پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ محسن محمودی در تشریح این خبر اظهار داشت: کلاهبرداران سایبری برای رسیدن به اهداف مجرمانه خود با ارسال پیامک های جعلی با عنوان های متفاوت و با مضمون شکایت علیه شما ثبت شده است سعی در خالی کردن حساب کاربران را دارند.
وی افزود: افراد کلاهبردار با فرستادن لینک های جعلی در قالب پیامک، شهروندان را برای مشلاهده ابلاغیه ترغیب کرده تا با کلیک بر روی لینک آلوده و نصب برنامه اطلاعات حساب بانکی آنان را در اختیار بگیرند.
سرهنگ محمودی بیان داشت: پیامک های ارسالی از طرف قوه قضائیه لینکی نداشته و کاربران باید دقت داشته باشند تا در صورت دریافت چنین پیام هایی روی لینک ارسالی کلیک نکنند و تحت هیچ شرایطی اقدام به پرداخت هزینه و وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود ننمایند.
رئیس پلیس فتا استان افزود: ابلاغیه های الکترونیک قضائی از سرشماره های شخصی برای کاربران ارسال نمی شود و کسانی که شکایت یا پرونده ای در دادسرا دارند باید از طریق سامانه رسمی قوه قضائیه پیگیر امورات خود باشد و به پیامک های جعلی و دارای لینک از سرشماره های ناشناس اعتماد نکنند.
وی تصریح کرد: جهت جلوگیری از مورد بزه قرار گرفتن عموم هموطنان از این دست کلاهبرداری ها پلیس همواره هشدارها و آموزش های لازم را ارائه می نماید ولی متاسفانه بعضی از کاربران با اعتماد بیش از حد به افراد ناشناس و پیامک های دریافتی و لینک های موجود در فضای مجازی مورد کلاهبرداری واقع می شوند.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد : بر روی پیامک ها و لینک های جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکرده و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدید مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره 096380 گزارش نمائید.