درباره دنیل اچ. پینک
دنیل اچ. پینک (Daniel H. Pink) در 23 ژوئیه ی سال 1964 در آمریکا به دنیا آمد. او در اوهایوی آمریکا بزرگ شد و تحصیلات عالی خود را در دانشگاه نورت وسترن و مدرسه ی حقوق ییل گذراند. دنیل اچ. پینک، پس از فارغ التحصیلی، فعالیت های خود را در زمینه ی اقتصاد و اقتصاد سیاسی ادامه داد. او وارد سیاست شد و بین سال های 1993 تا 1995 نویسنده ی سخنرانی های ال گور، معاون بیل کلینتون، بود.
درباره کتاب قدرت پشیمانی
کتاب «قدرت پشیمانی» اثری نوشته «دانیل پینک» است که نخستین بار در سال 2022 به انتشار رسید. «پینک» در این اثر از بزرگترین نظرسنجی و پژوهش انجام شده در مورد پشیمانی های آمریکایی ها استفاده می کند، و همچنین از نظرسنجی صورت گرفته توسط خودش با هزاران شرکت کننده در 105 کشور مختلف، تا چهار گونه متداول از پشیمانی را آشکار سازد: بنیادین (ناتوانی در مسئولیت پذیری در قبال تحصیل، امور مالی، و سلامت)؛ مربوط به جسارت (فرصت های از دست رفته)؛ اخلاقی (انتخاب مسیر ناموجه)؛ و ارتباطی (روابط آسیب دیده یا در هم شکسته). نویسنده مخاطبین را تشویق می کند که به جای غصه خوردن برای این پشیمانی ها، آن ها را فرصت هایی برای رشد و یادگیری در نظر بگیرند. «پینک» همچنین برنامه ای کاربردی را برای انجام این کار به مخاطبین ارائه می کند. شما چه مشغول خرید یک خانه باشید یا پختن غذا، همیشه این احتمال وجود دارد که از عمل خود پشیمان بشوید. شاید طبقه ی همکف ساختمان انتخاب عاقلانه تری برای کودکان پرسروصدایتان می بود و یا اگر لیموعمانی را چند دقیقه دیرتر اضافه می کردید، خورشت طعم بهتری می گرفت. این دو مورد در ظاهر کاملاً بی ربطند، اما هر دو به احساسی مشترک ختم می شوند: ندامت. تصمیم اشتباه چه کوچک باشد و چه بزرگ، تصمیم گیرنده را آزار می دهد و او را بر سر یک دوراهی رها می کند: یا عواقب آن را بپذیر و بگذر، یا تا ابد در حسرت لغزشت بسوز... دنیل اچ. پینک اما در کتاب قدرت پشیمانی (The Power of Regret) راه سومی را پیش رویتان می گذارد. این اثر دعوتی صمیمانه برای در آغوش کشیدن اشتباهات گذشته است، چرا که آینده ی ما، فرزند گذشته ی ماست. اما زمانی که به سال ها، ماه ها یا حتی دیروز برمی گردیم چه چیزی می بینیم؟ آیا از مسیری که تا امروز پیموده ایم راضی هستیم؟ افراد اندکی وجود دارند که از تمام تصمیماتشان خرسند باشند. همه ی ما مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگی شده ایم که گاه عواقبی جبران ناپذیر داشته و علاوه بر خودمان، دیگران نیز در پیامدهای اسف بار آن ها گرفتار شده اند. همانطور که در ابتدا گفته شد بعضی افراد پذیرش را برمی گزینند و بعضی دیگر تأسف را. پیامدهای ناخوشایند حسرت دائمی چندان نیاز به شرح ندارد، اما تعریف غلطی که امروزه درباره ی پذیرش اشتباهات می شنویم را باید کاملاً از نو ساخت. قبل از هر چیز باید بدانید که پشیمانی نه یک احساس خطرناک و گناه آلود، بلکه جزئی از خانواده ی عظیم عواطف انسانی است. نویسنده ی کتاب قدرت پشیمانی، این احساس را یکی از ارزشمندترین دارایی های ما می داند که از قضا معلم خوبی هم هست. پشیمانی می تواند به منجی ما تبدیل شود و اگر آن را از راه درست تجربه کنیم، اتفاقاً مولد احساساتی نشاط بخش است. اما برای بیرون کشیدن این گنج از دل اشتباهات، نیازمند آنیم که با آداب صحیح پشیمان بودن آشنا شویم. دنیل اچ. پینک با صراحت و اختصار، جدیدترین یافته های علمی درباره ی چگونگی مواجهه با گذشته را با شما به اشتراک می گذارد تا راهتان به سمت یک زندگی شادتر را بیابید. کتاب قدرت پشیمانی اثری تأمل برانگیز درباره ی معنای واقعی درس گرفتن از اشتباهات است و این امر را با استفاده از تجربیات افراد واقعی به شما آموزش می دهد. به یاد داشته باشید، پشیمانی نه یک مجازات پایان ناپذیر بلکه چراغی پرنور برای مشخص کردن مسیر پیش روی شماست. پس اگر برای مدتی طولانی در حال تجربه ی این احساس هستید و هنوز راهی برای عبور از آن نیافته اید، احتمالاً به کتاب قدرت پشیمانی، جدیدترین اثر دنیل اچ. پینک نیاز دارید!
جوایز و افتخارات کتاب قدرت پشیمانی
- بهترین کتاب سال NPR
- پرفروش ترین کتاب نیویورک تایمز
- بهترین کتاب سال فایننشیال تایمز (Financial Times)
- اثر مورد توجه از دیدگاه واشنگتن پست و وال استریت ژورنال
نکوداشت های کتاب قدرت پشیمانی
- راهنمایی عمل گرایانه برای به کارگیری گذشته! (هفته نامهٔ ناشران)
- جهان به این کتاب نیاز دارد. (برنه براون، نویسنده ی کتاب موهبت کامل نبودن و زندگی با تمام وجود)
- کاوشی قدرتمند درباره ی پشیمانی که با کمک داستان سرایی، معنای درست آن را به شما معرفی می کند. (فوربز)
- پشیمانی مدت هاست که نشانه ای از ضعف تلقی می شود، اما اگر این احساس نقطه ی قوت وجودمان باشد چه؟ (واشنگتن پست)
-
ترکیبی یکپارچه و بی نقص از نوروساینس، روانشناسی و دیگر علوم که تصورات غلط درباره ی پشیمانی را کنار می زند. (Newsweek)
در بخشی از کتاب قدرت پشیمانی می خوانیم
برای درک اینکه چگونه پشیمانی های پیش بینی شده می توانند به نتایج بد نیز بینجامند، اجازه دهید دعوتتان کنم به مترو، خریدن مایکروویو، خرید بلیت بخت آزمایی و یک تست استاندارد. تصور کنید صبح علی الطلوع است و با عجله می دوید تا به مترو برسید و بروید سر کار. در مسیر ایستگاه، بند کفشتان باز می شود، چون وقتی با عجله می زدید بیرون، آن را تندتند بستید. گوشه ای خالی در پیاده رو پیدا می کنید، دقیقه ای می ایستید، بند کفشتان را می بندید و دوباره راه می افتید. تا می رسید به ایستگاه مترو، می بینید قطارتان دارد می رود. بخشکی شانس! اگر نایستاده بودید بند کفشتان را ببندید، به قطار می رسیدید. پیش بینی می کنید بابت از دست دادن قطار با یک دقیقه اختلاف، چقدر احساس پشیمانی کنید؟ حالا سوالی دیگر: به نظرتان اگر قطار را با پنج دقیقه اختلاف از دست داده بودید، چقدر احساس پشیمانی می کردید؟ دانیل گیلبرت از دانشگاه هاروارد، طی تحقیقی، گروهی از محققان را جمع کرد تا درمورد همین موضوع ایستگاه مترو در کمبریج ماساچوست تحقیق کنند. اکثر افراد گفتند از یک دقیقه تأخیر، بیشتر پشیمان می شوند تا از پنج دقیقه تأخیر. اما در واقع میزان پشیمانی افراد در هر دو وضعیت یکسان است و اصلاً هم زیاد نیست. یکی از مشکلات مربوط به پشیمانی های پیش بینی شده به منزله ابزار تصمیم گیری این است که ما در پیش بینی شدت و مدت احساس هایمان بسیار ضعیفیم. تازه در پیش بینی پشیمانی هم ناتوانیم. ما غالباً درمورد میزان احساس منفی مان غلو می کنیم و ظرفیتمان برای به کار گرفتن دست کم ها را دست کم می گیریم. طبق نوشته گیلبرت و همکارانش، پشیمانی پیش بینی شده «می تواند اندکی ترسناک باشد، و به نظر بزرگ تر از حالتی بیاید که در عالم واقعیت رخ می دهد». ما به هواشناسان ناشی می مانیم که مدام بارش باران را (اشتباه) پیش بینی می کنند. درنتیجه، این محققان می گویند: «تصمیم گیرندگانی که برای اجتناب از پشیمانی های آینده هزینه می پردازند، شاید تضمین احساسی ای به دست بیاورند که چندان هم به آن نیازی ندارند».
فهرست مطالب کتاب
- بخش اول: احیای پشیمانی
- 1- ادعای پوچ و آسیب زننده پشیمان نبودن
- 2- چرا پشیمانی از ما انسان می سازد
- 3- دست کم ها و ای کاش ها
- 4- چرا پشیمانی از ما انسان بهتری می سازد
- بخش دوم: پشیمانی آشکار
- 5- پشیمانی در سطح
- 6- چهار پشیمانی اصلی
- 7- پشیمانی های بنیادین
- 8- پشیمانی برآمده از جسارت
- 9- پشیمانی های اخلاقی
- 10- پشیمانی های ارتباطی
- 11- فرصت و الزام
- بخش سوم: بازپروری پشیمانی
- 12- جبران یا تبدیل به دست کم
- 13- فاش گویی، همدردی و فاصله گیری
- 14- پیش بینی پشیمانی
- موخره: پشیمانی و رستگاری
- پی نوشت ها
- درباره نویسنده
شناسنامه کتاب قدرت پشیمانی
- نویسنده: دنیل اچ. پینک
- مترجم: مهرسا شرع الاسلام، خسرو فرزاد
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر مون
- تعداد صفحات: 280
- موضوع کتاب:کتاب موفقیت و خودسازی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
مطالعه ی این اثر به تمامی افرادی که با احساس پشیمانی دست وپنجه نرم می کنند، توصیه می شود. علاقه مندان به ژانر خودسازی، دیگر مخاطبان کتاب قدرت پشیمانی هستند. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.