به گزارش سرویس سیاسی ساعدنیوز به نقل از تابناک، شروع کننده این مسابقه ترکیه و قطر به عنوان دو حامی اصلی گروه تحریر الشام بودند اما رفته رفته وزیران خارجه کشورهای دیگر و هیات های غربی از جمله آمریکا ، آلمان و فرانسه هم به سمت دمشق روانه شدند.
البته در این که نیت کشورهای مختلف در اعزام هیات به دمشق با هم متقاوت است تردید نیست مثلا کشوری مثل عراق نسبت به وقوع بحران مشابه در مرزهای خود نگران است اما در این میان ترکیه و قطر به وضوح از تحولات سوریه ذوق زده هستند و به گونه ای رفتار می کنند که گویی سوریه به ممالک آن ها افزوده شده است.
آنچه مسلم است اینکه سوریه در زمان شکل گیری بهار عربی نخستین کشوری بود که شاهد بروز ناآرامی ها بود و بلافاصله همین کشورهای منطقه نسبت به آن طمع کردند و عناصر تکفیری از سراسر جهان روانه سوریه شدند که در آن مقطع هم ترکیه به عنوان بارانداز تروریست ها در عزیمت به سوریه شناخته می شد.
آنچه در عمل اتفاق افتاد این بود که تروریست های اعزامی به سوریه پس از مدتی به کشورهای خود برگشتند و یا با دوستان و هم فکران خود در اروپا و غرب و حتی ترکیه ارتباط گرفتند و به بمب های ساعتی در اقصی نقاط جهان تبدیل شدند .
حالا هم اگر چه ترکیه و کشورهای اروپایی از سرنگونی بشار اسد سر مست هستند اما می توان انتظار کشید که به زودی دوباره جریانات تکفیری و تروریستی در سراسر جهان فعال شوند و شاهد تحرکات تروریستی در ترکیه و پاریس ، آلمان و …باشیم.
برای پیگیری اخبار حوزه سیاست کلیک کنید.