دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / معرفی فیلم وسریال /

معرفی بهترین و خنده دارترین فیلم های کمدی ایرانی 

پنجشنبه، 01 دی 1401
فیلم های کمدی جزو پرمخاطب ترین ژانرهای سینما است که همیشه با استقبال گرمی از طرف مردم روبرو بوده است و ما در ادامه به معرفی بهترین و خنده دارترین فیلم های کمدی ایرانی خواهیم پرداخت.

برترین فیلم های کمدی ایرانی

فیلم کمدی ایرانی ، فیلمی ست که به قصد خنداندن تماشاچی ساخته می شود و در کارنامه سینمای ایران هم فیلم کمدی خوب با طنزی غنی و محترم، کم نداریم. با این همه خصوصا در سال های اخیر شاهد تولید انبوه کمدی های سخیف و بی مایه در سینما بودیم که متاسفانه مخاطب هم کم نداشتند! در این مطلب سعی کرده ایم از میان برترین ساخته های سینما، تعدادی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی را به شما معرفی کنیم با ساعدنیوز همراه باشید.

1.فیلم کمدی اجاره نشین ها

اجاره نشین ها را به جرات می توان بهترین فیلم کمدی تاریخ سینمای ایران لقب داد. اثر ارزشمند کارگردان کاربلد و صاحب نام سینما که با لقب مردم پسندترین فیلم ایرانی، از نگاه منتقدان هم در فهرست ده فیلم برتر سینمای ایران خودنمایی می کند. فیلم با دستمایه قرار دادن تقابل سنت و مدرنیته، به داستان زندگی ساکنین یک ساختمان چهار طبقه در حاشیه شهر می پردازد. ساختمانی فرسوده که نیاز به تعمیرات اساسی دارد، اما مباشر طماع صاحبخانه فقید، از این کار سرباز می زند و به مستاجران هم اجازه این کار را نمی دهد تا جاییکه خانه بر سر ساکنین خراب می شود.
«داریوش مهرجویی» با هوشمندی و درایت، نگاهی نقادانه و طنزی اجتماعی و فاخر را در آپارتمانی که الگویی از جامعه ای بزرگتر است، و با شخصیت های ریز و درشتی که هریک نمادی از رفتار ها و اصول اخلاقی اجتماعی خاصی هستند، روبروی نگاه تماشاگر قرار می دهد. تماشاگری که بعد از گذشت سی دهه همچنان این طنز عمیق و چندلایه را درک کرده و در جایگاه منتقد، مخاطب جدی سینما و یا مخاطب عام با آن ارتباط می گیرد، می خندد و به فکر فرو می رود. این کمدی درام برجسته، تاثیرگذار و بی نظیر در شش رشته از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی، نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر شد.
  • سال تولید: ۱۳۶۵
  • کارگردان: داریوش مهرجویی

2.فیلم کمدی مارمولک

دور، دور پیمان قاسم خانی ست. کمال تبریزی با فیلمنامه او و با بازی پرویز پرستویی فیلمی را ساخت که ممکن نیست راجع به آن نشنیده باشید. فیلمنامه فیلم، از روی فیلم هایی با داستان هایی مشابه ایرانیزه شده است. مارمولک، به خاطر موضوع حساسیت برانگیزش در زمان اکران و عرضه در شبکه خانگی، همواره مورد بی مهری واقع شد. داستان این فیلم ایرانی کمدی درباره خلافکاری ست که برای فرار از کشور خود را به شکل یک روحانی درمی آورد. او را با پیش نماز یک مسجد اشتباه می گیرند و همین سوء تفاهم منشا ماجراهای بعدی فیلم می شود.

  • سال تولید: ۱۳۸۲
  • کارگردان: کمال تبریزی

3.فیلم کمدی ورود آقایان ممنوع

کمدی درام رمانتیک «رامبد جوان» که با قلم جذاب و جزءنگر «پیمان قاسم خانی» و بازی های دلنشینی به روی پرده رفته، یکی از بهترین کمدی های سال های اخیر سینما و دومین فیلم پرفروش سال را رقم زد. خانم دارابی با بازی فوق العاده «ویشکا آسایش» مدیر فمنیست، جدی و مغرور یک دبیرستان نمونه غیرانتفاعی، در کل با آقایان مشکل اساسی دارد. با این حال، ورود اجباری آقای جبلی (رضا عطاران) دبیر شیمی جایگزین به این دبیرستان را، تنها به خاطر دانش آموزان المپیادی اش می پذیرد. سادگی جبلی و تحکم رفتاری دارابی در تقابل هم قرار می گیرند تا در کنار دیگر جزئیات فیلم، لحظات شیرینی را برای مخاطب بسازند.

ورود آقایان ممنوع در زمانه ای که سینما را کمدی های سطحی و ضعیف احاطه کرده، با یک کمدی موقعیت بالغ، پرداختی خلاقانه و دیالوگ هایی طنازانه، اثری سرگرم کننده و دلچسب ارائه داده که منتقدان را به تحسین و مخاطبان را به وجد آورد. از دیگر نکات جالب توجه فیلم، به سیمرغ بلورین ویشکا آسایش برای بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فیلم فجر می توان اشاره کرد. اتفاقی که عموما فیلم های کمدی در این بخش کمتر تجربه می کنند.

  • سال تولید: ۱۳۸۹
  • کارگردان: رامبد جوان

4.فیلم کمدی نهنگ عنبر

کمدی شیرین نوستالژیکی که سامان مقدم ساخته بود، مثل دیگر فیلم های او با مشکلاتی برای اکران روبه رو شد. نهنگ عنبر، شروع کننده جریان کمدی های دهه شصتی در سینمای ما بود و مانند هر اثر دیگری مورد تقلید قرار گرفت. گرته برداری هایی که احتمالا تا سالیان بعد ادامه داشته باشد.

فیلم ایرانی کمدی نهنگ عنبر ماجرای جوانی عاشق پیشه در سال های دهه شصت است که امروز، خاطرات گذشته و عشق ناکامش را بازگو می کند. حسرت های عاشقانه او، تلاش صادقانه اش برای جلب توجه رویا و از همه مهم تر فضای نوستالژیک و خاطره انگیز فیلم، نهنگ عنبر را به یکی از دلنشین ترین تولیدات سینمای ایران بدل می کند. موسیقی و طراحی لباس و صحنه از نقاط قوت این فیلم است.

  • سال تولید: ۱۳93
  • کارگردان: سامان مقدم

5.فیلم کمدی خوب بد جلف

فیلم خوب، بد، جلف فیلمی ایرانی است که توسط پیمان قاسم خانی در سال ۱۳۹۴ ساخته شده و در سی و پنجمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر به اکران درآمد. . خوب بد جلف یک فیلم سینمایی کمدی ایرانی پلیسی ست. داستان این فیلم طنز ایرانی درباره دو سوپراستار کله پوک سینمای تجاری ست که برای بازی در یک فیلم فاخر انتخاب می شوند. سرگرد شادمان که مردی کم حرف است مامور می شود تا آن دو را با ملزومات نقششان آشنا کند. ماموریتی غیرممکن که در نهایت باعث درگیر شدن سام و پژمان در یک ماجرای جنایی می شود.

  • سال تولید: ۱۳94
  • کارگردان: پیمان قاسم خانی

6.فیلم کمدی هزارپا

هزارپا، ساخته ابوالحسن داوودی و به نویسندگی امیر برادران، پیمان جزینی و مصطفی زندی، یکی دیگر از آن کمدی های نوستالژیک و این بار با موضوع جنگ و وطن پرستی ست. فیلمی که فیلمنامه اش با آن داستان پیچیده و منسجم، بزرگ ترین برگ برنده آن به حساب می آید.هزارپا ماجرای یک کیف قاپ است که خودش را به عنوان جانبازی خیرخواه جا می زند تا این بار، قاپ دختر ثروتمندی که نذر کرده است که با یک جانباز ازدواج کند را بدزدد. در خلال این آشنایی، ماجراهای مختلفی رقم می خورد که حتا جان زوج جوان را هم به خطر می اندازد.

  • سال تولید: ۱۳97
  • کارگردان: ابوالحسن داوودی

7.فیلم کمدی قندون جهیزیه

اولین ساخته پسر کارگردان فقید سینمای ایران فراتر از سایه ی نام بلندآوازه پدر، مورد توجه قرار گرفت. کمدی درامای قندون جهیزیه، یک کمدی اجتماعی نسبتا خوب و روان و بی ادعا را با بازی های بسیار خوب تر به نمایش گذاشت. عطا (صابر ابر) و معصومه (نگار جواهریان) زوج جوانی هستند که به زحمت زندگی دونفره شان را اداره می کنند؛ زندگی که حضور برادر بیکار عطا هم به آن اضافه می شود. صاحبخانه خارج نشین اجاره بیشتری را طلب می کند و عطا آه در بساط ندارد. اجاره چند روزه ی خانه توسط یک گروه فیلمبرداری، تنها امید او برای درآمد بیشتر است؛ ماجرایی که به خلق طنزی ساده اما سرگرم کننده می رسد. فیلم فارغ از برخی ضعف های ساختاری، در نمایش زندگی و مشکلات آدم های یک ساختمان و اختلاف طبقاتی، اثری باورپذیر و صمیمی به نظر می رسد که به خوبی می تواند لحظات مفرحی را هم برای بیننده خلق کند.

  • سال تولید: ۱۳۹۳
  • کارگردان: علی ملاقلی پور

همراهان عزیز ساعدنیوز، شما جای کدام فیلم های کمدی ایرانی را در لیست بهترین فیلم های سینمایی طنز ایرانی خالی می بینید؟ لطفا فیلم های مورد علاقه تان را با ما و دیگر همراهان ساعدنیوز به اشتراک بگذارید.

پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی