دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

بازار / رپورتاژ آگهی /

رقابت chatgpt و bard، کدام حرفه ای تر است؟ 

سه شنبه، 21 آذر 1402
بررسی ویژگی های چت جی پی تی در مقابل گوگل بارد و راهنمای استفاده از چت جی پی تی

ربات (Chat GPT (Chat Generative Pre-Trained Transformer یک نمونه برجسته از ربات‌های چت هوش مصنوعی است که توسط شرکت OpenAI توسعه یافته است. این شرکت، که در سال 2015 توسط ایلان ماسک و سم آلتمن تأسیس شد و با حمایت سرمایه‌گذاران بزرگی مانند مایکروسافت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

Chat GPT به عنوان یک سرویس مبتنی بر متن، قادر به ارائه پاسخ‌های شبیه به انسان برای درخواست‌ها و سوالات کاربران است. این ربات با استفاده از شبکه‌ها و تکنیک‌های یادگیری عمیق آموزش دیده است و توانایی درک مفهوم سوالات و درخواست‌ها را دارد.

از جمله نمونه‌های دیگر ربات‌های هوش مصنوعی شرکت OpenAI می‌توان به DALL-E اشاره کرد. DALL-E قادر است جملات و کلمات را به تصویر تبدیل کند و جدیدترین پیشرفت‌ها در زمینه تولید تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی را نشان می‌دهد.

با این حال، مهم است توجه داشت که Chat GPT هنوز هوش عمومی و درک کامل از زبان انسان را ندارد.

در برخی موارد، ممکن است پاسخ‌های ناقص یا نادرستی ارائه دهد. این روشن است که پیشرفت‌های بیشتری در زمینه هوش مصنوعی و ربات‌های چت در آینده پیش‌بینی می‌شود.

سرویس‌هایی که Chat GPT ارائه می‌دهد

این ربات با توجه به دستوری که از کاربر دریافت می‌کند، قادر به تولید محتوا است. این محتوا می‌تواند شامل شعر، متن بلاگ، نامه، و سایر اشکال متنی باشد.

در حال حاضر، ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی قادر به تولید محتوای متنی در عرصه نویسندگی شده‌اند. این لوازم می‌توانند در عرض چند ثانیه، یک محتوا را تولید کنند. پیشرفت‌های حاصله می‌توانند تغییرات قابل توجهی در صنعت نویسندگی ایجاد کنند.

با این حال، باید توجه داشت که محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی ممکن است دارای اطلاعات نادرست یا ناقص باشند. هنوز ربات Chat GPT و دیگر ابزارهای مشابه قادر به جایگزینی کامل انسان در تولید محتوا نیستند.

هنوز هوش مصنوعی نمی‌تواند درک کاملی از دنیای انسان و مفاهیم زبانی داشته باشد.

با این حال، با استفاده هوشمندانه از ابزارهای مبتنی بر آن می‌توان از آنها به عنوان ابزارهایی در فرایند نوشتن استفاده کرد. استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به نویسندگان در ایجاد ایده‌ها و الهام بخشی کمک کند، اما نوشتار نهایی و ویرایش محتوا همچنان توسط انسان‌ها انجام می‌گیرد.

گوگل بارد چیست و چگونه کار می‌کند؟

گوگل بارد، یکی از بزرگ­ترین و پیشرفته‌ترین مدل‌های زبانی است که با آموزش بر روی مجموعه‌ای عظیم از متن و کد، توانسته است قابلیت‌های چشمگیری را به ارمغان آورد. این مدل قادر به تولید متن، ترجمه زبانی، خلاقیت در نوشتن و پاسخ دادن به سوالات کاربران با روشی جامع است.

این ابزار از منابع متنوعی برای پشتیبانی از کاربران خود استفاده می‌کند. این منابع شامل تحقیقات علمی، مقالات معتبر، کتاب‌ها و سایر منابع قابل اعتماد هستند که قبل از استفاده در این مدل، تحت بررسی دقیقی قرار گرفته‌اند.

گوگل بارد از قدرت یادگیری عمیق بهره می‌برد و اطلاعات خود را از طریق تحلیل داده‌های بزرگ و استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی به دست می‌آورد. همچنین، تجربیات کاربران نیز به این مدل کمک می‌کند و به صورت مداوم پاسخ‌ها را تجزیه و تحلیل کرده تا پاسخ‌های بهتری ارائه دهد.

گوگل بارد و سامانه‌های هوش مصنوعی مشابه، توانایی حل مسائل و ارائه اطلاعات مفید به کاربران را دارند. با این حال، دقت و صحت این ابزارها همچنان نیازمند بررسی و اعتبارسنجی انسانی است. در نتیجه، استفاده از بارد و سیستم‌های هوش مصنوعی باید با دقت و احتیاط صورت گیرد.

این دو ربات، با وجود شباهت هایی در نحوه کار و عملکرد، تفاوت‌هایی دارند که آنها را منحصر به فرد کرده است.

در ادامه قصد داریم توضیحات کامل‌تری در رابطه با تفاوت چت جی پی تی 4 و گوگل بارد ارائه کنیم.

اگر با توضیحات فوق در نظر دارید اکانت چت جی پی تی خود را فعال کنید:

بهتر است در صفحه خرید اکانت chatgpt و chatgpt4 راهنمای فعال سازی و قیمت اکانت پلاس و معمولی را مشاهده کنید .

قابلیت ها و مزیت‌های چت جی پی تی 4 در مقابل گوگل بارد

پشتیبانی از زبان های مختلف

چت جی پی تی (ChatGPT) توانایی پاسخگویی به زبان‌های غیرانگلیسی و زبان‌های محلی را دارد. در مقابل، پشتیبانی زبانی گوگل BARD محدودتر است و فعلاً تنها به زبان انگلیسی با پشتیبانی قابل قبولی محدود شده است. اگرچه گوگل بارد در آپدیت‌های جدید توانایی پشتیبانی از بیش از 40 زبان را اضافه کرده است، اما تعداد زبان‌هایی که توسط چت جی ­پی ­تی پشتیبانی می‌شوند، همچنان بیشتر است.

توانایی پردازش سوالات چالشی در بارد و چت جی پی تی

Chat GPT نسبت به Google BARD در پاسخگویی به سوالات چالشی، عملکرد بهتری دارد.

این به معنای توانایی بیشتر چت جی­ پی­ تی در تسلط بر مفاهیم پیچیده و ارائه پاسخ‌های معقول در مواجهه با سؤالات پیچیده است.

همچنین، ChatGPT توانایی تولید پاسخ‌های طولانی‌تر را نیز دارد که این امر توانایی آن در درک مفاهیم پیچیده و تولید متن منسجم را نشان می‌دهد.

چگونه چت جی پی تی فعال شود؟

برای استفاده از Chat GPT در ایران، لازم است یک حساب کاربری بسازید. برای ساخت اکانت ChatGPT، شما نیاز به یک ایمیل و شماره تلفن دارید. اما به دلیل تحریم‌های موجود، استفاده از شماره تلفن ایرانی در سایت OpenAI امکان‌پذیر نیست و شما باید از شماره مجازی کشورهای خارجی استفاده کنید.

بعد از تغییر آدرس IP سیستم خود، می‌توانید به وبسایت chat.openai.com مراجعه کنید و ایمیل خود را وارد کنید.

سپس باید شماره مجازی خود را برای دریافت کد فعالسازی وارد کنید. پس از خرید شماره مجازی Chat GPT، کارشناسان آن‌ها با شما تماس خواهند گرفت و کد فعالسازی را ارسال خواهند کرد. پس از دریافت کد، شما می‌توانید ثبت نام خود را کامل کنید و اکانت ChatGPT خود را بسازید.

1. ابتدا آی‌پی خود را تغییر دهید و پس از ورود به سایت chat.openai.com، دکمه Try ChatGPT و سپس گزینه Sign Up را لمس کنید.

2. پس از انجام مراحل مربوط به “I’m Not a Robot” آدرس ایمیل خود را وارد کرده و در ادامه یک رمز عبور برای خود انتخاب کنید.

3. در این مرحله باید ایمیل خود را تایید کرده و گزینه Verify Email Address را در پیام چت جی پی تی لمس کنید.

4. اطلاعات خواسته شده از جمله نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.

5. شماره مجازی را که برای چت جی پی تی خریداری کرده اید، در کادر مربوطه وارد کرده و در ادامه روی گزینه Send Code کلیک کنید.

6. کد فعالسازی ارسال شده را از پنل مجازی دریافت کرده و در کادر نمایش داده شده وارد کنید.

7. هدف خود از استفاده از open AI را مشخص کنید.

8. در نهایت وارد حساب کاربری خود خواهید شد.

در نهایت اگر موفق به انجام نشدید وارد سایت اکانت فور آل شوید و در صفحه فعال سازی چت جی پی تی توضیحات و راهنمایی کامل را بخوانید.


آدرس سایت اکانت فور آل : https://account4all.ir/

مقایسه 3 Chat GPT با 4 Chat GPT

چت‌بات GPT-4 شامل پیشرفت‌های قابل توجهی نسبت به GPT-3 است. تغییرات عمده شامل اندازه بزرگتر مدل، تنوع در داده‌های آموزشی، توانایی بهتر در درک زمینه، پاسخ‌های دقیق‌تر و وجود پلاگین‌ها است.

GPT-4 با 100 تریلیون پارامتر آموزش داده شده است که تقریباً 10 برابر بیشتر از GPT-3 است. همچنین، GPT-4 می‌تواند داده‌های متنی و تصویری را پردازش کند و قابلیت‌های چند زبانه را داراست.

بهبود در درک متناسب با موقعیت و پاسخ‌های دقیق‌تر نیز از ویژگی‌های GPT-4 است. همچنین، GPT-4 از پلاگین‌ها به عنوان رابط کاربری برای استفاده پیشرفته‌تر و حرفه‌ای‌تر از مدل استفاده می‌کند.

بررسی محدودیت های گوگل و چت جی پی تی

Chat GPT در مقایسه با گوگل، محدودیت‌هایی دارد که در زیر به صورت خلاصه آورده شده است:

ChatGPT براساس داده‌هایی که تا سال 2021 جمع‌آوری شده است، آموزش دیده است و اطلاعات جدیدتر را نمی‌شناسد.

در برخی مواقع، Chat GPT ممکن است به سوالات خاصی پاسخ ندهد و درخواست پاسخ جدیدتر را متوجه نشود.

در آینده، OpenAI قصد دارد برای درآمدزایی از ChatGPT، اشتراک ویژه‌ای را ارائه دهد و استفاده از آن رایگان نخواهد بود.

ChatGPT ممکن است در برخی پاسخ‌ها دقت کافی را نداشته باشد و مشکلاتی در صحت و دقت پاسخ‌ها وجود داشته باشد.

Chat GPT نمی‌تواند به اطلاعات موجود در اینترنت دسترسی داشته باشد.

در مقابل، گوگل به عنوان یک موتور جستجوی قدرتمند و سرویس‌های متنوع دیگر از جمله Google Assistant، دسترسی به داده‌های وسیع تری دارد.

همچنین، به دلیل منابع بزرگ و تیم تحقیق و توسعه قوی، گوگل توانایی بهبود و پیشرفت را بیشتری نسبت به ChatGPT دارد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 03 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
حمایت قاطعانه رهبر معظم انقلاب از مردم در بحث خودرو؛ رهبری: کیفیت خودرو خوب نیست و مردم ناراضی‌اند؛ حق با مردم هست+ویدیو
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
سامان صفاری، امیرِ دلدادگان: قطعا با یک بازیگر ازدواج خواهم کرد+ویدیو
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه