خروپف در هر حال عملی آزار دهنده به حساب می اید اما خروپف در بارداری دلیل های متفاوتی دارد که مهم ترین آن استرس است که میتوان با پایین آوردن وزن از آن پیشگیری کرد. در ادامه این مطلب راه های درمان خروپف در بارداری را بررسی میکنیم.
اگر باردار هستید و خروپف در بارداری اطرافیان خصوصا همسرتان را شاکی کرده است به شما می گوییم که تنها نیستید. عارضه خروپف در بارداری تعداد بسیار زیادی از مادران را درگیر می کند اما خوشبختانه راهکارهایی برای خلاصی از ان وجود دارد که در این متن شرح داده شده است.
چرا خروپف در دوران بارداری شایع است؟
رحم تمام مادران به اندازه قابل توجهی در دوران بارداری بزرگ می شود که شروع به فشار روی سایر اندام ها از جمله ریه ها می کند. علاوه بر این، بارداری باعث افزایش دور گردن در حدود 1 سانتی متر می شود.گرفتگی و التهاب بینی (رینیت هورمونی) که از تغییر در پس زمینه هورمونی - افزایش تولید هورمون - تستوسترون در دوران بارداری بوجود می آید نیز یکی از عوامل خروپف است.
علائم اصلی رینیت عبارتند از:
آبریزش بینی
خارش
سوزش بینی
عطسه و غیره...
بعلاوه این که تجمع مقدار زیادی از مایعات در بدن خانم های حامله نیز منجر به تورم غشاهای مخاطی شده و این تغییرات فیزیکی در دوران بارداری موجب خروپف و اختلال تنفسی در خواب (آپنه) می گردد. از منابع و دلایل دیگر خروپف می توان به بیماری تیروئید ، لوزه مزمن ، چاقی ، کاهش شنوایی ، سیگار کشیدن طولانی مدت اشاره کرد. وجود این عوامل قبل از حاملگی ، احتمال خروپف کردن در دوران بارداری را افزایش می دهد.