کشف حیرت انگیز مقبره 4400 ساله کاهن اعظم مصر باستان در عمق 3 متری زمین+عکس
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی ساعدنیوز به نقل از ایمنا، محوطه باستانی اهرام سقاره در جنوب قاهره، دارای آثار باستانی مهمی است؛ این منطقه که به شهر مردگان معروف است، در هزارههای پیشین، محل دفن مردگان بوده واین مقبره نیز بخشی از "شهر مردگان" وسیع سقاره است، جایی که قدیمیترین اهرام مصر در آن کشف شده است.
حروف تصویری (هیروگلیف) که در بالای معبد حک شده است، مالک آن را مردی به نام "واح تی" معرفی میکند، که به "شاه نفریر کارع" -از دودمان پنجم پادشاهان مصر- خدمت میکرد، که از سال 2500 تا 2350 قبل از میلاد مسیح بر این منطقه فرمانروایی میکردند. حجاریها از دیگر عناوین عالی رتبه "واح تی"، ازجمله کاهن اعظم، سرپرست سلطنتی و بازرس قایق مقدس سخن می گویند.
راهرویی با ابعاد تقریبی 33 ×10 فوت، به وسیله نقوش برجسته و رنگارنگ سالم تزئین شده است. نقوش این گالری تصاویر "واح تی" به همراه همسر، مادر و سایر بستگانش را نشان میدهد. صحنههای اجرای موسیقی، ساخت شراب و سرامیک، قایقرانی، شکار و ساخت لوازم تدفین و صحنههای زندگی روزمره نیز در نقاشیهای دیوارهای آرامگاه دیده میشود.
علاوه بر این حدود 50 طاقچه در دیوارها ایجاد شده که درون آنها مجسمههای بزرگ و رنگارنگی که از برش سنگ ساخته شده قرار دارد. آنها کشیش، اعضای خانوادهاش و یک شخص که هنوز هویتش مشخص نشده را نشان میدهند؛ این مجسمهها یا به حالت ایستاده و یا به حالت چهار زانو هستند.
10 ماه پیش