال حاضر کابینت MDF توجه اکثر افراد را به خود جلب کرده و بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص داده است. ام دی اف از ضایعات دور ریختنی چوب ساخته می شود و به نسبت چوب طبیعی از قابلیت ها و ویژگی های بهتری برخوردار است. قابلیت استفاده از روکش های مختلف بر روی آن از جمله روکش های گلاس بر جذابیت این متریال افزوده است.
روکش های گلاس
همانطور که در نوشته های پیشین ساختمانچی به معرفی انواع کابینت و روکش های آن ها پرداخته شد، کابینت MDF با تنوع بالایی از روکش به بازار عرضه می شود که در بین آن ها روکش هایگلاس محبوب تر است. این کابینت ظاهری متفاوت دارد و چشم هر ببینده را خیره می کند. در طراحی آشپزخانه های امروزی هایگلاس اولین گزینه و مناسب ترین مدل است که مورد پسند همگان قرار می گیرد.
در ساخت این کاور از روکش پلکسی گلاس که نوعی پلاستیک می باشد، استفاده شده است. نکته مهمی که در انتخاب این مدل کابینت باید مورد توجه قرار گیرد، میزان موجی است که بر اثر انعکاس نور به سطح آن ایجاد می شود. هرچه این میزان موج کم تر باشد نشان دهنده کیفیت بالاتر مغزی به کار رفته در ساخت آن می باشد. در نتیجه این کابینت از کیفیت بالاتری برخوردار است.
انواع روکش کابینت هایگلاس
احتمالا شما نیز عاشق دکوراسیون داخلی آشپزخانه ای مدرن هستید. چیزی که کابینت های هایگلاس را از سایر کابینت ها متمایز می سازد، همین براقی و جلوه خاص این کابینت ها است. به این شکل اگر از روکش های مختلف آن نیز بهره مند شوید، می توانید میزان براقی بیشتری ایجاد کرده و از جلوه آشپزخانه خود لذت بیشتری ببرید.
انواع روکش کابینت هایگلاس به شرح زیر است:
- روکش پلی گلاس: این روکش فوق العاده براق بوده و مقاومت بالایی نیز در طول مصرف دارد.
- روکش اکریلیک: روکش اکریلیک کاملا براق بوده و این قابلیت را دارد که پس از خش افتادن، پولیش شده و به شکل اول بازگردد.
- روکش پی وی سی: روکش های پی وی سی نیز براق بوده و به شکل پِرِسی روی کابینت جای می گیرند.
- روکش یو وی: روکش های یو وی، دارای طرح های فانتزی هستند و در دکوراسیون های خاص، از آن ها استفاده می شود.
- روکش ملامینه: روکش ملامینه در حقیقت ارزان ترین روکش کابینت های هایگلاس محسوب شده و قیمت به مراتب ارزان تری نیز دارد.
سطوح مختلف کابینت های گلاس را تمیز تحویل بگیرید و به راحتی تمیز کنید!
دردسر بسیاری از افراد که با آشپزخانه سر و کار دارند، مرتب کردن و تمیز کردن آشپزخانه است. اکثر کابینت های موجود در بازار دارای سطوح برجسته و فرو رفته هستند که باعث می شوند سطح کابینت سریع گرد و خاک گرفته و یا چرب و کثیف شود که تمیز کردن این سطوح کار ساده ای نیست. اما کابینت های گلاس به این مسئله به خوبی توجه کرده است؛ چرا که سطح آن به دلیل صاف و یکدست بودن در ابتدا دیر کثیف می شود و در صورت کثیفی، می توان سطوح آن را به راحتی با یک دستمال تمیز کرد.