به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از خبرآنلاین، معاون کل وزیر بهداشت، اخیراً در مصاحبه ای در جواب این سؤال که چه کسی مانع تصمیم گیری برای قرنطینه یا اِعمال محدودیت ها می شود؟ گفت نمی توانم اسم ببرم. خود وزیر بهداشت هم در یک سخنرانی ضمن تکرار چندین باره التماس ها و تمناها و اینکه مردم به خواهش های ما اعتنا نمی کنند به سراغ تصمیم گیران نیز رفت و گفت: «اگر قرار باشد که عدم توفیق در مدیریت اپیدمی را به حساب وزارت بهداشت بنویسند، دهانم باز خواهد شد و خواهم گفت که کی ها قصور کردند. نمی گذارم خون شهید سلامت پایمال بعضی دغدغه های دیگر شود نخواهم گذاشت».
این شیوه نیز با مسئولیت پذیری سازگاری ندارد. آقایان مسئول در وزارت بهداشت و در عرصه بهداشتی کشور باید بدانند که در برابر جان تک تک مردم مسئولند و در برابر مرگ کسانی که در اثر قصورها و تقصیرهای مربوط به کنترل کرونا جان خود را از دست می دهند، باید پاسخگو باشند. آقای وزیر بهداشت درباره واکسن هم وعده های طلائی دادند ولی محقق نشد بطوری که اکنون میزان واکسیناسیون کرونا در ایران کمتر از یک درصد است در حالی که حتی در بعضی کشورهای اطراف ما این میزان به بالای 50 درصد هم رسیده است. لابد این نارسائی را هم به گردن تحریم ها می اندازند و به هر حال برای هر صنفی یک مقصر پیدا می کنند ولی مردم می گویند شما که از تحریم ها خبر داشتید، چرا وعده واکسن دادید و از آن به عنوان یک معجزه سخن گفتید؟
راه درست اینست که وقتی یک مسئول می بیند به هر دلیل نمی تواند به مسئولیتی که برعهده دارد عمل کند، جای خود را به کسی بدهد که قدرت کافی برای انجام آن وظیفه را دارد. متأسفانه در کشور ما هیچ مسئولی خود را موظف به استعفا دادن به خاطر قصور یا تقصیر و یا ناتوانی از انجام وظیفه نمی داند و کاسه کوزه ها را بر سر دیگران شکستن به یک فرهنگ تبدیل شده است. جان و سلامت مردم را نمی توان گروگان چنین فرهنگ زیانباری قرار داد. همه باید در برابر مردم و در برابر خدا پاسخگو باشیم. ماه رمضان که در حال نزدیک شدن است، فرصت خوبی برای تهذیب نفس است. با تهذیب نفس می توانیم به وظایف خود آنگونه که خدا می خواهد و به مصلحت بندگان خداست عمل کنیم.