دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

علم و فناوری / علمی / عمومی /

لاغری نوین با دی اکسید کربن! 

یکشنبه، 20 خرداد 1397
کد خبر: 8073
ساعد نیوز: از مزایا و فواید این روش غیر جراحی می‌توان به جلوگیری از ایجاد زخم و ایمنی بهداشتی آن اشاره کرد. روش کربوکسی درمانی با چندین تحقیق و مطالعه پزشکی انجام‌شده و نشان می‌دهد که ممکن اس

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از  سینا پرس: 

کربوکسی درمانی (Carboxytherapy) یک روش درمان پزشکی زیبایی غیر جراحی است که در آن گاز بی‌خطر دی‌اکسید کربن (CO2) با سوزن‌های بسیار ظریف در نواحی زیرپوست تزریق می‌شود. با این روش می‌توان چربی‌های دور شکمی را کاهش داد.

از مزایا و فواید این روش غیر جراحی می‌توان به جلوگیری از ایجاد زخم و ایمنی بهداشتی آن اشاره کرد. روش کربوکسی درمانی با چندین تحقیق و مطالعه پزشکی انجام‌شده و نشان می‌دهد که ممکن است با بررسی و مطالعه بیشتر بتوان نتایج بهتر و بهبود پایدارتری را در ناحیه دور شکمی به دست آورد.

بر اساس پژوهش‌های پزشکی انجام‌شده در این رابطه، تغییرات صورت گرفته با این روش کم بوده و در درازمدت چربی زیادی کاهش پیدا نکرد؛ اما دکتر مراد عالم (Murad Alam) که درزمینهٔ چربی سوزی به کمک تزریق دی‌اکسید کربن تحقیقاتی طولانی انجام داده است، در این رابطه اظهار داشت: «کربوکسی درمانی به‌طور بالقوه می‌تواند یک ابزار جدید و مؤثر کاهش چربی به‌حساب آید. البته باید نقایص این روش برطرف شده و بهینه‌سازی شود تا در طولانی‌مدت نیز نتیجه مثبت دهد.»

پژوهشگران بر این باور هستند که تزریق دی‌اکسید کربن موجب تغییر در ریز جریان یا میکروسیکولاسیون (microcirculation) و آسیب رساندن به سلول‌های چربی می‌شود. از دیگر فن‌آوری‌های فعلی غیر جراحی که به‌طورمعمول برای کاهش چربی‌های دور شکمی مورداستفاده قرار می‌گیرند عبارت‌اند از کریوليپولیز (cryolipolysis)، سونوگرافی با شدت و قدرت زیاد، رادیوفرکانس (radiofrequency)، آديپوسیتولیز (adipocytolysis) شیمیایی و لیزر.

لازم به توضیح است که روش درمانی کربوکسی‌تراپی برای نخستین بار در سال ۱۹۳۲ میلادی و برای درمان بیماران عروقی در فرانسه مورداستفاده قرار گرفت. این شیوه در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأییدشده است.

شرح کامل این پژوهش و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله آکادمی آمریکایی امراض پوستی (American Academy of Dermatology) به چاپ رسیده و قابل‌دسترس است.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 15 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان