معایب و ایرادات خودروی ماکسیما

  یکشنبه، 30 شهریور 1399   زمان مطالعه 3 دقیقه
معایب و ایرادات خودروی ماکسیما
مصرف سوخت بالای این خودرو، که یکی از بزرگترین معایب ماکسیما نیز به حساب می‌آید، آن را به خودرویی مبدل ساخته است که خریدارانی از قشر متوسط را جذب خود کرده و سپس بخاطر هزینه‌های بالایش، از سوی همین مشتریان/خریداران ترد می‌شود.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، نسل پنجم نیسان ماکسیما در سال ۱۹۹۹ به بازار جهانی معرفی شد و تا سال ۲۰۰۳ نیز بر روی خط تولید باقی ماند. زمانی که این خودرو به بازار معرفی شد بازار خودروهای لوکس کشورمان رونق چندانی نداشت اما پارس خودرو تصمیم گرفت با عرضه ی این خودرو در بازار ایران، سگمنت خودروهای لوکس را در اختیار خود بگیرد. ماکسیما جزو معدود خودروهایی بود که همزمان با بازار جهانی وارد بازار ایران نیز شد. این خودرو در زمان عرضه تقریبا هیچ گونه رقیبی نداشت و یکه تاز بازار بود اما بعدها با پیدا شدن سر و کله ی رقبایی چون تویوتا کمری گرند و هیوندای سوناتا نسل پنجم، ماکسیما بخش بزرگی از بازار خود را از دست داد. اما ماکسیمای نسل پنجم یک خودروی استثنایی در بازار کشورمان است به طوری که با وجود گذشت بیش از یک دهه از از حضور این خودرو در بازار اما همچنان این خودرو طرفداران خود را دارد و خرید فروش آن در بازار دست دوم رونق مناسبی دارد. ماکسیما بخشی از این موقعیت خوب در بازار را مدیون اسم و رسمی است که در سال های نخست حضور در بازار برای خود دست و پا کرد اما بخش دیگری از موفقیت خود را مدیون مهندسی برتر ژاپنی، کیفیت و قابلیت اطمینان خود است. ما در این مقاله معایب ماکسیما را به شما معرفی خواهیم کرد .

تصویر
طراحی ظاهری ماکسیما

یکی از معایب ماکسیما مصرف سوخت بالاست

ماکسیما در زمان ورود به کشور، خودروی پر مصرفی محسوب نمی شد و احتمالا از آن جایی که بنزین نیز در آن زمان شرایط کنونی را نداشت، کمتر کسی به فکر بررسی میزان مصرف سوخت ماکسیما افتاده بود. ولی به هر روی، مصرف سوخت بالا در حال حاضر یکی از مهمترین معایب ماکسیما بوده و می تواند هزینه های سالانه بالایی را برای صاحبان خود به ارمغان بیاورد. به عبارتی دیگر، مصرف ۱۰.۳ لیتری این خودرو در سیکل ترکیبی، با توجه به شرایط کنونی و قیمت های سوخت در بازار، قادر به ایجاد دشواری های عدیده ای برای رانندگان بوده و از منظر اقتصادی مناسب قشر متوسط و پایین جامعه نیست و قشر مرفه جامعه هم که مسلما انتخاب های بهتری پیش روی خود خواهد داشت!

مصرف سوخت بالای این خودرو، که یکی از بزرگترین معایب ماکسیما نیز به حساب می آید، آن را به خودرویی مبدل ساخته است که خریدارانی از بشر متوسط را جذب خود کرده و سپس بخاطر هزینه های بالایش، از سوی همین مشتریان/خریداران ترد می شود. امروزه خودروهای جهانی در رقابت بر سر مصارف زیر یک لیتر بوده و در تلاش اند که همین اعداد و ارقام را نیز کاهش دهند، اما ماکسیما ظاهرا در رقابتی خلاف جهت آب، قصد کاهش میزان سوخت مورد نیاز خود را نداشته و همچنان برای اندکی حرکت، بیشتر از ده لیتر بنزین از شما طلب خواهد کرد. (البته اگر شما جزو معدود قشر جامعه باشید که برای هزینه های سوختی مشکلی ندارند، مقوله معایب ماکسیما برایتان اندکی متفاوت خواهد بود).

طراحی خاک خورده نیز از معایب ماکسیما محسوب می شود

بله، طراحی این محصول ژاپنی در سال ۱۹۹۹ زیبایی های خاص خود را داشت و حتی بسیار جذاب به نظر می رسید؛ اما بیایید کمی صادقانه به مسئله نگاه کنیم. طراحی ماکسیما در نسل چهارم باقی مانده و این یعنی سال های بسیار طولانی ای از آن جذابیت ابتدایی گذشته است! به همین خاطر است که قدیمی و خاک خورده ماندن طراحی این خودرو، یکی از معایب ماکسیما محسوب شده و نظر منفی بسیاری از منتقدان را دریافت کرده است.

پارس خودرو از نسل چهارم به بعد هیچ اقدامی برای بروزرسانی ماکسیما نکرده و این در حالی است که ژاپنی ها تا نسل هشتم، به پیشرفت و توسعه این تولید خود ادامه دادند. اگر پارس خودرو نیز همگام با حرکت جهانی صنعت خودروسازی ژاپن پیش رفته و دستی به سر و روی این خودرو می کشید، الان طراحی قدیمی و خاک خورده آن به عنوان یکی از اصلی ترین معایب ماکسیما مطرح نمی شد! اما متاسفانه چیزی جز فروش محصولاتی که با قیمت تمام شدهٔ پایین به بازارعرضه می شوند، برای خودروسازان ایرانی مهم نبوده و به همین دلیل نیز تا کنون کسی به فکر پا به سن گذاشتن ظاهر ماکسیما نبوده است. (امیدی نیز برای آینده وجود ندارد).


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها