اگر فکر می کنید که زندگی کردن نیازی به مهارت ندارد و همه ما ذاتا می دانیم چگونه زندگی کنیم در اشتباهید. در زندگی همه ما به دلیل نداشتن مهارت، مسائلی پیش می آید که موجب دعوا و سرد شدن رابطه عاطفی می شود. اگر این مسائل را نا دیده بگیرید و به علت دوست داشتن طرف مقابلتان از این رفتارها به سادگی بگذرید و آنها را برای خودتان توجیه کنید، دچار مشکل می شوید زیرا برای حل برخی از مسائل باید دست از رابطه بکشید. در ادامه این بخش علائمی را که نشان می دهد رابطه عاشقانه به انتهای خط رسیده و با هیچ مهارتی امکان بازسازی آن وجود ندارد را آورده ایم.
نشانه های اشکال و رسیدن به نقطه پایانی رابطه عاشقانه
علاقه نداشتن خانواده و همه دوستان
اگر تمام اعضای خانواده و دوستانتان از نامزد شما راحت نیستند و از او خوششان نمی آید، بدانید که مشکلی وجود دارد پس روی رابطه تان بازنگری داشته باشید البته ممکن است این علاقه نداشتن آنها به علت عدم شناخت او باشد که در این مورد لازم به قطع رابطه نیست.
تغییر دادن خود برای شاد کردن طرف مقابل
همه ما هنگام آشنایی با فردی جدید، باید کمی تغییر کنیم اما نه اینکه برای راضی کردن او هسته وجودی خودمان را تغییر دهیم . اگر در رابطه با طرف مقابل خود مجبورید ارزش ها، اعتقادات و حتی طرز لباس پوشیدنتان را تغییر دهید، بدانید که مشکلی وجود دارد. اگر مجبورید برای حفظ رابطه همه کلماتی که به زبان می اورید را چندبار ویرایش کنید و چندین بارهمه رفتار و اعمالتان را ارزیابی کنید، دست از این رابطه بکشید.
علائمی که خبر از پایان رابطه عاشقانه می دهند
گرفتن تصمیمات بزرگ رابطه توسط نامزدتان
اگر همیشه طرف مقابلتان برایتان تصمیم می گیرد و شما همیشه تابع او هستید مثلا وقتی همدیگر را می بینید که او امکانش را داشته باشد و فقط به جایی می روید که او می خواهد و تنها با دوستان و خانواده او معاشرت می کنید و او به مراوده با دوستان شما علاقه ای ندارد، بهتر است دوباره رابطه تان را ارزیابی کنید.
انتقاد و گله و شکایت
اگر طرف مقابلتان دید منتقدانه دارد و به موفقیت های زندگی شما همیشه با عینک بدبینی و انتقاد نگاه می کند به طوری که سبب پایین آمدن اعتماد به نفس شما می شود ، با او در این رابطه صحبت کنید. مقایسات و انتقادات علاوه براثر گذاشتن بر اعتمادبه نفس شما، سلامت رابطه تان را به خطر می اندازد.
شک داشتن به طرف مقابلتان
اگر وقتی پیش نامزدتان نیستید و دائم به فکر این هستید که او کجاست و چه می کند و نسبت به او شک و تردید دارید، هیچوقت نمی توانید با هم کنار بیایید پس از آن رابطه بیرون بیایید و به دنبال کسی باشید که بتوانید به او اعتماد کنید زیرا شک آفت زندگی زناشویی است و آن را ویران می کند.
چه زمان باید به رابطه عاشقانه پایان داد؟
بروز مشکلات و تفاوت های جنسی
ارتباط جنسی خوب و باکیفیت برای بادوام شدن ازدواج و رابطه ضروری است پس اگر همسرتان از لحاظ تمایلات جنسی با شما تفاوت دارد، پیش مشاور جنسی بروید تا با ارائه راهکارهای او زندگی جنسی شما بهتر شود.
توافق نرسیدن درمورد میزان مناسب رابطه
اگر نامزدتان همیشه می خواهد با شما در ارتباط باشد اما شما به دنبال زمانی برای تنهایی هستید و او همیشه از اینکه وقت کمی را با هم می گذرانید، گله می کند و در کل درمورد میزان مناسب این تماس ها به توافق نمی رسید، حتماً مشکلی وجود دارد بهتر است در رابطه تان بازبینی کنید.
مسئول شادی و خوشبختی طرف مقابل شدن
اگر طرف مقابلتان برای ایجاد تعادل احساسی خود شدیداً به شما تکیه می کند. اگر هنگام نا امیدی یا خشم کاری می کند که احساس کنید شما مقصرید، تا او را از این وضعیت بیرون بیاورید. اگر کارهایتان برای درست کردن این اوضاع موجب بدتر شدن حال طرفتان می شود، باید زنگ هشدارتان به صدا دربیاید و بلافاصله از این رابطه بیرون بیایید.
چرا باید به رابطه عاشقانه مان پایان دهیم؟
کنترل کردن کارهای شما توسط نامزدتان
اگر طرف مقابل شما کارهایی که انجام می دهید مانند زمانی که با خانواده و دوستانتان می گذرانید، مسائل مالی و حتی لباسی که می خواهید بپوشید و یا آرایش تان را کنترل می کند باید آن را جدی بگیرید زیرا این می تواند مهمترین علامت هشدار باشد.
فکردن مکرر به اشتباه بودن رابطه
اگر همیشه فکر می کنید که در رابطه اشتباهی قرار دارید اما این شک تردید را نا دیده می گیرید و به نشانه های درست نبودن رابطه را نادیده می گیرید ، این کار بعدها باعث پشیمانی تان خواهید شد پس باید نسبت به مشکلات و نگرانی های رابطه تان دقیق باشید و با طرفتان قبل از اینکه صدمه ببینید، در مورد آنها صحبت کنید و چیزهایی در رابطه که شما را اذیت می کند در ذهنتان بسپارید و در صورت پیش آمدن دوباره آنها از رابطه خارج شوید.
حامی و پشتیبان نبودن شریک عاطفی تان
شریک عاطفی شما باید در دوران حرفه ای و کاری شما و در سلامت روانی و فیزیکی شما و در رابطه ی شما با خانواده و دوستان حامی شما باشد. پیش از این هم در بخش روابط عاطفی نمناک گفتیم که اگر شریک عاطفی تان در زمان های سختی پشتیبان شما نیست این رابطه ارزش ادامه دادن ندارد.
از کجا بفهمم رابطه عاشقانه ام به پایان رسیده است؟
رنج آور شدن رابطه
رابطه باید موجب شادی و شور در شما شود پس اگر عصبانی و ناخشنود و افسرده هستید و شادیهای رابطه را در گذشته می جویید مطمئن باشید که این شخص برای شما مناسب نیست و به رابطه پایان دهید.
متفاوت بودن ارزش ها و عقاید
تفاوت در اصول، رابطه را در سراشیبی سقوط به پیش می برد. اگر در ابتدای رابطه با عقاید متفاوت بو ده اید و سعی در تغییر عقایدتان گرفته اید اما نتوانسته اید عقاید خود را تغییر دهید ، ادامه این رابطه اشتباه است.