دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / دنیای مد و زیبایی / آرایش و زیبایی /

راهنمای انتخاب شلوار کتان مردانه 

سه شنبه، 11 تیر 1398
امروزه، به خاطر ویژگی های متمایز پارچه های کتانی، شلوارهای کتان تبدیل به جز جدایی ناپذیر پوشاک آقایان شده است. در این نوشته بر آن شدیم تا نحوه ترکیب شلوار کتان مردانه را با سایر لباس ها توضیح دهیم.

برای اکثر آقایان، شلوارهای کتان مردانه مسلما جزو گزینه های ضروری کمدشان به حساب می آیند. چون این شلوارها قابل استفاده برای موقعیتی­های گوناگون هستند. این شلوارها در رده نیمه رسمی قرار دارند. شلوار کتان مردانه نه تنها برای استایل های کژوال و روزمره مناسب است، بلکه برای استایل های رسمی نیز بسیار جذاب می باشد. اما پیدا کردن شلوار کتان مردانه مناسب، و ست کردن آن می تواند به یک چالش بزرگ تبدیل شود؛ خصوصا برای افرادی که مدت هاست شلوار جین می پوشند.

شلوار کتان مردانه را چگونه ست کنیم

رنگ مهم است؛ اما انتخاب شلوارهای مناسب با اندامتان، اهمیت بیشتری دارد. می توانید چند مدل شلوار کتان مختلف را امتحان کنید و ببینید چطور مکمل ظاهر و بدن شما می باشند. شلوارهای کتان چسبان همیشه به شکل جذابی، عمل می کنند. انتخاب شلوار کتان مردانه متناسب، ظاهر شما را خطی و طولی کرده و همچنین با پیراهن های دکمه دار که درون شلوار قرار می گیرند، خیلی خوب دیده می شوند؛ همچنین درست کردن این استایل خیلی ساده می باشد. از کمربندهای بافته شده یا چرم به عنوان آخرین آیتم استفاده کنید؛ استفاده از آنها اصلا سخت نبوده و استایل شما را کامل می کنند.  شلوارهای کتان کوتاه استایل خوبی دارند ولی باید توجه کنید تا حالت کلاسیک خود را از دست ندهد.

ترکیب کردن شلوار کتان مردانه با دیگر لباس ها واقعا راحت است. برای داشتن ظاهر غیر رسمی تر، به سراغ پیراهن های ساده نخی یا کتانی بروید که بتوان آنها را داخل شلوارگذاشت. به این ترتیب ظاهری جذاب بدست خواهید آورد. برای داشتن ظاهری رسمی تر با شلوار کتان مردانه، به سراغ کت های بلیزر مشکی یا رنگ های متضاد بروید. همچنین، می توانید به دنبال استایل های شخصی سازی شده بروید تا بتوانید کمی تنوع ایجاد کرده و استایل تان را منحصر به فرد کنید.

رنگ های مختلف شلوار کتان

برای انتخاب رنگ شلوارهای کتان، احساس محدودیت نکنید. رنگ های اساسی محبوب شامل خاکی، آبی نفتی، مشکی و سفید می شود که برای ترکیب شدن با رنگ های دیگر، عالی می باشند. زمردی یا سبز چمنی، تاثیر بسزایی بر روی استایل های غیر رسمی و هوشمندانه می گذارند؛ همچنین آبی کبریتی و قهوه ای خاکی، ظاهری مردانه و خشن دارند. درنهایت هر رنگ شلواری که انتخاب می کنید، باید این نکته را در نظر داشته باشید که بهتر است به سراغ رنگ های کلاسیکی بروید که همیشه مد هستند و هیچگاه از دنیای مد خارج نخواهند شد.

شلوار کتان مردانه آبی نفتی:
انطباق پذیرترین رنگ شلوارهای کتان، بدون شک آبی نفتی می باشد که می توان آن را با رنگ های زیادی پوشید. این رنگ شلوار هم برای استایل های رسمی و هم اسپرت مناسب می باشد؛ همچنین این رنگ شلوار کتان، خیلی انطباق پذیرتر از شلوار مشکی می باشد.

شلوار کتان مردانه قرمز:
شلوار کتان قرمز رنگ خود را با رنگ های ساده ای مانند سفید ترکیب کنید تا ظاهری ساده و مناسب تعطیلات، به همراه یک نکته کوچک درست کرده باشید.

شلوار کتان مردانه سفید:
شلوارهای کتان سفید تمیز، براق و تازه، با بسیاری از رنگ ها مثل آبی و همچنین پیراهن های جین بسیار جذاب بنظر می رسند. این استایل برای روزهایی که به یک لباس خنک نیاز دارید، عالی می باشد

شلوار کتان مردانه خاکی:
ازآنجا که ترکیب پیراهن دکمه دار سفید معمول با رنگ خاکی بسیار جذاب می باشد، سعی کنید شلوارهای کتان خود را با رنگ خاکی همراه کنید تا استایل جذابی درست کرده باشید.

شلوار کتان مردانه صورتی:
به جای پوشیدن شلوار کتان صورتی پررنگ، بهتر است از شلوارهای صورتی کمرنگ که بی رنگ و رو به نظر می رسند استفاده کنید. این رنگ شلوار با رنگ های سفید و آبی های تیره تر بسیار جذاب بنظر می رسد. این رنگ ها می توانند درخشش رنگ صورتی را متعادل کنند.


3 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 09 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان