دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / اطلاعات دارویی /

میزان مصرف، تاثیرات و مکانیزم اثر قرص ارومکس 

یکشنبه، 26 خرداد 1398
قرص ارومکس برای درمان و جلوگیری از عود یا ایجاد عفونت های مجاری ادراری و تقویت سیستم ایمنی بدن مورد مصرف قرار می گیرد.

عفونت دستگاه ادراری تحتانی بیماری بسیار شایعی است. سالانه 20 تا 30 درصد از جمعیت زنان به این عارضه دچار می شوند و بسیاری نیز دچار عفونت های راجعه هستند. به علت شیوع زیاد و هزینه بالای تشخیص و درمان، این بیماری یکی از نگرانی های سلامت و بهداشت عمومی در جامعه می باشد.

به علت کوتاه تر بودن مجاری ادراری در زنان و امکان نفوذ باکتری ها به مثانه، این بیماری در زنان 50 برابر بیشتر از مردان شایع است در شرایط عادی، باکتری های موجود در مثانه و مجرای ادراری بیماری زا نمی باشند.

موارد مصرف قرص ارومکس

درمان و جلوگیری از عود یا ایجاد عفونت های مجاری ادراری

تقویت سیستم ایمنی بدن

ویژگی های قرص ارومکس

جهت درمان و جلوگیری از عود یا ایجاد عفونت های مجاری ادراری

درمان ناهنجاری های خونی، ناراحتی های معده، مشکلات کبد، از دست دادن اشتها و اسکوربوت

بهبود عفونت و التهاب مجاری ادراری

نحوه استفاده قرص ارومکس

روزانه ۱ قرص همراه با غذا مصرف شود.

عفونت مجاری ادراری و علائم آن

عفونت مجاری ادراری به ندرت، بیماری خطرناک و طولانی مدتی است. اما نباید فراموش کرد که در این بیماری، عود شایع است. عفونت مجرای ادرار معمولا به وسیله باکتری «ای کولای» (E. coli) ایجاد می‌شود.

دیابت، بارداری، استفاده از محصولات قوی پاک‌کننده پوست، خوشبوکننده‌ها و روغن‌های حمام، استفاده از قرص‌های ضدبارداری، مصرف بیش ازحد آنتی‌بیوتیک، سابقه سنگ کلیه، بیماری‌های آمیزشی و انسداد مجاری ادراری از جمله عوامل ایجادکننده عفونت مجاری ادراری هستند.»

احساس سوزش هنگام ادرار کردن و تکرر ادرار با حجم کم، شایع‌ترین نشانه عفونت مجاری ادراری است. «در زمان عفونت، پوشش مجاری ادرار، قرمز و ملتهب می‌شود که این التهاب منجر به بروز درد در شکم و لگن شده و به فرد احساس دفع مکرر ادرار دست می‌دهد. قطره قطره آمدن ادرار با وجود احساس دفع فوری، ادرار کردن همراه با درد یا سوزش، وجود خون در ادرار، بوی بد و تیرگی ادرار از دیگر علائم این بیماری هستند. برای تشخیص عفونت مجاری ادراری، بررسی آزمایشگاهی ادرار لازم است.»

نگه‌داشتن ادرار موجب پس زدن ادرار به کلیه‌ها و در نهایت عفونت آن می‌شود. خطر نگه داشتن ادرار در کودکان بیش از بالغین است و در صورت دفع نکردن به موقع، این ماده سمی پس از بازگشت به کلیه‌ها، فعالیت آن را به مرور زمان دچار اختلال کرده و در درازمدت نارسایی‌های مزمن کلیه را به دنبال خواهد داشت. لذا به افراد به ویژه کودکان توصیه می‌شود، قبل از ترک منزل حتما به دستشویی بروند و در طی مسافرت از نوشیدن مایعات بسیار سرد بپرهیزند.

مصرف کم آب فرد را مستعد ابتلا به عفونت ادرار می‌کند. انسداد مجرای ادرار توسط سنگ‌های ادراری، دیر به دستشویی رفتن و نگه داشتن ادرار از مهم‌ترین عوامل مستعدکننده در ابتلا به این بیماری هستند.

دیابتی‌ها، افرادی که برای تخلیه ادرار از سوند استفاده می‌کنند و افرادی که دارای دستگاه ایمنی ضعیفی هستند و کامل خالی نکردن مثانه از ادرار نیز از دیگر افراد مستعد این عارضه هستند. این عفونت از شایع‌ترین عفونت‌هاست و در میان خانم‌ها بیشتر دیده می‌شود. خوردن آب به میزان کافی در طول روز و عدم نگه داشتن ادرار به خصوص در خانم‌ها به علت کوتاه بودن مجرای ادرار و انجام ختنه در آقایان از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این عارضه است.

فواید ترکیبات بکار رفته در قرص ارومکس

کرن بری:

آیا تا به حال از میوه کرن بری چیزی شنیده اید میدانید مصرف این میوه چه خاصیت های درمانی به همراه دارد و چگونه بر سلامتی ما تاثیر میگذارد افرادی که به اختلالات فشار خون مبتلا هستند می توانند از این میوه کمک بگیرند و به صورت طبیعی خود را درمان کنند در حالی که بررسی‌های گذشته حاکی از تاثیر مفید میوه “کرنبری” در درمان عفونت‌های مجاری ادراری است،‌ مطالعات جدید نشان می‌دهد که این میوه برای دیگر اعضای بدن هم مفید است. در این مطالعه کارشناسان دریافتند مصرف آب این میوه یا خشک آن می‌تواند به سلامت مغز، سیستم ایمنی و قلب – عروق کمک کند.

در این بررسی نوعی ترکیب خاص در “کرن بری” آزمایش شده که همچون پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها بر تمام قسمت‌های بدن تاثیر گذاشته و به بهبود عملکرد کلیه‌ها، قلب و گردش خون منجر می‌شود. پلی فنول‌ها خاصیت ضد التهابی دارند و در خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های دیگری همچون چای سبز و قهوه وجود دارد. بیشتر میوه‌های توت مانند از قبیل تمشک، توت فرنگی و کرن بری سرشار از پلی فنول‌ها هستند.در بیماری سیستیک، مثانه بر اثر عفونت های میکروبی دچار التهاب می شود. از علل این بیماری می توان به شوک های عصبی، آلرژی و تضعیف سیستم ایمنی بدن (بعد از رادیو تراپی) اشاره کرد.

این بیماری بیشتر در بین زنان شایع است و سالانه ۲۰ تا ۳۰ درصد از جمعیت زنان به این عارضه دچار می شوند. در واقع عفونت های روده بزرگ و کوچک نزد زنان شایع تر است و دلیل این امر ساختمان دستگاه تناسلی زنان می باشد که سریع تر از مردان در معرض عفونت قرار می گیرد.

در شرایط عادی، باکتری های موجود در مثانه و مجرای ادراری بیماری زا نمی باشند. در صورتی که در شرایط خاص، باکتری های موجود در مدفوع که مهم ترین آن ها E.Coli، استرپتوکوک و استافیلوکوک می باشد، می تواند در مجرای ادراری تحتانی تکثیر شود و سپس این عفونت به مثانه سرایت کند و سبب التهاب مثانه شود.

مردانی که انسداد مجاری ادراری دارند، مردان مسن و مردان مبتلا به ناراحتی پروستات، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری می باشند.

ویتامین C:

ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی رشد باکتری اشریشیاکلی را که مهم ترین عامل ایجاد عفونت مجاری ادراری است را مهار می کند. به علاوه مکمل یاری با ویتامین C، منجر به افزایش اسیدیته ادرار و ایجاد محیطی نا مطلوب برای رشد باکتری ها می شود. نتایج یک مطالعه روی زنان بارداری که مکمل ویتامین C دریافت کردند نشان داد که ابتلا به عفونت مجاری ادراری در آن ها ۵۶ درصد کمتر از گروهی است که مکمل دریافت نکرده اند.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 09 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
مراحل سابمیت مقاله
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
تبدیل پایان نامه به مقاله !