ترکیب رنگ نیلی
ترکیب رنگ نیلی در دکوراسیون منزل یکی از مواردی است که اغلب توسط خانه دارها بکار نمی رود. وقتی اکثر مردم رنگ های تیره را بعنوان رنگ های تزیینی و ناگهانی در دکوراسیون منزل انتخاب می کنند، به احتمال بسیار زیاد آن رنگ سیاه یا مشکی خواهد بود. سیاه رنگی شیک و کلاسیک است و با بسیاری از سبک ها هماهنگ می شود اما ممکن برای برخی افراد خیلی پر رنگ و تاریک بنظر بیاید. خوب در این شرایط می توان رنگ آبی نفتی را جایگزینی مناسب دانست اما حتی این رنگ تیره هم می تواند دکوراسیون را بیش از حد سنگین کند.
در این بین اما استفاده از رنگ نیلی بعنوان رنگ جذاب و ناگهانی در دکوراسیون خانه بهترین انتخاب خواهد بود. این رنگ آبی نه خیلی عمیق و سنگین است و نه خیلی سبک و شاد. تیره است اما نه به مقدار زیاد. همه چیز این رنگ به اندازه ای است که به دکوراسیون شما جذابیت خاصی می دهد بدون اینکه آنرا غمگین نشان دهد. در این مطلب قصد دارم به معرفی روش های استفاده از ترکیب رنگ نیلی در دکوراسیون خانه بپردازم.
پرده، کوسن، روبالشی، روتختی، تابلو و مبلمان راحتی اولین عناصری هستند که برای آوردن ترکیب رنگ نیلی به دکوراسیون داخلی مورد توجه قرار می گیرند. شکل های زیر نشان می دهد که این وسایل چقدر خوب و موثر می توانند حضور زیبای رنگ نیلی را به همگان اعلام کنند. در این بین اما انتخاب کوسن و بالشتک ها به رنگ نیلی ارزان ترین و ساده ترین راه است. پرده نیز همینطور است، اگر مانند شکل از ترکیب رنگ سفید و آبی نیلی استفاده کنید زیبایی و اثر طرح بیشتر خواهد بود.
نیلی کجای چرخه رنگ قرار دارد؟
رنگ نیلی (Azure) از خانواده رنگ آبی می آید و بین آبی و فیروزه ای قرار می گیرد. در مدل رنگ RGB که برای ایجاد تمامی رنگ های غیرچاپی مورد استفاده قرار می گیرد، نیلی با اضافه کردن سبز روشن به آبی روشن به دست می آید. مکمل آن نارنجی است و در سیستم رنگ X11 که استانداردی برای رنگ های به کار رفته در دنیای اینترنت است، نیلی به عنوان فیروزه ای کم رنگ معرفی شده است.
ترکیب رنگ نیلی با رنگ های جواهرات: با شکوه
رنگ های جواهرات همچون فیروزه ای، سبز یشمی و یا بنفش در کنار رنگ نیلی ترکیب لوکس و باشکوهی ایجاد می کنند.
خواص رنگ نیلی بر انسان
- نیلی پاک کننده است و بر روی هوشیاری انسان موثر است.
- از نظر فیزیولوژیکی، نیلی سرد کننده و قابض است.
- نیلی، پاراتیروئید را تحریک می کند و فعالیت تیروئید را کم می کند.
- نیلی، خون را پاک می کند.
- نیلی خونریزی های شدید را کاهش می دهد یا متوقف می کند.
- نیلی قدرت عضلات را افزایش می دهد.
- نیلی عملکرد دستگاه تنفس را کاهش می دهد.
- نیلی، سطح هوشیاری را کاهش می دهد و باعث می شود که بیماران، درد کمتری را حس کنند.
- نیلی عملکرد دستگاه تنفس را کاهش می دهد.
آثار فیزیولوژیک رنگ نیلی
- رنگ نیلی ، چاکرایی را اداره می کند که بر روی غده هیپوفیز موثر است.
- نیلی دارای آثار آرامبخش است. نیلی می تواند حس صمیمیت، از خود گذشتگی و بینش را تقویت کند.
- رنگ نیلی بر روی بینائی، شنوایی و بویائی موثر است.
- بیماری هایی که رنگ نیلی در درمان آن ها موثر است
- رنگ نیلی در بهبود بیماری های چشم، گوش، بینی، دهان و سینوس ها موثر است.
- نیلی اثر ضد وسواس هم دارد.