دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / خانه داری /

کدام مواد غذایی را در طبقه بالای فریزر قرار دهیم؟ 

شنبه، 24 اردیبهشت 1401
یکی از راههای نگهداری از مواد غذایی مختلف در هر فصلی فریز کردن آن مواد است، با این روش بسیاری از خوراکی ها در هر زمانی در دسترس شما قرار دارد. همراه ساعد نیوز باشید.

این ماده غذایی را در طبقه بالا فریزر قرار ندهید

راه حل کلیدی داشتن یک رژیم غذایی سالم؛ این است که شما از طیف مختلفی از غذاها و خوراکی ها مانند میوه ها، سبزیجات، حبوبات، گوشت و غیره استفاده کنید اما متخصصان یک راه حل کلیدی دیگر برای سلامتی دارند و آن هم نگهداری غذاهاست و باید مواظب باشید که بعضی از مواد غذایی را در بعضی از فضا ها قرار ندهید تا باعث ایجاد باکتری های مضر نشوند. طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، اگر بعضی از غذاها را در طبقه بالای فریزر قرار دهید، باعث آسیب به بدن می شوید و همین اشتباه ساده در نگهداری از ماده غذایی باعث پخش شدن باکتری خطرناک و ابتلا به بیماری های جدی می شود اما به نظر شما کدام غذا است که هرگز نباید آن را در طبقه بالای فریزر بگذاریم؟ برای اطلاع از پاسخ با ما در این بخش از سبک زندگی ساعد نیوز مراجعه نمایید.

غذا و خوراکی ها را کجای فریزر بچینیم؟

سه عامل مهم برای تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی را کجا ذخیره کنیم وجود دارد:امنیت غذایی بیشترین ارزش و اهمیت را دارد. فریزرها غذا را برای مدت طولانی تازه نگه میدارند اما این به این معنا نیست که باکتری های خطرناک نمیتوانند منتشر شوند و خطری نداشته باشند. برای به حداقل رساندن ریسک چند قانون وجود دارد: مهم ترینش این است که غذا ممکن است شما را بیمار کند و هر چه دمای نهایی که قصد دارید با آن غذایتان را بپزید بالاتر باشد دمای ذخیره سازیش در فریزر باید کمترین باشد تا هم خنک تر نگه داشته شود و هم از آلودگی متقابل جلوگیری شود. به عنوان مثال مرغ خام را بالای آنچه از شب قبل باقیمانده ذخیره نکنید. آب مرغ ممکن است بچکد و غذایتان را آلوده کند. دما در تمام فریزر متفاوت است و همان طور که قبلا اشاره کردیم بسته به مدل فریزر شما قسمت پشت بالاترین بخش فریزر که نزدیک به تهویه است سردترین قسمت است. برای بالا بردن بقای مواد ذخیره شده، فریزر شما باید در این نقاط روی حداقل دمای ۳۴ درجه فارنهایت (۱ درجه سانیت گراد) نگه داشته شود. هیچ کدام از بخش های فریزر شما نباید دمای بالای ۳۹ درجه فارنهایت (۴ درجه سانتی گراد) داشته باشد. رطوبت نقش مهمی را در تازگی سبزیجات بازی می کند. دراورهای کریسپر در بخش پایین فریزر ( محفظه واقع در یخچال و فریزر که برای افزایش طراوت محصولات ذخیره شده طراحی شده است. این دراورها نسبت به بقیه یخچال و فریزر سطح رطوبت متفاوتی دارند و باعث تازه کردن میوه و سبزیجات می شوند) قرار دارند. به طور طبیعی سبزیجات با گذر از چرخه انرژی خود مقداری انرژی از خود ساطع می کنند و فضای داخل کشو را گرم می کنند و به این ترتیب می توانند رطوبت بیشتری را حفظ کنند. هوای مرطوب می تواند به جلوگیری از خرد شدن یا خشک شدن سبزیجات کمک کند.

جای گوشت، طبقه اول فریزر نیست!

هرگز گوشت قرمز و گوشت مرغ و هیچ غذای دریایی خام را در طبقه و کشوی بالای فریزر قرار ندهید. گوشت خام یکی از رایج ترین علت های پخش شدن باکتری است و بنابراین متخصصان پیشنهاد می کنند که هنگام نگهداری آن ها در فریزر، به شدت مراقب باشید. میوه و سبزیجات را دور از آن ها قرار دهید و آن ها را کنار یا زیر گوشت خام نگذارید، زیرا آب چکیده شده از این مواد حاوی جرم است. بهتر است مواد خوراکی بسته بندی شده که در آن ها باز نشده است را در طبقه بالای فریزر قرار دهید. لبنیات را از میوه، سبزیجات و گوشت جدا کنید. همیشه گوشت را داخل بسته بندی اورجینال خودش قرار دهید تا زمانی که موقع مصرف برسد، می توانید از یک پلاستیک اضافه تر برای جلوگیری از نشت آب آن استفاده کنید.

ارتباط نوع نگهداری با مسمومیت غذایی

اگر همه مواد خوراکی را با یکدیگر داخل فریزر نگه دارید و به این مسئله توجه نکنید، به مشکلات دچار می شوید، زیرا گوشت خام قرمز، گوشت مرغ و خروس و غذاهای دریایی حاوی باکتری سالمونلا، لیستریا، ای.کولی و دیگر باکتری های مضر هستند که مشکلاتی مثل دل درد، تب، حالت تهوع، استفراغ، اسهال و غیره را ایجاد می کنند. مطالعات نشان می دهد که 48 میلیون نفر در سراسر جهان هر سال به خاطر مسمومیت غذایی بیمار می شوند، 128 هزار نفر آن ها بستری می شوند و بیش از هزار نفر آن ها به خاطر این مشکل جان خود را از دست می دهند. پس بهتر است به طرز نگهداری غذاها دقت ویژه ای داشته باشید.

اگر هر کدام از این علائم را دارید، مراقب نگهداری غذا ها باشید. برای جلوگیری از مسمومیت غذایی باید سعی کنید مراقب سیستم نگهداری مواد غذایی باشید تا وضعیت خطرناکی نشود. مشکلاتی مثل حالت تهوع و استفراغ، تب و اسهال می تواند باعث تشدید بیماری شود و زندگی شما را تهدید کند. افراد بالای 65 سال، خانم های باردار، کودکان زیر یک سال و افرادی که مشکلات سیستم ایمنی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری بر اثر مسمومیت غذایی هستند.

امیدوارم از محتوای خانه داری نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که به خانه داری علاقمند هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش سبک زندگی ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم .

پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
سابمیت مقاله چیست؟
گام به گام مراحل چاپ کتاب
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
مراحل اکسپت مقاله
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه