همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم برای درخواست های مختلف خود به مکان های مختلف، اقدام به تهیه رزومه می کنیم. رزومه چکیده ای است از بیان ویژگی ها و توانایی های شخصی شما جهت ارایه برای موارد گوناگونی مانند تقاضای کار یا پذیرش در دانشگاه تنظیم میشود. یکی از این رزومه ها، رزومه مدیریتی است. ساعد نیوز در این مبحث شما را با رزومه مدیریتی آشنا می کند.
رزومه مدیریتی چیست؟
اگر بخواهیم کمی دقیق تر و حرفه ای تر مباحث مربوط به روزمه و انواع آن را بررسی کنیم باید به رزومه مدیریتی هم اشاره کنیم. رزومه مدیریتی مربوط به مدیران، اساتید و متخصصان است. هنگامی که مدیران می خواهند به پست های بالاتر ارتقا پیدا کنند رزومه ای که ارایه می دهند از رزومه های عادی فاصله می گیرد زیرا دیگر گرفتن یک جایگاه شغلی معمولی مد نظر نیست و جایگاه ها در حد مدیریتی و حتی روسا و مدیران حکومتی می باشد.
در رزومه های مدیریتی به دلیل مورد و جایگاه استفاده ای که دارند بیشتر سوابق اجرایی و پست های مدیرتی از اهمیت بالایی برخوردار می شود و مورد توجه قرار می گیرد. برخلاف رزومه های کاری معمولی و رزومه های تحصیلی و دانشگاهی در رزومه های مدیریتی افراد، مسئولیت های گذشته، کارکردها و توانمندی های اجرایی و حضور در فعالیت مختلف می تواند بیشترین تاثیر و نقش را در گرفتن پست های کلیدی داشته باشد.
در این سطح مدیریتی شاید بتوان گفت که برای این که فرد بتواند جایگاه مدیریتی و پست بهتر و بالاتری را کسب کند باید علاوه بر سوابق و تحصیلات دانشگاهی، در کارنامه خود اجرای پروژه های بزرگ که توانمندی های فردی و مدیریتی او را نشان دهد داشته باشد.
در رزومه های مدیریتی، بخش زیاد و بزرگی اختصاص به پست ها و سوابق اجرایی پیدا می کند و این بخش برخلاف رزومه های کاری معمولی و تحصیلی مفصل تر و کامل تر تکمیل می شود. در رزومه های مدیریتی سوابق کاری، پست ها، نام شرکت ها و نمایندگی ها با جزییات و کامل آورده شده و معرفی می گردند و قسمت زیادی از حجم رزومه مدیریتی را اشغال خواهد کرد.
طبیعتا بیشتر افرادی که نیاز به این نوع از رزومه دارند قبلا در بخش های مختلف خصوصی و دولتی و در سمت های مختلف مدیریتی مشغول به فعالیت بوده اند و دلیل تنظیم این رزومه برای این اشخاص با هدف ترفیع کاری، انتقال به رتبه ها و پست های بالاتر کاری بوده است. بدین سبب شاید بیشترین چیزی که در این نوع از رزومه ها شاخص شده و بیشتر توسط مقامات بالاتر و دریافت کننده رزومه مورد بررسی قرار می گیرد، مسئولیت های مختلف آن فرد، افتخارات و دست آوردهای آن فرد در دوران مدیریتی وی باشد.
رزومه مدیریتی، در اسلوب و نکات نگارشی و نوشتن به دلیل مخاطبان، افراد مورد هدف و جایگاهی که برای اشغال آن، رزومه تنظیم شده است با نحوه نگارش رزومه معمولی تفاوت دارد و حتی در بعضی از موارد از ویژگی اصلی رزومه که خلاصه بودن آن است فاصله گرفته و به صورت مفصل تر و کامل تری ارایه می شود.