دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

اقتصاد /

پس‌انداز با جیب خالی!؛ راهکارهایی ساده و کاربردی برای پس‌اندازی هوشمندانه حتی با درآمدی کم 

سه شنبه، 06 آذر 1403
کد خبر: 421133
ساعدنیوز: وضعیت مالی برای اغلب افراد اهمیت ویژه ای دارد و هر فردی سعی می کند با استفاده از روش های مختلف اقدام به پس انداز کردن پول کند، اما نحوه پس انداز کردن با پول کم بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش سرویس اقتصادی ساعدنیوز به نقل از نمناک، روش های کاربردی برای پس انداز کردن اوضاع مالی برای همه افراد اهمیت زیادی دارد و هر کسی سعی می کند با پس انداز کردن اوضاع مالی خوبی داشته باشد. اگر در آمدتان اندک است اما می خواهید مبلغی از درآمد خود را پس انداز کنید و به طور کلی جمع کردن پول یکی از اصلی ترین دغدغه های ذهنتان شده در این بخش نکاتی را آورده ایم که می توانید با توجه به این نکات، پس انداز داشته باشید.

چگونه با پول کم پس انداز کنیم؟

وسایل اضافی نخرید :

موادی که ضرورت چندانی ندارند را نخرید و وسایل را برای اینکه روزی به کارمان می آیند خریداری نکنیم و تنها وسایل ضروری را بخرید.

به جای رفتن با تاکسی پیاده روی کنید:

اگر مدام به بیرون می روید و اهل گردش هستید به جای رفت و آمد با تاکسی یا وسایل حمل و نقل مسیرهای کوتاه را پیاده طی کنید تا هم سلامت باشید و هم پس اندازی کرده باشید.

حمل پول کمتر با خود برای پس انداز کردن:

هنگام رفتن به بیرون از منزل پول کمتری همراه خود ببرید تا فکر خرید وسایل غیر ضروری به سرتان نزند.

هر ماه یک شی با ارزش بخرید:

اگر در آخر ماه پس انداز قابل توجهی داشتید، بهتر است یک شی با ارزش مانند طلا، سکه کم عیار و ... بخرید.

در بورس سهام بخرید:

اگر پس انداز قابل توجهی دارید در پورس سهام بخرید و هرماه برای جلوگیری از ولخرجی های زیاد یک سهم به سهامتان اضافه کنید.

پس انداز کردن با رفتن به رستوران برای عصرانه :

اگر برای صرف ناهار و شام بسیاری از مواقع به رستوران می روید بهتر است این کار را نکنید و در خانه غذای راحتی بپزید تا پس انداز بیشتری داشته باشید و اگر با دوستان خود زیاد به رستوران می روید، سعی کنید در ساعات عصر این کار را انجام دهید زیرا قیمت یک عصرانه ساده مثل قهوه، چای با کیک بسیار کمتر از وعده ناهار یا شام است.

انجام کارهایتان را خود به عهده بگیرید:

اگر برای انجام کارهای منزل به یک نظافتچی پول زیادی می دهید، این کار را نکنید بلکه هر روز خودتان یک قسمت از کارها را انجام دهید تا منزلتان تمیز شود و سپس پولی را که قصد دادن به خانم نظافت چی را داشتید ذخیره کنید.

می توانید برای پس انداز نمودن پولتان به جای دادن لباس ها به خشکشویی آنها را خودتان اتو ، کفش هایتان را خودتان واکس بزنید و به کفاشی ندهید و ... تا پولی که به این کارها اختصاص می دادید را بتوانید جمع و پس انداز نمایید.

به دست آوردن پول هر چند ناچیز:

اگر می خواهید پولی هر چند ناچیز را پس انداز نمایید، جای خالی شامپو، شوینده، کاغذهای بی مصرف را دور نیاندازید و به مکان های خاصی تحویل دهید تا هم چرخه تجزیه و ساخت دوباره این مواد انجام شود و هم پولی را دریافت کنید که بعضی از نیازهای روزمره تان را بدون کم شدن صندوق مالی تان رفع نماید.

دوره دوستانه تان را در پارک برگزار کنید:

اگر هر ماه با دوستانتان دوره دارید به جای برگزاری این دوره ها در رستوران یا خانه به محیط های سالمی مانند پارک بروید تا در هزینه ها صرف جویی کنید و از هوای آزاد لذت ببرید.

خرید در آخر هر فصل برای پس انداز کردن :

خرید را در اخر هر فصل انجام دهید زیرا تمام فروشگاه ها در این مواقع اجناس خود را به حراج می گذارند و شما میتوانید همان جنس و کالا را با قیمت ارزان تری خریداری کنید واجناس گران نخرید.

در مصرف آب، برق صرفه جویی کنید :

برای کاهش یافتن هزینه ها و افزایش پس انداز، آب و برق کمتری مصرف کنید مثلا از لامپ های کم مصرف کنید، زمانی که از خانه بیرون می روید چراغ ها را خاموش کنید. اگر پنجره را باز می کنید کولر را خاموش کنید.

برای مهمانی ها چند مدل غذا نپزید:

سفارش چندین مدل غذا برای میهمانان اسراف است و موجب می شود تمام پس اندازتان را خرج کنید پس بهتر است خودتان غذا را بپزید و تنها یک مدل غذا آماده کنید.

نوشیدنی های گران و مضر مصرف نکنید :

نوشیدنی هایی مانند کوکا، نوشابه و ... برای شما مضر هستند و باعث ابتلا به بیماری های دیابت، چاقی می شود پس عادت نوشیدن هر روز نوشابه را ترک کنید.

به فرزندتان پول معینی در ماه بدهید :

مبلغی را برای ماهیانه فرزند خودمشخص کنید و در اول هر ماه به او بدهید و اجازه ندهید که فرزندتان به بهانه های مختلف از شما پول توجیبی بگیرد.

ترک سیگار برای پس انداز کردن:

اگر در طول روز و هفته چند پاکت سیگار می کشید، استعمال سیگار را کاهش دهید زیرا این کار مضر در ماه مبلغ زیادی را هدر می دهد.

در منزل نیز می توانید تفریح کنید :

به جای اینکه تفریحات بیرون از منزل را انتخاب کنید، در منزل بدون پرداخت هزینه بنزین ماشین یا کرایه تاکسی تفریحات سالمی مانند دیدن فیلم های روز دنیا، بازی پازل، مطالعه کردن، صحبت کردن با همسر یا اعضای خانواده و داشته باشید و اوقات فراغت تان را پر کنید.

برای هر روز تان مبلغی را کنار بگذارید :

مبلغی را که هر روز اضافه می آورید را در یک قلک یا صندوقی بریزید و اینگونه پس انداز کنید. خواهید دید همین مبالغ اندک در آخر ماه پول قابل توجهی خواهند شد.

با تلفن زیاد صحبت نکنید:

اگر با تلفن زیاد صحبت می کنید سعی کنید با دوستانتان ملاقات حضوری داشته باشید تا هزینه مکالمات روزمره شما کاهش یابد.

سعی کنید بدهی جدیدی به حساب خود اضافه نکنید:

بدهی جدیدی به حساب خود اضافه نکنید زیرا معمولا پرداخت مبلغی به صورت نقد، از پرداخت معادل همان مبلغ به صورت وام به علت اضافه شدن سود بهوام ارزان تر تمام می شود.

هزینه های خود را یادداشت کنید:

ثبت کردن مخارجی که ماهیانه برای موضوعات مختلف می پردازید باعث می شود تا بتوانید مشکلات بودجه بندی را شناسایی کنید و نحوه هزینه کردن را متناسب با بودجه بندی خود تنظیم کنید.

پس انداز برای موارد اضطراری:

اگر پس انداز کافی برای شرایط اضطراری مثل از دست دادن شغل نداشته باشید باید از شخص دیگری درخواست کمک کنید پس همیشه مقداری از درآمدتان را پس انداز کنید تا زمانی که آن قدر پس انداز داشته باشید تا هزینه های 6-3 ماه زندگی تان را بتوانید پوشش دهید.

وسایل بدون استفاده خود را بفروشید:

در صورتی که وسایل بدون استفاده ای دارید آن را بفروشید و پولش را برای جایی دیگری در نظر بگیرید.

استفاده از کوپن های تخفیف برای پس انداز کردن:

خرید خود را در فروشگاههای انجام دهید که کوپنهای تخفیف به مشتریانشان میدهند.

قانون سی روز را فراموش نکنید :

اگر می خواهید چیزی را بخرید، آن خرید را به تعویق بیاندازید تا متوجه شوید که خرید آن ضروری است یا خیر.

کادو تولد دوستتان را خود تهیه کنید :

برای کادو دادن تنها نباید به فکر خرید آن باشید بلکه بهتر است اگر هنری دارید سعی کنید خودتان چیزی را بسازید تا کادوی شما ارزش بیشتری داشته باشد.

پرهیز از از خرید لباس های زیاد برای پس انداز کردن :

شما حتما نباید برای هر مهمانی و مجلسی لباس جدید بپوشید، بلکه بهتر است از لباس های دیگر خود نیز استفاده نمایید و یا لباس های قبلی خود را خلاقانه به مدل دیگری در آورید.

برای تفریح کودکان هزینه های زیاد را صرف نکنید:

برای کودکتان اسباب بازی و وسایل سرگرم کننده ای که قیمت های معقول و پایین دارند، بخرید و هزینه های زیاد را برای تفریح او صرف نکنید و سعی کنید خودتان با کودکتان هم بازی شوید زیرا او بیش از هر چیزی به شما نیاز دارد.

برای دیدن آخرین اخبار اقتصادی کلیک کنید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 06 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
شوخی با جواد خیابانی/ عبدالله روا : اگه این همه اطلاعات تو مغز شما بودکله تون می ترکید ولی تو مغز استاده و کله ما ترکیده! / خیابانی: در بازه و توپ هم توی دروازه
نگاهی به عکس‌های دوران کودکی زوج دوست داشتنی سینمای ایران ساعد سهیلی و گلوریا هاردی، بازیگر جوکر بانوان/ از پسر چشم‌ابرو مشکی شرقی تا دختر بورِ چشم رنگی فرانسوی
ترجمه تخصصی کتاب
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای خارجی و وارداتی امروز سه‌شنبه 6 آذر 1403
ناگفته هایی از دوران طلبگی آیت الله خامنه ای از زبان دوست صمیمی ایشان: انتخاب آقا به عنوان رهبری را نشانه‌ای از لطف خداوند می‌دانم
مدلینگ فوق خاص الیکا ناصری با مدل مانتو های دخترونه و عروسکی/ چقدر مناسب سنش لباس میپوشه!+عکس
اولین عکس از سفیر ایران در لبنان بعد از ترور توسط اسرائیل: جانباز سرافراز جبهه دیپلماسی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
تبدیل پایان نامه به مقاله
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)