درباره سایمون سینک
سایمون سینک (به انگلیسی: Simon Sinek) (زاده ۹ اکتبر ۱۹۷۳) نویسنده، مشاور سازمانی و سخنران انگیزشی آمریکایی بریتانیایی تبار است، که هم اکنون به عنوان مربی ارتباطات استراتژیک در دانشگاه کلمبیا و عضو غیرموظف شرکت رند، فعالیت می کند. وی نویسنده ۵ کتاب می باشد، که کتاب «با چرا شروع کنید: رهبران بزرگ چگونه الهام بخش می شوند» در سال ۲۰۰۹ به عنوان یکی از ۵ کتاب پرفروش سال شناخته شد. سینک دانش آموخته کارشناسی حقوق از دانشگاه لندن سیتی و نیز کارشناسی انسان شناسی فرهنگی از دانشگاه برندایس می باشد و فعالیت حرفه ای خود را از یک آژانس تبلیغاتی به نام یورو آراس سی جی، در شهر نیویورک آغاز کرد.
درباره کتاب رهبران آخر غذا میخورند
چطور یک شرکت می تواند نامش را در جهان ماندگار کند و یک شرکت هر روز با کارمندانش درگیر است؟ رهبر یا مدیر شرکت است که میزان موفقیت آن را تعیین می کند. رهبران و مدیران فرهنگ سازمان را می ساند و فرهنگ به کارمندان می گوید که صبح با اشتیاق سرکار بیایند یا هر روز بابت کاری که دارند غر بزنند. هنگامی که دریانوردان در شب اردو می زنند، اولین گروهی که غذا می خورند سربازان رده ی پایین هستند. بعد مقامات ارشد شروع به خوردن غذا می کنند و در نهایت رهبران آخرین گروهی هستند که غذا می خورند. اگر غذا به اندازه کافی وجود نداشته باشد، این رهبران هستند که چیزی برای خوردن گیر شان نمی آید نه سربازان رده ی پایین. این نمونه ای عالی از رهبری واقعی است. هدف رهبران واقعی این نیست که با تحمیل هزینه به دیگران، جیب خود را پر کنند. آن ها افرادشان را همچون منابعی که می توان در زمان های مناسب از آن ها استفاده کرد و در مواقع دشوار کنارشان گذاشت، نگاه نمی کنند. همچنین آن ها نیاز های خود را بر نیازهای افراد دیگر مقدم نمی دانند. رهبران بزرگ مراقب افرادی که زیر نظرشان کار می کنند هستند و رفاه افرادشان را به هر چیز دیگری مقدم می دانند. به بیان عملی رهبران بزرگ یک حلقه ایمنی حول افرادی که رهبری می کنند ایجاد می کنند. در محیطی که پر از خطرات واقعی است، هنر رهبری این است که روش هایی برای گسترش این حلقه ایمنی پیدا کند و این کار را بارها و بارها تکرار کند. قدرت و تداوم یک شرکت به خاطر محصولات یا خدماتی که ارائه می کند نیست، بلکه نتیجه اتحادی است که میان افرادش برقرار شده است. هر یک از افراد شرکت نقشی در حفاظت از حلقه ایمنی بازی می کند و این وظیفه رهبر است که مطمئن شود افراد وظیفه شان را به خوبی انجام می دهند. این افراد نابغه نیستند که با قرار گرفتن در راس شرکت و مشخص کردن مسیر، باعث سر برآوردن افراد فوق العاده می شوند. بلکه این افراد فوق العاده هستند که با انجام درست کارهاشان باعث می شوند افرادی که در راس قرار دارند نابغه به نظر برسند. میکروکتاب رهبران آخر از همه غذا می خورند (Leaders Eat Last)، یکی از پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز و نامزد بهترین کتاب در گودریدز 2014 بوده است. سایمون سینک (Simon Sinek)، به معنای واقعی یک فرد مثبت و خوش بین است.
در بخشی از کتاب رهبران آخر از همه غذا می خورند می خوانید:
هنگامی که وقت تان را با افراد مختلف می گذرانید، نه تنها از هدف آن ها بیشتر مطلع می شوید بلکه می توانید فرصت های بیشتری برای همکاری با آن ها ایجاد کنید. واقعیت این است که دشمنان تنها به فکر مبارزه هستند، اما دوستان راه هایی برای همکاری پیشنهاد می دهند. یک مثال خوب برای این فرایند نسل امروزی سیاست مداران است. در گذشته افرادی که برای کنگره انتخاب می شدند، به واشنگتن نقل مکان می کردند تا بتوانند ارتباط بیشتری با رقبایشان داشته باشند. به این ترتیب راحت تر می توانستند با آن ها دست به مصالحه بزنند. نسل کنونی سیاستمدان اما روزهای سه شنبه به واشنگتن پرواز می کنند و پنج شنبه به حوزه انتخابی شان باز می گردند تا سرمایه لازم برای کارهایشان را فراهم کنند. آن ها واقعا تمایلی به شناخت رقبایشان ندارند و همه افراد به فکر این هستند که با ایجاد پیشرفت در حوزه انتخابی شان یک بار دیگر انتخاب شوند.
نقد و بررسی رهبران آخر غذا می خورند
بدون تردید لازم است که مدیران شرکت ها از حساب و کتاب سررشته داشته باشند، به کسب و کار خود دل ببندند و بر اساس دیتاهای موثق ، وضعیت بازار و فرصت های مالی از استراتژی مطلوب خود استفاده کنند. مدیران افرادی هستند که با توجه به جذابیت های شخصیتی خود در مواجهه با افراد، این امکان را دارند که در مذاکرات دست بالا را پیدا کنند. این ها ویژگی های مهمی برای مدیران به شمار می آیند. اما بدون تردید همه ضروریات لازم برای آن ها را عنوان نمی کنند. مدیریت تحول عظیمی پیدا کرده است و شما در کتاب رهبران آخر غذا می خورند (leathers eat last) با برخی از مسائل جدید مربوط به مدیران آشنا خواهید شد. این کتاب در دسته بندی کتاب های مدیریتی یکی از پرفروش ترین آثار به شمار می آید.
خلاصه کتاب رهبران آخر غذا می خورند
کتاب رهبران در آخر غذا می خورد اثری برای تربیت رهبران مناسب در سازمان هاست. به نظر می آید که کسب و کارهای فعلی بیشتر تحت تاثیر موفقیت های مقطعی و کوتاه مدت قرار می گیرند و برای بلند مدت برنامه خاصی ندارند. برای برطرف کردن بحران موجود در یک شرکت ما به رهبری توان مند نیاز داریم تا بتواند مشکلات را حل کند. زیرا هیچ بحرانی بدون دخالت رهبران شرکت، به صورت خود به خودی مدیریت نمی شود و حل نخواهد شد. به طور کلی این کتاب به دنبال آن است تا فضیلت های رهبری کارآمد و توان مند را به خوانندگانش بیاموزد و به آن ها نشان دهد. در کتاب رهبران آخر غذا می خورند به این سوال پاسخ داده می شود که چرا عملکرد برخی سازمان ها از بعضی دیگر بهتر است. علاوه بر این در کتاب فوق به عواملی که رهبری یک سازمان را به چالش می کشد نیز آشنایی ایجاد خواهد شد و خوانندگان به جزئیات آن پی خواهند برد.به باور نویسنده این کتاب، انسان ها و کارمندان یک سازمان منبعی مصرفی نیستند و رهبران و مدیران شرکت ها علاوه بر شایستگی های متداول و برخورداری از مهارت حرفه ای باید برای افرادی که مسئولیتشان را بر عهده دارند، ارزش قائل شوند. این کتاب از 8 فصل مختلف به نام های ارتش، نیروهای قدرتمند، واقعیت، راهی که انتخاب کردیم، چالش انتزاعی، چالش ها و وسوسه ها، پرتگاه و رهبری تشکیل شده است. که هر کدام به مسائلی مربوط به تربیت رهبران مناسب و قدرتمند برای سازمان ها می پردازند.
درون مایه کتاب رهبران آخر غذا می خورند
شاید جالب باشد که بدانید در میان تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا اولین کسانی که وعده غذایی خود را دریافت می کنند نیروهای جوان و تازه کار هستند و به هر میزان که درجه و سابقه افراد بالاتر برود آن ها دیرتر غذا می خورند. به عبارت بهتر باسابقه ترین ها آخرین افرادی خواهند بود که غذایشان را می گیرند. اگر شاهد این ماجرا باشید متوجه خواهید شد که هیچ گونه دستوری برای این کار وجود ندارد و سربازان ایین گونه عمل می کنند چون باور دارند که یک رهبر واقعی نیاز دیگران را مقدم بر نیازهای خود می دانند و می دانند که بهای واقعی امتیاز رهبری یک گروه صرف نظر کردن از منافع شخصی است. نویسنده کتاب رهبران آخر غذا می خورند به این علت از ارتش مثال می زند زیرا حس همدلی در آن نهاد بسیار بالا است و افراد با حضور در این جمع احساس کامیابی می کنند و به آن ها احساس امنیت دست می دهد. نکته مهم موجود در این کتاب آن است که افراد باید انگیزه سر کار آمدن داشته باشند و از کارهایشان لذت ببرند و با ایجاد محیطی پویا، امکان انجام کارهای چشمگیر برایشان فراهم شود تا بتوانند کمالات و فضیلت های خود را شکوفا کنند .
فهرست مطالب کتاب
- میکروکتاب چیست؟
- درباره کتاب
- درباره نویسنده
- مقدمه
- فصل اول: کاری کنید که افراد احساس امنیت کنند
- فصل دوم: واقعیت
- فراهم کردن شرایط مناسب برای افراد تا شجاعت کافی داشته باشند
- فصل سوم: مسیر
- هرگز فراموش نکنید که افراد واقعی هستند، نه آمارها
- فصل چهارم: انتزاع
- مسئولیت تان را از صمیم قلب بپذیرید و در آن مهارت پیدا کنید
- فصل پنجم: درس ها
- فراموش نکنید که شما افراد را رهبری می کنید نه اعداد را
- ۵ درس کلیدی که برای رهبری همیشه باید به یاد داشته باشید
- فصل ششم: فراوانی
- افرادتان را تشویق کنید که به یکدیگر کمک کنند
- فصل هفتم: رهبری
- رشد بیشتر و رهبران بهتر
- پیشنهاد میکروکتاب بعدی
- پایان
شناسنامه کتاب رهبران آخر غذا میخورند
-
نویسنده: سایمون سینک
-
مترجم: الهام نورانی پور
-
زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر آریانا قلم
- تعداد صفحات: 400
- موضوع کتاب:کتاب اقتصاد و مدیریت
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا به حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.