به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از نی نی سایت، پیتر سوترز اظهار کرد: چاقی در کشور هلند با توجه به تراکم بالای جمعیت نسبت به دیگر کشورهای اروپایی کمتر مشاهده می شود.
وی افزود: در کشور هلند، استفاده مردم از دوچرخه حتی برای رفتن به محل کار سبب کنترل چاقی در افراد این کشور شده است به طوری که حتی افراد متمول و دارای دو یا سه خودرو نیز از دوچرخه استفاده می کنند.
این جراح هلندی ادامه داد: سوء تغذیه در هلند بین 30 تا 50 درصد در بیمارستان ها با توجه به نوع بیماری وجود دارد و تنها دلیل آن نیز بیماری و یا توانایی نداشتن بیمار در هضم و جذب غذا است که نیازمند برنامه ریزی تغذیه ای خاصی است.
وی در ارتباط با تغذیه مادران باردار در راستای پیشگیری از چاقی کودکان گفت: مادران دارای سوء تغذیه در دوران بارداری و یا مادران مبتلا به بیماری های عفونی و یا عفونت ها و نیز برخی بیماری های دیگر در بروز چاقی و وضعیت تغذیه ای در آینده کودکان خود نقش مهمی را ایفا می کنند.
سوترز تصریح کرد: فعالیت در حوزه تغذیه بالینی در سال 1970 در اروپا آغاز شد و در این مدت در ارتباط با بیمارانی که دچار سوء تغذیه بالینی هستند به طرق ویژه؛ روده ای و وریدی با تغذیه مناسب میزان مرگ و میر به کمتر از 15 درصد رسید.
وی با اشاره به وجود مشکلات در ارتباط با حمایت های بیمه ای در این زمینه گفت: اکنون حمایت های تغذیه بالینی در بیمارستا ن ها خوشبختانه زیر پوشش است و توصیه می کنیم که موسسات بیمه ای کشور ایران نیز در این زمینه اقدام کنند.
در ادامه این نشست پیتر ویلیام، استاد تغذیه از کشور انگلستان (لندن) نیز اظهار کرد: با وجود اینکه مشکل چاقی در کشور ایران کمتر شایع است، اما با توجه به شیوع چاقی در این کشور، میزان فعلی این عارضه در آینده افزایش می یابد.
وی افزود: در کشور انگلستان چاقی رایج شده و با توجه به شیوع این عارضه، چاقی به ویژه در جوانان و کودکان در حال افزایش است و در نتیجه سبب افزایش بیماری هایی مانند دیابت می شود.
وی ادامه داد: سوء تغذیه تنها در جامعه نیست بلکه در بیمارستان ها نیز وجود دارد بنابراین توجه به این مسئله و پیشگیری از آن در تمامی جوامع باید مد نظر قرار گیرد.