دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

بازار / رپورتاژ آگهی /

میکروفن اتاق کنفرانس و انواع آن 

دوشنبه، 03 مرداد 1401
کد خبر: 215316
ساعدنیوز :تصور کنید که در یک جلسه مهم، 20 نفر از مسئولین دور یک میز نشسته و تعداد زیادی بیننده آنها را تماشا می‌کنند. این مسئولین چگونه باید صدای خود را به گوش تمام حاضرین در جلسه برسانند؟ قطعا نمی‌توانند از راه دور داد بزنند؛ چرا که همهمه‌ای وحشتناک کنفرانس را فرا خواهد گرفت. در این حالت استفاده از میکروفن اتاق کنفرانس بهترین گزینه است.

تصور کنید که در یک جلسه مهم، 20 نفر از مسئولین دور یک میز نشسته و تعداد زیادی بیننده آنها را تماشا می کنند. این مسئولین چگونه باید صدای خود را به گوش تمام حاضرین در جلسه برسانند؟ قطعا نمی توانند از راه دور داد بزنند؛ چرا که همهمه ای وحشتناک کنفرانس را فرا خواهد گرفت. در این حالت استفاده از میکروفن اتاق کنفرانس بهترین گزینه است. از میکروفن کنفرانس بی سیم و باسیم، برای انواع جلسات و کنفرانس ها استفاده می شود. هر کدام از این میکروفن ها دارای چه ویژگی هایی هستند؟ کدامیک از این میکروفن ها برای برگزاری باکیفیت کنفرانس کارایی بهتری دارند؟ برای پاسخ به این سوالات باید با این میکروفن ها و مزایای آنها بیشتر آشنا شوید.

میکروفن اتاق کنفرانس چیست؟

برای برگزاری یک جلسه یا کنفرانس به تجهیزات مختلفی نیاز داریم که سیستم صوتی یکی از مهم ترین آنها محسوب می شود. میکروفن کنفرانس یکی از تجهیزات اصلی در این زمینه می باشد که خود به دو دسته میکروفن کنفرانس بی سیم و میکروفن کنفرانس باسیم تقسیم می شود.

با استفاده از سیستم صوتی امکان مدیریت کامل جلسات برای شما فراهم می شود. کیفیت بالا و پخش یکنواخت صدا از دیگر مزایای مهم استفاده از میکروفن اتاق کنفرانس است. حتی برخی از سیستم های صوتی پیشرفته، امکان نوبت دهی، کنترل و ... را در اختیار مدیر جلسه قرار می دهند. به این ترتیب از هرگونه هرج و مرج در جلسات جلوگیری می شود.

با پیشرفت فناوری شاهد گذر از برگزاری کنفرانس های سنتی به مدرن هستیم. در همین راستا تجهیزات صوتی کنفرانس نیز با پیشرفت های زیادی همراه شده اند. امروزه با وجود سیستم های صوتی پیشرفته، نحوه ارتباط در جلسات بسیار آسان تر شده است. از این میکروفن ها در موقعیت های زیر استفاده می شود:

  • کلاس های درس و آموزش
  • سالن های برگزاری جلسات
  • انواع اتاق های کنفرانس
  • مراکز مطبوعاتی
  • سالن های کنوانسیون
  • مراکز دولتی و عمومی
  • هتل
  • بانک
  • و ...

با انواع میکروفن های اتاق کنفرانس آشنا شوید

همانطور که اشاره کردیم، دو نوع میکروفن کنفرانس وجود دارد؛ میکروفن کنفرانس بی سیم و میکروفن کنفرانس باسیم. از طرفی جلسات یا کنفرانس هایی که برگزار می شوند، حضوری یا غیر حضوری هستند و استفاده از این میکروفن ها برای هر دو نوع جلسه کاربرد دارد که در ادامه به بررسی این دو میکروفن می پردازیم.

میکروفن کنفرانس باسیم

از این نوع میکروفن ها در گذشته بیشتر استفاده می شد. با این وجود هنوز هم کارایی لازم را در برگزاری کنفرانس ها دارند. شاید مهم ترین نقطه ضعف این سیستم ها دست وپاگیر بودن سیم ها و کابل های آنها باشد. البته می توان سیم کشی را به صورت توکار هم طراحی و نصب کرد. با این وجود باز هم دردسرهایی، مثل پوسیدگی کابل، اتصال و ... ممکن است گریبان گیر شما شوند. یکی از مزایای این نوع میکروفن ها قیمت کمتر آنهاست.

میکروفن کنفرانس بی سیم

سیستم کنفرانس بی سیم مبتنی بر ارسال سیگنال از طریق فناوری وای فای یا مادون قرمز است؛ بنابراین از شر سیم و کابل رها می شوید. این نوع سیستم ها برای مواقعی که امکان سیم کشی وجود ندارد، مناسب و بسیار جمع و جور بوده و کاربری بسیار ساده ای نیز دارند.

میکروفن کنفرانس بی سیم از باتری تغذیه می کند و قابلیت شارژ دارد. یکی از مشکلات این نوع میکروفن ها امکان اتمام شارژ باتری آنها حین کنفرانس است. البته این اتفاق برای میکروفن های ارزان قیمت و بی کیفیت اتفاق میفتد. برای جلوگیری از این اتفاق، باید قبل از برگزاری، جلسه میکروفن ها را به طور کامل شارژ کنید. یکی دیگر از مزایای استفاده از این نوع میکروفن ها، قابلیت نصب راحت و بدون محدودیت مکانی آنهاست. قیمت این میکروفن ها نسبتا بالاست، اما وجود قابلیت ها و مزایای زیاد آن را ارزشمندتر می کند.

میکروفن کنفرانس بی سیم یا باسیم؛ کدام گزینه بهتری است؟

هر دو میکروفن دارای مزایا و معایبی هستند که توجه به آنها در انتخاب بهترین گزینه اهمیت بالایی دارد. مدل میکروفن بی سیم هیچگونه ارتباط فیزیکی خاصی با یونیت مرکز کنفرانس ندارد؛ درحالیکه یونیت ها در میکروفن سیمی از طریق کابل ها به هم متصل شده اند و با مرکز کنفرانس در ارتباط هستند. یکی از موارد برتری میکروفن های بی سیم، همین عدم برخورداری از سیم کشی های دست وپاگیر و هزینه بر است.

سیستم صوتی بی سیم از منبع برق تغذیه نمی کند و برای فعالیت نیاز به باتری دارد. به همین دلیل هنگام اتمام شارژ با مشکلاتی مواجه خواهید شد. در صورتی که سیستم های صوتی سیمی به منبع برق متصل هستند و حین برگزاری جلسه، جای نگرانی بابت اتمام شارژ وجود ندارد.

میکروفن های بی سیم به سادگی و در مدت زمان کمی روی میز کنفرانس چیده می شوند. همچنین قابلیت حمل و جابجایی راحت تری دارند. به طور کلی انتخاب میکروفن اتاق کنفرانس، بستگی به نوع کاربری جلسه شما دارد و شما باید متناسب با نیاز خود نسبت به تهیه میکروفن کنفرانس مناسب اقدام نمایید.

میکروفن کنفرانس بی سیم یقه ای چیست؟

نوعی میکروفن بی سیم است که به یقه کت یا پیراهن سخنران متصل می شود. این میکروفن به فرستنده یک دستگاه بی سیم متصل است. استفاده از میکروفن یقه ای، آزادی عمل بیشتری برای تحرک به سخنران می دهد. همچنین استفاده از دست ها و به طور کلی زبان بدن برای سخنران بسیار راحت تر می شود. مهم ترین نکته در مورد این نوع میکروفن ها محل نصب آنهاست. میکروفن یقه ای باید در بهترین جای ممکن قرار بگیرد تا صدای باکیفیتی ارائه دهد. البته برای انتقال صوتی صحیح، تنظیم صدا باید از طریق سیستم صوتی کنفرانس انجام شود.

با مزایای استفاده از میکروفن بی سیم آشنا شوید

استفاده از سیستم صوتی برای برگزاری بهتر جلسات، مزایای بسیار زیادی دارد. درواقع می توان گفت استفاده از تجهیزات صوتی برای کنفرانس نقش حیاتی ایفا می کند. در ادامه چند مورد از مهم ترین مزایای استفاده از این میکروفن ها را بررسی می کنیم.

افزایش صرفه جویی در زمان جلسه

با استفاده از میکروفن کنفرانس بی سیم، نیازی به جابجایی میکروفن دستی برای سخنرانی حاضرین در جلسه وجود ندارد. چرا که در این حالت هر سخنران دارای یک میکروفن اختصاصی است و فرد صحبت کننده به راحتی شناسایی می شود؛ زیرا هنگام صحبت او چراغ میکروفن روشن خواهد شد.

دسترسی پذیری بیشتر حاضرین و سخنرانان

وجود میکروفن اتاق کنفرانس، باعث دسترسی بیشتر سخنرانان جلسه می شود. یعنی هرچقدر حاضرین در جلسه بیشتر باشند، جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد. همچنین سایر حاضرین در کنفرانس هم به راحتی می توانند جلسه را پیگیری کنند.

بهبود روند جلسه از طریق امکان رای گیری

یکی از قابلیت های مهم برخی از این میکروفن ها، فراهم کردن امکان رای گیری است. به این ترتیب مدیر جلسه هنگام رای گیری کار راحت تری خواهد داشت. همچنین وجود ویژگی تنظیم بی صدا، باعث افزایش امکان کنترل جلسه توسط مدیر می شود.

امکان ترجمه زبان

در گردهمایی های چند زبانه، وجود سیستم صوتی که همزمان قابلیت ترجمه را هم داشته باشد، اهمیت بسیار زیادی دارد. برخی از انواع از این امکان برخوردارند و میکروفن کنفرانس بی سیم، سیگنال را برای مترجم ارسال می کند تا صدای واضحی حین ترجمه داشته باشد.

ایجاد فضای زیبا

وجود سیم ها و کابل های زیاد علاوه بر مشکلات متعدد، باعث برهم خوردن اصول زیبایی شناختی سالن کنفرانس نیز می شود. به همین دلیل استفاده از میکروفن کنفرانس بی سیم، فضای جمع وجور و شیکی را ایجاد می کند.

هنگام انتخاب میکروفن کنفرانس بی سیم چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

برای انتخاب بهترین گزینه میکروفن اتاق کنفرانس، باید نکاتی را رعایت کنید. میکروفن ها قابلیت های خاص خود را دارند. به همین دلیل آگاهی از آنها کمک شایانی به انتخاب بهترین میکروفن می کند. در ادامه مهم ترین فاکتورهای انتخاب میکروفن کنفرانس مناسب را بررسی می کنیم.

به تکنولوژی به کار رفته در سیستم توجه داشته باشید

سعی کنید برای جلسات خود از سیستم های پیشرفته تر استفاده کنید. برخی از سیستم های صوتی دارای تکنولوژی دیجیتال برای تصویربرداری از سخنران هستند. به این صورت که بلافاصله بعد از آغاز صحبت های گوینده، سیستم متمرکز شده و شروع به تصویربرداری می کند. در این حالت نیازی به وجود اپراتور برای برقراری نظم در جلسه نیست.

کیفیت و اصالت میکروفن کنفرانس اهمیت بالایی دارد

یکی از عواملی که باعث بی کیفیت شدن جلسات می شود، عدم توجه به کیفیت سیستم صوتی است. از ویژگی های میکروفن غیر اصل، می توان به خرابی های مکرر، کیفیت پایین صدا و عمر کوتاه آنها اشاره کرد. به همین دلیل قبل از انتخاب، حتما در مورد اصالت و کیفیت میکروفن مدنظرتان اطمینان حاصل کنید. انتخاب فروشگاه معتبر برای خرید میکروفن کنفرانس بی سیم، یکی از راه های خرید مطمئن است. چرا که فروشگاه های معتبر کالای بی کیفیت در اختیار مشتری قرار نمی دهند.

نوع کاربری جلسه را مشخص کنید

جلسه یا کنفرانسی که برگزار می کنید، پیرامون چه حوزه ای است؟ اگر قصد برگزاری جلساتی با ماهیت آموزشی دارید، استفاده از میکروفن کنفرانس باسیم دردسرهای زیادی برای شما ایجاد خواهد کرد. چرا که در این نوع جلسات، مدرس جنب وجوش زیادی دارد. به طور کلی باید توجه داشته باشید که برای انتخاب میکروفن مناسب، باید ابتدا نوع کاربری جلسه خود را مشخص کنید.

ابعاد سالن برگزاری کنفرانس را اندازه گیری کنید

برای انتخاب میکروفن اتاق کنفرانس، بهتر است ابعاد دقیق سالن را اندازه گیری کنید. این موضوع در تعیین نوع میکروفن اهمیت بسیار زیادی دارد. معمولا سالن های کوچک محدودیتی برای انتخاب میکروفن کنفرانس بی سیم یا باسیم ندارند، اما در سالن های بزرگ اوضاع کمی متفاوت تر است. اگر در سالن های بزرگ از میکروفن باسیم استفاده کنید، باید هزینه زیادی بابت سیم کشی پرداخت کنید. به همین دلیل استفاده از میکروفن های بی سیم در سالن های کنفرانس بزرگ گزینه مناسب تری است.

عوامل تاثیرگذار روی قیمت میکروفن کنفرانس

میکروفن های کنفرانس دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام قیمت های متفاوتی هم دارند. به طور کلی عوامل مختلفی، ازجمله کشور تولید کننده، برند سازنده، جنس مواد به کاررفته، کیفیت، امکانات میکروفن کنفرانس و ... روی قیمت نهایی تاثیرگذار هستند. البته به این عوامل، نوسانات قیمت ارز، تورم و ... را هم اضافه کنید. طبیعتا میکروفن های کنفرانس باکیفیت، قیمت بالاتری هم دارند. به همین دلیل برای کاهش هزینه سراغ میکروفن های بی اصالت و بی کیفیت نروید.

سخن پایانی

استفاده از میکروفن اتاق کنفرانس به ارتقای کیفی جلسه کمک شایانی می کند. این میکروفن ها در انواع بی سیم و باسیم موجود هستند که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. میکروفن کنفرانس بی سیم به دلیل مزایای زیادی که دارد، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع میکروفن ها به راحتی جابجا می شوند و دردسر سیم کشی های دست وپاگیر را ندارند. معمولا از این نوع میکروفن ها برای سالن های کنفرانس بزرگ استفاده می کنند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در خصوص تجهیز سالن کنفرانس و خرید میکروفن رومیزی کنفرانس مناسب، به آدرس www.rtnco-av.com مراجعه نمایید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 08 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
گام به گام مراحل چاپ کتاب
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
مراحل سابمیت مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله !