درباره ایبن الکساندر
ایبن الکساندر سوم (به انگلیسی: Eben Alexander III) در سال ۱۹۵۳ در شارلوت، کارولینای شمالی متولد شد. او از برجسته ترین جراحان مغز اعصاب و استاد دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده کتاب بهشت برین حقیقت دارد(Proof of Heaven) است. این کتاب در ژوئیه ۲۰۱۳به مدت ۳۵ هفته رتبهٔ پر فروش ترین کتاب را در مجله نیویورک تایمز کسب کرد نویسنده در این کتاب توضیح می دهد که در سال ۲۰۰۸ مدت هفت روز در کما بوده است و در این مدت تجربه نزدیک به مرگ داشته و بر طبق آنچه برایش پیش آمده می گوید که بهشت وجود دارد.
درباره کتاب زندگی در جهان خود آگاه
این کتاب تلاشی جاه طلبانه برای تلفیق علم و معنویت است، دو موضوعی که معمولاً در تضاد با هم دیده می شوند و به ندرت در کتاب واحدی به این جامعی به آنها پرداخته شده است. در سال 2008، مغز ایبن الکساندر (Eben Alexander) به دلیل وجود مننژیت باکتریایی به شدت آسیب دید و یک هفته در کما به سر برد. اما او به طور معجزه آسایی زنده ماند و داستان شگفت انگیزی را برای مردم با خود آورد. در طی آن هفت روز در کما، او در عمیق ترین قلمروهای آگاهی غوطه ور شد و به حقایق عمیقی در مورد کیهانی که ما در آن ساکن هستیم پی برد. آنچه که او پس از گذراندن تجربه عجیبش آموخت، همه ی پیش فرض هایی را که در مورد مغز، ذهن و آگاهی داشت، تغییر داد و باعث شد که الکساندر سوالی طرح کند که کل جامعه علمی دنیا را دچار گیجی و ابهام کرد، اینکه منشأ آگاهی از کجاست و آن را چگونه توضیح می دهید، اگر سرمنشاء آن از مغز نباشد؟ چالش مطرح شده باعث تغییری انقلابی در درک علمی مدرن به وجود آورد. این نویسنده ی پرفروش نیویورک تایمز در کتاب زندگی در جهان خودآگاه (Living in a mindful universe)، بینش خود را در مورد ماهیت واقعی آگاهی به اشتراک می گذارد. او با پذیرش جهان بینی و عقاید کاملاً جدید خود، راه تازه ای را در پیش گرفت. در طی مسیر، او با کارن نیوول (Karen Newell) ملاقات کرد، کسی که بیشتر عمرش را با جهان بینی منحصربه فرد خود سپری کرده بود و با این دانش و حال و هوا بیگانه نبود. در انتها باید گفت، با زندگی در جهان خودآگاه، آن ها به شما می آموزند که چگونه از ذهن بزرگ تر و قدرت قلب خود برای بهبود روابط، خلاقیت و موارد دیگر استفاده کنید. با استفاده از روش های مختلف مربوط به مدیتیشن و تمرکز حواس، قدرت دسترسی به منبع نامتناهی حیات را به دست خواهید آورد که در نهایت هر جنبه از زندگی شما را غنی می کند.
نکوداشت های کتاب زندگی در جهان خودآگاه
- در این کتاب تأثیرگذار، ایبن الکساندر گزارشی صریح و بسیار شخصی از تغییر زندگی خود پس از تجربه کمای عمیق اش به ما ارائه می دهد. آن را بسیار توصیه می کنم. (Pim van Lommel)
- ایبن الکساندر و کارن نیوول، دو تن از باهوش ترین و حساس ترین افرادی هستند که من می شناسم، کتاب جدیدشان واقعاً شگفت انگیز است. (Raymond Moody)
- این کتاب به شدت به هر کسی که به دنبال مهار قدرت ذهن انسان است، توصیه می شود. (Kelly Turner)
- زندگی در جهان خودآگاه، فراتر از کتاب های قبلی دکتر الکساندر است و نشان می دهد که چگونه علم و معنویت در کنار هم قرار می گیرند تا درک کامل تری از آگاهی، معنا و هدف در جهان به ما ارائه بدهند. (Bruce Greyson)
- کتاب های متعددی در مورد آگاهی، ذهن، روح و عشق نوشته شده است، اما هیچ کس به اندازه دکتر ایبن الکساندر آن ها را به شکلی مبتکرانه در کنار هم قرار نداده است. کتاب او به نام «زندگی در جهان خودآگاه» نقشه راه زندگی را برای خوانندگانش به ارمغان می آورد که در مواقع استرس، درگیری و سردرگمی به شدت موردنیاز است. (Stanley Krippner)
جملات برگزیده ی کتاب زندگی در جهان خودآگاه
- کشف، یعنی دیدن آنچه که همه دیده اند، و فکر کردن به آنچه که هیچ کس فکر نکرده است.
- علم نه تنها با معنویت سازگار است، بلکه منبع ژرفی از آن است.
- از دو راه می شود گول خورد. یکی باور کردن آنچه که حقیقت ندارد؛ دیگری باور نکردن آنچه که حقیقت دارد.
- رسیدن به حقیقت نیست که وجود رهرو را غنی می کند و برایش سعادت به ارمغان می آورد، بلکه جستجوی حقیقت است.
- طوری زندگی کن که گویی فردا می میری. طوری بیاموز که گویی تا ابد زنده ای.
- ما باید در مقابل ذهن، به عنوان خالق و حاکم بر این قلمرو، سر تعظیم فرود بیاوریم.
- ما نمی توانیم چیزی به آدم ها یاد بدهیم. فقط می توانیم کمکشان کنیم آن را در وجود خودشان کشف کنند.
در بخشی از کتاب زندگی در جهان خودآگاه می خوانیم...
بی تردید دنیای من زیر و رو شده بود. گویی تصادفاً به واقعیتی حیاتی برخورده بودم، که می توانست به پیشرفت علم کمک کند. به علاوه، متوجه شدم که این اتفاق اساساً امکان بالقوه ای را برای درک کامل ترِ سرشت حقیقی وجودِ انسان فراهم آورده است. من به سمتِ در میان گذاشتن پیامم با تمام کسانی کشیده شدم، که به امیدِ رسیدن به درک بهتری از این موضوع به من گوش می دادند. خبر تجربه ام کم کم در جامعه ی محلی ام پیچید و من از طریق شبکه ای از دوستان و آشنایان شروع به برقراری ارتباط با والدین غمگینی کردم که فرزندانشان را از دست داده بودند. این امر منجر به اولین سخنرانی رسمی من در 2010 در شام خیریه ای برای «پناهگاه بچه ها» شد که یک گروه حمایتی است برای بچه هایی که والدین یا خواهرها و برادرهایشان را از دست داده اند. من به آن ها گفتم که چطور تجربه ام مؤید این باور است که روحِ فرد، بعد از مرگ جسم مادی، به حیاتش ادامه می دهد. مخاطبانم از شنیدن این حرف تسلی یافتند. به نظر می رسید که صحبت هایم به خیلی از آن ها در روند سوگواری شان کمک می کرد. در قدم بعدی، برای گروه کوچکی از بیست و پنج درمانگر صحبت کردم، با هدفِ کمک به افرادی که در گروهی به میزبانی کلیسای متودیست پیکلند یونایتد با اندوهی دست و پنجه نرم می کردند. یک هفته بعد، در کلیسای اسقفی سنت جان صحبت کردم، که مایکل سالیوان کشیش اش بود و من هم عضوش بودم. این اولین رویداد عمومی بزرگ بود، که علاقه مندی گسترده تری را برانگیخت و به دنبال آن دعوت های متعدد از سوی دیگر کلیساها و تشکیلات در مناطق اطراف به سویم سرازیر شد. قبل از به کما رفتن، نزدیک به دویست سخنرانی در رابطه با موضوعات تحقیقاتیِ مورد علاقه ام در حوزه ی جراحی اعصاب، برای جامعه ی پزشکی برگزار کرده بودم؛ بنابراین حرف زدن در مقابل جمع برایم کار راحتی بود. ولی صحبت کردن در مورد اتفاقی که برای خودم افتاده بود، تجربه ای کاملاً جدید و به طرز تکان دهنده ای متفاوت و عجیب بود.
خلاصه کتاب زندگی در جهان خودآگاه را بخوانید
ایبن الکساندر در این کتاب از خاطرات زندگی خود و کمایی که در اثر عفونت مننژیتی حاد به آن وارد شد برای شما روایت هایی را بازگو می کند. البته داستان کتاب تنها به این موارد محدود نمی شود و در ادامه، شما در رابطه با بهبودی شگفت انگیز وی پس از ورود به این بحران مطالعاتی خواهید داشت. جالب ترین قسمت کتاب شاید آن جایی باشد که وی در رابطه با این مسئله که چگونه پس از ورود به کما هم چنان ذهنی فعال داشته و سفری تازه را به دنیایی جدید تجربه می کند. در قسمتی از کتاب از زبان ایبن الکساندر می خوانید: «وقتی که اولین بار در تخت شماره ده آی. سی. یو. بیمارستان، هوشیاری کامل خود را به دست آوردم، هیچ خاطره ای از این که زندگی ام قبل از کما چگونه بود نداشتم. در حقیقت، هیچ خاطره شخصی از این که اصلاً روزی روی سیاره زمین زندگی کرده بودم نداشتم! تنها چیزی که می دانستم سفر پرماجرای خارق العاده ای بود که به تازگی از آن بازگشته بودم، سفری حیرت انگیز در ژرفای کما، که به نظر می رسید ماه ها یا سال ها طول کشیده بود، هرچند که کلش در هفت روز زمینی اتفاق افتاده بودند. تمام خاطراتی که تا آن زمان داشتم، از جمله باورهای مذهبی، خاطرات شخصی و دانش علمی که در طول بیش از بیست سال به عنوان جراح اعصاب به دست آورده بودم، بدون هیچ ردپایی محو شده بودند!» البته بهتر است بدانید که این کتاب تنها جنبه رمان گونه ندارد و نویسنده در فصل های ۶ تا ۱۶ سعی کرده است مطالبی کاربردی را برای افرادی که به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پیوند خود با جهان هستی هستند را در اختیار آن ها قرار دهد. با این وجود، مطالب چند فصل ابتدایی کاملا مرتبط با مطالب موجود در سایر فصول نبوده و خواننده می تواند بدون مطالعه چند فصل اول که شاید کمی خسته کننده باشند، از دیگر بخش های کتاب لذت ببرد.
مطالعه کتاب زندگی در جهان خودآگاه برای چه افرادی مناسب است؟
مخاطب این کتاب، علاقمندان به دنیای پس از مرگ و افرادی که می خواهند اطلاعات بیشتری را در رابطه با ماهیت هستی کسب کنند، خواهند بود. همچنین تمامی پژوهشگران، محققان و علاقمندانی که در حوزه علم عصب شناسی، روانشناسی و شناخت از ذهن فعالیت می کنند، می توانند از خواندن این مطالب لذت ببرند. برای مطالعه این اثر می توانید به جای خرید کتاب، فایل کتاب زندگی در جهان خودآگاه را از وب سایت های عرضه کننده کتاب های الکترونیکی تهیه کرده و مورد مطالعه قرار دهید. با دانلود کتاب زندگی در جهان خودآگاه نه تنها از قطع درختان برای تولید کاغذ جلوگیری خواهید کرد؛ بلکه می توانید کتاب را در تلفن همراه خود داشته باشید و در اوقات فراغت خود برای مطالعه آن اقدام کنید.
فهرست مطالب کتاب
- سرآغاز
- پیشگفتار
- 1: ماجرا چیست؟
- 2: بی شک، مسئله ای دشوار
- 3: وقتی علم و معنویت به هم می رسند
- 4: فراتر رفتن از علمِ ماده گرا
- 5: فرضیه های مرتبط با آگاهی
- 6: اعتماد کردن به تجربه ی شخصی
- 7: قدرت دعا
- 8: تمرینِ رفتن به درون
- 9: سوار شدن بر موج خودآگاهی
- 10: عشقی باش که هستی
- 11: حل کردن یک سؤال کلیدی
- 12: جواب ها درون همه ی ما هست
- 13: یادگیری درس های روحمان
- 14: آزادی انتخاب
- 15: ذهن، مافوقِ ماده
- 16: شکوفا شدن در قلبِ آگاهی
- کلام آخر
شناسنامه کتاب زندگی در جهان خودآگاه
-
نویسنده: ایبن الکساندر، کارن نیوول
-
مترجم: فرخ بافنده
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر جیحون
- تعداد صفحات: 356
- موضوع کتاب:کتاب موفقیت و خودسازی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
اگر دوست دارید ذهن خودآگاه و کارکرد آن را بهتر و بیشتر بشناسید، این کتاب را به شما پیشنهاد می کنیم. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.