هلو یکی از جذاب ترین و محبوب ترین میوه های تابستانی است که می توان از آن بصورت تازه، کمپوت یا بعنوان چای استفاده کرد. این که از پالپ، پوست، عصاره یا حتی برگ درخت هلو برای تهیه چای هلو استفاده شود، کاملا به سلیقه افراد بستگی دارد اما خواص چای هلو نهایتا براساس همین انتخاب تعیین می شود. در این مطلب از ساعد نیوز به خواص چای هلو می پردازیم.
مواد لازم برای چای هلو
- آب: سه فنجان
- چای کیسه ای: سه عدد
- هلوی تازه: دو عدد
- آب: یک فنجان
- شکر: یک و نیم فنجان
- یخ: چند تکه
طرز تهیه چای هلو
اولین کار برای تهیه ی چای هلو، شستن هلوها است. بعد از اینکه هلوها را شستید، پوست آن ها را بگیرید و هسته ا شان را دور بیاندازید . هلوها را خرد کنید. سه فنجان آب را درون یک قابلمه ی کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش آید.
بعد از اینکه آب به جوش آمد، زیر حرارت را خاموش کنید و چای های کیسه ای را درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بمانند تا رنگ دهند. سپس آن ها را خارج کرده و دور بیاندازید. هلوهای خرد شده را به همراه یک فنجان آب درون مخلوط کن بریزید و آن ها را چند پالس بزنید تا خیلی نرم شوند. مخلوط هلو، چای و شکر را به پارچ مدنظر منتقل کنید. پارچ را تا بالا آب کنید و چای هلو را خوب هم بزنید. چند تکه یخ درون لیوان ها قرار دهید و چای هلو را درون لیوان ها بریزید. به همین سادگی نوشیدنی خنک شما آماده شد.
خواص چای هلو
برای تولید این چای فقط از میوه هلو استفاده نمی شود بلکه جالب است بدانید مهم ترین بخش های تشکیل دهنده این چای بی نظیر، برگ های خشک شده و ساقه درخت هلو می باشند. البته می توان برای تغییر دادن آن، کمی چای سیاه نیز اضافه کرد. کارشناسان تغذیه باور دارند که در چای هلو مواد مغذی و مفیدی مانند ویتامین A، C، E، K، و ویتامین های مختلف B، البته در مقادیر کم، و همچنین پتاسیم، فسفر، منگنز و منیزیم وجود دارد. مهم تر از همه، مقادیر زیادی از آنتوسیانین ها و ترکیبات فنلی در چای هلو وجود دارد که بسیاری از مزایای سلامتی را که می تواند ارائه دهد، هدایت می کند.