دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

اقتصاد /

خبرهای خوب استخدامی و محاسبه حقوق برای معلمان و فرهنگیان  

سه شنبه، 22 مهر 1399
کد خبر: 107026
ساعد نیوز:علی اللهیار ترکمن درباره حقوق معلمان و استخدام و جذب نیرو در دانشگاه فرهنگیان توضیحات زیر را ارائه کرد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از رکنا، علی اللهیار ترکمن از محاسبه ۱۵ روز اضافه کاری زودتر از موعد آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد. الهیار ترکمن خبرهای خوشی از جذب نیرو در دانشگاه فرهنگیان را تشریح کرد. وی از استخدام نیرو در دانشگاه فرهنگیان خبر داد و جزییات محاسبه حقوق فرهنگیان در سال ۹۹ را توضیح داد.

علی الهیار ترکمن در برنامه پرسشگر درباره این موضوع که چرا ابلاغیه معلمان ماده ۲۸ که امسال نخستین سال تدریس آنهاست از اول مهر ۹۹ خورده است؛ در حالی که سال تحصیلی جدید با دستور وزیر از ۱۵ شهریور شروع شده، تکلیف این ۱۵ روز که نه بیمه دارند و نه حقوق چیست؟ گفت: معلمان با توجه به شرایط کرونا و استمرار و ضرورت آموزش، روزهای سختی را سپری می کنند. به سهم خودم و مجموعه آموزش و پرورش از آنها قدردانی می کنم.

وی افزود: بر اساس مجوزهای استخدامی که از سوی سازمان اداری و استخدامی برای ما صادر می شود، شروع به خدمت این افراد، ابتدای نیمه دوم سال و بر اساس حکمی که به آموزش و پرورش ابلاغ شده، مجوز اول مهر ۹۹ است.

الهیار با بیان اینکه سال تحصیلی جدید نه با دستور وزیر آموزش و پرورش بلکه با مصوبه ستاد ملی کرونا از ۱۵ شهریور بازگشایی شده و این مصوبات برای همه لازم الاجراست گفت: معلمان ما هم که ۱۵ روز، کار را زودتر شروع کردند قطعا در ادامه کار، زحماتشان و ساعتی را که اضافه کار کردند، جبران و محاسبه خواهیم کرد.

وی دربار لزوم تدوین یک نظام برنامه ریزی منابع انسانی و نظام جامع مدیریت انسانی برای آموزش و پرورش گفت: کاملا درست است که هر نظام آموزشی برای اینکه بتواند به تمام جمعیت لازم التعلیم خود خدمت رسانی کند باید نیروهای آموزشی اش را روی یک نظام جامع و الگوی مشخص، ساماندهی، مدیریت، توزیع و به کارگیری کند.

حقوق معلمان

الهیار افزود: آیا آموزش و پرورش با مداخلات بیرونی که درحال حاضر انجام می گیرد، اجازه دارد که چنین نظامی را برنامه ریزی کند؟ و اگر اجرا کند آیا وزیرش تهدید به استیضاح نمی شود؟.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نمونه بارز این مداخلات، اصلاح یازده گانه یک قانون است که در سال ۱۳۸۸ توسط مجلس به عنوان طرح، تبدیل به قانون شد و قرار بود حدود ۶۰ هزار نفر جذب آموزش و پرورش شوند که ۱۱ بار اصلاح شد و حدود ۱۹۷ هزار نفر از طریق آن وارد آموزش و پرورش شدند و این روند هنوز هم ادامه دارد و در ادبیات نیروی انسانی آموزش و پرورش، واژه ای به نام "جامانده" را باب کرده است.

وی ادامه داد: ناگزیر هستیم در مناطقی از نیروهای پاره وقت استفاده کنیم و برای استفاده از نیروهای خرید خدمات قانون داریم که ماده ۴۱ قانون الحاق ۲ است که مجلس تصویب و شورای نگهبان تأیید کرده است . این به معنای دور زدن قانون نیست؛ آموزش و پرورش در این سال ها در مقابل شرایط خروج ناشی از بازنشستگی نیرو است و اگر در جاهایی از همین نیروهای پاره وقت استفاده نکنیم، قطعا نمی توانیم خدمت رسانی کاملی به نیروهای خودمان داشته باشیم . ای کاش مجلس به جای ۱۱ بار اصلاح قانون، دولت را مکلف می کرد که شرایط کاری را استاندارد کند.

الهیار در واکنش به این اظهار نظر که معلمان در تصمیم گیری های آموزش و پرورش شرکت ندارند، گفت: ۵۰ هزار نفر از معلمان در کادر اداری هستند و تصمیم سازی و تصمیم گیری می کنند؛ چه کسی گفته است که ما معلم را مشارکت نمی دهیم؟

وی خطاب به میرزاده، نماینده سابق مجلس و مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه در امور فرهنگیان گفت: آقای میرزاده شما در آخرین روزهای مجلس خودتان، استفساریه دادید و دولت را موظف کردید مربیان پیش دبستانی که با پول مدیر و اولیا فقط یک سال کار کرده بودند را پیمانی کنند؛ در یک استان حداقل هزار نفر این شرایط را داشتند. می گویید ما قانون را دور می زنیم بعد خود شما در رأس دور زدن قانون بودید.

استخدام آموزش و پرورش

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: تدوین برنامه هفتم توسعه در پیش است و برای سند چشم انداز کشور بعد از ۱۴۰۴ از حالا باید فکر شود. اگر بخواهیم صحبت های معلم پسند کنیم، هیچ عایدی برای معلم ندارد بلکه می خواهیم وارد یک نظام کاملا عملی شویم که جایگاه و منزلت معلمان را در آینده تعیین کند؛ دولت و مجلس در کنار هم باید بر اساس رهیافتی که مقام معظم رهبری در صحبت های ۱۱ شهریور داشتند برای بهبود شرایط آموزش و پرورش تلاش کنند.

وی به کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در پنج سال گذشته حدود ۱۴۰ هزار نفر از آموزش و پرورش بازنشسته شدند؛ البته تلاش می کنیم این روند را با استفاده از سازوکارهای قانونی به تأخیر بیندازیم ولی اگر بخواهند سر موعد بازنشسته شوند، یک چیزی حدود ۱۰۰ هزار نفر دیگر هم بازنشسته می شوند و ما بر این اساس از ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به اضطرار استفاده کردیم.

الهیار با بیان اینکه معتقد نیستیم که کارمان کاملا دقیق و بدون نقص است ولی این عملکرد ماست که باید از آن دفاع کنیم گفت: حرف ما این است که باید مقدورات و نیازها را در نظر بگیریم و با توجه به نیاز جامعه مخاطب که دانش آموزان ما هستند، به وظیفه اصلی آموزش و پرورش مبنی بر در دسترس کردن آموزش برای همه اقشار کشور در اقصی نقاط کشور عمل کنیم.

وی درباره وضعیت جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان گفت: اینکه گفته می شود در این دولت ظرفیت دانشگاه فرهنگیان کاهش پیدا کرده است، باید بگویم در سه سال کاهش پیدا کرد و علتش هم این بود که دانشگاه فرهنگیان از لحاظ شرایط چه خوابگاه و چه نیروی انسانی مسائل و مشکلاتی داشت که دولت تصمیم گرفت کمی به دانشگاه فرصت دهد؛ زیرا وقتی یک دانشجو وارد دانشگاه شود، انجام کارهای اصلاحی سخت تر می شود. پس قرار شد یک تنفسی به دانشگاه فرهنگیان بدهند و بعد می بینید که در دادن مجوز سیر صعودی داشتیم.

جذب ۵۲ هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان در امسال

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال ۲۰ هزار نفر در دوره چهار ساله دانشجومعلم، ۲۷ هزار و ۳۰۰ نفر در ماده ۲۸ و یک چیزی حدود ۵۰۰۰ مجوز استفاده نشده سال قبل داشتیم یعنی ۵۲ هزار نفر در دفترچه کنکور و دفترچه استخدامی آموزش و پرورش جذب کردیم.

الهیار ادامه داد: طبق قانون اساسی کشور، سازمان اداری و استخدامی وظیفه برنامه و بودجه و نیروی انسانی را به عهده دارد که نیازهای میان مدت و کوتاه مدت خودمان را بررسی و ارائه کردیم و با توجه به رشته، منطقه و جنسیت که لازم داریم به این عدد رسیدیم.

وی افزود: اکنون حداقل در چهار پنج سال گذشته منحنی جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان بالا رفته و بنا داریم از دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی نیرو بگیریم. معتقدم در جایی که آموزش و پرورش قانون دارد از قانون مصوب، ابلاغی و رسمی استفاده می کند و اصلا معنایش دور زدن قانون نیست؛ اگر اشکالی در قانون است باید اصلاح شود و اگر هم نیست که آموزش و پرورش دارد از اختیارات خود استفاده می کند.

الهیار با بیان اینکه در آموزش و پرورش تمام تلاشمان حل مسائل با استفاده از سازوکارهای قانونی است گفت: در آموزش و پرورش مسائل پیچیده ای داریم. در حوزه منابع انسانی که راه حل های خاص می خواهد و با صحبت های دفعتی به هیچ جا نمی رسیم.

وی افزود: سال ۱۳۹۹، سهم آموزش و پرورش در لایحه دولت از بودجه عمومی حدود ۱۳.۷ درصد بود اما وقتی قانون تصویب شد به ۱۲.۶ درصد رسید؛ در کمیسیون آموزش و تحقیقات، پیشنهادی رفت که درآمد اختصاصی دانشگاه ها و سازمان فنی و حرفه ای از مشمول قانون کسر ۳ درصد قانون متوازن مستثنا شدند اما آموزش و پرورش را مستثنا نکردند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش افزود: بحث ما این است که این مسائل پیچیده و مزمن شده است؛ راه حل های مقطعی و موقتی به جایی نمی رسد و ما راه حل های خاص مبتنی بر مطالعه، پژوهش و یافته های علمی می خواهیم. آماده همه گونه همکاری خدمت مجلس هستیم و آمادگی داریم که گزارش های مان را به مرکز پژوهش های مجلس بدهیم و شرایطی را برای تصمیم سازی فراهم کنیم تا بتوانیم مسائل را حل کنیم.

وی درباره لایحه رتبه بندی فرهنگیان هم گفت: لایحه رتبه بندی در حال تدوین است و در معاونت علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه دنبال می کنیم و در این هفته پیش رو با سازمان اداری و استخدامی جلسه داریم و به زودی لایحه رتبه بندی تقدیم مجلس می شود اما با شرایط و شروط خودمان و مبانی نظر خودش و همچنین نفوذی که در کارکرد بر ارتقای کیفیت آموزش و پرورش دارد؛ در این راستا، یک بعد آن، بعد مالی هست اما ابعاد دیگر هم دارد.


4 پسندیدم 15 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 03 آذر
از سراسر وب
دیدگاه ها
ناشناس
4 سال پیش

چرا بچه هایمون اینقدر درس خودندن ولی الان دعوت به محسابه نشدن فرهنگیان نشدند
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

هزینه اینترنت چه میشه شاد که ناشاده
پاسخ
راد
4 سال پیش

خواااااهشا هیچگاه نیروهای فرهنگیان را با نهضتی ها و ماده ۲۸ ها مقایسه نکنید . بخدا قسم بخداااا قسم ظلم در حق آموزش و پرورش و دانش آموزا و اولیاست 😒😒😒
پاسخ
محمدی
4 سال پیش

سلام.از بازنشستگان آموزش و پرورش هستم.۱۶ساعت اضافه تدریس در هنرستان دارم.اولا باید ۱۶ساعت بگیم ۱۴ساعت پرداخت می کنند.ثانیا از ۱۵شهریور رفتیم میگن قرار داد را از اول مهر تنظیم خواهند کرد.
پاسخ
نفس
4 سال پیش

والا رتبه 80 کنکور انسانی شدیم که تونستیم بریم دانشگاه فرهنگیان شما هم آگ کنکور ت رو مث بلا نسبت.... میخوندی الان دانشگاه فرهنگیان قبول شده بودی بعدم بله قطعا فرق داره دانشگاه آزادی که با پول مدرک گرفتی تا ما که تو بدترین شرایط خوابگاه به این موقعیت دست پیدا کردیم. خیلی پرو شدین به خدا
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

سلام لطفا ازکسانی که رتبه های خوبی کنکور ۹۹داشتند اما دعوت به مصاحبه نشد نیروبگیرید
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

سلام ما ها که آموزش دهنده بعداز ۹۲ نهضت سوادآموزی هستیم چرا ماهارو جذب نمی کنید ماهم تو دانشگاه این مملکت درس خواندیم.خیلی زحمت کشیدیم
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

سلام.ببخشید چرا از سرباز معلمان که دو سال هم تجربه دارند برای جبران کمبود نیروی خود استفاده نمی کنید
پاسخ
ادیب
4 سال پیش

من که رتبم ۶۰۰۰بود انتخابم نکردید
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

راست میگه مارفتیم اموزش ابتدایی خوندیم این همه هزینه کردیم اول امیدمون خدابوده وبعداستخدامی دراموزش وپرورش بفکرماهم باشیدلطفا
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

دیگه شما باید خیلی نخبه باشید تا همون ۱نفر به حساب بیاید
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

چند روزه که صادر شده پدر منم فرهنگی بازنشسته س حکمش اومد شما هم مراجعه کنید به سایت آدرسش هست
پاسخ
ناشناس
4 سال پیش

چرا احکام بازنشستگان فرهنگی سال 99 صادر نمیشود
پاسخ
بازدیدکننده
4 سال پیش

چرا از فارغ التحصیلان اموزش ابتدایی ازاد استخدام نمشود مگر اموش انها با دانشگاه فرهنگیان فرق دارد؟
پاسخ
محمودی
4 سال پیش

باسلام ما که رشته فنی حرفه ای خوندیم گناهمون چیه که موقع استخدام آموزش پرورش در هر شهر فقط یک نفر میگیرن شما که برا معلمها دوره آموزشی میذارین چه اشکال داره از رشته های فنی بیشتر استخدام کنید
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
نگاهی به بازیگرانی که جرئت امتحان کردن تیپ هاوایی رو داشتن؛ از رضا عطاران و جواد عزتی تا نیما شعبان‌نژاد و محسن کیایی+ عکس
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
تبدیل پایان نامه به مقاله
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
سامان صفاری، امیرِ دلدادگان: قطعا با یک بازیگر ازدواج خواهم کرد+ویدیو