درباره کتاب خرده عادت ها
کتاب خرده عادت ها، راهی آسان و اثبات شده برای ترک عادات بد به شما پیشنهاد می دهد. برای ایجاد عادت های بهتر، بیش از یک راه وجود دارد. اما کتاب خرده عادت ها بهترین راهی را توصیف می کند که می شناسیم؛ رویکردی که صرف نظر از نقطهٔ شروع و چیزی که می خواهید تغییرش بدهید، مؤثر خواهد بود. استراتژی هایی که جیمز کلیر ارائه می کند، برای هرکسی که به دنبال سیستم گام به گام برای پیشرفت می گردد، مفید است. تا زمانی که بحث بر سر رفتار انسانی است، کتاب خرده عادت ها می تواند راهنما باشد. مطالعه ی کتاب خرده عادت ها به شما کمک می کند هر روز یک درصد بهتر شوید. از خطاهایی که بیشتر مردم هنگام تغییر عادت ها مرتکب می شوند پرهیز کنید. هویتی قوی تر پیدا کنید و خودتان را بیشتر باور داشته باشید. حتی وقتی پرمشغله هستید برای ایجاد عادات خوب وقت پیدا کنید. اگر از برنامه تان جامانده اید، دوباره آن را پی بگیرد و مهم تر از همه این که چگونه این ایده ها را در زندگی واقعی عملی کنید.
خلاصه کتاب خرده عادت ها
جیمز کلیر کتاب خرده عادت ها را با داستان شخصی خودش آغاز می کند. از حادثه ای که زمان بازی بیسبال در مدرسه برایش رخ داد و موجب شد که برای مدتی تمام فعالیت های مورد علاقه اش را کنار بگذارد تا زمانی که تصمیم گرفت با عمل کردن به یک سری خرده عادت ها، دوباره پای موفقیت را به زندگی اش باز کند.
کتاب خرده عادت ها را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم؟
اگر دوست دارید راهی برای ترک عادت های بد خود پیدا کنید و آن ها را با عادت های خوب جایگزین کنید، کتاب خرده عادت ها برای شماست.
درباره نویسنده کتاب خرده عادت ها
جیمز کلیر، نویسنده و سخنرانی است که بر عادت ها، تصمیم گیری و بهبود پیوسته متمرکز شده است. او که نویسنده پرفروش لیست نیویورک تایمز است، به خاطر کتاب «عادت های اتمی» نقدها و تمجیدهای زیادی از وال استریت ژورنال، تایمز و ... دریافت کرده است
قسمتی از کتاب خرده عادت ها
عادت ها شبیه اتم های زندگی مان هستند. هر کدام یک واحد ضروری اند که به موفقیت کلی مان کمک خواهند کرد. این واحدهای کوچک در ابتدا بی اهمیت به نظر می رسند، اما خیلی زود در کنار هم قرار می گیرند و به دستاوردهای بزرگتری منجر می شوند که از تلاش اولیه بارها و بارها عظیم تر خواهند بود. آن ها هم کوچک اند و هم مقتدر. این معنای خرده عادت ها است. یک اقدام یا جریان منظم که نه تنها کوچک و آسان است بلکه منبع قدرتی به یاد ماندنی و جزئی از یک نظام رشد پربازده است.
اغلب انتظار داریم پیشرفت خطی باشد. حداقل امیدواریم به سرعت به دست بیاید. در حقیقت، نتیجه تلاش های مان اغلب به تاخیر می افتد. ماه ها یا سال ها بعد می توانیم به ارزش واقعی تلاش های پیشین مان برسیم. این مسئله به «دره ی ناامیدی» منجر می شود که مردم پس از ماه ها یا سال ها تلاش و بدون کسب نتیجه به آن دچار می شوند. با این حال، این تلاش ها بی نتیجه نبوده است، بلکه تاثیر آن همواره وجود دارد. فقط کمی طول می کشد تا ارزش حقیقی تلاش های انجام شده را درک کنیم.
به آسانی می توان اهمیت یک لحظه ی تعیین کننده را بیش ازاندازه برجسته کرد و ارزش ایجاد پیشرفت های کوچک در کارهای روزمره را نادیده گرفت. شما اغلب خودتان را متقاعد می کنید که دستاوردهای بزرگ به اقدامات بزرگ نیاز دارند. برای کاهش وزن، راه اندازی کسب وکار، نوشتن کتاب، پیروزی در مسابقه یا دستیابی به هر هدفی، چنان فشاری به خودتان می آورید که زمین زیرپای تان به لرزه دربیاید و به چنان پیشرفتی برسید که همه از آن حرف بزنند. پیشرفت یک درصدی قابل توجه نیست و گاهی حتی اصلاً به چشم نمی آید؛ اما می تواند بسیار مؤثر باشد، به خصوص در بلندمدت. تأثیر پیشرفت های کوچک در بلندمدت شگفت آور است. درحقیقت، می توان چنین گفت: اگر در هر روزِ یک سال یک درصد بهتر شوید، درنهایت سی وهفت برابر بهتر از قبل خواهید بود. از سوی دیگر، اگر هر روزِ یک سال را یک درصد بدتر شوید، تقریباً تا صفر نزول کرده اید؛ بنابراین پیروزی یا موفقیتی ناچیز به موفقیتی بزرگ.
زمانی که به نظر می رسد هیچ چیز کمکی نخواهد کرد، می روم و به سنگ تراشی نگاه می کنم که برای صدمین بار روی سنگ ضربه وارد می کند، بدون این که ترکی ایجاد شود؛ اما در صدویکمین ضربه سنگ به دو تکه خرد می شود و می دانم که آخرین ضربه نبود که آن را خرد کرد، بلکه تمام آن ضربه های پیشین مسبب آن بود.
هیچ وقت اولین اشتباه شما را نابود نمی کند. مسئله ی نابودکننده، آن اشتباهات مکرری است که به دنبال آن می آیند.
دلیل واقعی اهمیت داشتن عادت ها این نیست که می توانند باعث نتیجه بهتر شوند (با اینکه توانایی انجام این کار را هم دارند)، بلکه اهمیت شان به این دلیل است که می توانند عقاید شما راجع به خودتان را تغییر دهند.
نشان دادن تصاویر ریه های سیاه شده به کسانی که سیگار می کشند، فقط اضطراب آن ها را بالا می برد که باعث می شود خیلی از مردم به سمت سیگار بروند. اگر مراقب محرک ها نباشید، می توانید باعث ایجاد همان رفتاری شوید که سعی در جلوگیری از آن را داشتید.
یکی از موثرترین راه ها برای ایجاد عادت های بهتر این است که به گروهی بپیوندید که در آن، رفتار دلخواه و مطلوب شما رفتار عادی محسوب می شود. عادت های جدید هنگامی دست یافتنی به نظر می رسند که ببینید دیگران هر روز آن رفتار را انجام می دهند.
شناسنامه کتاب خرده عادت ها
- نویسنده: جیمز کلییر
- ترجمه: زهرا صادقی
- انتشارات: میلکان
- تعداد صفحات: ۲۴۰
- نسخه صوتی:ندارد
- نسخه الکترونیکی: دارد