دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / اطلاعات دارویی /

میزان مصرف، تاثیرات و مکانیزم اثر پماد دکسپانتنول 

پنجشنبه، 09 خرداد 1398
پماد دکسپانتنول (Dexpanthenol) از داروهایی است که به منظور تسکین خارش و کمک به ترمیم بافت آسیب‌دیده در بیماری‌های پوستی مثل اگزما و درماتیت تجویز می‌شود. لکه‌های قرمزرنگ، درماتیت و احساس سوزش و خارش پوست برخی از عوارض مصرف پماد دکسپانتنول است.

خارش پوست در هر سنی و به دلایل مختلفی می‌تواند بروز کند. اگر بخواهید روش‌های درمانی این التهابات پوستی را در پیش گیرید قبل از هر چیز باید عامل آلرژی‌زا را از بین ببرید. عوامل مختلفی مثل تماس با مواد شوینده، حساسیت به برخی از لوازم آرایشی، استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده، استفاده از زیورآلات، تماس با مواد شیمیایی صنعتی و... همگی می‌توانند لایه سطحی و چرب پوست را از بین برده و باعث التهاب و خارش شوند. حال علت هر چه که باشد توصیه می‌شود به محض مشاهده علائم حساسیت یا آلرژی در پوست خود قبل از اینکه میزان حساسیت مزمن شود اقدامات درمانی لازم را برای آن آغاز کنید. یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی اگزما است که اگر به موقع اقدامات درمانی برای آن صورت نگیرد پیشرفت کرده و به مرور سطح بیشتری از پوست را درگیر می‌کند. برای آغاز درمان بهترین کار مراجعه به پزشک و استفاده از درمان‌های دارویی است. پماد دکسپانتنول یکی از داروهایی است که در این زمینه توسط پزشک تجویز می‌شود. در ادامه با این دارو بیشتر آشنا می‌شوید.

پماد دکسپانتنول چیست؟

پماد دکسپانتنول (Dexpanthenol) از داروهایی است که به منظور تسکین خارش و کمک به ترمیم بافت آسیب دیده در بیماری‌های پوستی مثل اگزما و درماتیت تجویز می‌شود. از این پماد برای درمان زخم‌های‌سطحی، جای گزیدگی و نیش حشرات و همچنین درمان سوختگی یا قرمزی پای نوزادان ناشی از ادرار استفاده می‌شود.

مقدار و نحوه مصرف پماد دکسپانتنول

میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک تعیین گردد. به طور معمول این پماد برحسب نیاز به صورت یک الی دو بار در روز استفاده می‌شود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 09 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
مراحل سابمیت مقاله
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی