دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

جامعه /

کشف گنج میلیاردی در مزرعه توسط کشاورز خوش شانس+ عکس 

پنجشنبه، 22 تیر 1402
کد خبر: 348173
ساعد نیوز: یک کشاورز بیش از 700 سکه طلا و نقره در مزرعه اش پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعد نیوز به نقل از سلام نو، یک کشاورز خوش‌شانس در ایالت کنتاکی آمریکا، در مزرعه‌اش بیش از 700 سکه طلا و نقره پیدا کرده است! این سکه‌ها مربوط به دوران جنگ داخلی ایالات متحده آمریکا هستند و ارزششان بیشتر از چیزی است که تصور می‌کنید!

اگر بخواهیم با خودمان صادق باشیم، احتمالا اکثر ما رویای یک شبه ثروتمند شدن را داشته‌ایم اما تعداد افرادی که واقعا به این رویا رسیده‌اند، به شدت کم است. فردی که در این مطلب گجت نیوز می‌خواهیم از آن صحبت کنیم، یک کشاورز ساکن ایالت کنتاکی است که به تازگی 700 سکه طلا و نقره کشف کرده است. اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهند اکثر این سکه‌ها طلا بوده و از زمان جنگ داخلی آمریکا به جا مانده‌اند.

این کشف بزرگ که شامل صدها سکه قطعه طلای مربوط به سال های 1840 تا 1863 می‌شود. علاوه بر سکه‌های طلا که ارزش ذاتی زیادی دارند، تعداد انگشت شماری سکه نقره هم در این مزرعه پیدا شده که احتمالا کلکسونرهای زیادی به دنبال این سکه‌ها باشند. در یک ویدیوهای منتشر مردی که این انبار سکه احتکار شده را کشف کرد – که هویت و موقعیت مکانی‌اش فعلا مشخص نیست- می‌گوید: «این دیوانه‌کننده‌ترین چیز ممکن است! این‌ها همه سکه‌های طلای 1 دلاری، سکه‌های طلای 20 دلاری و سکه‌های طلای 10 دلاری هستند.»

سکه های جنگ داخلی آمریکا

سکه های دوران جنگ داخلی ایالات متحده آمریکا جزو باارزش‌ترین چیزهایی هستند که در خاک این کشور مدفون است!

آن طور که سازمان NGC آمریکا اعلام کرده، این سکه‌ها اصل هستند. اطلاعات منتشر شده درباره فروش این سکه‌ها نیز نشان می‌دهد اکثر آن‌ها از ارزش بالایی برخوردار بودند و برخی از آن‌ها در دسته سکه‌های نایاب طبقه‌بندی شدند. اگر می‌خواهید بدانید این کشاورز چقدر به جیب زده، فقط کافی است بدانید که یکی از این سکه‌های نایاب بیش از صد هزار دلار ارزش دارد! این کشاورز 18 سکه از این نوع پیدا کرده و با فقط و فقط از فروش این سکه‌ها، توانسته نزدیک به دو میلیون دلار کسب درآمد کند!

این سکه‌ها در مزرعه کشاورز چه می‌کردند؟

شایعاتی وجود دارد که ظاهرا در دوران جنگ داخلی آمریکا، بسیاری از خانواده‌های متمول طلاها و سکه‌های خود را در زمین خاک کردند تا توسط نیروهای اتحادیه که در جنوب آمریکا ساکن بودند و از برده‌داری حمایت می‌کردند به سرقت نرود. نکته قابل توجه این است که طلاهای کشف شده تنها یکی از گنجینه‌های خاک شده کنتاکی هستند و ده‌ها مورد دیگر هنوز توسط کسی پیدا نشده است.

به گفته کارشناسان حوزه زمین‌شناسی، تاریخ و قانون، اکثر آثار تاریخی یافت شده در زمین‌های خصوصی در نهایت به بازار می‌روند یا بدون مشورت باستان‌شناسی جمع‌آوری می‌شوند. افرادی که در زمین خودشان این گنجینه‌های تاریخی را پیدا می‌کنند، در ایالات متحده آمریکا می‌توانند آن‌ها را به فروش بگذارند. یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های باستان‌شناسان آمریکایی، فروش آثار تاریخی به کلکسیونرها است.

این سکه‌های باارزش می‌توانند چیزهای زیادی درباره تاریخ به باستان‌شناسان بگویند اما کمتر کسی پس از پیدا کردن آن‌ها، با باستان‌شناسان ارتباط برقرار می‌کند.

باستان‌شناسان باور دارند بسیاری از آثار تاریخی هیچ‌گاه به دست مراجع معتبر نمی‌رسند و بخش‌های بزرگی از تاریخ به همین دلیل ناشناخته باقی مانده است. این سکه‌ها تنها بخشی از یافته‌های تاریخی در ایالات متحده آمریکا هستند که توسط اشخاص پیدا شده و بدون اطلاع دولت این کشور به فروش رسیده‌اند.


1 پسندیدم 3 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 02 آذر
از سراسر وب
دیدگاه ها
احمد
1 سال پیش

قسمتش بوده نوش جانش
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو
سامان صفاری، امیرِ دلدادگان: قطعا با یک بازیگر ازدواج خواهم کرد+ویدیو
نگاهی به انتخاب‌های شیک و زمستانی بازیگران زن ایرانی در دنیای کلاه بافت+عکس/ یکی از یکی خوش‌رنگ‌تر و جذابتر
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
دارا حیایی و فاطیما بهارمست با لباس سبز و اشرافی در کنار تیپ دزد دریایی کیسان دیباج +عکس/چقدر لباس لُردی به هاشم و نغمه سریال از سرنوشت میاد😍
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟