درباره کتاب پیام گم گشته
کتاب پيام گم گشته (عرفان بوميان استراليا) اثري است از مارلو مورگان، اثري خواندني، معنوي و الهام بخش برپايه واقعيت دربردارنده ي تجربيات نويسنده پس از آشنايي با قبيله اي در استراليا و زيستن موقتي با آن ها. ديدار با انسان هاي خارق العاده اي كه درس هايي شگرف درباره جهان هستي و انسانيت به او مي آموزند و ارزش هاي واقعي زندگي را به وي نشان مي دهند. مارلو مورگان در كتاب پيش رو به مقايسه ي حيات شهري خود با زندگي ساده و درعين حال پربار آن ها مي پردازد.درباره این کتاب بسیار نوشته اند که در اینجا به برخی از آن ها اشاره می کنیم
وین دایر:
پیامی نیرومند برای تمامی ما؛ حقایق ساده و درس های معنوی این کتاب مرا سحر کرد. این کتاب را بخوانید و به همه آشنایان توصیه کنید.
رهبر قبیله آمریکاییان سیاتل:
انسان رشته زندگی را نبافته، او فقط تاری از آن است. هرچه به این تار روا بدارد، به خود روا داشته است.
پیام سرخپوستان کری:
تنها پس از قطع آخرین درخت، مسموم کردن آخرین رود و صید آخرین ماهی متوجه خواهید شد که پول را نمی توان خورد.
خلاصه کتاب پیام گم گشته
ماجرا از این قرار است که نویسندۀ کتاب در اصل پزشک بوده و برای دوره ای پنج ساله و برای همکاری در پروژه ای، از آمریکا به استرالیا مهاجرت می کند. در حین ماموریت، توجهش به شرایط بومیان سرخ پوست استرالیا جلب می شود. مارلو سعی می کند برایشان کاری دست و پا کند و در این راه موفق می شود. بعد از مدتی و خوشحالی از موفقیتش برای راه اندازی کسب و کار کوچک برای بومیان، دعوت نامه ای از قبیلۀ «ابوری جینی» دریافت می کند.
افراد این قبیله بیابان نشین از این زن دعوت می کنند تا در سفری چهار ماهه در بیابان ها آنها را همراهی کند. او در طی ۲۵۰۰ کیلومتر پیاده روی با پاهای پیاده در صحرای پر فراز و نشیب، شیوه تازه ای برای زندگی و شفا گری می آموزد که بر مبنای حکمت فرهنگی ۵۰ هزار ساله بنا نهاده شده است و به دگرگونی عمیق وی منجر می شود.
درباره نویسنده کتاب پیام گم گشته
مارلو مورگان (متولد 29 سپتامبر 1937) نویسنده آمریکایی است که بیشتر به خاطر کتاب پرفروش Mutant Message Down Under شناخته می شود. او همچنین پیامی از همیشه (1998) را نوشت، رمانی دیگر که بر اساس مضامین بومی استرالیا ساخته شده است. در سال 1996، او در مورد صحت کتابش توسط معترضین Aborginal روبرو شد و اعتراف کرد که داستانهای کتابهایش جعلی است.
قسمتی از کتاب پیام گم گشته
آن ها آنگونه که ما نام را به کار مى بریم و براى نمونه شخصى را «دبى» و دیگرى را «کدى» مى خوانیم، از نام استفاده نمى کنند. هر نام معنایى دارد که در اترباط با صاحب نام است. هنگامى که کودک به دنیا مى آید، به او نامى مى دهند، اما با رشد کودک، آن نام بى معنى مى شود و فرد نام مناسب ترى براى خود برمى گزیند. به مرور زمان که خرد، خلاقیت و هدف شخصى در زندگى روشن تر مى شود، نام او تغییر مى کند. یک نفر در زندگى چندبار نام عوض مى کند. گروه ما شامل قصه گو، سازنده ى ابزار، رازدار، استاد خیاطى، موسیقى دان بزرگ و عده اى دیگر بود. (پیام گم گشته – صفحه ۶۷)
تمام چیزهاى روى زمین بنا به دلایلى وجود دارند و هرچیز هدفى دارد. هیچ پیشامد و موجود نامناسب یا تصادفى وجود ندارد. فقط سوء تفاهم ها و رازهایى که هنوز براى بشر فانى قابل درک نیست، وجود دارند. (پیام گم گشته – صفحه ۷۴)
دلیل اصلى آنکه مردم حقیقى مى توانند تله پاتى را به کار ببرند، آن است که هیچ گاه دروغ نمى گویند. آنان هیچ چیزى را جعل نمى کنند، نیمى راست و نیمى دروغ حرف نمى زنند و به طور کلى هیچ دروغى نمى گویند؛ هیچ دروغى. در نتیجه چیزى ندارند که پنهان کنند. این افراد از این که کسى ذهن شان را بخواند، بیمى ندارند و مشتاقانه همه چیز را با همدیگر در میان مى گذارند. (پیام گم گشته – صفحه ۸۶)
شناسنامه کتاب پیام گم گشته
- عنوان اصلی: پیام گم گشته
- عنوان فرعی: عرفان بومیان استرالیا
- نویسنده: مارلو مورگان
- ترجمه: فرناز فرود
- انتشارات: کتاب آوند دانش
- تعداد صفحات: ۲۲۱
- نسخه صوتی:دارد
- نسخه الکترونیکی: دارد