ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی دانشگاه های برتر کشور هندوستان

  پنجشنبه، 04 آبان 1396 ID  کد خبر 278
معرفی دانشگاه های برتر کشور  هندوستان
ساعد نیوز: درمورد رشته های ارائه شده، شهرهای دانشجویی و رتبه علمی دانشگاه های هندوستان بیشتر بدانید.

تحصیل  در دانشگاه های هندوستان، با توجه به تنوع کالج ها و دانشگاه های این کشور بسیار مورد تقاضا است. تحصیل در این کشور با توجه به مزایایی مثل عدم برگزاری کنکور ، امتحان و شرط معدل شرایط بسیار مناسبی را برای افرادی قصد تحصیل دارند فراهم آورده است. همچنین اینکه با اخذ ویزای تحصیلی هندوستان ، شخص می تواند از مزیت اقامت هندوستان و همچنین در صورت کسب شرایط لازم اقدام به مهاجرت به هندوستان از طریق تحصیل نماید.

مزیت های نسبی هندوستان جهت تحصیل عبارتند از:

  • داشتن استانداردهای بالای آموزشی و اعتبار بالای دانشگاه های این کشور در دنیا
  • شهریه های بسیار مناسب دانشگاهی
  • هزینه های زندگی مناسب
  • زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی و دانشگاهی
  • تنوع بسیار زیاد رشته ها، گرایش ها و مدارک تحصیلی در دانشگاه ها
  •  عدم نیاز به مدارک زبان نظیرTOEFL , IELTS, GMAT, GRE و... به عنوان شرط ورود
  •  اساتید دانشگاه بسیار خوب و مجرب
  • داشتن بیش از 345 دانشگاه و بیش از 18000 کالج

در ادامه، به معرفی دانشگاه های برتر این کشور می پردازیم:

 مؤسسات فناوری هندوستان 

این مجموعه مؤسسات و دانشگاه ها، «مؤسسات فناوری هندوستان» نام دارند و با عنوان اختصاری IIT شناخته می‌شوند. این مجموعه، از 18 دانشگاه مستقل معتبر (و 5 دانشگاه در شرف افتتاح) تشکیل شده است. این دانشگاه ها به عنوان «مؤسسه مهم ملی» و با مصوبه مجلس هند تأسیس شده‌اند. سازمان یونسکو، آلمان، ایالات متحده، ژاپن و اتحاد جماهیر شوروی با کمک‌های مالی یا کمک‌های فنی خود در تأسیس برخی از این آی‌آی‌تی ‌ها نقش داشته‌اند. هر آی‌آی‌تی یک دانشگاه خودمختار است که از طریق شورای مشترکی که نظارت عالی بر ادارهٔ آنها را بر عهده دارد با یکدیگر ارتباط پیدا می‌کنند.

IITها براساس معیارهای؛ کیفیت علمی، استانداردهای آموزش، نحوه پذیرش دانشجویان، امکانات پژوهشی و محوطه دانشگاه، همواره بین برترین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی هند قرار گرفته‌اند. 7 مؤسسه از این مجموعه در میان 500 دانشگاه برتر دنیا در رنکینگ سال 16-2015 مؤسسه QS دیده می‌شوند. Indian Institute of Technology Delhi یا IITD با رتبه 179، مؤسسه فناوری بمبئی با رتبه 202، مؤسسه فناوری مدرس با رتبه 254 و مؤسسه فناوری کانپور با رتبه 271 برترین این مؤسسات و جزو 100 دانشگاه برتر فنی مهندسی دنیا هستند.

شهرهای دانشجویی (چنای)

چنای (مدرس) تعداد زیادی دانشگاه و مرکز آموزش عالی دارد که در این روزها شناخته‌ شده ترین آنها برای ایرانیان دانشگاه دکتر ام جی آر Dr. M.G.R. Medical University است. این دانشگاه، پس از اینکه وزارت بهداشت کشورمان نام دانشگاه راجیو گاندی را از لیست دانشگاههای مورد تأیید خود خارج کرد، به گزینه اول متقاضیان ایرانی تحصیل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در هند تبدیل شد. دیگر دانشگاه شاخص شهر چنای، دانشگاه مدرس University of Madras است که در سال 1857 تأسیس شده و 3 دانشکده تجارت، علوم و هنر آن در رشته‌ها و مقاطع مختلف دانشجو می‌پذیرند. کالج‌های رشته‌های فنی مهندسی و معماری شهر مدرس وابسته به دانشگاه آنا هستند. چنای همچنین صاحب یکی از بهترین دانشگاههای فنی‌-مهندسی هند هم است؛  Indian Institute of Technology Madras یا IITM. این دانشگاه یکی از صد دانشگاه فنی-مهندسی برتر دنیا (طبق ارزیابی‌های مؤسسه QS) شناخته شده است.

شهرهای دانشجویی (بمبئی)

بمبئی صاحب یکی از برترین دانشگاههای هند است؛ Indian Institute of Technology Bombay که در رده 202م رنکینگ QS جای دارد و یکی از بهترین دانشگاههای فنی مهندسی آسیا و جزو 100 دانشگاه برتر دنیا برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک بحساب می‌اید. نکته منفی در مورد این دانشگاه، تعداد کم دانشجویان بین‌المللی آن است. از بین 9870 دانشجوی Indian Institute of Technology Bombay تنها 29 دانشجوی بین‌المللی امکان تحصیل در این دانشگاه را بدست آورده‌اند.

دانشگاه دولتی مومبای (University of Mumbai) با نام اختصاری MU دیگر دانشگاه بمبئی (مومبای) است که دوره‌های تحصیلی زیادی را در مقاطع مختلف (از دیپلم تا دکترا) در کالج‌های متعدد وابسته به خود ارائه می‌دهد. این دانشگاه با 557,840 دانشجو یکی از بزرگترین دانشگاههای دنیا بحساب می‌آید. 

شهرهای دانشجویی (پونا)

جایگاه علمی و تحصیلی شهر دانشجویی پونا در کشور هند باعث شده هندی‌ها به آن لقب «آکسفورد شرق» یا «آکسفورد هند» بدهند. بیش از 1000 کالج  از دانشگاه‌های معروفی چون دانشگاه پونا، بهاراتی ودیاپت، کالج فرگوسن و سیمباسیز کالج و دیگر مراکز علمی و آموزشی هند میزبان شمار زیادی دانشجو در شهر پونا هستند. علاوه بر دانشجویان هندی که از سراسر هند برای تحصیل به پونا سفر می‌کنند، دانشجویان بین‌المللی زیادی هم از کشورهایی مانند ایران، مالزی، اندونزی، کره جنوبی و کشورهای عربی و آفریقایی، پونا را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند. دانشگاه پونا، یکی از دانشگاههای معتبر کشور هند، هرساله تعداد زیادی دانشجوی بین‌المللی می‌پذیرد که بسیاری از آنها ایرانی هستند. در واقع شهر پونا بیش از هر شهر دیگری (خارج از ایران) پذیرای دانشجویان ایرانی است.

شهرهای دانشجویی (بنگلور)

دانشگاه بنگلور (Bangalore University)، در سال 1886 تأسیس شده و با رشد و توسعه مراکز تحصیلات تکمیلی زیرمجموعه خود به یکی از دانشگاههای بزرگ آسیا تبدیل شده است. در حال حاضر 75 کالج زیرمجموعه این دانشگاه قرار دارند. علاوه بر دانشگاه بنگلور، 3 دانشگاه اصلی دیگر در شهر بنگلور میزبان شمار زیادی دانشجو از کشور هند و دانشجویان بین‌المللی از سایر کشورها هستند. این سه دانشگاه عبارتند از: دانشگاه علوم کشاورزی بنگلور، دانشگاه راجیو گاندی و دانشگاه VTU  یا Visweshwaraiah Technological University‌ در شهر بلگام (در ایالت کارناتاکا).

پونا، بنگلور میزبان بیشترین دانشجوی ایرانی در هند است.

بنگلور (با نام جدید بنگالورو) مرکز ایالت کارناتاکا واقع در فلات دکن است. در حال حاضر بیش از 11میلیون نفر در مساحت 741کیلومتر مربعی این شهر سکونت دارند. بنگلور مشهور بهGarden city  یا شهر باغ، شهری سرسبز و خوش‌آب و هوا است و علاوه بر این، به سبب آرامش، امنیت اجتماعی بالا و مردم خونگرم آن مورد توجه قرار دارد. دانشگاه ممتاز و قدیمی، برخورداری از زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی، دانشجویان خارجی پرشمار و تمرکز صنعت نرم‌افزار، علوم پزشکی و فن‌آوری اطلاعات؛ این شهر را به شهری جذاب برای متقاضیان تحصیلات دانشگاهی بدل ساخته است. واقع شدن‌ِ بنگلور بر سر راه‌های ارتباطی‌ مهم‌ هند بر اهمیت و اعتبار این شهر دانشجویی امن و خوش‌آب و هوا افزوده است.

سیستم آموزش عالی هند شامل 3 شاخه اصلی رشته‌های علوم پایه / رشته‌های مهندسی / رشته‌های پزشکی می‌شود. دوره‌های درسی رشته‌های علوم پایه (مانند فیزیک، ریاضی، مدیریت و بازرگانی، علوم کامپیوتر و...) را دانشگاه بنگلور و کالج‌های زیرمجموعه آن ارائه می‌دهند. دانشگاه اصلی رشته‌های مهندسی (مانند مهندسی کامپیوتر، برق و الکترونیک و...) دانشگاه VTU و دانشگاه اصلی رشته‌های پزشکی (پزشکی عمومی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و...) دانشگاه علوم سلامت راجیو گاندی است.

تحصیل در رشته داروسازی در هند

تحصیل در رشته داروسازی، به دو صورت پیوسته و ناپیوسته ممکن است.

ناپیوسته

دانشجویان ابتدا با تحصیل در دوره 4ساله B. Pharm می‌توانند مدرک لیسانس داروسازی دریافت کنند و پس از آن (و در صورت تمایل به ادامه تحصیل) یا دوره 2ساله فوق لیسانس (M. Pharm) و یا دوره 3ساله دکترای داروسازی (D. Pharm) را بگذرانند. مدرک دکترای ناپیوسته داروسازی معادل مدرک دکترای پیوسته است.

فارغ‌التحصیلان دوره لیسانس داروسازی (B. Pharm) از دانشگاههای هند می‌توانند در ایران بعنوان مسؤول فنی داروخانه فعالیت کنند. البته آنها باید ابتدا در آزمون ارزشیابی مدارک شرکت کرده و در صورت قبولی در این آزمون، اجازه کار بدست می‌آورند. مدرک فوق لیسانس فارغ‌التحصیلان دوره M. Pharm در صورت تطابق طول دوره و ارائه پایان‌نامه تحقیقاتی، مورد تأیید قرار می‌گیرد. فارغ‌التحصیلان دکترای ناپیوسته یا D. Pharm ‌ هم برای اینکه بتوانند بعنوان دکتر داروساز در کشور فعالیت کنند باید در آزمون ارزشیابی مدارک پذیرفته شوند. 

پیوسته

دوره پیوسته دکترای داروسازی یا Pharm. D امکانی است که از حدود 10سال پیش در دانشگاههای هند بوجود آمده تا دانشجویان بتوانند با گذراندن یک دوره یکپارچه، موفق به دریافت مدرک دکترای داروسازی شوند. طول این دوره، 6سال است که دانشجویان پس از پاس‌کردن واحدهای درسی در 5سال اول، مانند دانشجویان دوره D. Pharm باید سال آخر را بعنوان کارآموز یا انترن در بیمارستان یا داروخانه بگذرانند و در صورت بازگشت به کشور بعد از فارغ‌التحصیلی هم با قبولی در آزمون ارزشیابی مدارک و بدون گذراندن هیچ دوره تکمیلی، می‌توانند بعنوان دکتر داروساز مشغول به کار شوند.

نکته: متقاضیان تحصیل داروسازی در هند برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای این کشور باید مدرک پیش‌دانشگاهی تجربی یا ریاضی داشته باشند.

چرا دندانپزشکی در هند:

در سالیان اخیر، تحصیل دندانپزشکی در هند، میان ایرانیان متقاضی تحصیل در خارج از کشور علاقمندان زیادی پیدا کرده است. دندانپزشکی، به سبب موقعیت شغلی خوبی که دارد، رشته پرطرفداری است و هند نیز بعلت هزینه‌های نسبتا پایین تحصیل و زندگی، مقصد خیلی از متقاضیان ایرانی تحصیلات بین‌المللی است. نکته مهم دیگر درباره تحصیل در هند در رشته دندانپزشکی این است که متقاضیان می‌توانند بدون آزمون ورودی و مدرک زبان، از دانشگاه پذیرش بگیرند، درحالی که برای تحصیل در خیلی از کشورهای اروپای غربی، آمریکای شمالی و استرالیا، باید مدرک زبان و معدل بالا داشت و در آزمون ورودی پذیرفته شد. در جدیدترین لیست دانشگاههای مورد تأیید وزارت بهداشت کشورمان، نام تعدادی از دانشگاههای هند هم به چشم می‌خورد.  البته وزارت بهداشت اخیرا یکی از محبوب‌ترین دانشگاه های هند (میان متقاضیان تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) یعنی دانشگاه راجیو گاندی را از لیست دانشگاههای مورد تأیید خود خارج کرده است. به دنبال این تصمیم، دانشگاه پزشكي دكتر ام.جي.آر تامیل نادو مورد توجه متقاضیان تحصیل در هند قرار گرفته و به انتخاب بسیاری از آنها تبدیل شده است.

شرایط تحصیل در هند در رشته دندانپزشکی

دانشجویان محصل در رشته دندانپزشکی درهند یا Bachelor of Dental Surgery / BDS باید طی یک دوره 4.5 تا 5.5 ساله، دروسی مانند جراحی دندان، آناتومی دندان و مواد دندانپزشکی را پاس کنند و پس از آن، با گذراندن یک دوره کارآموزی، فارغ‌التحصیل می شوند. ایرانیان فارغ‌التحصیل دندانپزشکی از دانشگاههای هند (و کشورهای دیگر بجز آمریکا و کانادا) برای اینکه بتوانند بعنوان دندانپزشک در ایران  فعالیت کنند، باید در آزمون وزارت بهداشت پذیرفته شوند.

دوره تحصیلی دندانپزشکی در هند شامل دو دوره عمومی (2سال اول) و تخصصی (3سال دوم) است. در دوره عمومی، دروسی مانند آناتومی دندان، پاتولوژی و مواد دندانپزشکی و در دوره تخصصی، دروسی مثل بیماری‌های دهان و دندان، پروتز دندان و جراحی عمومی تدریس می‌شود. پس از این دانشجویان باید 1سال را هم بعنوان انترن (کارآموز) در بیمارستان وابسته به دانشگاه بگذرانند.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

2 دیدگاه
  دیدگاه ها
طباطبایی
5 سال پیش

بعد از اخذ دکترای عمومی دارو سازی ایا میشه به هند رفت و ادامه داد یا اینوه باید از ابتدا شروع کرد؟
زارع
6 سال پیش

از انجایی که تنها به رشته پزشکی و مهندسی توجه فرمودید دانشجوی دکترایی که مثل حقیر در دانشگاه مانوی حیدراباد هند مشغول به تحصیل شدم و رشته زبا ن و مطالعات هند است کاملا از قلم شما بزرگوار و وزارت علوم برای تایید دانشگاه افتاده ام در حالی که این دانشگاه تنها دانشگاهی است که تمام سیلابس ها را به زبان اردو می دهد و از انجایی که من در دانشگاه تهران ارشد این رشته را گرفتم اکنون باید از ارز دانشجویی محروم باشم چون ایندانشگاه مورد تایید وزارت علوم نیست چون رشته پزشگی در ان نست ؟؟؟!!!
پربحث های هفته   
خلاقیت خنده دار اوستا بنا در طراحی پله حماسه آفرید/ وقتی فقط از یه نیم کره مغزت استفاده میکنی😂 (269 نظر) نگاهی به کالسکه ساده و بدون تجملات نوه رهبر انقلاب که هر ساله در راهپیمایی ها از آن استفاده میکنند+عکس (196 نظر) ساده ترین و بی ریاترین جشن تولدی که بچه های روستا برا دوست مریضشون گرفتن+عکس/ چه کیکی هم براش درست کردن😍 (91 نظر) خلاقیت هوشمندانه اُوستا بنّا در ساخت خانه 2 طبقه/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس (82 نظر) تصویری از خانه ابدی همسر جوان فریبا نادری/ روحش شاد و یادش گرامی (77 نظر) خلاقیت منحصربفرد بقال تبریزی با نوشته جالب روی شیشه مغازه اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا +عکس (68 نظر) رونمایی از نوزاد خوشگل و بامزه ریما رامین فر، همای پایتخت+عکس / عاشقانه های ریما و امیر جعفری ارزش صد بار دیدن رو داره👌 (57 نظر) خلاقیت خنده دار راننده کرمانی برای ضد سرقت کردن ماشین اش حماسه ساز شد+عکس/ سلطان امنیت منطقه در سطح خاورمیانه!🤣 (54 نظر) شبی که محمود احمدی نژاد مهمانِ خانه ابدی مادرش شد و در آن خوابید+عکس/روحش شاد و یادش گرامی... (53 نظر) گشت و گذاری در روستای محل تولد محمود احمدی نژاد؛ از گلایه پسرعموی بقالش تا شغل آهنگری پدرش در روستا (53 نظر) (عکس) زیبایی بی حد و اندازه روژان سریال نون خ در عکسی که هدیه بازوند در اینستاگرامش منتشر کرد / مهیار حق داره این قدر عاشقش باشه ... (46 نظر) سفره غذای ساده و ناهار صمیمانه رهبر معظم انقلاب در دوران نقاهت بعد از ترورشان همراه مهمانانشان+عکس (45 نظر) برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس (42 نظر) سردار سلیمانی: یک دختر دارم که برای خودش چریک است؛ زمان جنگ خواستگاری رفتم و با همسرم ... (38 نظر) رخت عزای علی دایی در خانه ابدی پدرش+عکس/ قامت خمیده شهریار ایران در حضور فامیل و آشنایان (37 نظر)
دیگران می‌خوانند   
راه های جلوگیری از لیز خوردن ماشین فال انبیاء روزانه چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 سکانس خنده دار لیسانسه ها: وقتی رفیقت یه لیس بیشتر بستنی نمیخواد +ویدئو ماشین عجیب و ضد گلوله محمدرضا گلزار سوپر استار ایرانی/ آیسان خانومم سوار این ماشین میشه یعنی!! +عکس (عکس) رونمایی از پدر و مادر واقعی زهرمارخان سریال "گیلدخت"، امین میری/ چه ژستی هم گرفتن، معلومه حسابی عاشق هم بودن! تغییر چهره باورنکردنی امیر جعفری و علی شادمان در گذر زمان/ انگار آدم متفاوتی شدن +عکس ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه هاش / کسی جرئت نداشته در خانه حاجی چیزی به آن‌ها بگوید تصویر جدید یکتا ناصر با غمی عمیق در چهر ه اش / تاثیر اتفاقات اخیر بر روحیه خانم بازیگر عکس جدید شهرام لاسمی بازیگر شخصیت قلقلی / بعد از 38 سال اصلا تکون نخورده شوخی رهبر انقلاب با حامد حدادی بسکتبالیست تیم ملی ایران/ نیازی به پریدن نیست....+فیلم شاهزاده قجری طپانچه را روی دست منشی‌اش آزمایش کرد (ویدئو) درخواست علیرضا حقیقی از علی دایی و کریم باقری برای ساخت مجسمه طلا! گربه‌ی گم شده به طور عجیبی هزاران کیلومتر دور تر در آمازون پیدا شد+ عکس دلتنگی سوزناک نجم الدین شریعتی، مجری برنامه سمت خدا برای مادرش وسط برنامه + ویدئو (ویدئو) درگیری مهرانه مهین ترابی و منوچهر هادی سر صحنه فیلمبرداری حلقه ازدواج دوم حامد سلطانی مجری برنامه سال تحویل +ویدئو / زیبایی خاص یک انگشتر عقیق فال ابجد روزانه چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت بوی بد واژن: علل، درمان‌های خانگی و روش‌های پیشگیری نگاهی به امضای منحصر به فرد و زیبای داریوش فرضیایی، عموپورنگ پرانرژی بچه های ایرانی+عکس خلاقیت خنده دار هموطن ایرانی در ساخت توالت فرنگی با صندلی شکسته حماسه آفرید+عکس/ مغز نیست که دنیای ایده ست😂 ترفندهایی برای افزایش ماندگاری رژ لب رونمایی از معدل حیرت انگیز سردار آزمون ستاره تیم ملی در اول ابتدایی/ با این نمره شاگرد اول کلاس بود+عکس فال شمع روزانه امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 اسکرین شات از صفحه کامپیوتر و لپ تاپ با 4 روش تمیز کردن سینی فر تنها در 3 حرکت بیش از 10 اشتباه خانم‌ها هنگام کار با جاروبرقی غار جهنم بردسکن؛ چشم اندازی به زیبایی‌های پنهان ایران از بین بردن زردی استکان چای بدون مواد شیمیایی فال قهوه با نشان روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 نگاهی به مراسم عروسی برادر فرزاد حسنی با رونمایی از استایل دامادگونه آقای مجری+عکس/ مبارک باشه جوان‌ترین و مسن‌ترین استاد نمونۀ کشور معرفی شدند فال حافظ با تفسیر امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403+فیلم 25 داوطلب متخلف کنکور بازداشت و در اختیار نیروهای امنیتی قرار گرفتند پاسخ خنده دار دانش آموز ایرانی به سوال امتحانی درس علوم+عکس/با این جواب داغ بر دل معلم زدی فقط ایده خنده دار کارگر ساختمونی برای حل مشکل تیر چراغ برق شهرداری حماسه آفرید/ مهندس تویی بقیه اداتو درمیارن😂 (ویدئو) سفری شیرین به گذشته ها، این مدل پیام بازرگانی رو کیا یادشونه؟/حتما با صدا تماشا کنید تا خاطراتتون زنده بشه😍 سکانس خنده دار لیسانسه ها: سشوار کشیدن حبیب در توالت و ژست های لاکچری او آخر خندست+ویدئو سنگ تمام فلور نظری در میزبانی از بازیگران با چیدن میز غذا و دسر لاکچری و باکلاس+عکس/ ماشالله چه خونه زندگی لوکسی هم دارن👌
تیتر امروز   
ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه هاش / کسی جرئت نداشته در خانه حاجی چیزی به آن‌ها بگوید شاهزاده قجری طپانچه را روی دست منشی‌اش آزمایش کرد مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت فال روزانه امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 فال ابجد روزانه چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 فال انبیاء روزانه چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 غار جهنم بردسکن؛ چشم اندازی به زیبایی‌های پنهان ایران فال شمع روزانه امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403 جوان‌ترین و مسن‌ترین استاد نمونۀ کشور معرفی شدند فال حافظ با تفسیر امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403+فیلم 25 داوطلب متخلف کنکور بازداشت و در اختیار نیروهای امنیتی قرار گرفتند گربه‌ی گم شده به طور عجیبی هزاران کیلومتر دور تر در آمازون پیدا شد+ عکس بیوگرافی و زندگی خصوصی سولماز آقمقانی،لیلای سریال سه در چهار و همسرش+ تصاویر جذاب و دیدنی رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان جنجال به پا کرد!
منتخب روز   
(ویدئو) 10 نوع از خطرناک ترین مارهای جهان که در ایران هم دیده شده اند/ کابوس شب یعنی اینا نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ... ویدئویی باورنکردنی از مرد سومالیایی که با نصف مغزش زندگی می کند/ بیچاره چه بلایی سرش اومده