دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / گردشگری /

معرفی جزایر مصنوعی کوچک تر و کمتر شناخته شده دبی 

شنبه، 17 آذر 1403
سال‌هاست دبی از یک شهر غبارآلود و یک دهکده‌ی ماهیگیری کوچک تبدیل به گوهر درخشان امارات شده است. این شهر از مراکز تجارت جهان شناخته می‌شود و فرصت‌های بی‌نظیری را از نظر گردشگری، تجارت، زیرساخت‌ها و املاک در اختیار شهروندان و گردشگران قرار می‌دهد.

تور دبی الی گشت یک فرصت عالی برای بازدید از این شهر مدرن است. در ادامه با جزایر مصنوعی کوچک و کم‌تر شناخته شده دبی بیشتر آشنا می‌شویم.

جزیره بلوواترز (Bluewaters Island)

جزیره بلوواترز در فاصله‌ی 400 متری از خط ساحلی جمیرا بیچ رزیدنس (Jumeirah Beach Residence) و در نزدیکی دبی مارینا قرار دارد. این پروژه در سال 2013 آغاز شد و در نوامبر 2018 به پایان رسید.

هلدینگ Meraas کار لایروبی این جزیره را به عهده شرکت هلندی Van Oord گذاشته بود. این مجموعه همان شرکتی است که کار ساخت جزیره پالم جمیرا را با هزینه تخمینی 6 میلیارد درهم انجام داده است.

جزیره مصنوعی بلوواترز شامل مناطق تفریحی، مسکونی، کلوپ‌های ساحلی، فروشگاه‌های خرده‌فروشی و جاذبه‌هایی مانند موزه مادام توسو دبی است. پیش‌بینی می‌شود این جزیره سالانه بیش از سه میلیون بازدیدکننده را جذب کند.

یکی از جذاب‌ترین سازه‌های جزیره بلوواترز، یک استراحتگاه 5 ستاره با نام Banyan Tree Dubai است که در نوامبر 2023 بازگشایی شده است. بلوواترز همچنین دارای 200 فروشگاه خرده‌فروشی و فروشگاه‌های مواد غذایی و 10 ساختمان مسکونی است.

این جزیره‌ی مصنوعی با یک پل به جمیرا بیچ رزیدنس متصل شده است و شما می‌توانید به راحتی با ماشین یا به صورت پیاده بین این دو بخش از شهر دبی تردد کنید.

جزایر دبی (Dubai Islands)

جزایر دبی با نام سابق جزایر دیره (Deira Islands) چهار جزیره مصنوعی در سواحل منطقه دیره هستند. این پروژه ابتدا پالم دیره (Palm Deira) نام داشت و قرار بود بخشی از جزایر نخل باشد؛ اما از سال 2008 به بعد به دلیل بحران مالی، توسعه کمی در آن صورت گرفته است.

در سال 2004، هلدینگ اماراتی Nakheel Properties، پالم دیره را به عنوان املاک 11 میلیارد درهمی در سواحل دیره راه‌اندازی کرد و قرار بود این مجموعه 800 ویلا را در خود جای دهد.

کار لایروبی این جزیره مصنوعی به عهده پیمانکار هلندی Van Oord گذاشته شد. تا اوایل اکتبر 2007، 20 درصد از احیای اولیه جزیره تکمیل شد و برای این کار 200 میلیون مترمکعب شن و ماسه مورداستفاده قرار گرفت.

اما در سال 2008 اعلام شد که ادامه عملیات به علت بحران مالی متوقف شده است. در اکتبر 2013 پروژه به جزایر دیره تغییر نام داد و بازار شبانه، مراکز خرید، برج‌ها و بلوار جزیره توسعه یافتند. در دسامبر 2016 این جزیره مصنوعی با یک پل به خشکی متصل شد.

در سال 2022 پروژه بار دیگر به جزایر دبی تغییر نام داد و انتظار می‌رود بیش از 80 هتل در آن ساخته شود. در حال حاضر از هتل‌های فعال در این جزیره مصنوعی می‌توان به هتل RIU، هتل سنتارا میراژ بیچ ریزورت دبی (Centara Mirage Beach Resort) و هتل پارک رجیس (Park Regis) اشاره کرد.

اگر با تور دبی راهی این شهر مدرن شده‌اید و علاقه‌مند هستید به جزیره‌های مصنوعی کمتر شناخته شده‌ی دبی سر بزنید حتماً بازدید از جزایر دیره یا جزایر دبی را در برنامه‌های سفرتان قرار دهید.

جزیره مصنوعی شهر دریایی دبی (Dubai Maritime City)

جزیره مصنوعی شهر دریایی دبی به عنوان مرکز تجارت دریایی بین‌المللی دبی شناخته می‌شود. در این جزیره خدمات متعدد و محیطی تخصصی برای صنعت دریایی ارائه شده است.

جزیره شهر دریایی دبی شامل انبارها، کارگاه‌ها، قطعات تعمیر کشتی، بالابرهای کشتی، خرده‌فروشی‌ها و نمایشگاه‌های پشتیبانی است. این جزیره در 249 هکتار راه‌اندازی شده و دسترسی آسانی به مناطق کلیدی دبی از جمله جاده ساحلی جمیرا، جاده شیخ زاید و فرودگاه بین‌المللی دارد.

هدف از ساخت این جزیره مصنوعی ارائه یک جامعه پویا و تقویت موقعیت دبی به عنوان یک مقصد دریایی پیشرو در خاورمیانه و سراسر جهان است. ماریتایم دبی سیتی دارای 5 منطقه اصلی است و زیرساخت‌ها، خدمات و مقررات سطح جهانی را ارائه می‌کند. تور دبی یک فرصت عالی برای بازدید از جزیره مصنوعی شهر دریایی دبی است.

جزیره خلیج جمیرا (Jumeirah Bay Island)

جزیره خلیج جمیرا با 448 میلیون درهم هزینه، توسط هلدینگ Meraas ساخته شده است. این جزیره مصنوعی ظاهری شبیه به اسب دریایی دارد و در ساحل جاده جمیرا واقع شده است.

جزیره خلیج جمیرا دارای 6 میلیون فوت مربع مساحت است. این جزیره یک مقصد انحصاری را برای گردشگران فراهم کرده و با امکانات پیشرفته و محیطی خیره‌کننده، انتخاب عالی برای تجربه سبک زندگی لوکس با چشم‌انداز عالی از دریا محسوب می‌شود.

این جزیره مصنوعی محل استراحتگاه‌های لوکس بولگاری است. این هتل درجه 1 دارای 101 اتاق و سوئیت، 20 ویلا هتل و مجموعه‌ای از امکانات رفاهی لاکچری است و توسط شرکت معماری ایتالیایی، آنتونیو سیتریو پاتریشیا ویل و همکاران (Antonio Citterio Patricia Viel, and Partners,) طراحی شده است.

جزیره خلیج جمیرا همچنین دارای مجموعه‌ای از ساختمان‌ها و ویلاهای کم مرتبه با باغ‌ها و استخرهای عالی است. 165 واحد مسکونی، 15 عمارت و 8 پنت هاوس خلیج جمیرا و محوطه‌ی اطراف آن‌ها معماری تلفیقی سنتی و مدرن دارند.

از دیگر امکانات جزیره مصنوعی خلیج جمیرا می‌توان به مناطق مشترک شامل استخرها، باغ‌ها، سالن‌های ورزشی، گزینه‌های غذاخوری، امکانات ورزشی و یک باشگاه قایق بادبانی اشاره کرد.

برای دسترسی به این جزیره مصنوعی می‌توانید از یک پل 300 متری استفاده کنید. اگر علاقه‌مند به اقامت در فضاهای لوکس هستید پیشنهاد می‌کنیم در زمان رزرو هتل دبی به سراغ هتل‌های جزیره خلیج جمیرا بروید.

مروارید جمیرا (Pearl Jumeirah)

جزیره مروارید جمیرا با هزینه 44.9 میلیون درهم یکی دیگر از پروژه‌های هلدینگ Meraas است که چشم‌اندازی باشکوه از دریا را ارائه می‌دهد. این جزیره در بین خیابان الدیافه و پارک الصفا در منطقه الساتوا جمیرا قرار دارد و 8.3 میلیون فوت مربع زمین را پوشش می‌دهد.

یکی از نقاط جذاب جزیره مروارید جمیرا وجود املاک مسکونی با ترکیبی از زمین‌های ویلایی است. بنابراین شما می‌توانید یک قطعه زمین این جزیره خریداری کنید و خانه‌تان را طبق سلیقه خودتان بسازید.

مروارید جمیرا دارای 7 منطقه مسکونی عالی، مراکز خرده فروشی، مساجد، مدارس، تفرجگاه 2 کیلومتری و هتل‌های ساحلی است. اگر با تور دبی راهی این شهر شده و به جزیره مروارید جمیرا بروید به گزینه‌های تفریحی و سرگرمی متعددی دسترسی خواهید داشت.

مجمع الجزایر مصنوعی نخل جبل علی (Palm Jebel Ali)

کار ساخت مجمع‌الجزایر مصنوعی «نخل جبل علی» از اکتبر 2002 آغاز شده است. در ابتدا قرار بود این پروژه تا اواسط سال 2008 تکمیل شود اما مدت زمان زیادی به حالت تعلیق درآمد.

در نهایت در سال 2023 پروژه بار دیگر آغاز شد و در حال حاضر ساخت آن ادامه دارد. پروژه پالم جبل علی 50 درصد بزرگ‌تر از پالم جمیرا است و شامل شش اسکله تفریحی، یک پارک آبی و دهکده دریایی است.

جالب است بدانید در دهکده‌ی دریایی این جزیره، خانه‌ها بر روی پایه‌هایی که درون آب قرار دارند ساخته می‌شوند و پیاده‌روهای آن به دور شاخه‌های نخل می‌چرخند.

سخن پایانی

جزایر مصنوعی مدرن و باشکوه از بزرگ‌ترین دستاوردهای امارات و شهر دبی محسوب می‌شوند. در این جزایر از هتل‌های مجلل تا ویلاهای لوکس شخصی، باغ‌های سرسبز و سواحل رؤیایی را می‌توان مشاهده کرد. اگر به دنبال تجربه‌ای متفاوت هستید با خرید بلیط هواپیما دبی راهی این شهر شوید و از جزیره‌های مصنوعی دبی بازدید کنید.

سؤالات متداول

جزایر مصنوعی دبی چگونه ساخته می شوند؟

برای ساخت جزایر مصنوعی دبی ابتدا شن‌ها از زمین‌های خلیج فارس برداشته شده و پس از لایروبی و شستشو، توسط کشتی‌های مخصوص به صورت اسپری افشان می‌شوند.

آیا ساخت جزایر مصنوعی دبی به محیط زیست آسیب می زند؟

فعالان محیط زیست انتقادهای جدی به ساخت جزیره‌های مصنوعی دبی دارند. آن‌ها معتقدند با این کار امواج طبیعی دریا از بین می‌روند و آبزیانی مانند صدف‌ها و مرجان‌ها دچار آسیب می‌شوند. با این تغییرات کم‌کم آب‌های خلیج فارس آلوده می‌شود و اکوسیستم کل منطقه به خطر می‌افتد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز پنجشنبه 22 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
از بازار چه خبر؟ | قیمت دلار و یورو امروز پنج‌شنبه 22 آذر 1403 + جدول
(عکس) اولین تصایر از تغییر چهره بشار اسد بعد از فرار از سوریه و پناهندگی در روسیه!
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
قدیمی‌ ترین و کامل‌ ترین لوح مرمری از 10 فرمان دوران رم به حراج گذاشته خواهد شد
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه