دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / ادامه تحصیل / تحصیل در خارج / تحصیل در کشور دانمارک /

شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور دانمارک 

چهارشنبه، 13 تیر 1397
کد خبر: 9442
ساعد نیوز: با توجه به اهمیت اخذ اقامت پس از تحصیل، برای دانشجویان در حال تحصیل در دانمارک، در این مقاله به بررسی شرایط اخذ اقامت در این کشور میپردازیم.

منظور از اقامت موقت/دائم چیست ؟

منظور از اقامت Residence در واقع اجازه زندگی، کار و تحصیل در یک کشور برای افراد خارجی می باشد که به دو نوع موقت Temporary و دائم Permanent تقسیم می شود. توجه داشته باشید که اقامت حتی از نوع دائم با اخذ پاسپورت متفاوت می باشد و افرادی که دارای اقامت هستند علیرغم حق برخورداری از اکثر امکانات و مزایای رفاهی کشور مقصد نمیتوانند از تمامی حقوق شهروندان عادی مانند شرکت در رای گیری، کاندید شدن و … برخوردار باشند اگرچه اخذ اقامت دائم پس از سپری شدن مدتی مشخص (این زمان در کشورهای مختلف متفاوت است) عموماً به اخذ شهروندی (دریافت پاسپورت) منجر می شود.

چه کسانی اقامت دائم میگیرند ؟

در کشورهای مختلف راههای متفاوتی برای اخذ اقامت وجود دارد مانند ثبت شرکت، ازدواج، پناهندگی، تخصص، اخذ مدرک دانشگاهی از آن کشور و غیره که البته ما در این مطلب فقط به مقوله اقامت پس از تحصیل و دریافت مدرک دانشگاهی از کشور مقصد می پردازیم.

به صورت کلی و با توجه به اصل خروجی دانشگاه به ورودی بازار کار اکثر کشورهای اروپایی و آمریکایی این امکان را برای فارغ التحصیلان خارجی فراهم آورده اند که دانشجویان می توانند پس از اتمام تحصیل وارد بازار کار شوند و اقامت موقت دریافت نمایند. در اکثر کشورها فارغ التحصیلانی که بتوانند پیشنهاد کاری Job Offer از یک شرکت یا مرکز رسمی برای شغل تمام وقت با حقوق مکفی برای پرداخت مالیات دریافت کنند می توانند پس از دریافت اقامت موقت و کار کردن و پرداخت مالیات برای مدت زمان مشخص، که در اکثر کشورها این زمان 5 سال است ، اقامت دائم آن کشور را دریافت کنند (در برخی کشورها مانند هلند تحصیل در دوره دکترا به عنوان شغل و جزو این 5 سال محسوب می شود). پس دانشجویانی که قصد اقامت پس از تحصیل داشته باشند حتماً باید پیشنهاد کاری معتبر داشته باشند.

در چه کشورهایی امکان اخذ اقامت دائم وجود دارد ؟

به جز کشورهای آسیایی که عموماً اخذ اقامت در آنها بسیار دشوار می باشد تقریباً در عموم کشورهای اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا امکان اخذ اقامت پس از اتمام تحصیل وجود دارد اگرچه در اکثر موارد داشتن پیشنهاد کاری معتبر برای تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کاری الزامی می باشد. در اکثر کشورها دانشجو پس از اتمام تحصیل یک دوره زمانی مشخص بسته به قوانین مهاجرتی کشور مقصد (18 ماه در آلمان، 6 ماه در اتریش، 6 تا 12 ماه در انگلستان و …) خواهند داشت تا به دنبال یک شغل مرتبط با مدرک دانشگاهی خود باشند و در صورت پیدا کردن شغل می توانند اقامت موقت دریافت کنند و پس از گذشت 5 سال برای اقامت دائم اقدام نمایند.

تمدید مهلت اقامت در دانمارک

یکی از ابتدایی ترین شرایط برای تمدید اقامت آنست که شما همچنان شرایط اصلی اقامت در دانمارک را داشته باشید.
شما می توانید درخواست خود را برای تمدید اقامت ظرف ۳ ماه قبل از انقضا اقامت در دانمارک ارائه نمایید. اما اگر شما دانشجوی یک موسسه اموزشی که از سوی مقامات دولتی اعتبار سنجی شده است، شما می توانید درخواست خود را ۴ ماه قبل از پایان اقامت خود ارائه فرمایید. این نکته حائز اهمیت است که شما درخواست خود را پیش از پایان مهلت اقامت خود ارائه نمایید.
چنانچه شم درخواست تمدید اقامت خود را پس از پایان مهلت اقامت ارائه نمایید، می باید امکان رد درخواست خود را انتظار داشته باشید. این بدان معناست که درخواست شما مورد بررسی قرار نمی گیرد مگر آنکه دلیل موجهی برای ان داشته باشید. اگر درخواست شما مورد قبول واقع نشود، می باید خاک دانمارک را ترک گفته و مجددا برای ویزا اقدام نمایید. این درخواست همچون تمام درخواست های جدید بررسی شده و قوانین جدید را شامل می شود.

فرم درخواست تمدید ویزا

نسخه word این درخواست را می توانید تکمیل فرموده و آنرا پرینت و دستی امضا نمایید. نسخه pdf آن نیز باید پرینت گرفته شده و کامل گردد و پس از آن امضا شود.

هزینه درخواست

هزینه درخواست بررسی می باید به صورت نرمال برای بررسی درخواست شما پرداخت گردد. این هزینه می تواند توسط شخص ویا شخص سومی پرداخت(از داخل دانمارک) گردد. این هزینه برای آنانی که پناهنده بوده و یا در شرایطی خاص اجازه اقامت دارند ضروری نمی باشد. 

اجازه ورود مجدد به دانمارک

در طول مدتی که شما منتظر نتیجه بررسی مدارک خود هستید می توانید در دانمارک اقامت داشته باشید. چنانچه در طول این مدت تمایل به خروج از کشور را داشته باشید، می توانید برای “ورود مجدد به دانمارک” اقدام فرمایید. این اجازه ورود مجدد به شما این امکان را می دهد تا حتی اگر اجازه اقامت شما منقضی گردیده است، باز هم وارد در خاک دانمارک شوید.

اطلاعات مهم در باب پاسپورت شما

برای اقدام جهت تمدید اقامت در دانمارک در نظر داشته باشید که پاسپورت شما هنوز اعتبار دارد. آژانس بین المللی استخدام و تجمیع Danish Agency for International Recruitment and Integration  می تواند در شرایطی که پاسپورت شما اعتبار نداشته باشد، درخواست شما را رد نماید.
لطفا توجه نمایید که اجازه اقامت فقط در مدت سه ماه قبل از پایان اعتبار پاسپورت مورد بررسی قرار می گیرد. این آژانس اقامت موقت شما را برای مدت کمتر از شش ماه تمدید نمی نماید.

اجازه اقامت دائم

چنانچه شما قصد دارید تا به صورت دائم در دانمارک اقامت نمایید، می باید یک درخواست اقامت دائم را به خدمات مهاجرت دانمارک(Danish Immigration Service) ارائه فرمایید. 

مدت زمان بررسی پرونده

این مدت زمان بسته به نوع درخواست و پرونده به پرونده متفاوت می باشد اما زمانی بین ۱ تا ۳ ماه به طول می انجامد.

نوع پروندهحداکثر زمان بررسی پرونده
محققین۱ month
PhDs۱ month
Establishment card۱ month
مربیان و ورزشکاران۱ month
کارت سبز
Read more about the Greencard scheme
۳ months
کارمندان
Read more about other employees
۱ month
دانشجویان۲ months
Au pairs۳ months
انترن ها۲ months
همراه ها۲ months
داوطلبین۳ months
کار در تعطیلات۳ months
تمدید مهلت اقامت۳ months

تجدید نظر

درصورتیکه AIRI درخواست شما را رد نماید می توانید طبق قانون درخواست تجدید نظر نمایید. 

راه اندازی یک فعالیت تجاری

فارغ التحصیلان این امکان را دارند که پس از پایان تحصیلات اقدام برای تاسیس یک شرکت نمایند.

چگونه پیشنهاد کاری Job Offer بگیریم؟

دریافت پیشنهاد کاری معتبر که قابلیت پرداخت مخارج زندگی و پرداخت مالیات برای یک فرد را داشته باشد به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله مهارتهای فردی، مدارک دانشگاهی، تسلط به زبان و قوانین، کمبود مشاغل در بازار کار کشورهای مختلف، قوانین ایالتی و دولتی، درصد بیکاران بومی کشور مقصد، شرایط اقتصادی کشور مقصد و غیره.

اگر شما هم به دنبال پیشنهاد کاری هستید باید توجه داشته باشید که در اکثر نقاط دنیا با توجه به سیاستها و قوانین کار نیروی کار بومی را به افراد خارجی ترجیح می دهند که امری کاملاً منطقی می باشد و تنها در صورتی که فرد خارجی از مهارتهای منحصر به فرد برخوردار باشد و یا آن کشور دارای کمبود نیروی کار باشد می توان برای افراد خارجی شانسی متصور شد. توصیه ما این است که قبل از انتخاب کشور مقصد برای ادامه تحصیل در صورتی که قصد اقامت دارید در ابتدا شرایط اقتصادی و بازار کار آن کشور را بررسی نمایید و اگر به نتیجه رسیدید که ممکن است در پیدا کردن شغل در آن کشور به هر دلیل (مثلا هجوم پناهجویان جنگ زده از خاورمیانه یا رکود اقتصادی) به مشکل خواهید خورد به فکر انتخاب کشور بهتری باشید.

در مرحله بعدی حتماً حتماً حتماً زبان کشور مقصد خود را به خوبی فرا گیرید و یقین بدانید دانستن زبان رسمی یک کشور شانس شما را برای پذیرفته شدن در یک موقعیت شغلی به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد. (برای درک بهتر فرض بفرمایید یک خارجی در بازار ایران به صورت دست و پا شکسته فارسی حرف بزند، به طور قطع این شیرین زبانی باعث “مهمان نوازی افراطی” ما ایرانیها خواهد شد) اگر به این موضوع فکر میکنید که دانستن زبان انگلیسی حتی به صورت پیشرفته کار شما را در تمام دنیا راه خواهد انداخت تقاضا می کنیم که تجدید نظر بفرمایید.

همچنین در اکثر کشورها برای پیدا کردن شغل دلخواه خود می توانید از سامانه های دولتی که برای اتباع خارجی وجود دارد استفاده کنید یا از طریق جستجو و ارسال رزومه در وبسایتهای کاریابی خصوصی کشور مقصد، موقعیت شغلی مناسب خود را بیابید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
گام به گام مراحل چاپ کتاب
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن