رفع محدودیت‌های کرونایی از اول آبان در صورت تصویب ستاد

  یکشنبه، 18 مهر 1400   کد خبر 171302
رفع محدودیت‌های کرونایی از اول آبان در صورت تصویب ستاد
ساعد نیوز:معاون بهداشت وزارت بهداشت، تدابیر اتخاذ شده جهت رفع هوشمند محدودیتهای کرونایی و سیاستها جهت بازگشت به زندگی عادی را تشریح کرد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، دکتر کمال حیدری در نشستی خبری که به صورت مجازی برگزار شد، در پاسخ به سوال ایسنا درباره واکسیناسیون کرونا و نحوه بازگشایی ها، گفت: امیدواریم واکسیناسیون به بالای ۸۵ درصد برسد و این موضوع بر اساس فرمول RO یا بر اساس بیماری زایی آن سوش از ویروس و نوع ویروس جامعه بررسی می شود و باید میزان ایمنی بدن و جامعه را بالا ببریم .

وی افزود: بحث واکسیناسیون چه ۷۰ درصد چه ۱۰۰ درصد به این بر میگردد که ایمنی پایه برای فرد فراهم شود. زمانی ممکن است بدن با ویروس روبرو شود و آن را نشناسد و واکنش های حساسی نشان دهد و از طرفی اگر بدن با ویروس ضعیف شده روبرو شود، می تواند سیستم ایمنی پایه را تقویت کند که اگر با ویروس واقعی روبرو شد کمترین واقعه برای بدن رخ دهد. بنابراین اصل موضوع واکسیناسیون به دلیل افزایش ایمنی زایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در موجی که پشت سر گذاشتیم بسیاری از افراد مبتلا شدند و به تبع هرچه در مخرج کسر تعداد بیشتری از افراد جامعه مبتلا شوند، ناخواسته تعداد زیادی هم بیمارستان می روند و به تبع آن بستری و فوتی افزایش می یابد؛ اما اگر با واکسیناسیون ایمنی پایه را کسب کنیم امیدوار هستیم که کمترین اتفاق در حوزه بستری و مرگ برای افراد رخ دهد و میزان ابتلا هم کاهش یابد.

مشکل کرونا صرفا با واکسن حل نمی شود

او ادامه داد: البته صرفا با واکسن مشکل کرونا حل نمی شود و باید به رعایت پروتکل ها اهتمام ورزیم. چه بسا برخی با تزریق دو دُز واکسن مبتلا شوند که این امر طبیعی است و احتمال فوت هم وجود دارد، اما این احتمالا با واکسیناسون به شدت کاهش می یابد.

واکسن برای همه فراهم است اما برخی دچار تشکیک هستند

اولین واکسن، بهترین واکسن است

وی افزود: الان تقریبا تمام اطلاعات جامع پیرامون افرادی که واکسن زدند و نزدند را داریم و اختلاف فاحشی میان تعداد مبتلایان واکسن زده و نزده وجود دارد. واکسن برای همه فراهم است ولی متاسفانه برخی دچار تشکیک هستند، اما مطمئن باشید واکسن های موجود مورد تایید مراجع علمی است و اولین واکسن بهترین واکسن است و باید از فرصت موجود استفاده کنیم تا اگر موج بعدی هم در راه باشد جامعه ایمنی کافی را دریافت کند.

برنامه ریزی ستاد کشوری کرونا برای رفع هوشمند محدودیت ها

وی ادامه داد: در مورد بازگشایی ها هم سیاست دولت و انتظار مردم این است که پس از این مدت که خسته شدند، به زندگی عادی بازگردند و مسائل اجتماعی و اقتصادی و... ادامه یابد و تمرکز دولت هم بر بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و سپس جریانات اجتماعی و اقتصادی است . اگر ایمنی پایه رخ دهد دغدغه دولتمردان هم کاهش می یابد که اگر ابتلایی هم صورت می گیرد به کمترین نحو باشد و این هم به مردم باز میگردد که پروتکل ها را رعایت کنند که کلید مدیریت بیماری از این به بعد همین امر است و امیدواریم اگر موج بعدی رخ می دهد با کمترین حالت باشد.

حیدری اظهار کرد: برنامه ریزی همکاران در ستاد کشوری کنترل کرونا رفع هوشمند محدودیت ها است و اینکه برنامه های افراد در گروه مشاغل ۴ گانه به چه صورت باشد، حساسیت های متفاوتی دارد و موارد آن تعیین شده و تدوین شده است که هفته آینده جهت تصویب و ابلاغ به ستاد کرونا می رود. نظارت دستگاه ها و خود مردم در این بازگشایی ها بسیار مهم است و دستورالعمل ها باید جدی گرفته شود.

احتمال پیک بعدی کرونا در آبان ماه

معاون بهداشت وزارت بهداشت، تصریح کرد: با توجه به ماهیت کرونا، تجمعات، مسافرت ها و... عاملی برای شیوع بیشتر ویروس است و پیش بینی ما این است که شاید در ماه آینده پیکی تجربه کنیم اما خیلی از مسائل مانند پوشش واکسیناسیون، رعایت پروتکل ها و... تاثیر گذار است که پیش گویی های ما را تحت تاثیر قرار دهد.

وی درباره حمایت از واکسنهای تولید نیز گفت: تعدادی از شرکت های ایران مانند پاستور، رازی و برکت در حال گسترش خط تولید هستند به همین دلیل یکی از سیاست های دولت محترم حمایت از این واکسن ها بود و خوشبختانه کیفیت بسیار خوبی داشتند.

فعلا پایانی برای کرونا متصور نیستیم

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه فعلا پایانی برای کرونا متصور نیستیم، اظهار کرد: امیدواریم هرچه زودتر پاندمی پایان یابد اما ویروس موجود زنده است و برای بقای خود تلاش می کند و ضریب نفوذش را افزایش می دهد اما امیدواریم زودتر تمام شود. تمام تلاش ما باید قطع زنجیره انتقال بیماری باشد و رمز موفقیت غلبه بر بیماری قطع این زنجیره است.

نکات وزارت بهداشت برای گذر از موجهای کرونا را بشنوید

وی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: موفقیت ما در کنترل بیماری همراهی همه باهم است. برنامه ریزی مسئولین و درخواست مردم در این جهت است و ورود به بحث واردات واکسن در این اوضاع اقتصادی به دلیل همین نیاز بود که مردم به زندگی خود برسند؛ ولی متاسفانه خیلی زود زندگی را باز کردند و برای ما دغدغه شد، اگر مقداری بیشتر همکاری کنند و ما را قابل بدانند و نکات وزارت بهداشت را برای گذر از موج ها بشنوند، قطعا جامعه سالم تر خواهد بود.

بازگشایی ها زودتر از موعد صورت گرفت

رفع محدودیت های کرونایی از اول آبان در صورت تصویب ستاد

معاون وزیر بهداشت گفت: متاسفانه بازگشایی ها زودتر از موعد صورت گرفت علی رغم اینکه هنوز بحث محدودیت های هوشمند را اعلام نکردیم و جلسات کارشناسی که می گذاریم برای رفع محدودیت ها است. دستور ریاست جمهوری نیز این است که برنامه ریزی ها به همین سمت باشد تا کار و تفریح مردم برقرار باشد. ما میخواهیم با کرونا زندگی کنیم و برای اینکار باید شرایطی برای سالم زندگی کردن داشته باشیم و محدودیت برای کسانی باشد که واکسن نزدند یا پروتکل ها را رعایت نمی کنند. پیش بینی کردیم با صلاحدید ستاد کرونا از اول آبان بتوانیم محدودیت ها را رفع کنیم و از ۸ آبان هم با قضیه جدی تر برخورد و نظارت کنیم تا محدودیت ها منطقی برداشته شود.

وی افزود: ۴ گروه شغلی داریم که نوع ورود به مشاغل و اماکن، نوع خدمات، خدمت گیرندگان و خدمت دهنگان، سفرها و... همگی در پروتکل های جدید مشخص شده است که در صورت تایید اعلام می شود.

حیدری ادامه داد: یکی از تاکیدات وزیر بهداشت موضوع بهداشت و تمرکز بر پیشگری است و برنامه های محوری مثل پزشک خانواده را تحقق خواهیم داد.

حیدری درباره بازگشایی مدارس نیز افزود: برنامه ها مشخص است و با آموزش و پرورش هم برنامه ریزی کردیم ولی ضمانت اجرایی دست آموزش و پرورش است و اگر مجموعه اصلی زیرمجموعه را مدیریت نکند، از ما هم خیلی کاری بر نمی آید زیرا ما هم وظایف خود را داریم و مجموعه ها باید در نظارت ها جدیت به خرج دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بیان کرد: در بسته جدید محدودیت ها قاعدتا نوع رفتار با رنگبندی های کرونایی هم متفاوت خواهد شد و شدت بستری و فوتی، درصد ابتلا و... در این فرمول پیچیده تاثیرگذار است و واکنش سریع در مورد رنگبندی ها به جلوگیری از وقوع موج های بعدی کمک می کند.

اهمیت سلامت روان و انتظارات مردم

وی در ادامه صحبتهایش با اشاره به سلامت روان و هفته سلامت روان، با تاکید بر اینکه همه مردم انتظار دارند در سلامت روانی مناسبی به سر برند، گفت: شعار جهانی امسال این روز «مراقبت سلامت روان برای همه، بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم»، تعیین شده است و فدراسیون جهانی سلامت روان نیز شعار «سلامت روان در جهانی نابرابر» را انتخاب کرده است. شرایط کنونی کشور با توجه به کرونا و مسائل اجتماعی و اقتصادی می تواند بر موضوع سلامت روان موثر باشد و جامعه نیز به فکر بهبود آن باشند.

روزشمار هفته سلامت روان و لزوم انگزدایی از خدمات روانپزشکی

وی افزود: یکشنبه ۱۸ مهرماه تحت عنوان «نقش سیاست گذاران در دسترسی عادلانه به خدمات سلامت روان» نامگذاری شده است، سیاستگذاران و اصحاب رسانه در این زمینه بسیار مهم هستند زیرا مردم با دریافت ها، سلامت روانشان آرامش می گیرد؛ چون مردم دنبال خبرهای خوش و امید و نشاط هستند و چشم امیدشان به سیاستگذاران است. دوشنبه ۱۹ مهرماه به دلیل تاثیرات تحریم ها و همزمانی آن با کووید۱۹ با عنوان « نقش تحریم ها در نابرابری سلامت روان در پاندمی کرونا» نام گذاری شده است، همه کشورهای متخاصم اولین کاری که برای نشان دادن اختلاف خود انجام می دهند ناامید کردن مردم است تا از داخل جامعه را بپوسانند و این اتفاق در چهار دهه تحریم برای کشور ما رخ داده است و در بحث دارو و سلامت هم شاهد تاثیر تحریم ها هستیم و شعارهایی که برای عدالت و ... دادند، فراموش شده است و کشتار و بمب گذاری و... را شاهدیم که در سلامت روان جهانی اثرگذار است و تاب آوری مردم و نشاط اجتماعی می تواند کمک کننده باشد. سه شنبه ۲۰ مهرماه نیز به دلیل ماهیت دو سویه خدمات سلامت روان، با عنوان « رابطه منصفانه ارائه دهندگان خدمات سلامت روانی با خدمت گیرندگان» نام گذاری شده است و مشاوران را ترغیب میکند که ارتباط با عطوفت با بیماران داشته باشند و روان فرد را با ساحل آرامش بخش سکنی دهند.

حیدری، گفت: چهارشنبه ۲۱ مهرماه به عنوان «تاثیر انگ بر نابرابری خدمات سلامت روان در جامعه» نامگذاری شده است؛ زیرا یکی از موانع مهم عدم مراجعه مردم برای دریافت خدمات روانپزشکی، بحث انگ است که به دلایل فرهنگی و باورهای غلط جامعه ما برخی مردم مراجعه به روانپزشک را نوعی انگ اجتماعی می دانند که مانعی در دریافت خدمت می شود و همه ما ممکن است در بحران هایی دچار چنین مشکلاتی شویم و باید نگاه ها وکلمات بد در این مورد را از جامعه برداریم تا فرد بتواند به مشاور مراجعه کند. پنج شنبه ۲۲ مهرماه نیز با عنوان« ضروریت توسعه عدالت اقتصادی در بهبود سلامت روان جامعه» نامگذاری شده است و امیدواریم نگرانی مردم در حوزه توسعه اقتصادی و بی عدالتی رفع شود. روز جمعه۲۳ مهرماه «سواد سلامت روان و بهره مندی از خدمات» نامگذاری شده است که نشان دهنده اهمیت سواد سلامت روان و لزوم ارتقای آن باشد، افراد باید بدانند چه خدمتی را از کجا دریافت کنند. شنبه ۲۴ مهرماه نیز بر «نقش حاکمیت بر توانمندسازی افراد دارای معلولیت های جسمی» تاکید دارد، افراد دارای چنین مشکلاتی بیشتر در معرض آسیب هستند و باید برای این قشر آسیب پذیر برنامه ریزی کنیم.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربحث های هفته   
تصاویری از عیادت جواد عزتی و هنرمندان از رهبر معظم انقلاب و استقبال گرم ایشان (630 نظر) بازسازی چهره شگفت انگیز زلیخای یوسف در موزه مصر توسط هوش مصنوعی+عکس /چقدر زیباست.. (602 نظر) بازسازی چهره شگفت انگیز یوزارسیف عزیز مصر(یوسف) در موزه مصر توسط هوش مصنوعی+عکس /چه چهره منحصربفردی.. (408 نظر) گرد و خاک افغانی ها در مترو تهران تاریخ ساز شد/ یه همینو کم داشتیم... (384 نظر) کشف تابوت ارزشمند آخناتون با چشم طلا متعلق به مصر باستان+عکس (299 نظر) رونمایی هالک ایرانی (سجاد غریبی) از استاد قَدَرش که یَل بودنش را مدیون اوست+عکس (244 نظر) (فیلم) لحظه هشدار قایق ماهیگیری ایرانی به ناوشکن آمریکایی در خلیج فارس و ورود سپاه به این ماجرا (206 نظر) عکس گریه دار از مجموعه آمپول هایی که یک مادر برای به دنیا آوردن نوزادش زده/ این عشق مادرانه چیه اصلا😢 (192 نظر) کشف شگفت انگیز یک کوه واقعی پر از طلا و گنج از دنیای باستان/ گنجینه هایی که قیمت ندارند+ویدیو (183 نظر) مومیایی شگفت انگیز چشمهای واقعی زلیخای یوسف پیامبر در داخل تندیس +عکس/چه چشمان رنگی دلربایی! (174 نظر) کشف مجسمه فیروزه ای و فوق العاده زیبای دختر کوروش در اطراف تخت جمشید+عکس (166 نظر) تمرینات سخت هالک ایرانی (سجاد غریبی) برای رو کم کنی ستاره های بوکس جهان (165 نظر) (عکس) کشف مومیایی سالم زلیخا، همسر عزیز مصر برای اولین بار/ اگه راس میگی الان خوشگل شو😂 (156 نظر) رفتار نامناسب هادی چوپان با یک نوجوان در مراسم استقبال از بعد از بازگشت به شیراز (150 نظر) بازسازی چهره همسران پادشاهان هخامنشی توسط هوش مصنوعی +عکس /یکی از یکی زیباتر و جذاب تر (148 نظر)
دیگران می‌خوانند   
کشف مرموز و حیرت انگیز اسکلت در مریخ/ آدم هاج و واج میمونه!+عکس پر کردن دندان چیست و چگونه انجام می‌شود؟ کشف کتاب مردگان و شگفت انگیزترین مومیایی مصری که متعلق به کاهن اعظم مصر است+عکس شگفت انگیزترین دریای دنیا که دو رنگ دارد/ زیبایی های الهی انتها نداره+ویدیو (ویدئو)191 امین تولد پیرترین حیوان دنیا!/ چند مدت بعد مرگ ناپلئون به دنیا اومده😮 یخ زدن کامل دهان، چشم‌ها و گوش‌های یک گوزن+فیلم راهنمایی برای ایجاد یک خط تولید انعطاف‌ پذیر در سر تراشی سی ان سی نحوه ی مشاهده کارنامه در سامانه گلستان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته+ آموزش تصویری نحوه ی پرداخت شهریه در سامانه گلستان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تفاوت کراتین مو با بوتاکس مو در چیست؟ دستگاه لیزر پلاتینیوم چیست ؟(ویژگی، امکانات و قیمت) نحوه ی انتخاب واحد سامانه گلستان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته+ آموزش تصویری روستایی که همه اهالی اش پرسپولیسی هستند و یا پرسپولیسی به دنیا می‌آیند!+فیلم رونمایی از چهره خوشگل گدای میلیونر بعد از تعقیب +فیلم/ با چهره زشت و پاهای فلج چجوری مردم و گول میزد😐 حضانت فرزند بعد از طلاق با کیست؟ نحوه ی ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته هر آنچه باید درباره تخته شیشه ای وایت برد بدانید احتمال تعویق بازی پرسپولیس - الدحیل/ سرخ‌ها منتظر تصمیم AFC نحوه ی ثبت نام و ورود سامانه گلستان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته+ آموزش تصویری (ویدئو) آموزش ساختن هواپیما در یک دقیقه؛ کاردستی هواپیما با چوب بستنی😍 ماجرای جنجالی شاطری که آب دهانش را روی نان میندازد +فیلم چگونه روند پیری را معکوس کنیم و هر روز جوان تر شویم؟ (ویدئو)تصادف وحشتناک تریلی با قطار و نجات معجزه آسای راننده/راننده واقعا خوش شانس بود که تونست جون سالم به در ببره خلاقیت خنده دار پسر ایرانی برای سوار شدن به الاغ حماسه آفرید +فیلم/ لعنتی الاغ قطع نخاع شد🤣 زمان ثبت نام آزمون آیلتس اعلام شد بنر جالب شهرداری برای راننده ها در سطح شهر +عکس/ بهتر از این نمیشد واقعا متقاعدشون کرد... لباس عروس خیره کننده خوشگل ترین دختر ایرانی، نوه چشم رنگی محمود پاک نیت+عکس (عکس) خلاقیت زیبا و جالب در طراحی بیلبورد برای تبلیغات جاروبرقی راز وجود لپ تاب در مجسمه 2 هزار ساله! + عکس (ویدئو) تبلیغ خلاقانه و منحصربفرد قهوه در خیابان استقلال ترکیه! سکانسی از سریال عاشقانه شهرزاد: وقتی قباد برای شهرزاد غریبه شد +فیلم سکانس خنده دار سریال خانه به دوش: وقتی علی صادقی لج مریم امیرجلالی رو درمیاره +فیلم🤣 نحوه ی مشاهده کارنامه در سامانه گلستان دانشگاه بین المللی امام خمینی+ آموزش تصویری (عکس)برخلاف قانون طبیعت جنس نر این حیوان باردار می شوند! (ویدیو) حرکت عجیب و غیر قابل پیش‌بینی یک مار گاتر سوژه شد ماجرای دستگیری تتلو در ترکیه/ خواننده پر حاشیه به دنبال اقامت آمریکاست؟ نحوه ی پرداخت شهریه در سامانه گلستان دانشگاه بین المللی امام خمینی نحوه ی انتخاب واحد سامانه گلستان دانشگاه بین المللی امام خمینی+ آموزش تصویری نحوه ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان دانشگاه بین المللی امام خمینی
تیتر امروز   
کشف مرموز و حیرت انگیز اسکلت در مریخ/ آدم هاج و واج میمونه!+عکس کشف کتاب مردگان و شگفت انگیزترین مومیایی مصری که متعلق به کاهن اعظم مصر است+عکس احتمال تعویق بازی پرسپولیس - الدحیل/ سرخ‌ها منتظر تصمیم AFC ماجرای جنجالی شاطری که آب دهانش را روی نان میندازد +فیلم زمان ثبت نام آزمون آیلتس اعلام شد ماجرای دستگیری تتلو در ترکیه/ خواننده پر حاشیه به دنبال اقامت آمریکاست؟ بانوان هم تماشاگر داربی می‌شوند غوغای عکس زیبای 2 نفره از مریم مومن و مادرش +عکس /مادر زیباتر از دختر... دانشجوی نخبه فلسطینی در اسارت مدرک کارشناسی خود را گرفت حکم اعدام برای کارگردان جوان به جرم آزار جنسی دختران دانش‌آموز خبر بد برای پرشورها: آتا سنتر زنوزی با سرمایه گذاری 25 هزار میلیارد تومانی به خاطر کارشکنی شهرداری تبریز کأن لم یکن شد؟ جنجال حضور الهام چرخنده و نوید محمدزاده در آهنگ +18 «برادران لیلا»/ تیر ساسی اینبار به سنگ خورد زنان جایی در شهرآورد پایتخت نخواهند داشت! ادعای ناو آیزنهاور آمریکا : پهپاد ایرانی را ساقط کردیم کیهان گاف داد /آذری جهرمی چطور با 7 سال سن به جبهه می رفت؟!
منتخب روز   
(ویدئو) لحظه کشف سه کوزه پر از طلای هندی و جواهرات گرانبها از زیر زمین کشاورزی ادعای کذب درباره رهبر انقلاب /چه کسی گفته بود یهودی ها را به دریا می ریزیم؟ (فیلم) سکانس خنده دار از هزینه های رحمت برای نوسازی دهن فهیمه در سریال پایتخت/ نقی و ارسطو هاج و واج موندن😅 (ویدئو) انگشت مکیدن خنده دار و بامزه جنین در شکم مامانش هنگام سونوگرافی/ دل آدم قیلی ویلی میره براش😍 ویدئو خنده دار و بانمک از لاک زدن دختر بچه به مرغ زنده که قلب همه رو اکلیلی کرد😍این بچه در آینده ناخنکار میشه احتمالا😂 (فیلم) حضور پلیس راهنمایی و رانندگی با لباس بابانوئل سر چهارراه (فیلم) ایده خلاقانه دانش آموز با استعداد ایرانی با قوطی ساندیس وقتی صدای موتور درمیاره/ لامصب انگار موتور قورت داده😁 (فیلم) خوانندگی راننده سرویس خوش اخلاق به زبان کردی برای دانش آموزان/ فریده کیه انقدر روش تاکید داره؟😂 (فیلم) ابتکار جالب یک رستوران کانادایی در نورپردازی خلاقانه برای جلب رضایت مشتری/ آدم دلش میخواد فقط نگاه کنه😍 تنها شعری که استاد شهریار آن را خواند و گریه کرد/ پیرم و گاهی دلم یاد جوانی میکند+ویدیو (فیلم) ثروتمند ترین کودک کار سرچهارراهی در تهران که ماهانه بیشتر از 50 تا 70 میلیون تومان درآمد دارد! (فیلم) غوغای آوازخوانی آقای دکتر ایرانی با صدای بهشتی در پارکینگ مرکز خرید/ تشویق دسته جمعی کارکنان حق این صدا رو ادا کرد