درباره جان پی. استرلکی
جان استرلکی، زاده ی 13 سپتامبر 1969، نویسنده ای آمریکایی است. کتاب های او به فروشی بیش از سه میلیون نسخه ای دست یافته اند و به 33 زبان ترجمه شده اند. استرلکی دانش آموخته ی رشته ی مدیریت از دانشگاه نورث وسترن است.در سال 2002، Strelecky اولین کتاب خود را به نام کافه در لبه جهان نوشت. این کتاب در ابتدا به صورت شخصی منتشر شد، اما پس از آن که در کمتر از یک سال بیش از ده هزار نسخه در بیست و چهار کشور به فروش رسید، توسط یک کارگزار ادبی امضا شد.
درباره کتاب کافه ای بر لبه جهان
حقیقتا معنای زندگی چیست؟ روزانه چقدر در میان انجام کارهای روزمره برای کشف معنای زندگی زمان می گذارید؟ جان پی. استرلکی نویسندۀ پرفروش نیویورک تایمز، در کتاب کافه ای بر لبه جهان (The Cafe on the Edge of the World) چندین داستان کوتاه درباره فلسفه زندگی بیان می کند. سوالات بنیادینی همچون ما چه هستیم و برای چه به این جهان آمده ایم، محور اصلی کتاب حاضر هستند. این کتاب روایت زندگی مردی به نام جان است که برای کشف مفهوم زندگی و دوری از روزمرگی راهی سفری دور و دراز می شود. نگاه جان به زندگی شما را حیرت زده خواهد کرد! این مرد عمیقا باور دارد که زندگی در انجام افعال روزمره ای همچون کار کردن، خوابیدن و وقت گذراندن با افراد تکراری خلاصه نمی شود؛ بلکه شما برای کشف وجهه دیگری از این جهان باید راهی سفری شوید. این سفر خواه مادی باشد، خواه معنوی... سفر جان به قصد چند روز استراحت آغاز شد، اما او در میانه جاده راه را گم کرد و سر از کافه ای به نام «چرا» درآورد! جان در این کافه به قصد چند ساعت استراحت و خوردن و نوشیدن اقامت می کند و هنگامی که درخواست منوی کافه را می کند ناگهان با یک صفحۀ غافل گیرکننده مواجه می شود...! منوی این کافه فقط سه سطر دارد: «1. چرا اینجا هستی؟ 2. آیا از مرگ می ترسی؟ 3. آیا از زندگی راضی هستی؟» سپس در این کافه، جان داستان هایی را بر اساس کشف و شهود شخصی اش روایت می کند که بازگوکنندۀ معنای زندگی ست. اگر به داستان های روانشناختی و انگیزشی علاقمندید، خواندن این اثر را به شما توصیه می کنیم. تمامی دوستداران داستان های کوتاه فلسفی نیز از مطالعه کتاب کافه ای بر لبه جهان لذت خواهند برد.
افتخارات کتاب کافه ای بر لبه جهان:
- - فروش بیش از 4 میلیون نسخه
- - ترجمه به بیش از ده ها زبان در سراسر جهان
نکوداشت های کتاب کافه ای بر لبه جهان:
- - ژرف... راهنمایی برای زندگی. (Orlando Sentinel)
- - کتاب «کیمیاگر» برای قرن بیست و یکم. (RBA Libros)
- - به محض این که وارد دنیای این کتاب شوید، نمی خواهید که آن را کنار بگذارید. (Midwest Book Review)
در بخشی از کتاب کافه ای بر لبه جهان می خوانیم:
درحالی که نشسته بودم و به او نگاه می کردم، تحت تأثیر مسخرگی کل وضعیتم قرار گرفتم. من در یک کافه بودم، در عمق شب، در وسط برهوت، و درمورد پیام هایی می شنیدم که روی جلد یک منو نوشته شده بود تا به مشتری ها برای کنار آمدن با دگرگونی دنیایشان کمک کند! قطعا این آغازی متعارف برای تعطیلاتم نبود و فکرش را هم نمی کردم که این تازه اولین چیزی باشد که آن شب در انتظارم بود. کیسی در پاسخ به سردرگمی من به نظر بی اعتنا می آمد «می بینی جان، در حقیقت وقتی سؤالی را که دیدی می پرسی، جست وجو برای جواب می شود بخشی از بودنت. خود را درحالی خواهی یافت که هر روز با این پرسش از خواب بیدار می شوی، و مدام در طول روز در ذهنت جرقه می زند. گرچه ممکن است آن را به یاد نداشته باشی، اما حتی در خواب هم به آن فکر خواهی کرد.» لحظه ای مکث کرد و سپس ادامه داد «کمی مثل یک دروازه است. وقتی آن را باز می کنی، تو را به سوی خود فرامی خواند.» من ناباورانه به او نگاه کردم «دروازه؟» او به نشانه ی تأیید سر تکان داد و صدایش دوباره اوج گرفت «و وقتی باز است، به سختی می شود آن را بست.» من به صندلی ام تکیه دادم و تلاش کردم دست کم بخشی از چیستی و چرایی حرف هایش را درک کنم. دروازه ها، بخشی از بودنم، صداهای فراخواننده... درواقع نمی فهمیدم دارد از چه حرف می زند. هر چند یک چیز روشن بود. سؤال «چرا این جا هستی؟» در منو، مفهومی عمیق تر از آنچه در ابتدا فکر می کردم داشت. معلوم بود منظورش فقط این نبود که چرا یک نفر در کافه است.
شناسنامه کتاب کافه ای بر لبه جهان
- نویسنده: جان پی. استرلکی
- مترجم: زهرا شکوهی فر
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: موسسه انتشاراتی فلسفه
- تعداد صفحات: 112
- موضوع کتاب:کتاب های داستان و رمان خارجی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.