به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز، در نخستین روز هفته کارگر، دکتر حسین فتحی مدیر کل سازمان کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه در پالایشگاه تبریز با تجلیل از زحمات کارگران عرصه تولید و تلاش بی دریغ آنها در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: دست کارگر جایگاهی است که پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) بر آن بوسه می زند و این نشان از اهمیت حیاتی کار و کارگر در جامعه دارد. کارگران با جهاد و تلاش و ایثار در حال سوق دادن اقتصاد نفتی ما به سمت اقتصاد فناورانه هستند و این یک جهاد به معنای خاص کلمه است. روز کارگر فقط روز تکریم از قشر کارگر نیست، بلکه نماد غیرت، شرافت، نوآوری و جهاد فی سبیل الله است. توسعه و تعالی کشورمان در گروه تلاش و ایثار کارگران است. همان طور که حضرت آقا فرمودند: اگر کارگر نباشد تلاش متفکرین اقتصادی بیهوده است. کارگر ستون فقرات جامعه است. عمود خیمه تولید، کارگر است و توجه رهبری در سال های اخیر به مسأله تولید نشان از عمق نگاه ایشان و تدابیر حکیمانه معظم له در راستای ایجاد اشتغال پایدار و تکریم کارگران و جامعه کارگری در کشور است.
دکتر فتحی با اشاره به اهمیت ایجاد فرصت های شغلی پایدار در به وجود آوردن امنیت شغلی کارگران افزود: تلاش ما بر این است که با ایجاد فرصت های شغلی و ایجاد اشتغال و تنظیم عادلانه و منصفانه روابط کار میان کارگران و کارفرمایان از امنیت شغلی به سمت آزادی شغلی حرکت کنیم. ما در سال 1401، 3 برابر سال 1400 فرصت شغلی ایجاد کردیم. همچنین در راستای حفظ شأن و حمایت از حقوق کارگران در سال گذشته نزدیک به 24000 بازرسی از کارگاه ها و کارخانجات و صنایع استان داشتیم. حمایت از کارگران تا 20 درصد رشد داشته است. ما بر این باوریم که اگر امنیت شغلی و فکری وجود داشته باشد، رضایت و وفاداری سازمانی نیز در کارگران تعمیق می شود.
رئیس کمیته برگزاری مراسم هفته کارگر در استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت حذف قراردادهای موقت برای ایجاد امنیت شغلی تصریح کرد: امنیت شغلی فقط با حذف قراردادهای موقت کار به دست نمی آید. البته این کار یکی از لوازم امنیت شغلی است. ولیکن باید به عوامل دیگر نیز توجه داشته باشیم. به نظر من، مهارت افزایی و آموزش مهارت شغلی به کارگران اهمیت ویژه ای در ایجاد امنیت شغلی در کارگران دارد. یقیناً ایجاد اشتغال پایدار زمینه امنیت شغلی را فراهم می کند. مهارت افزائی باعث می وشد که دیگر ما در سطح امنیت شغلی باقی نمانیم بلکه به سمت آزادی شغلی هم حرکت کنیم.
دکتر فتحی با اشاره به اهتمام ویژه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی به حمایت از بخش خصوصی گفت: ما از بنگاه های خصوصی حمایت ویژه می کنیم و در تلاش هستیم با تسهیل فرایند تولید بر رشد تولید تأثیر بگذاریم. اگر تولید رشد یابد یقیناً قدرت خرید کارگران هم افزایش خواهد یافت. البته ارتقای بهره وری نقش ویژه ای در این میان دارد. کارگران عزیز در اغتشاشات اخیر ثابت کردند که پای این نظام ایستاده اند و بایسته است که ما در راستای برآورده شدن نیازها و حقوق حقه کارگران گام های ویژه ای برداریم.
وی در ادامه به اهمیت جهاد تبیین در هفته کارگر برای مقابله با فاشیسم رسانه ای غرب اشاره کرد و افزود: همان طور که رهبری فرموده اند دشمن در حال جعل و دروغ پردازی برای ایجاد ناامیدی و یأس در اقشار مختلف جامعه است. وظیفه ما و اصحاب رسانه این است که شیوه های مختلف ایجاد یأس در جامعه توسط دشمن را شناسایی و به روش اسلامی تبیین کنند. دشمن می خواهد روایت خودش را از جریانات اجتماعی غالب کند و در اینجا جنگ روایت ها به وجود می آید. بر همین اساس، در هفته کارگر ما سه اولویت اساسی را دنبال می کنیم: جهاد تبیین، امیدآفرینی و نشاط آفرینی.