دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

سیاست /

مجوز مکتوب رهبری برای واردات واکسن فایزر از دیگر کشورها 

چهارشنبه، 03 شهریور 1400
کد خبر: 164497
ساعد نیوز: مجوز ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی کرونا که در سایر کشورها تولید شده باشد، توسط رهبر معظم انقلاب دی‌ماه 99 کتبا به مسئولان ذی‌ربط اعلام شده بود.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از فارس، یک منبع آگاه اعلام کرد: واردات واکسن های کرونا با برند انگلیسی، آمریکایی و فرانسوی که در کشور دیگری تولید شده باشد، هیچ گاه ممنوع نبوده و این موضوع طی نامه رسمی از سوی رهبری به مسئولان دولت اعلام شده بود.
این منبع آگاه افزود: هرچند مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی ۱۹ دی ۱۳۹۹ صراحتا مجوز واردات هرنوع واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه را ارائه کردند اما همان زمان این موضوع را به صورت مکتوب نیز به دولت اعلام کرده و صراحتا خرید واکسن از کشور ثالث را مجاز اعلام کردند.
این مقام مسئول اعلام کرد: در این خصوص هیچ گاه اختلاف نظر یا شبهه ای در دولت، ستاد ملی کرونا یا سایر نهادهای تصمیم گیر وجود نداشته است. به عبارتی، منع واردات ربطی به برند واکسن نداشته و صرفا مربوط به کشور تولیدکننده بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو: واردات واکسن های آمریکایی و انگلیسی از کشور ثالث ممنوع نبوده و نیست

مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی خود در ۱۹ دی ۱۳۹۹ با اشاره به عدم اعتماد به آمریکا، انگلیس و فرانسه دستور داده بودند: «ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است.» ایشان در همان سخنرانی اعلام کردند که این موضوع به مسئولان هم ابلاغ شده است. اما بخش مهمی از سخنان ایشان که توسط رسانه های ضدانقلاب سانسور شد، مربوط به مجوز واردات از سایر کشورها بود. ایشان در همان سخنرانی و بلافاصله پس از اعلام ممنوعیت ورود واکسن از آمریکا و انگلیس، فرموده بودند: «از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد- هیچ اشکالی ندارد.»
به گزارش خبرگزاری فارس، هرچند رسانه های ضدانقلاب سعی کردند با تحریف بیانات رهبری، عدم ورود واکسن به کشور را به دستور ایشان مرتبط کنند اما شواهد از واقعیت های دیگری خبر می دهد. موارد متعدد واردات واکسن آسترازنکای تولید شده در کشورهای دیگر، به وضوح موید آن است که روند واردات این واکسن ها هیچ تفاوتی با سایر واکسن ها نداشته است. درواقع، مهمترین مانع در واردات این واکسن ها تحریم های ظالمانه آمریکا بود که باعث می شد کشورها جرات فروش عمده این محصول دارویی استراتژیک به ایران را نداشته باشند.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای اعلام کرده بود که طبق دستور مقام معظم رهبری، واردات واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه مجاز است

البته موضوع اجازه ورود واکسن از کشور ثالث، پیش تر هم بارها از زبان مقامات مسئول بیان شده بود. به عنوان مثال، مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای رسما اعلام کرده بود که منع واردات واکسن صرفا مربوط به واردات از مبدا آمریکا و انگلیس و فرانسه است و نه مطلق واکسن خارجی و حتی واکسن غربی.

کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز این موضوع را صراحتا اعلام کرده بود اما رسانه های ضدانقلاب تلاش کردند که این موضوع را به صحبت های اخیر رهبری در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ مربوط کنند که فرموده بودند: «واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.»

رسانه های ضدانقلاب تلاش می کنند عدم واردات واکسن را به دستور رهبری منتسب کنند

این در حالی است که مسئولان مربوطه بارها اعلام کرده اند که چنین منعی هیچ گاه وجود نداشته است. کیانوش جهانپور نیز صراحتا تاکید کرده است که این منع «وجود نداشته و ندارد». او تاکید کرده که واردات برند انگلیسی آسترازنکا تاکنون تحقق یافته و در خصوص سایر واکسن ها نیز در صورت امکان تهیه از منابع مورد تایید، واردات انجام خواهد شد.


پسندیدم 1 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 18 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه ها
!!
3 سال پیش

خسته نشدید از این همه دروغ ؟؟؟عهد دقیانوس که زندگی نمیکنیم دنیا این سخنرانی رو دید.منم بلدم نامه بنویسم زیرش امضا کنم تاریخ 6سال پیش رو بزنم
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
سابمیت مقاله چیست؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟