دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / معرفی و بررسی خودرو /

معرفی و بررسی خودروی بی وای دی یانگ وانگ U9 

چهارشنبه، 28 دی 1401
یانگ وانگ یو9 تنها 2 ثانیه لازم دارد تا شاخص صفر تا 100 کیلومتر را برای خود ثبت کند. با این مشخصات باید یو9 را رقیبی جدی برای ریماک نورا بدانیم. در ادامه بیشتر با این خودرو آشنا می شویم.

بی وای دی پس از معرفی زیربرند یانگ وانگ، در اولین قدم اسیووی برقی لوکس و قدرتمند یانگ وانگ U8 را رونمایی کرد. در حالیکه تصور می شد بی وای دی پس از معرفی یانگ وانگ U8 کمی استراحت کند، اما بلافاصله این برند ابرخودرویی از برند یانگ وانگ را نیز رونمایی کرد. این خودرو که بی وای دی یانگ وانگ Yangwang U9 نام دارد یک ابرخودرو برقی از این برند برقی ساز پریمیوم چینی بوده که نشان داد قرار نیست تنها شاهد معرفی محصولات اسیووی از برند یانگ وانگ باشیم.بی وای دی یانگ وانگ U9 نیز مانند اسیووی یانگ وانگ U8 به تکنولوژی انحصاری Yisifang بی وای دی مجهز شده که پیشتر توسط مدیرعامل بی وای دی در مراسم معرفی معرفی برند بی وای دی رونمایی شده بود. این تکنولوژی متشکل از چهار موتور برقی (یکی برای هر چرخ) بوده که امکان چرخش درجا بدون چرخش فرمان و کنترل بهتر خودرو در شرایط مختلف را محقق می سازد.

مشخصات فنی بی وای دی یانگ وانگ U9

بی وای دی یانگ وانگ U9 ابرخودرویی است که سیستم پیشرانه مشترکی با شاسی بلند آفرودی یانگ وانگ U8 دارد. این پیشرانه که Yisifang نام گرفته، شامل ۴ موتور برقی است که هر چرخ را به طور مجزا به حرکت در می آورد. هر موتور الکتریکی ۳۲۲ اسب بخار قدرت دارد و در مجموع ۱۲۸۸ اسب بخار قدرت به چهار چرخ این ابرخودرو چینی منتقل می شود. با این قدرت، بی وای دی یانگ وانگ U8 فقط ۲ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت صرف می کند، در صورتی که ریماک نورا فقط ۰.۱۵ ثانیه سریع تر است و در ۱.۸۵ ثانیه، ۰ تا ۱۰۰ را پر می کند.مدیرعامل BYD در مراسم رونمایی یانگ وانگ فقط به ارائه این اطلاعات بسنده کرده و حرفی از ظرفیت باتری و دیگر مشخصات فنی نزده است.

مشخصات کلی بی وای دی یانگ وانگ U9

نوع موتور

چهار موتور برقی

ظرفیت باتری

—–

قدرت

۱۲۸۸ اسب بخار

گشتاور

—–

گیربکس

تک سرعته اتوماتیک

محور محرک

دو دیفرانسیل

شتاب

۲ ثانیه

سرعت

—–

بُرد خودرو

—–

استاندارد آلایندگی

یورو ۶

فرمان

برقی

نوع بدنه

اسپرت

نوع رینگ

آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت های بی وای دی یانگ وانگ U9

طول

—–

عرض

—–

ارتفاع

—–

فاصله محورها

—–

وزن خالص

—–

تعداد سرنشین

۲ نفر

ظرفیت صندوق

—–

قطر رینگ

—–

آپشن ها و امکانات بی وای دی یانگ وانگ U9

کروز کنترل

دارد

کروز کنترل هوشمند

دارد

کنترل ایستایی در سربالایی

ندارد

کنترل سرعت در سرازیری

ندارد

کنترل کشش

دارد

کنترل پایداری

دارد

اتو پارک

ندارد

سنسور جلو

دارد

سنسور عقب

دارد

رادار نقطه کور

دارد

رادار تغییر لاین

دارد

رادار تصادف جلو

دارد

رادار تصادف عقب

دارد

ترمز ضدقفل

دارد

ترمز کمکی

دارد

ترمز اضطراری

دارد

ترمز پارک برقی

دارد

اتولایت

دارد

چراغ روز

دارد

دکمه های کنترلی فرمان

دارد

گرم کن فرمان

دارد

نمایشگر اطلاعات و سرگرمی

دارد

ناوبری

دارد

نمایشگر هدآپ

دارد

دوربین عقب

دارد

دوربین ۳۶۰ درجه

دارد

کیسه هوا

دارد

ورود بدون کلید

دارد

استارت بدون کلید

دارد

تهویه اتوماتیک

دارد

صندلی برقی راننده

دارد

صندلی برقی سرنشین جلو

دارد

گرم کن صندلی جلو

دارد

سردکن صندلی جلو

دارد

آینه بغل برقی

دارد

گرم کن آینه بغل

دارد

پانوراما

ندارد

سانروف

ندارد

طراحی ظاهری بی وای دی یانگ وانگ U9

زبان طراحی که BYD برای یانگ وانگ U9 و U8 به کار برده، «دروازه زمان و فضا» (Gate of Time and Space) نام دارد تا نشان دهد ظاهر محصولات برند جدید مدرن تر از هر خودرو دیگری است.بی وای دی یانگ وانگ U9 حالت بدنه خود را از ابرخودروهای فراری قرض گرفته است و به نوعی نسخه مدرن تر آنها به حساب می آید. در نگاه اول، چراغ های C شکل و بومرنگی جلو، چشم را می گیرد. چراغ های جلو و دی لایت ها در یک قاب قرار دارند که شامل لامپ های ماتریکسی برای چراغ جلو و لامپ های LED کوچکی است که در نقش دی لایت، خطوط عمودی و افقی باریکی را تشکیل داده اند. دو خروجی هوا روی کاپوت المان دیگری است که در چهره U9 به چشم می آید. این خروجی هوا برای این روی کاپوت تعبیه شده است تا هوای ورودی از دریچه های زیر جلوپنجره را روی شیشه جلو هدایت کند و مقاومت خودرو در برابر هوا را کاهش دهد.

در نمای جانبی خط مشکی رنگ از پشت گلگیر جلو تا چراغ های عقب امتداد پیدا می کند. در این قسمت هم برای کنترل جریان هوا، ورودی ها و خروجی هایی تعبیه شده است.نمای عقب هم مثل چهره U9، شمایلی متفاوت با ابرخودروهای معمول دارد. به جای شیشه عقب، دو ردیف دریچه پله ای هوا قرار دارد و بین آنها، یک باله کوسه ای شفاف و بزرگ نصب شده است. چراغ های عقب شامل یک ردیف پهن از پیکسل های قرمز می شود که عرض خودرو را پوشانده و یک قطعه فیبرکربن بین چراغ ها و دیفیوزر عظیم عقب فاصله انداخته است.

طراحی داخلی بی وای دی یانگ وانگ U9

بی وای دی با معرفی برند لوکس یانگ وانگ قصد دارد تا فروش خود از ۹۰۰ هزار دستگاه در سال ۲۰۲۲ را به بیش از یک میلیون خودرو برقی در سال های آتی برساند و بتواند مشتریانی در اروپا پیدا کند. بی وای دی یانگ وانگ U9 ابرخودرو برقی با ظاهر متمایز از رقبای بنزینی و برقی، مثل ریماک نورا، لوتوس اویا، پینین فارینا باتیستا، فراری ۲۹۶، لامبورگینی اونتادور و مکلارن 720S است و با قدرت ۱۲۸۸ اسب بخار می تواند به راحتی آنها را به چالش بکشد. به دلیل منتشر نشدن تصاویر طراحی داخلی، نمی دانیم کابین بی وای دی یانگ وانگ U9 دقیقا چه شکلی است، اما با توجه به طراحی ظاهری، انتظار کابینی ورای ابرخودروهای امروزی را داریم و نمایشگرهای لمسی یکی از المان های اصلی طراحی داخلی خواهد بود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
گام به گام مراحل چاپ کتاب
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
مراحل سابمیت مقاله
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی